Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bronckhorst helder: ‘In principe is onze samenwerking voorbij’

Laatste update:
/

Het ziet ernaar uit dat Dick Advocaat niet bij Feyenoord blijft. De 68-jarige trainer vervulde de laatste maanden een rol als adviseur en klankbord voor Giovanni van Bronckhorst, maar die rol wordt naar het zich laat aanzien niet gecontinueerd.

“We hebben afgesproken dat het voor dit seizoen zou zijn”, zegt Gio zaterdag in het Algemeen Dagblad. “Ik weet ook niet wat de plannen van Dick zelf zijn voor komend seizoen. Maar in principe is onze samenwerking voorbij”, aldus de hoofdcoach van Feyenoord.

Voetbal International schreef nog geen twee weken geleden nog dat de rol van Advocaat in Rotterdam-Zuid groter zou worden indien Martin van Geel weg zou gaan. Met zijn status en netwerk zou hij een waardevolle tussenoplossing kunnen zijn als technisch directeur, zo werd geopperd. Van Geel lijkt echter gewoon in het zadel te blijven.

Dick Advocaat heeft zijn werk gedaan en hoeft niet door te gaan bij Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Advocaat lijkt me juist zeer ongeschikt als TD. Daarnaast zou het belachelijk zijn vGeel weg te sturen. Die moet worden afgerekend op het totaalplaatje en die resultaten zijn gewoon meer dan prima

30 april 2016 om 10:17

Ook op het totaalplaatje is Van Geel volledig mislukt. Oprotten met die gozer en liever vandaag nog dan morgen.

30 april 2016 om 11:45

Goed geld binnengeharkt. Met vele spelers goede afspraken kunnen maken over een goed vertrek. Sinds zijn komst zo ongeveer steeds 3e. Welke TD deed het beter in het verleden in Rotterdam?

30 april 2016 om 12:06

Inderdaad. Blijkbaar zoveel dom volk daar, ondanks dat ik Van Geel niet altijd even sympathiek vind overkomen slaat de kritiek volledig door.

30 april 2016 om 12:51

Lekker taalgebruik. Van Geel heeft het toch naar behoren gedaan. Met zijn budget kan het niet altijd jackpot zijn en een derde plaats is toch gewoon waar ze momenteel horen te staan. Finacieel staat er een goed beleid dus de aansluiting kont vanzelf wel.

30 april 2016 om 13:23

@Ijsmuts

Maar dat geld, kwam dat door toedoen van van Geel, of een uitstekende lichting in de jeugd en een trainer die vertrouwen had in de jeugd?

Ik ben geen fan van van Geel. Maarja, aan de andere kant denk ik. Wie zou het wél goeddoen?

30 april 2016 om 13:27

Van Geel wist met creativiteit en een dosis geluk een representatief elftal ter beschikking te stellen aan Koeman, die vooral de credits verdiend door het optimale rendement uit de jeugd te halen. Spelers als Guidetti en Pelle waren meer geluk dan wijsheid. Maar in plaats van de lijn met eigen jeugd stug door te zetten, kwam Van Geel ook met allerlei rare spelers op de proppen die ook nog eens haaks stond op het uitgesproken beleid. Want men zou juist investeren in eigen jeugd en alleen aankopen doen met een restwaarde plus directe meerwaarde voor Feyenoord. Vervolgens kwamen spelers als Wilkshire, Boulahrouz en El Ahmadi, met als klap op de vuurpijl de zeer twijfelachtige Colin Kazim Richards.

Zeker nu er weer wat geld te investeren is, wordt eigen talent per definitie gepasseerd lijkt wel. Er wordt gekozen voor aankopen wat uiteindelijk resulteert dat meer dan 12 miljoen aan aankopen in Jong Feyenoord komt te spelen (bank- en tribunezitters). Welk signaal geef je daarmee af aan je jongere talenten? Een heel slechte blijkt wel. Zo bleek er helemaal geen toekomstplan te zijn voor zo niet je grootste talent Chong, maar ook inzake jongens als Schuurman en Woudenberg lijkt een echt plan te ontbreken. Dergelijke talenten moet je goed begeleiden, perspectieven bieden en vooral ook kansen gunnen. Het verleden heeft uitgewezen dat dergelijke talenten zich prima weten te manifesteren binnen Feyenoord 1. Ook bij de concurrentie zie je talenten vaak zat uitgroeien tot sterkhouders in het eerste, mits je ze maar de kans en het vertrouwen geeft.

En als klap op de vuurpijl het nieuws van donderdag. Feyenoord gaat afscheid nemen van Jong Feyenoord. Talent wordt verhuurd aan FC Den Bosch of RKC Waalwijk en alleen oefenwedstrijden worden er nog gespeeld. Buiten het feit dat het ongelooflijk amateuristisch is dat Feyenoord niet eens op de hoogte is van de licentie eisen – Opheffen KAN Helemaal Niet – is ook dit weer een bizar signaal naar de eigen jeugd. Welk perspectief is er om de stap naar het eerste elftal te maken, wat is de gedachte achter dit besluit? En wat doe je met de reservespelers die niet of weinig gespeeld hebben in het eerste? Wat doe je met geblesseerde spelers die op de weg terug zijn en wedstrijdritme op moeten doen? En waarom niet gewoon met Jong Feyenoord mee doen in het betaalde voetbal? Dan ben je niet afhankelijk van anderen, maar kan je je eigen talent op niveau inzetten binnen de eigen gelederen! 

30 april 2016 om 13:30

Reken daar nog eventjes zijn gepruts rond alle incidenten die de afgelopen 2 jaar rond Feyenoord gebeurd zijn en het constant goedpraten van zijn eigen fouten. Er wordt nergens verantwoordelijkheid voor genomen en enkel gewezen naar de goede punten die hij zelf heeft verricht. Het is gewoon klaar, dat was ik na het eerste seizoen eigenlijk al, maar nu wordt het gewoon een lijdensweg.

30 april 2016 om 14:10

Vedetterut, je betoog lijkt aan dovemansoren gericht. Ik zie je vaker posten, en ben het volledig met je eens. Van Geel (en Gudde) hebben de club weer helemaal financieel gezond gemaakt ja, maar wat is de prijs die we daarvoor betaald hebben? 49% van de aandelen zijn verkocht. En wat is nu de restwaarde van de selectie, na het uitstekende aankoop- en jeugdbeleid? 5 tot 10 miljoen? Alleen Vincent Janssen van concurrent AZ is al meer waard dan de gehele selectie van Feyenoord. Ajax en PSV hebben nog tientallen miljoenen meer op het veld staan.

30 april 2016 om 15:20

Zet 'het gepruts' even af tegen de positieve punten en de balans slaat positief door.
Staan weer op de plek waar we horen. Hij slaagde erin aardige eredivisietoppers voor een behoorlijk bedrag te laten vertrekken.
Niet alles is positief, ben ik het mee eens, maar het gezeur om een vertrek, waarom?
Doe jij je huidige auto de deur uit voordat je een nieuwe klaar hebt staan? Er is geen beter alternatief voorhanden

30 april 2016 om 17:44

Wat betreft de verkopen valt er op Pelle na weinig te klagen, echter vallen de aankopen daarentegen weer tegen. Bovendien vallen de contractverlengingen ook onder de taak van Van Geel en daar is hij hopeloos in gefaald. Spelers als Vilhena en Boetius wilden niet verlengen, Kongolo slechts één jaar en een toptalent als Chong laat je ook gewoon uit de handen glippen omdat beloftes niet worden nagekomen en er totaal geen plan voor hem is. Denk daarbij dan ook aan buitensporige contracten zoals Kazim voor 1 miljoen per jaar, Mathijsen 1 miljoen per jaar, Van der Heijden 8 ton, Verhoek 6 ton, El Ahmadi meer dan een miljoen en ga zo maar door terwijl de jeugd het in vergelijking met een 'hongerloontje' moet doen.

30 april 2016 om 20:17

Vergeet de contractverlengingen van clasie, de vrij en indi niet te noemen. Alsof het zo gemakkelijk is om te verlengen.

Hij heeft ook gewoon goed werkt geleverd. Maar ik kan me wel voorstellen dat je gek word als Feyenoord supporter dat de jeugd opeens helemaal uit beeld is.

Dom van gio. Na de komst van Dick ging het lopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren