Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bronckhorst blikt vooruit: ‘Dat is een mooi compliment van PSV’

Laatste update:

Ruud van Nistelrooij en Giovanni van Bronckhorst hebben dinsdagmiddag allebei op een persconferentie vooruitgeblikt op de kraker tussen PSV en Rangers FC in de play-offs van de Champions League. Volgens PSV-trainer Van Nistelrooij is zijn ploeg niet per se de favoriet woensdagavond, waarop Van Bronckhorst aangaf dat als een ‘mooi compliment van PSV’ te zien. Het heenduel vorige week dinsdag eindigde in Glasgow in 2-2.

“Het kan alle kanten op, is de realiteit. Het verschil was vorige week klein. Er waren momenten waarop wij de bovenliggende partij waren en ook waarop PSV dat was. We kunnen eenzelfde wedstrijd verwachten”, aldus de trainer van Rangers, die blij is om weer eens in Nederland coach te zijn. “Voor mij is het bijzonder, maar we komen hier voor het resultaat. We hebben vorige week gezien waar PSV toe in staat is en als je tegen elkaar gespeeld hebt, heb je een beter gevoel bij de tegenstander en ga je beter voorbereid de wedstrijd in. We hebben weinig geheimen voor elkaar.”

Ook Van Nistelrooij verwacht dat het er woensdag om gaat spannen. “Het is één wedstrijd waarin het beslist gaat worden, het is gewoon een kraker. We zijn erop gebrand om goed te spelen, net als Rangers. Het zal dan ook een spannende pot worden. We willen graag in de Champions League spelen, het is de droom van de club, de spelers, van iedereen. Daar willen we alles aan doen.” Volgens Van Bronckhorst is het een nadeel voor zijn ploeg dat PSV nu thuis speelt. Toch zag hij dat zijn ploeg het vorig seizoen ook in uitduels goed deed. “We hebben toen de Europa League-finale bereikt en dat ook gedaan door uit en thuis goed te presteren.”

De Schotten zullen het in Eindhoven moeten doen zonder Alfredo Morelos, die afgelopen zaterdag in het competitieduel met Hibernian (2-2) nog een rode kaart kreeg. Van Bronckhorst besloot de aanvaller tegen PSV buiten de selectie te laten, omdat hij niet klaar is om te spelen. “Als persoon was het een moeilijke beslissing en als manager makkelijk. Het was het beste om de huidige ploeg mee te nemen”, zei de oefenmeester daarover. Morelos kwam in het heenduel met PSV niet in actie; hij zat zonder speelminuten bij de selectie.

Wie gaat er winnen woensdag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat heel spannend worden denk ik maar ben er iig bij om ons mooie PSV te steunen. Hopen op een prachtige avond met de groepsfase als beloning

23 augustus 2022 om 21:59

Jaloers! Hopelijk wordt het een hele late avond voor je😉. PSV gaat het uiteraard morgen niet makkelijk krijgen en sluit een verlenging niet eens uit, maar zou toch wel fijn zijn als we voor een keer snel al op een comfortabele voorsprong komen.

23 augustus 2022 om 22:04

Precies, 2-0 bij rust ofzo zodat ik toch wat rustiger op mijn stoel zit. Verlenging zie ik idd ook nog wel gebeuren. Laten we hopen dat penalty's uitblijven. Kan mijn hart niet aan!

24 augustus 2022 om 01:00

Ik hoop het tijdens beslissende potjes nooit (je wilt immers zkerheid), maar eigenlijk vind ik een verlenging het mooist als je dan vlak voor tijd de beslissende maakt. De vreugde die dan ontstaat is echt heerlijk. Maar goed aangezien het niet mijn clubje is en ik vroeg op moet staan hoop ik dat men het vroeg beslist.

24 augustus 2022 om 00:08

Ik help het je hopen! Verwacht echt een finale met een enorme bak strijd van beide kanten. Mijn voorspelling is 1-1 en dan wederom winst na verlenging.

Tuurlijk is psv wel de favoriet, durf dat toch gewoon eens uit te spreken als club zijnde! Je bent immers een topclub....!!

23 augustus 2022 om 22:24

Hij wil Rangers gewoon niet onnodig motiveren door te zeggen dat PSV favoriet is

23 augustus 2022 om 22:31

Geloof mij maar dat de Rangers super gemotiveerd zijn, de belangen zijn hoog!

23 augustus 2022 om 22:34

Gaat een fysiek potje worden, PSV moeten proberen te blijven voetballen en dan komt het goed. Vol huis en de aanhang gaat zeker een rol spelen.

Na vorige week is het toch wel duidelijk dat PSV de favoriet is? Dat hoeft niet te betekenen dat ze ook per sé doorstoten naar het CL hoofdtoernooi.

Wat is het toch dat nuchtere jongens als Ruud en Gio meedoen aan dat rare "jij bent de favoriet" spel

23 augustus 2022 om 22:36

Wat had hij dan moeten zeggen? ‘We maken ze kapot morgen’?

23 augustus 2022 om 22:37

Was wel mooie televisie geweest

23 augustus 2022 om 22:49

Ik heb een hekel aan dat plichtmatige"ik leg de druk bij jou"- spel. Van lekkere, nuchtere jongens als Ruud en Gio verwacht je iets meer dan het doorsnee trainers-jargon.. Hij had bv kunnen zeggen.

"we hebben een goede uitgangspositie en met de hulp van de fans zullen we strijden voor een goed resultaat; het zal niet makkelijk worden, maar we hebben het thuisvoordeel en gaan voor plaatsing voor de Cl" ... o.i.d.

24 augustus 2022 om 08:18

Sjeezus. Je eigen druk maken over een uitspraak over favoriet zijn. Het is maar wat je bezig houd.

op voorhand geven de meeste mensen psv het voordeel in dit onderonsje.
zeker omdat ze met monaco al een zwaardere tegenstander (op papier) hebben gehad.
ze hebben nu het zware avondje glasgow al gehad, gewoon thuis het karwei afmaken en genieten van in ieder geval paar maanden CL voetbal. ook daar zie ik ze op 1 of andere manier nog wel stunten. zeker als hun elftal intact blijft

Benieuwd naar de wedstrijd!Ik gun het van Bronckhorst net het meeste om te plaatsen voor de CL..
Meer ervaren en verdiend het wel om een x CL te gaan spelen,al is Psv kwalitatief beter dan Rangers denk ik

van Nistelrooij doet het prima tot nu,maar kan denk ik beter qua ontwikkeling een jaartje Uefa cup ervaring als trainer opdoen en dan als meer ervaren trainer de CL in gaan het jaar erop

Ik verwacht dat PSV het faster halen. Thuis supporters er achter en uit waren ze ook zeker niet de mindere.

Let's Go Gio! Hopen op een mooie pot en CL voor de rangers.

Ik heb er een goed gevoel bij! Hop 4-1. Ouderwets, sfeervol topavondje CL in Eindhoven

Ik verwacht een bedankje in drievoud van PSV'ers omdat Ajax de beste verdediger van Rangers op een ideaal moment heeft weggekocht.

24 augustus 2022 om 08:21

Omg. Je weet het weer eens in een andere richting te duwen.

24 augustus 2022 om 09:16

Het was een grapje.

Dat moet toch een eenvoudige overwinning voor PSV worden. Vond Rangers maar matig. Veel grotere kansen om de CL te halen via de voorrondes ga je niet krijgen. Het moet nu gebeuren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren