Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bommel lovend: ‘Hij had bij ons denk ik niet misstaan’

Laatste update:

Adam Maher keerde zaterdagavond met AZ terug in het Philips Stadion. De 25-jarige middenvelder stond vijf jaar onder contract bij PSV, maar wist de verwachtingen in Eindhoven nooit volledig in te lossen. Mark van Bommel, momenteel trainer bij de Eindhovenaren, vindt dat jammer en had hem nu graag in zijn team gehad.

“Ik heb vaak tegen hem gespeeld. Voor, tijdens en na de wedstrijd hebben we altijd heel goed contact gehad. We appen af en toe met elkaar. Net nadat ik gestopt was, kwam hij naar PSV. Hij vroeg mij of hij nummer zes mocht hebben”, vertelt Van Bommel in gesprek met FOX Sports. PSV telde in 2013 acht miljoen euro neer voor de middenvelder, die totaal 106 wedstrijden speelde voor de Eindhovenaren.

Na een huurperiode bij het Turkse Osmanlispor mocht hij vorig seizoen transfervrij naar FC Twente vertrekken. “Ik heb veel met hem gesproken, dat PSV de goede club voor hem was. Achteraf kun je daarover twijfelen of dit de juiste stap is geweest”, gaat de oefenmeester verder, die het jammer vindt dat Maher er niet in geslaagd is om een blijvend een vaste waarde te worden in Eindhoven. “Maar het is gewoon een heel goede speler, die één is met de bal.”

“Met zijn kwaliteiten had hij hier makkelijk kunnen slagen. Alleen hij kwam in een elftal dat niet helemaal perfect was voor hem”, aldus Van Bommel over Maher, die na een halfjaar bij FC Twente weer terug is bij AZ. “Adam is wel een speler die past bij onze speelwijze. Hij had bij ons denk ik niet misstaan.”

Zie jij Adam Maher nog een stap hogerop maken vanaf AZ?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Terug halen dit seizoen kan je hem goed gebruiken op de 10 voetbal zo makkelijk

23 december 2018 om 11:08

Transfervrij weg, transfervrij terug, het kan verkeren zei brederoo.

Een Maher met vertrouwen in de juiste omgeving is nog steeds geweldig. Bij AZ binnen no time een basisplaats en wekelijks 1 van de betere. Cocu had hem niet nodig en de resultaten natuurlijk aan zijn zijde.

23 december 2018 om 11:44

Cocu speelde afgrijselijk voetbal. Als je een speler haalt is t om zijn kwaliteiten. Dan moet je hem niet eens laten verdedigen. Zoals je ziet lukt een pogba dat zelfs niet.

Maher onder van Bommel zou echt een aanwinst zijn.

"de 25-jarige middenvelder stond vijf jaar onder contract bij Psv, maar wist in Eindhoven nooit een vaste waarde te worden."

Klopt niet. In 2014-2015 stond hij in de competitie 30 keer in de basis. Hij is best een tijdje een vaste waarde geweest, maar uiteindelijk gepasseerd omdat prestaties uitbleven.

23 december 2018 om 10:17

25 jaar...behoorlijk jong nog. Stel hij maakt nog een transfer naar Ajax of PSV, doet t redelijk goed dan zou hij zo op z'n 27e nog een mooie stap kunnen maken.

23 december 2018 om 11:10

Transfervrij zelfs na dit jaar, helaas zal Adam niet bijtekenen voor 2-3 jaar maar het is een genot om hem bezig te zien, draait zo makkelijk open/weg, denkt vooruit ed en dat klinkt allicht makkelijk maar meeste profs zijn niet zo makkelijk met aannemen, draaien en door ineens

Volgens mij had Maher wel nog wat oud zeer bij verschillende spelers van PSV. Hij was toch een aantal keer zeer irritant aan het duwen en treiteren in de tweede helft. Het zou natuurlijk ook goed hebben gekund dat hij niet goed in de groep lag en vandaar nooit zijn volle potentie bij PSV heeft laten zien.

Maher werd gehaald voor de nummer 10 positie. Als je dan in een elftal terecht komt met de punt naar achteren, zonder nummer 10 positie, wordt het lastig om je kwaliteiten te laten zien. Jammer dat hij nooit PSV heeft kunnen laten vlammen in de positie waarvoor hij gehaald was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren