Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van Bommel kiest tegen Internazionale voor ’Guti‘ en Sainsbury’

Laatste update:

PSV neemt het dinsdag in het Giuseppe Meazza met een gewijzigd elftal op tegen Internazionale, zo verwacht het Algemeen Dagblad. Behalve de premie en punten voor de coëfficiëntenranglijst staat er voor de Eindhovense formatie niets meer op het spel in de laatste groepswedstrijd van de Champions League. Van Bommel lijkt tegen Inter te kiezen voor dezelfde spelers die vrijdag met 6-0 van Excelsior wonnen.

In de achterhoede wordt Daniel Schwaab naar verwachting vervangen door Trent Sainsbury, die in 2017 een halfjaar voor Inter speelde. Schwaab is vanwege privé-omstandigheden niet met de selectie mee afgereisd naar Milaan. Sainsbury zal, net als afgelopen vrijdag tegen Excelsior, samen met Nick Viergever het centrum van de achterhoede vormen. Denzel Dumfries en Angeliño zijn de backs tegen Inter.

Op het middenveld lijkt Érick Gutiérrez een basisplaats veroverd te hebben. De Mexicaans international had de afgelopen maanden moeite om zich aan te passen in Nederland en aan het spel van de ploeg van Van Bommel. Inmiddels is hij ingepast en krijgt hij in Milaan naar verwachting de voorkeur boven Gastón Pereiro.

Volledige PSV-selectie in Milaan: Zoet, Room, Van Osch, Isimat, Behich, Viergever, Angeliño, Pereiro, Romero, Mauro, Lozano, Guti, Hendrix, De Jong, Malen, Rosario, Bergwijn, Sainsbury, Dumfries, Rigo, Sadilek

Vermoedelijke opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Sainsbury, Viergever, Angeliño; Rosario, Hendrix, Gutiérrez; Bergwijn, De Jong, Lozano

Vermoedelijke opstelling Internazionale: Handanovic; D’Ambrosio, Skriniar, De Vrij, Asamoah; Valero, Brozovic, Politano, Keita, Perisic; Icardi

Wat verwacht jij van Internazionale - PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deden het thuis wel aardig tegen Inter. Ook al acht ik de kans dat ze winnen toch vrij klein in.

Laten we het van de positieve kant bekijken. Hopelijk kunnen ze nog wat puntjes sprokkelen voor de coëfficiëntenranglijst!

Ben benieuwd of Guti de goede lijn kan doorzetten. Saintsbury vind ik ook best aardig spelen wat ik van hem gezien heb. Schwaab is uiteraard beter, maar is (Zeker in de ED) een prima vervanger. Gelijkspel of meer zou wel echt goed zijn ok met opgeheven hoofd afscheid te nemen. Maar inter speelt voor overwintering in CL, dus het wordt heel lastig.

11 december 2018 om 08:51

Dus als de tegenstander minder gemotiveerd is zoals Barca (waren al door) dan heeft PSV een kans. Echter tegen Inter die er nog voor moeten gaan wordt het lastig. Tegen Barca was oefenpotje voor hen. Als PSV wint bij Inter dan is dat een prestatie. Alleen winnen telt, de bal hebben telt niet - Inter zal wss Italiaans gaan voetballen alsof ze allergisch zijn voor de bal.

Tsja, de CL voorbij, beker eruit, v Bommel die stug is met zijn basiself, Guti die al 2 assists geeft in zn eerste match dat ie je vervangt. Als Pereiro zijnde is het wel over en sluiten bij Psv. Al weet je het natuurlijk nooit met blessures. Maar dan heb je dus ook nog Ramselaar die ongeduldig aan het worden is...

11 december 2018 om 07:58

Laat Ramselaar maar ongeduldig worden. Die heeft toch geen toekomst meer.

11 december 2018 om 08:01

Dat zei ik bij vd Beek ook en die heeft zich zo een plekje in de basis gelobbyd

11 december 2018 om 08:00

Wat me opvalt is dat de selectie helemaal niet zo breed is. Eén blessure en PSV heeft voor mijn gevoel al problemen (als ze moeten wisselen in de wedstrijd). Dan moet er toch wel ergens een plekje voor Ramselaar zijn? Of hem in ieder geval een plek geven om hem tevreden te houden?

11 december 2018 om 08:04

Ramselaar is een 10 of een 8. PSV heeft daar: Pereiro Guti, Rosario, Mauro, Luuk heeft als 10 gespeeld en zelfs Malen.
verder mist hij de snelheid om op de flank te spelen als buitenspeler en blijft er uiteindelijk weinig over..

11 december 2018 om 08:05

o en Ryan Thomas ben ik vergeten. Of is dat meer een buitenspeler? Ben overigens erg benieuwd naar hoe Thomas zich gaat ontwikkelen bij PSV

11 december 2018 om 08:22

Thomas is een middenvelder, op 6 of 8 deed hij dat bij PEC het beste.

11 december 2018 om 08:42

Dat ligt eraan op welke positie een speler geblesseerd raakt. De selectie is breed genoeg. Spelers als Schwaab zijn nu eenmaal moeilijk te vervangen gezien zijn ervaring. Hier heeft ieder team wel mee te maken.

Nainggolan en Vecino geblesseerd of?

11 december 2018 om 08:07

Beiden geblesseerd inderdaad. Nainggolan zit wel bij de selectie, maar ik denk niet dat hij gaat spelen. Daarnaast mochten door FFP restricties Joao Mario en Gagliardini niet ingeschreven worden. Inter heeft dus maar 2 fitte middenvelders in de selectie voor de wedstrijd met Psv.

11 december 2018 om 08:11

En dat zijn?

11 december 2018 om 08:40

Borja Valero en Brozovic, Politano is van nature een linksbuiten

Verwacht een leuke wedstrijd vanavond. Ik vond Inter tegen Juventus erg goed spelen en Inter moet winnen. PSV in de tegenaanval op snelheid aantal kansen creëren, wat Inter ook nerveus zal maken.

Er valt toch niks meer te behalen behalve de winstpremie. Ik zou Romero een kans geven in de spits om te kijken hoe hij het doet.

11 december 2018 om 09:55

Het is niet alleen winstpremie, als je verliest heb je 1 punt gehaald en ga je de boeken in als 1 van de slechtste NL club in een CL campagne, buiten dat zijn er nog punten te verdienen voor de UEFA lijst en hebben spelers ook hun eigen eer, genoeg om voor te spelen lijkt me

11 december 2018 om 13:00

Zou wel lekker zijn als jullie ook eens wat punten gaan sprokkelen voor de Uefa ranking, de laatste jaren is het geen vetpot geweest wat jullie bijgedragen hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren