Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bommel: ‘Ik ben blij dat ik niet heel vaak tégen hem heb gespeeld’

Laatste update:

Mark van Bommel speelde in het Nederlands elftal lang samen met de zondag afzwaaiende Robin van Persie en de huidige trainer van PSV koestert warme herinneringen aan de tijd dat hij met de aanvaller van Feyenoord op het veld stond. De twee kwamen elkaar ook weleens tegen, al is dit tot opluchting van Van Bommel maar een paar keer voorgekomen.

“Ik ben blij dat ik niet heel vaak tégen Robin heb gespeeld. Je had hem liever in je eigen ploeg. Hij heeft uitzonderlijke kwaliteiten, zo zie je het niet vaak. Wat een souplesse, het lijkt wel ballet. En een geweldige functionele techniek. Op jonge leeftijd won hij al de UEFA Cup. Bij Arsenal werd hij daarna een wereldspeler”, is Van Bommel lovend in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Tonny Vilhena heeft in de afgelopen anderhalf jaar vaak samen met Van Persie gespeeld en voor de middenvelder was dat een bijzondere ervaring. De Feyenoorder noemt zijn 35-jarige ploeggenoot ‘uniek’ en een ‘fantastische voetballer’: “Het is schitterend dat ik met hem heb mogen spelen. Ik sta op de foto met hem toen ik nog een klein jongetje in de jeugd bij Feyenoord was. Later sta je dan samen op het veld. Prachtig. Misschien moeten we morgen na ADO Den Haag nog een foto maken…”

Net als Van Persie neem ook trainer Giovanni van Bronckhorst na dit seizoen afscheid van Feyenoord en hij is blij dat hij in zijn laatste periode over de aanvaller heeft kunnen beschikken. De oefenmeester geeft aan dat Van Persie heeft gebracht wat hij voor ogen had: “Hij heeft zich altijd opengesteld naar zijn medespelers. Dat is een mooie karaktereigenschap. En hij heeft de club mooie momenten gegeven. Daar ben ik hem heel erg dankbaar voor.”

Denk jij dat Robin van Persie zijn laatste wedstrijd van ADO Den Haag gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met de hoeveelheid Van Bommel quotes krijg ik zomAar het idee dat ze een interview in honderd stukjes hebben geknipt...

11 mei 2019 om 13:48

Tja dat dacht ik de afgelopen 3 maanden ook van alle Ajax posts

Ik blijf het toch mooi vinden dat spelers van het kaliber Kuyt, van Persie, Huntelaar, Cocu, van Bommel etc. afsluiten in Nederland. Ik had bijvoorbeeld Sneijder ook graag nog gezien en hoop er op dat Robben terugkeert bij PSV. Ik ben er ook van overtuigd dat jonge jongens zich optrekken aan dergelijke spelers.

Robben heeft meer bereikt in zijn carrière maar in mijn ogen is van Persie de beste van de vier. Geweldige speler. Het siert hem ook dat hij nog terug is gekomen naar Feyenoord. Een echte legende.

11 mei 2019 om 13:52

Robben heeft vooral meer gewonnen. Ze hebben ja natuurlijk wel veel in gemeen als je kijkt naar hoe hun carriere verliep. Heel veel blessures en tegenslagen, maar altijd sterk terug gekomen. het verschil is wel dat Robben altijd de top vorm had tijdens WK en EK, en van Persie kwam meestal terug van een blessure tijdens zo een tornooi. Als ze alle 4 hadden gepiekt op dezelfde tijd hadden we wel een WK of een EK gewonnen denk ik.

11 mei 2019 om 14:31

Ik vind dat meer winnen niet zo heel bepalend. Je hebt vooral bij de absolute topclubs ook flink wat waterdragers die op zich op hun positie geen wereldtop waren, maar simpelweg goed genoeg waren om jarenlang te blijven plakken. Die hebben uiteindelijk een enorme prijzenlijst, maar vind ik niet zozeer beter dan spelers die minder wonnen, maar net bij een verkeerde club zaten (zoals v Persie).

RVP is eeen Legend!!! Pracjtig dat hij zijn carrière bij Feyenoord afsluit en niet ergens in een zandbak in Saudi-Arabië (zoals Sneijder).

11 mei 2019 om 13:55

Sneijder speelt in Qatar...maar ik snap je punt.

11 mei 2019 om 16:57

Alleen jammer dat Feyenoord hem uitkotste toen hij net begon. (Naar huis sturen.voor.de.supercup) Anders had hij meer kunnen beteken dan een mooie en goede speler in een afzakken elftal.

Toch zonde dat een speler als V. Persie afscheid neemt wanneer die net met 0-4 gebeat is in eigen huis door den haag!! 😁

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren