Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bommel: ‘Hij heeft deze eerste selectie voor Oranje verdiend’

Laatste update:

Donyell Malen is door bondscoach Ronald Koeman opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal voor de EK-kwalificatieduels met Duitsland en Estland en volgens PSV-trainer Mark van Bommel is de keuze van Koeman niet meer dan logisch. “Hij heeft deze eerste selectie verdiend. Donyell is met zijn spel heel belangrijk binnen onze ploeg”, wordt Van Bommel woensdag op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Apollon Limassol geciteerd door onder meer het Algemeen Dagblad.

PSV begint volgens velen als favoriet aan het tweeluik met Limassol, maar Van Bommel brengt maar al te graag een nuance aan. “In Nederland zijn wij niet in staat om zo arrogant te zijn. Geen enkele ploeg zal zomaar even doorstoten. Dit is gewoon een heel lastige ploeg. Het zal niet makkelijk worden.” PSV speelt donderdag eerst een thuiswedstrijd, met de return op Cyprus op 29 augustus.

Van Bommel vindt ook niet dat de superieure begroting van PSV ten opzichte van Limassol van doorslaggevend belang hoeft te zijn. “Veel geld? Zo makkelijk is het niet”, benadrukt de oefenmeester van de Eindhovense club. “Dan hadden we ook niet gelijk gespeeld tegen FC Twente (1-1, red.). Zulke vergelijkingen slaan eigenlijk nergens op. Zo zwart-wit is het natuurlijk niet.”

PSV treedt donderdag sowieso aan zonder Hirving Lozano, die in de afrondende fase van zijn transfer naar Napoli is aanbeland. Michal Sadílek mist de eerste ontmoeting met Limassol wegens een schorsing, met Olivier Boscagli als zijn beoogde vervanger. De Franse verdediger viel zondag tegen Heracles Almelo (0-2 overwinning) al in voor Sadílek.

Is Donyell Malen goed genoeg voor het Nederlands elftal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In Malen zie ik in potentie zeker basismateriaal voor in oranje. Alleen Mr v Bommel gaat Pablo op z’n knietjes elke dag voor de training? Skip die vent eens..

Donyll basis samen met Depay en Bergwijn. Frenkie Gini De Roon erachter heerlijk.
Een Cillesen die regelmatig keept. Centrum VVD De Ligt backs zijn alleen matig jammer genoeg.
Ake LB ? RB die matige Dumfries.
Ik zie Nederland aankomend EK ver komen.

21 augustus 2019 om 15:35

Laten we eerst eens kwalificeren....
zal me niet verbazen als we van de Duitsers verliezen en iedereen er opeens niks van bakt....
Wel ben ik blij dat Malen erbij is. Moet nog rustiger voor de goal worden, maar dat komt hopelijk ook wel naarmate hij meer ervaring opbouwt.

21 augustus 2019 om 15:37

zou een middeveld met gini frenkie en donny ook wel aandurven. Voor derest zou hapsie ook niet misstaan op lb en zou ik veltman op rb zetten.

21 augustus 2019 om 16:00

Nederland heeft daarnaast ook alleen maar matige keepers dus dat zou nog wel eens een probleempje kunnen worden. Gelukkig staan van Dijk en de Ligt er nog voor.

Deze meneer Malen kan zeker een goede spits worden. Laten we hopen als Nederlanders dat hij zich ontwikkeld tot een topschutter voor de goal ala Roy Makaay zodat we volgend jaar op het EK weer eens de zilvervloot kunnen binnen halen!

Goede keuze van Koeman om deze jongen te laten ruiken aan het grote Oranje, Nu door onwtikkelen.

21 augustus 2019 om 15:41

Van een speler als Malen verwacht ik grootse daden! Met een vergelijking met Roy Makaay doe je deze talentvolle spits nog te kort! Ik zeg Ruud van Nistelrooy

21 augustus 2019 om 15:43

Hallo Muggenzilter.

Denk jij dat Malen het in zich heeft om de CL te winnen en Kampioen van de Premier league te worden?
Ik verwacht het uiteindelijk wel, maar we moeten niet vergeten dat hij ook als middenvelder goed kan spelen he.
Bovendien heeft hij bij Arsenal al veel succes gekend.

21 augustus 2019 om 15:56

Ik zie in Malen een speler die op meerdere posities uit de voeten kan (linksbuiten, rechtsbuiten en spits). Maar als middenvelder absoluut niet.

21 augustus 2019 om 15:59

In de jeugd anders wel! Volgens mij uit nood geboren in de spits geplaatst

21 augustus 2019 om 16:10

Gezien zijn technische spel is het eerder een spelverdeler dan een afmaker/goaltjesdief. Maar gezien zijn talent kan hij overal zonder moeite goed uit te voeten. Aan hem / van Bommel / Koeman de taak om te kijken waar hij het beste te spelen is.

Middenveld of Spits? Zegt u het maar.

21 augustus 2019 om 17:38

Voorlopig mag Malen nog geen eens de schoenen poetsen van Makaay. Alleen al de koelbloedigheid en tor instinct van Roy daar kan Malen heel veel van leren. Heel matig rendement voor een spits.

21 augustus 2019 om 20:33

Makaay had dit natuurlijk ook niet toen hij 19/20 was! Dit komt met de jaren...
Malen heeft natuurlijk een veel betere techniek!

Malen is een talentvolle speler en zeker voor de toekomst een zeer bruikbare speler als hij zich zo blijft ontwikkelen. Alleen betwijfel ik of hij echt een centrumspits is en toch niet meer een flankspeler is ala Lens of babel. Het neusje voor de goal heeft hij niet echt, maar kan wel hard schieten.

Ik zie in Malen zeker potentie maar dan wel als buitenspeler. Voor een spits vind ik zijn afronding toch wel erg matig helaas

21 augustus 2019 om 15:58

Luuk de Jong was met de voet ook een matige afmaker maar scoorde toch veel. Ook Malen kan veel goals maken, als zijn kwaliteiten maar optimaal benut worden.

Last minute: Psv opent gesprekken met Galatasaray om Mitroglou te huren.

21 augustus 2019 om 16:06

Lijkt me een mooie aanwinst, een type dat PSV nodig heeft. Waarom mag hij weg bij Galatasaray, presteert hij niet?

Ik ben het met de overgrote meerderheid hier eens dat Malen momenteel nogal druistig is tijdens het afmaken. Maar wat mij heel veel hoop biedt is het feit dat hij een goeie techniek, veel snelheid, en een fantastische loopactie in huis heeft. Ik heb zelf altijd het idee dat met name het vernuft om altijd in scoringspositie te komen heel moeilijk is om aan te leren, terwijl het koelbloediger worden voor de goal wel aangeleerd kan worden.

Neem als voorbeeld Robin van Persie, die bij Arsenal omgeturnd is tot spits. Spelers van Feyenoord (toen hij terugkwam) en jongere spelers bij zijn latere jaren in Oranje gaven aan dat het zo indrukwekkend was bij van persie dat ieder schot, en iedere kopbal altijd tussen de palen was. Zelf heeft hij aangegeven dat daar met name in Engeland veel op gehamerd is. Daarnaast: zowel Van Nistelrooy als Huntelaar (echte goalgetters) waren op zijn leeftijd ook nog geen koelbloedige afmakers, en we weten allemaal wat voor carriere zij uiteindelijk gehad hebben.

Kortom: aangezien het met de intuitie van Malen wel goed zit, verwacht ik dat het afmaken nog wel gaat komen. Over drie jaar heeft Oranje met Malen een absolute wereldspits in huis

Wel wat voorbarig om Malen al in de basis te zetten . Er zijn nog wel een aantal namen voor hem .

Wat heeft hij nou laten zien? Ik snap dit helemaal niet. Ik zie de potentie ook wel, maar ik zou ook wel wat daden willen zien. Hij liet vorig jaar in z'n invalbeurten meer zien dan nu in een hele wedstrijd. Net als Gakpo. De enige actie van dit jaar die bij mij is blijven hangen is de blessure die hij per ongeluk veroorzaakte bij directe concurrent Lammers,

Ik heb wel zin in de dagen dat al die potentie bij PSV gaat swingen, maar de aanval levert echt nog niet dit seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren