Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Aanholt goud waard met prachtgoal, afgang Fer en QPR

Laatste update:

In de derde ronde van de FA Cup is de eerste verrassing een feit: Queens Park Rangers ging op eigen veld hard onderuit tegen Sheffield United, de huidige nummer zes van de League One (het derde niveau van Engeland). Patrick van Aanholt was goud waard voor Sunderland, terwijl Alan Pardew zijn eerste wedstrijd als manager van Crystal Palace wist te winnen.

/

Dover Athletic - Crystal Palace 0-4
Nieuwbakken manager Pardew heeft zijn eerste wedstrijd als manager van Crystal Palace winnend afgesloten. De club uit de Premier League was met 0-4 te sterk bij Dover Athletic, dat actief is in de Conference Premier, het vijfde niveau van Engeland. Een opmerkelijke speler zette de Zuid-Londenaren op het juiste spoor: verdediger Scott Dann maakte de eerste twee doelpunten voor zijn club. Na ruim een uur spelen tekende Dwight Gayle met een precieze inzet voor de 0-3, waarna Kevin Doyle van dichtbij de 0-4 produceerde. De van Newcastle United overgenomen Pardew is zijn tijd bij Crystal Palace dus goed begonnen, al lag een overwinning op Dover Athletic ook wel in de lijn der verwachtingen.

/

Sunderland - Leeds United 1-0
Ook Sunderland is door naar de vierde ronde van de FA Cup en dat had het te danken aan Van Aanholt. De Nederlander maakte zijn eerste doelpunt voor Sunderland en dat deed hij op fantastische wijze: met een machtig schot verschalkte hij keeper Marco Silvestri van gevallen grootmacht Leeds United. Daarvoor was Sunderland ook al de betere ploeg, maar Emmanuele Giaccherini en Ricardo Álvarez kregen de bal niet langs Silvestri. Na de onderbreking werd Leeds United wat sterker en men kreeg een aantal behoorlijke kansen, maar Sunderland hield stand. Met name in de blessuretijd kwam Sunderland goed weg: Liam Cooper kopte de bal tegen de paal.

/

Queens Park Rangers - Sheffield United 0-3
Queens Park Rangers kwakkelt in de Premier League en ook in de FA Cup gaat het niet naar wens. Het avontuur in het belangrijkste bekertoernooi van Engeland zit er zelfs op, want Sheffield United (dat twee divisies lager speelt) was op Loftus Road met duidelijke cijfers te sterk. Queens Park Rangers hielp tal van doelrijpe kansen om zeep, waardoor Marc McNulty na een ruim halfuur de score kon openen. Hij schoof de bal onder keeper Alex McCarthy door. Even na rust tikte Jamal Campbell-Ryce binnen voor de 0-2, waarna de ploeg van basisspeler Fer ook nog eens een derde goal om de oren kreeg. Weer was Campbell-Ryce de beul.

Harry Redknapp moet ontslagen worden bij Queens Park Rangers

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet iemand hoe het kan dat clubs als leeds en Nottingham forest zo ver afgezakt zijn?

4 januari 2015 om 16:34

Wanbeleid

4 januari 2015 om 17:58

Omdat er in Engeland veel meer concurrentie is. Eens in de zoveel jaar zie je clubs weer een comeback maken en terugvallen of wat langer aan de top blijven. Er zitten nog veel roemruchte clubs in de lagere divisies, die in het verleden gewoon tot de (sub)top behoorde. De supporters houden ze meestal nog wel redelijk vast en de lokale jongens proberen de clubs weer aan de top te helpen.

Of het nu echt wanbeleid is, is lastig te zeggen. Denk dat het een bepaalde cyclus is.

4 januari 2015 om 18:09

Leeds United had in het verleden structureel teveel geld uitgegeven aan spelers. Hierdoor kwam de club in de problemen, en moesten er spelers noodgedwongen worden verkocht. Echter bleef de club grote schulden houden, waardoor zij uiteindelijk zelfs naar de League One waren gedegradeerd.

Ze spelen nu al enige jaren weer op het op een na hoogste niveau en ze hebben momenteel nieuwe Italiaanse eigenaar. Promotie zit er op korte termijn niet in, want ze staan er momenteel sportief gezien niet goed voor (plek 20 van de 24 op het op een na hoogste niveau).

4 januari 2015 om 18:38

Idd den tijd dat leeds CL speelde tegen anderlecht! Met viduka, bowyer, woodgate geloof ik!

Gunstig voor Sunderland dat er 2 ballen in het veld waren anders had Cooper nog gescoort

overal waar Fer speelt gaat het mis. Feyenoord, Twente, Norwich en nu ook QPR. Ondanks zijn doelpuntjes lijkt er een vloek te rusten op deze jongen. Die wil je gewoon niet in je team hebben.

4 januari 2015 om 17:13

Met Oranje ging het toch aardig goed..

4 januari 2015 om 17:35

bij Oranje speelt ie zo goed als nooit. Met Fer op het middenveld word je al snel overlopen.

4 januari 2015 om 17:27

Misschien is het meer een probleem dat Fer niet erg zorgvuldig is met welk team hij uitkiest om te spelen. Kan beter naar een subtopper in Frankrijk o.i.d. vertrekken denk ik.

4 januari 2015 om 19:44

Fer hoeft niet te vertrekken, in eigen huis is QPR bijna overslaanbaar en hebben veel punten behaald waar Fer belangrijk was.
Met een beetje geluk zie ik QPR 15e of 16e eindigen.

4 januari 2015 om 19:41

Volgens mij heb jij QPR nooit zien voetballen.
Fer scoort bijna elke wedstrijd en is zelfs 1 van de beste spelers bij Qpr.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren