Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Aanholt baalt: ‘Weet niet waar fans die informatie vandaan hebben’

Laatste update:

Patrick van Aanholt zou vorige week in aanloop naar het duel met FC Groningen tactische informatie hebben gelekt aan Genéro Zeefuik. Hoewel de linksback van Vitesse daar afstand van neemt, moet hij het met name op Twitter ontgelden. De van Chelsea gehuurde international komt de laatste weken niet meer in de plannen van Peter Bosz voor en zou zodoende wraak hebben genomen.

/

Van Aanholt vindt de aantijgingen belachelijk, al erkent hij dat hij met Zeefuik over privézaken heeft gesproken. De twee kennen elkaar van hun tijd in de jeugd van PSV en Jong Oranje. “Dat vind ik heel erg minder van de fans”, reageerde Van Aanholt in gesprek met Omroep Gelderland. “Ik zou zoiets nooit doen tegenover mijn ploeggenoten. Natuurlijk is het frustrerend als je niet speelt, maar ik heb me professioneel opgesteld. Als men mij nodig heeft, dan sta ik er gewoon.”

“Ik weet niet waar de fans die informatie vandaan hebben gehaald.” Van Aanholt en Zeefuik kennen elkaar al jaren. “Hij vroeg alleen aan mij waarom ik niet speelde. Ik zei dat het team sinds mijn rode kaart gewoon goed heeft gedraaid. Het ligt aan mij om meer aan spelen toe te komen. Verder hebben we het over onze kinderen gehad, over privédingen. Meer niet.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja Patrick, helaas oud nieuws dat veel supporters 'nieuws' meteen voor waarheid aannemen en vervolgens de meest vreselijke dingen gaan roepen.

30 maart 2014 om 09:01

Geen oud nieuws. Van der looi heeft dit verteld in een interview in de aanloop van de wedstrijd tegen PSV

Dat is de 'kracht' van internet. Iemand roept het en velen blaten het na. Maar als je logisch nadenkt: wat heeft Van Aanholt te winnen met het lekken van info?

wat hij al zegt. ik denk niet dat hij dit tegenover zn teamgenoten kan maken. lijkt mij een goeie gozer. dit zoek ik ook niet achter hem.
persoonlijk vind ik hem een betere back dan achenteh maargoed never change a gelijkspelend team

Die fans lezen dat om een website van Groningen. Van der Looi heeft dit in een interview verteld.
Dus het komt van de trainer van Groningen.

30 maart 2014 om 12:00

en dan is het waar?
Iedereen kan de grootst mogelijk onzin op het internet plempen en wij selecteren daar dan uit wat het beste in ons straatje komt om als waar te beschouwen?

Van aanholt zou wel eens de nieuwe linksback van feyenoord kunnen worden volgend seizoen. Fred rutten kent hem goed en onder Fred heeft v Aanholt echt stappen vooruit gemaakt

30 maart 2014 om 10:38

Zou mooi zijn als van Aanholt naar Feyenoord komt, hebben we eindelijk een echte linksback! Martins Indi en Kongolo doen het goed, maar dat zijn geen echte backs... Mathijsen mag dan vertrekken, hij lijkt me te duur voor nog een aantal jaar

30 maart 2014 om 10:38

Geen schijn van kans. Ten eerste denk je dat Fred Rutten enige indruk op spelers achterlaat. Terwijl.. Die man.. Nouja dst heeft geen verdere uitleg nodig me dunkt.
Ten tweede, Feyenoord kan zijn salaris en/of transfersom Nooit betalen(chelsea gaat hem niet voor minder dan vier miljoen verkopen en zijn zaakwaarnemer gaat ronde de tienduizend per week vragen).
Ten derde, als van Aanholt wordt uitgeleend, is dat in the Championship of aan Vitesse.

31 maart 2014 om 09:52

Ten eerste, alle spelers welke onder Rutten hebben getraind zijn positief over hem. Rutten heeft van aanholt beter gemaakt, Bosz niet.
Ten tweede, salaris Van aanholt lijkt me voor feyenoord geen probleem en 4 miljoen voor een back van Vitesse lijkt me overdreven.
Ten derde, uitlenen aan Vitesse lijkt me niet gewenst door Van Aanholt zelf.
Kortom, feyenoord is en blijft een reële optie

1 april 2014 om 15:05

Het is geen back van Vitesse, maar een back van Chelsea, die na dit seizoen sowieso door clubs van betere huize zal worden bekeken en eventueel benaderen. Van Aanholt weet heel goed dat van Vitesse naar Feyenoord niet een stap omhoog is en dat hij op een leeftijd is dat hij echt een pad moet inslaan in zijn carriere. Hij staat er goed op in het buitenland; Misschien iets voor een Sunderland of een HSV of iets dergelijks.

Daardoor hebben ze echt niet verloren van Groningen, dus wat een drukte om niets.
Als een opstelling uitlekt, kun je nog geen wedstrijd zomaar verliezen, Kul!
Vitesse is niet scherp de laatste tijd!!...dat is de reden

het is al niet de eerste akkefietje wat patrick met de fans heeft op twitter

Wat een onzin , vitesse heeft tegen Groningen gewoon slecht gevoetbald en niets anders .
Van aanholt is gewoon een goede speler en zal zijn ploeg zeker niet benadelen door informatie te verschaffen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren