Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valverde verklaart absentie Coutinho: ‘We zullen iets erop verzinnen’

Laatste update:

Niet Philippe Coutinho maar Andrés Iniesta verscheen zaterdagmiddag in de basisopstelling van Barcelona voor Eibar (0-2 winst). Een enigszins opmerkelijke keuze van Ernesto Valverde, daar komende dinsdag de Champions League-wedstrijd tegen Chelsea op het programma staat en de recordaankoop dit seizoen niet speelgerechtigd is voor de Catalanen in het Europees toernooi.

“Ik denk dat het het beste was voor mijn team om hier te proberen te winnen”, legde Valverde na afloop van het duel in Ipurua uit. “Vorige week startte Coutinho en Iniesta niet. Daarom startte hij vandaag (zaterdag, red.). Het klopt dat we dinsdag een wedstrijd spelen, maar voor mij was dit duel het belangrijkste.” Coutinho kwam uiteindelijk na 63 minuten in het veld, als vervanger van Iniesta.

FC Barcelona leidt al snel in het authentieke stadion van SD Eibar! Wat een heerlijke pass!

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 17 februari 2018

“Ik weet dat Coutinho dinsdag niet kan spelen, maar we zullen iets erop verzinnen.” Barcelona, dat inmiddels al 31 competitieduels op rij ongeslagen is, zegevierde dankzij doelpunten van Luis Suárez en Jordi Alba en staat hierdoor tien punten los van Atlético Madrid. De nummer twee van LaLiga speelt zondag echter nog in eigen huis tegen Athletic Club.

Barcelona kwam in de voorgaande competitieduels met Espanyol (1-1) en Getafe (0-0) niet tot winst. “Daarom was winnen zeer belangrijk”, benadrukte Valverde. “Eibar heeft een manier van spelen die je dwingt om ook op een andere manier te spelen. Iedereen heeft het hier moeilijk. Zelfs Atlético kon hier pas in de laatste minuut winnen. Dit was een goede test voor dinsdag. We hadden het moeilijk, Eibar verkeert in vorm en hopelijk komt dat dinsdag van pas. Ook al is het een andere competitie.”

Een wijze beslissing van Ernesto Valverde?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jerry Mina speelde ook niet tegen Eibar terwijl Pique er niet 100 uitzag? Zijn de aankopen eigenlijk van Valverde of het bestuur van Barcelona?

Semedo zie ik ook niet vaak aan de aftrap echt zonde.

Coutinho moet je gewoon een Messi-rol geven in de competitie en Messi met rust laten, de competitie heb je toch al binnen.

18 februari 2018 om 10:28

Er moest absoluut gewonnen worden en met Yerry Mina & Semedo in de basis heb je 2 spelers die nog niet echt 100% ingespeeld. De competitie is zeker nog niet binnen. Atlético komt steeds dichterbij en volgens mij gaat het zelfs spannend worden.

18 februari 2018 om 11:22

Wat ik vind van Semedo: Aan de rechterkant gebeurd zelden wat. Wanneer hij balbezit heeft neemt hij geen initiatief, wat Sergio Roberto het wel heeft. Alsof Semedo met handrem speelt. Verdedigend is niets op aan te merken, maar aanvallend opkomen moet hij stappen gaan maken. Het is in ieder geval geen miskoop laten we daar duidelijk over zijn.

18 februari 2018 om 13:54

Messi rust geven klinkt leuk. Alleen is in het verleden al vaker door Messi gezegd dat hij het liefst elke wedstrijd speelt. Voor Suarez geldt eigenlijk hetzelfde.

De winnaar van de Laliga 2018 is al bekend. Ondanks diverse mogelijkheden voor Eibar kreeg barcelona toch geen goal tegen te verwerken. Geen enkele ploeg lijkt de druk op te kunnen voeren tegen barcelona of misschien willen ze dat niet.

18 februari 2018 om 10:53

Heb je de wedstrijd van gisteren wel gezien dan? Eibar speelde echt wel goed, en zelfs na 10 man bleven ze gaan. Het is maar dat Barca staat als een huis dit seizoen en weten om te gaan met de tegenstanders. Atletico thuis deed ook alles wat het kon tegen Barca, idem Sociedad. Dus het is ook een deel de verdienste van Barca he

Ik snap Valverde wel, die gaat dinsdag naar Chelsea toe om een punt of 3 punten te snoepen. Messi en suarez in de spits, die iedere wedstrijd en tegen iedere tegenstander wel een doelpunt kunnen maken. En gomes rakitic busquets en paulinho op het middenveld om de pot dicht te houden. Een beetje op zn Chelsea's dus. Anders snijd die zichzelf daar in de vingers als hij vol oo de aanval gaat spelen. Vervolgens thuis afmaken met iniesta erbij.

18 februari 2018 om 12:35

Ik denk dat je de plank volledig mis slaat! Iniesta start gewoon tegen Chelsea, dat is namelijk de reden dat hij kort na rust werd vervangen door Coutinho tegen Eibar. Iniesta speelt elke cruciale wedstrijd voor Barca, ongeacht zijn leeftijd!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren