Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valse start Galatasaray en Fenerbahçe in groepsfase Turks bekertoernooi

Laatste update:

In de groepsfase van het Turkse bekertoernooi heeft Fenerbahçe slechte zaken gedaan. Op eigen veld ging de ploeg van trainer Dick Advocaat in de eerste groepswedstrijd met 1-2 onderuit tegen Gençlerbirligi. Ook Galatasaray heeft zich niet van de beste kant laten zien, met een 1-1 gelijkspel tegen Elazigspor kan trainer Jan Olde Riekerink onmogelijk tevreden zijn.

/

Met rechtsback Gregory van der Wiel in de basis kreeg Fenerbahçe al vroeg in de wedstrijd een flinke domper te verwerken. Het was de andere back, Ismail Koybasi, die er met een directe rode kaart vanaf moest. Desondanks kwam Fener toch op voorsprong door een doelpunt van Yigithan Guveli. De bezoekers wonnen het duel uiteindelijk door treffers van Tokelo Rantie en Irfan Kahveci in de tweede helft.

Galatasaray – Elazigspor: 1-1
Voor eigen publiek wist de ploeg van Jan Olde Riekerink niet te winnen van Elazigspor, een laagvlieger uit de Lig 1., het tweede niveau in Turkije. Galatasaray, zonder Wesley Sneijder, maar met de jarige Nigel de Jong als invaller, kwam vlak voor rust op voorsprong via de Fransman Lionel Carole. Cim Bom Bom leek op een overwinning af te stevenen, maar diep in blessuretijd kregen de bezoekers een strafschop. Deze werd benut door Murat Kayali.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

80 minuten lang met 10 man. Domme rode kaart. Aangezien Aatif vandaag basis speelde is het dus zo dat Volkan basis gaat spelen zaterdag tegen Besiktas. Yigithan speelde sterk tot de 60ste minuut. Van der Wiel leek wel of die geen zin had.

Naja het was niet zo'n belangrijke wedstrijd. Zaterdag is de wedstrijd.

Hoe werkt het bekertoernooi in Turkije precies? spelen 2e divisie teams ook in een poule? en amateurs? kan iemand dit mij misschien uitleggen?

30 november 2016 om 20:39

Nee, alleen profesionele clubs spelen mee en als je de voorrondes door komt, kom je in de poulefase terecht. Dus er zitten teams van de 2e en de 3e divisie in de poules.

1 december 2016 om 01:35

Ook amateurs. Yeni amasyaspor speelt BAL ligi (bolgesel amator lig), amateurs dus. 3.lig en 2.lig zijn 3e en 4e niveau en die doen ook mee. In Nl is 3e en 4e amateur maar in Turkije en veel andere landen prof.

1 december 2016 om 13:41

In de BAL ligi krijgen spelers ook allemaal salaris en hebben gewoon een contract. Echt amateur kan je het niet noemen dus.

Zeer inspiratieloze Galatasaray gezien vandaag. Als je zag wat voor duels Hamit verloor, dan weet je dat het over en uit is met hem. Alleen Yasin vond ik goed. Ging voor elke bal, ook defensief. Elazig heeft gewoon 6,7 open kansen gehad. Je kon het gefluit van het publiek niet horen, want er waren maar 1905 man. Wij zouden vreemdgaan met ons vrouw om een keer naar een Gs wedstrijd te kunnen gaan. Die '25 miljoen' fans kunnen het maar niet opbrengen voor zo een bekerwedstrijd. Schande.

30 november 2016 om 22:45

Ik hoop niet dat yenge meeleest. Ontopic: inderdaad slechte start van Fener en Gs maar beiden komen de groep toch wel door.

1 december 2016 om 10:57

Naja, vreemdgaan met je vrouw is niet echt vreemdgaan :P

Slecht van Fener. 14 december uit tegen Amedspor in Diyarbakir gaan ze ook weggespeeld worden zoals vorig jaar en grote kans dat ze uit de beker worden gegooid door ons. Ziet er slecht uit voor ze.

30 november 2016 om 22:42

Hehehe

Amed heeft aangegeven dit jaar voor de kampioenschap te gaan. Ze staan voorlopig eerste dus ze zijn al op koers.

Hopelijk niet weer een wedstrijd zonder supporters. Ik zag op facebook dat ze naar de tuchtcommissie zijn omdat de supporters iets kwetsend hebben geroepen tegen Sivas.. ze zijn weer bezig helaas

30 november 2016 om 23:09

Je mag van alles over Koerden roepen in Turkse stadions want dat is geen probleem, maar een gebaar naar vrede levert je 12 wedstrijden schorsing op, een wedstrijd zonder publiek plus een hoge boete.

Maar dit keer heeft Amedspor niks gedaan maar de TFF gaat wel iets verzinnen om ervoor te zorgen dat Amedspor niet met publiek speelt(die een grote rol hebben gespeeld in de overwinningen).

Maar dat maakt niet uit, Amedspor is koploper zoals je al zegt. Fener had bijna verloren in Diyarbakir vorig jaar, Bursaspor en Galatasaray werden in eigen huis door ons ook vernederd. Dus Fenerbahce kan ook weggespeeld worden zoals vorig jaar. Niemand is bang voor Fenerbahce.

1 december 2016 om 00:06

Ik wil graag een heel verhaal hierover typen maar dan raken we te off topic.

In elk geval hoop ik dat Amed kan stunten tegen Fener !

Het zegt mij genoeg dat Fener met een compleet B-elftal startte. Ozat wilde de 3 punten en hij heeft ze ook gekregen.

Verder heb ik totaal geen goed woord over Ismail Koybasi. In de eerste 3 minuten liet hij zien wat voor belabberde speler hij is. Terechte rode kaart en oliedom.

Op naar Besiktas. Hopelijk weer met een vol stadion, want zo'n leeg stadion is verschrikkelijk. Als ik Aziz was had ik een actie gevoerd. Wie naar Genclerbirligi komt krijgt 50% korting op de wedstrijd tegen Besiktas. Moet je dan eens zien hoe snel iedereen komt.

Is zo'n groepsfase in een bekertoernooi nou bevorderlijk of niet? Heeft dit het niveau of de amusementswaarde omhoog gebracht of boeit het niet zo?

30 november 2016 om 23:39

Grote ploegen nemen de groepsfase niet serieus, uitslagen zeggen vrij weinig.

1 december 2016 om 01:38

Totaal niet, bestaat een aantal jaar in Turkije. En neemt de charme en de spanning van een echte knock out bekerwedstrijd weg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren