Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valencia licht optie en contracteert supersub voor drie miljoen euro

Laatste update:
/

Valencia heeft de optie in het contract van Nelson Valdez gelicht. De 29-jarige aanvaller werd gehuurd van Rubin Kazan, maar is nu tot de zomer van 2015 vastgelegd door los Che. De Paraguayaan heeft in een halfjaar veel indruk gemaakt in de sinaasappelstad. Hoewel hij slechts vier keer in de basis begon, maakte Valdez vijf doelpunten in de Primera Divisón.

De 63-voudig international, twaalf doelpunten, kwam dit seizoen reeds tot twintig competitiewedstrijden en hierin was Valdez dus goed voor een kwintet aan treffers. In de Champions League-wedstrijd tegen Bayern München (2-1 verlies) was hij eveneens trefzeker, net als in zijn twee duels in de Copa del Rey. Valdez gaf onlangs al aan graag langer te willen blijven en aan die wens is nu dus gehoor gegeven.

“Ik ben blij dat ik nog twee jaar langer bij Valencia blijf”, zegt de voormalige aanvaller van onder meer Borussia Dortmund en Werder Bremen. “De optie in het contract werd een tijdje geleden al gelicht en het is nu officieel dat ik bij Valencia hoor.” Valencia heeft drie miljoen euro betaald voor Valdez, die in Rusland niet kon uitblinken; hij scoorde er slechts drie keer. Bij Valencia is Valdez overigens de derde spits in de pikorde, na Roberto Soldado en Jonás.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldige aankoop. Barcelona heeft hier echt liggen slapen, zou een goede speler geweest zijn voor de Catalanen.

25 februari 2013 om 23:34

Nee hoor, hij is van Valencia niveau en is gewoon een bruikbare speler voor hun. Zeker een goede speler maar voor Barcelona moet je een belaald niveau halen die hij niet kan.

25 februari 2013 om 23:37

Als dit al een versterking is voor ze.. Dan wordt het een makkelijke transferperiode voor ze..
Leuk voor Valencia maar hoger zal hij nooit komen.

Goede aankoop van Valencia. Als pinchhitter bij Valencia doet hij het uitstekend en hij lijkt mij ook een goede aankoop van Valencia.

Ik hoop echt dat Valencia helemaal schuldenvrij wordt, want het is echt een schitterende club. Verder heeft Valencia nog 'n paar fantastische talenten in de jeugdopleiding rondlopen met Juan Bernat, Carles Gil (op dit moment verhuurd aan Elche FC) en Paco Alcárer (op dit moment verhuurd aan Getafe).

Mooi zo, liefst Jonas niet meer opstellen, want die speelt 9 van de 10 keer dramatisch. Deze jongen zie ik echt veel liever in de basis.

25 februari 2013 om 23:44

Jonas niet meer opstellen? Dan heb je de wedstrijd van zaterdag niet gezien zeker

26 februari 2013 om 00:16

Nee, daar heb je gelijk in. Maar in de meeste wedstrijden die ik heb gezien, is hij gewoon een zwakke schakel. Ik wil niet zeggen dat Nelson Valdez meer in zijn mars heeft dan Jonas, maar op dit moment verdient Valdez het meer om te spelen.

Neemt niet weg dat ik ze beiden niet van het niveau vindt waarop Valencia zou moeten spelen. Maar goed, die tijden zijn vervlogen en zullen niet gauw terugkeren.

26 februari 2013 om 21:25

Dat was dus die 1/10 wedstrijd

Harde werker, best goed vergelijkbaar met Dirk Kuyt eigenlijk. Of hij 3 miljoen waard is weet ik niet, eigenlijk missen ze scorend vermogen, vooral als Soldado er niet bij is. Valdez heeft dit te weinig hoor vind ik, maar wat kan hij een passie brengen, denk vooral terug aan het WK 2010 waar Paraguay geweldig speelde.

Valdez is een goede speler voor Valencia maar daar ligt ook zijn top, leuk voor hem dat hij langer mag blijven.

Bij Hercules speelde die ook wel redelijk toch? Ik vind hem meer van het niveau onder Valencia zoals Getafe.

Goede aankoop van Valencia kan soldado goed opvangen wanner hij geblesseerd of geschorst is. Bestuut van valencia heeft een goede transfer politiek enige minpunt vind ik dat ze meer geduld moesten hebben met isco hij kon lekker schitteren en dan verkopen zoals villa,silva,mata & alba voor de nodige miljoenen.

Ik vind het persoonlijk een net niet speler. De wedstrijden die ik van Valencia zie (en dat zijn er ongeveer 2 per maand) valt hij mij niet speciaal in op. Zie hem wel eens invallen en kan mij herinneren dat die in de Copa tegen Real beiden wedstrijden volledig speelden. Scoren doet die niet bijzonder vaak. Geen topper, ook niet in potentie. Wel het niveau waar Valencia nu genoegen mee moet nemen.

Valencia speelde toch tegen PSG i.p.v. Bayern?
Of ben ik door de war?

26 februari 2013 om 15:57

In de groepsfase scoorde die tegen Bayern.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren