Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valencia-icoon wacht niet langer op aanbiedingen en stopt per direct

Laatste update:

David Albelda staakt de zoektocht naar een laatste avontuur in zijn loopbaan. De middenvelder kondigde twee maanden geleden al zijn vertrek bij Valencia aan en hield de deur open voor clubs uit het buitenland, maar ontving geen aanbieding waar hij warm van werd. Albelda heeft daarom besloten om definitief te stoppen, zo melden Onda Cero en persbureau EFE.

/

Met de beslissing komt er een einde aan een indrukwekkende loopbaan, die zich voornamelijk bij Valencia afspeelde. Albelda brak bij Villarreal door in het betaalde voetbal, maar keerde in 1999 terug bij de club waar hij ook in de jeugdopleiding speelde. Na het vertrek van Gaizka Mendieta werd hij aanvoerder en Albelda speelde in totaal 350 competitiewedstrijden voor los Che.

Zijn dieptepunt beleefde hij in 2007, toen Ronald Koeman Albelda samen met Santiago Cañizares en Miguel Ángel Angulo uit de selectie werd verwijderd. Albelda bleef de club echter trouw, vocht zich terug en werd weer belangrijk voor Valencia. Met die club werd hij twee keer kampioen en won hij de UEFA Cup, de Europese Supercup, de Copa del Rey en de Spaanse Supercup.

De 35-jarige Albelda kondigde in februari al aan dat hij zijn aflopende contract bij Valencia niet zou gaan verlengen, maar bewees in de weken daarop toch weer zijn waarde voor de club. De middenvelder kwam echter niet op zijn beslissing terug en dacht nog aan een buitenlands avontuur, maar heeft nu besloten om zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer wat een held en geweldige speler is het geweest voor Valencia.de voetbalwereld verliest weer een speler die weet wat clubliefde is.

Respect David Albelda Aliqués!!!

Jammer. Geweldige voetballer die alle jaren zeer dienend en trouw is geweest bij Valencia. Succes David!

Jammer om hem te zien stoppen zou bij veel clubs nog van waarde kunnen zijn hefet in ieder geval een mooie carriere gahd en is gestopt op een mooi punt, hoop altijd dat dit soort spelers later nog terugkeren in de voetballerij.

hij kon nog blijven bij Valencia maar wou niet,een buitenlandse club wou hij wel als het kassa kassa was............

7 augustus 2013 om 18:22

Tekst van VZ klopt weereens niet en spreekt zelfs een eigen bericht van 2/3 maanden terug tegen. Albelda had aangegeven nog door te willen bij Valencia(nadat die weer lang fit bleef en ook van grote waarde was), maar Djukic heeft hem persoonlijk verteld hem eigenlijk niet nodig te hebben(na de komst van Fuego). Hierna heeft Albelda ook in de media gezegd lichtjes teleurgesteld te zijn, maar hij kon ermee leven en hoopte nog op 1 a 2 jaartjes ergens van waarde te kunnen zijn.

De beste man had natuurlijk best voor het geld kunnen kiezen in bijvoorbeeld Qatar, maar aangezien hij de laatste jaren zelfs akkoord is gegaan met meerdere salaris verlagingen(met ongeveer 75 gedaald) lijkt het er niet echt op dat die op geld uit was.

Bedankt voor alles, Albelda!

Levende legende.

Fantastische speler die met València grote dingen bereikt heeft. Albelda was ook dapper genoeg om in de media dingen te zeggen die normaal in Spanje in de doofpot gestopt worden, en moest daar ook de prijs voor betalen, maar gaf niet op. Op dat gebied een voorbeeld voor allen. Tot ziens David.

De verzorger van psv heeft vorig gezegd dat in de selectie van dat jaar 4 homo's zaten. Hij heeft toen geen namen genoemd

2010/2011 heeft hij 0 wedstrijden gespeeld.. kan iemand mij vertellen waar dit door is gekomen?

7 augustus 2013 om 22:11

Klopt niet, want hij heeft dat jaar 16(blessures) wedstrijden gespeeld en in totaal iets meer dan 1000 minuten.

Clubheld dit. Speelde nog langer dan Ruben Baraja bij Valencia en maakte zowat alles mee daar. Hij bleef de club al die jaren trouw, respect.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren