Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Valdanito’ raadt transfer naar Barcelona af: ‘Hij heeft nog drie jaar nodig’

Laatste update:

Hernán Crespo raadt landgenoot Lautaro Martínez af om Internazionale te verlaten. De 22-jarige aanvaller wordt al maanden met een transfer naar Barcelona in verband gebracht. De Argentijn was dit seizoen goed voor 16 doelpunten in 31 wedstrijden in alle competities en zijn stormachtige ontwikkeling is de Spaanse topclub bevallen. Tot de coronacrisis was de verwachting dat Barcelona in de eerste twee weken van juli zou toeslaan.

Het contract van Martínez met Inter bevat een clausule waarin staat dat hij tot 15 juli voor een vast bedrag van 111 miljoen euro kan worden overgenomen. Daarna mag Inter zelf de vraagprijs bepalen. De coronacrisis heeft er echter voor gezorgd dat de kapitaalkracht van de topclubs behoorlijk is afgenomen. “Hij moet sowieso bij Inter blijven, om één simpele reden”, vertelt Crespo in La Gazzetta dello Sport.

“Lautaro deed het in Argentinië goed bij Racing Club. Hij arriveerde bij Inter en zat een seizoen op de bank. Daarna verscheen hij in de basis en dit is pas zijn eerste seizoen als onbetwistbare basiskracht”, benadrukt Valdanito, die in zijn actieve loopbaan in twee verschillende periodes voor Inter speelde en tegenwoordig in eigen land trainer is van Defensa y Justicia, na periodes bij Banfield en Modena.

“Hij heeft nog drie jaar nodig, minimaal, om zich volledig te kunnen ontwikkelen. Vanaf dat moment zou Lautaro pas over een transfer naar een andere club moeten nadenken.” Crespo gaf eerder deze maand aan dat zijn landgenoot ‘de nieuwe Sergio Agüero’ kan worden bij het nationale elftal. “Agüero is een betere dribbelaar, maar Lautaro is meer een teamspeler. El Kun is vaak niet bij de les en maakt een ongeïnteresseerde indruk.”

Martínez liep bij Racing Club bijna één op twee: 27 goals in 60 duels. Inter maakte in de zomer van 2018 een bedrag van 22,7 miljoen euro over aan de Argentijnse club en de spits tekende voor vijf seizoenen. De verwacht is dat beide partijen over een nieuwe verbintenis zullen praten als een zomerse transfer uitblijft.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben het eens met Crespo dat het misschien beter is voor hem om nog een tijdje bij Inter te blijven. Maar dat hij een betere team speler is dan Kun weet ik niet.

Een goeie speler maar vind hem niet nodig bij Barca. Na Dembele en Coutinho hoop ik echt dat het gedaan is met onnodig, dure transfers maar dat is maar hopen. En beter dan Aguero op die leeftijd is hij zeker niet, Aguero was al verder in zijn ontwikkeling.

Helemaal eens met Crespo, Lautaro doet er goed aan om zeker nog een jaar te blijven, drie jaar vind ik net te lang

Hoezo nog drie jaar? Inter is geen Mallorca ofzo he. Hij mag blij zijn dat die überhaupt op deze leeftijd al bij zo een grote club speelt. Wees dankbaar inplaats van meteen over een transfer de speculeren

Juist nu moet Lautaro Martinez komen, omdat hij en Luis Suarez elkaar aankomend jaar nog kunnen afwisselen en hierdoor een normale gewenningsperiode heeft. Zal opgenomen worden in de groep door zijn vriendschap met Lionel Messi. En wanneer Lionel Messi en Luis Suarez Barcelona verlaten is Lautaro al gewend en is hij hopelijk al ingespeeld met Neymar.

Idd Crespo
En zou zouden heel veel spelers dat moeten doen,je kunt niet na 10 wedstrijden goed te hebben gevoetbald meteen naar Barcelona of een andere hele grote club
Kijk hoeveel spelers er verneukt zijn,voetbal eens eerst twee seizoenen goed bij je huidige club dan ben je tenminste constant en kun je alsnog weg

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren