Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Utrecht wil beroerde start rechtzetten en gaat vol voor ‘belangrijkste target'

Laatste update:

Mees Hoedemakers staat in de serieuze belangstelling van FC Utrecht. Dat weet De Telegraaf te melden. De middenvelder van SC Cambuur, die de afgelopen seizoenen vaste waarde was in het elftal van trainer Henk de Jong en ook dit jaar weer in de basis terug te vinden is, moet ongeveer twee miljoen euro gaan kosten.

Utrecht pakte slechts twee punten uit de eerste drie wedstrijden van het nieuwe Eredivisie-seizoen. Tegen RKC Waalwijk en Cambuur, de ploeg van Hoedemakers, werd gelijkgespeeld en afgelopen zaterdag ging het op bezoek bij FC Emmen al helemaal mis. De 3-2 zege van de Drentse club maakt dat Utrecht snel de transfermarkt op wil om de selectie te versterken en Hoedemakers is serieus in beeld. In De Telegraaf wordt hij zelfs omschreven als 'het belangrijkste target'.

Het middenveld bij Utrecht zou op dit moment 'onevenwichtig' zijn, zo valt er te lezen, en de club uit de Domstad ziet in Hoedemakers de ideale man om die problemen op te lossen. De middenvelder, die sinds 2019 in Leeuwarden voetbalt, ligt nog een jaar vast en dus is dit het moment voor Cambuur om nog een serieuze transfersom voor de speler te kunnen ontvangen. Naar verluidt wordt er een bedrag van ongeveer twee miljoen euro gevraagd. Eerder beten geïnteresseerde clubs als Lecce en FC Midtjylland zich nog stuk op de vraagprijs.

Hoedemakers is niet de enige speler die in de smaak valt bij Utrecht en trainer Henk Fraser. Naar verluidt zou ook Sean Klaiber, de rechtsback van Ajax, op een lijstje staan. Hij speelde eerder al in Stadion Galgenwaard en zou wel te porren zijn voor een terugkeer. Ook Hoedemakers heeft interesse in een dienstverband in Utrecht. De 24-jarige Zaandammer werd opgeleid door AZ en debuteerde daar in het eerste elftal, maar bij Cambuur brak hij echt door. Feyenoord houdt de verrichtingen van Hoedemakers ook in de gaten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oehh dit is echt een onderschatte speler! Had al lang verwacht dat een club als AZ hem had opgepikt. Utrecht zou hier hele goede zaken mee doen!

21 augustus 2022 om 20:21

Komt ook uit de jeugd van AZ en hebben hem niet voor niets laten gaan. Heeft ook niks op het middenveld te zoeken met Reijnders, Bazoer en Clasie.

21 augustus 2022 om 20:50

Komt uit de jeugd van AZ, dus zal niet de behoefte hebben terug te gaan. Daarnaast is het middenveld van AZ al enorm goed bezet, al helemaal als die Amerikaan komt, dus ik denk dat beide partijen geen interesse hebben.

Tja, die zal toch ook niet de oplossing brengen bij Utrecht. Ik vind het wel leuk dat Utrecht nooit bang is geweest om ambitie uit te spreken, maar dit is het soort speler waardoor je eerder naar beneden moet kijken op de ranglijst dan naar boven.

21 augustus 2022 om 21:25

Mua, ambitie uitspreken is natuurlijk prima, maar het moet wel realistisch blijven. FC Utrecht is in z'n gehele historie slechts 1 keer derde geworden en 2 keer vierde. Dan kun je je als club beter gedeisd houden en gewoon lekker in de subtop meedoen. Als je dan een keer verrast, krijg je de lofzangen. Nu deden ze dat niet en dan krijg je dat soort woorden keihard teruggekaatst.

21 augustus 2022 om 21:54

Elke club die zich tussen de traditionele top3 kan/wil nestelen juich ik toe. Of het dan lukt of niet is een tweede, maar die top3 hoeft echt niet elk seizoen rustig achterover te zitten omdat ze toch wel top3 eindigen wat mij betreft

21 augustus 2022 om 21:57

Dat klopt, maar je hoeft het als club niet uit te spreken. Dat is gewoon niet verstandig. Je legt dan druk op de ploeg en medialand helpt je wel herinneren wat je gezegd hebt (en terecht overigens). Ambities moet je gewoon lekker binnenskamers houden en je beperken tot doelstellingen die op realisme berust zijn.

21 augustus 2022 om 23:19

Maar als iedereen z'n ambities buiten de publieke belangstelling houdt, weet ik niet wie ik moet supporten ..

Deze jongen zou natuurlijk een aanwinst zijn, maar zou niet de problemen oplossen. Je mist een natuurlijke leider, ik zou voor Vormer gaan. Al is dat natuurlijk voor een jaar/2 jaartjes, maar die zou Brouwers goed onder zijn hoeden kunnen nemen.

21 augustus 2022 om 21:01

Slappe speler die Brouwers hoor. Hij heeft in de eerste 3 wedstrijden nog weinig indruk gemaakt en speelt alleen maar op save. Hij mist een bepaalde drive en power wat Bozdogan bijv wel heeft. Laat deze speler maar komen en dan kan die Brouwers op de bank.

2 miljoen voor een speler met een 1jarig contract van Cambuur. Lijkt mij wel een beetje een hoge prijs, maar Utrecht zal wel lichtelijk in paniek zijn geraakt van de hele matige seizoensopening. Met alle respect, maar dit is toch niet het niveau dat je wilt nastreven bij de torenhoge ambities die ze daar graag durven uit te spreken? Zelfde niveau speler als wat er al zit dus dit is gewoon weggegooid. En 2 miljoen is een flinke klap geld om zo weg te gooien.

22 augustus 2022 om 08:05

Heeft ook de maken met de tijd, aangezien de transfermarkt bijna gaat sluiten. Overigens een goede speler, helemaal geen verkeerde aankoop!

22 augustus 2022 om 14:16

€2 miljoen voor een dragende speler van Cambuur dat afgelopen jaar 9de eindigde, enig respect lijkt me wel op z’n plaats.

Na dit weekend ben ik onder de indruk van deze jongen. Scoorde zowel met links als met rechts van buiten de 16. Dat kunnen niet veel spelers in de eredivisie.

22 augustus 2022 om 08:55

Hoe consistent zijn deze prestaties dan? Hij is dit seizoen heel sterk gestart, maar we zijn drie wedstrijden onderweg. Het afgelopen seizoen heeft hij veel basis gespeeld maar was hij weinig beslissend in wedstrijden. Het is geen verkeerde speler, begrijp mij niet verkeerd. Maar we raken in jubelstemming na een mooi weekend voor hem.

22 augustus 2022 om 10:08

Het is ook een controlerende/verdedigende middenvelder. Zie jij veel controlerende middenvelders scoren dan? Is altijd stabiele factor op het middenveld bij ons. Zou het jammer vinden dat hij weg gaat, maar aan de andere kant kun je er nu nog wat voor vangen.

Hoop dat Feyenoord Utrecht voor is! Kan dan samen met Timber strijden voor de plek die Aursnes achterlaat. Verwacht wel dat Timber die strijd wint, maar Hoedemakers zou een geduchte concurrent zijn.

21 augustus 2022 om 21:27

De stap van Cambuur naar Feyenoord is wel erg groot. Bovendien gaat die jongen die strijd met Timber niet winnen. Hoedemakers kan beter naar een FC Twente (mits Zerrouki vertrekt) of FC Utrecht. Als dat een succes wordt, dan is Feyenoord wellicht een leuke stap. Ik denk namelijk dat de stap van Cambuur naar FC Twente of FC Utrecht al best groot is.

21 augustus 2022 om 23:04

Dat is waar, voor Hoedemakers zou dat beter zijn. Een Diemers achtig scenario moet natuurlijk ook voorkomen worden. Denk meer in het belang van Feyenoord, waar we ook een sterke bank nodig hebben. Een Hoedemakers staat er ook bij Feyenoord wel verwacht ik. Het zou fijn zijn om altijd spelers te kunnen halen die gelijkwaardig zijn, alleen denk ik dat Feyenoord al goed genoeg bezet is op het middenveld (Bullaude meegerekend) om nog een grote investering te doen. Er zullen dan sowieso grote aankopen niet of weinig spelen, ook omdat op dm niet zoveel gewisseld wordt. Dat zou de kans op waardevermindering ook vergroten. Vind dit wel een goede optie eigenlijk.

Wellicht kunnen ze ook nog een goede trainer aantrekken.

Feyenoord pi mooi zijn dan gelijk terug huren.

Bij eventueel vertrek van Zerrouki zie ik hem graag naar Twente komen. Maar denk dat dat niet door gaat dit transfer window.

Gaat nog spannend worden komende anderhalve week. Absoluut onze beste speler. Mocht die gaan hopelijk snel een opvolger

Hebben we niks aan.
Hele structuur moet op de schop

Hoe kan je na DRIE wedstrijden al de grip op je elftal kwijt zijn.
Ik kan het NIET begrijpen dat je nu al
1. je spelers publiekelijk afvalt
2. over gaat tot een straftraining / afpakken vrije dag.
Dan heb je als coach in mijn ogen iets fout gedaan of gewoon iets niet gedaan

21 augustus 2022 om 21:12

Fraser is een autoritaire trainer,jonge spelers heeft ie daarmee in de hand.
Maar de ervaren jongens pikken dat niet altijd.Ik moet zeggen dat Fraser het club belang wel altijd goed beschermt in de media,maar daar win je geen wedstrijden mee of de liefde van je spelers

Het probleem met Utrecht is het gehele technische beleid. De samengestelde selectie zorgt voor stroperig spel en dan stellen ze ook nog eens een trainer aan die zich aanpast aan de ploeg. Tja, dat werkt gewoon niet. Dat is natuurlijk niet de schuld van Fraser, al ben ik wel van mening dat er een heuse hype ontstond rond zijn persoon. Ik vind het maar een doodgewone Eredivisie-coach.

Utrecht zal echt eens een capabele technisch directeur aan moeten stellen die het beleid naar zich toe kan trekken en aan de hand van een visie spelers aantrekt. Ze hebben een aantal spelers waar je leuk voetbal mee kan spelen, maar dat zijn er hooguit twee. Dat is bij lange na niet genoeg.

21 augustus 2022 om 21:34

gezien jou eerdere reacties zou ik bijna zeggen dat je geen fan bent van Zuidam.

Ontopic: Zuidam heeft best redelijke tot goede spelers aangetrokken maar als de eigenaar perse Fraser wilt hebben dan kun je nu eenmaal niets met redelijke tot goede spelers.
Fraser is geen trainer voor Utrecht. Meer voor clubs als bv Volendam, Excelsior of een Nec.
Hij heeft niet die hardheid en inzicht voor een club als Utrecht.

Wat zou dat wat zijn geworden voor Feyenoord waar hij ook zgn gewild was.

Nee snel afscheid nemen van Fraser en een echte naam aanstellen.(wie weet ik zo ook niet)

Maar goed dat is mijn mening.

21 augustus 2022 om 21:55

Het probleem is dat de selectie werkelijk 0 balans waarborgt. Het is al zo vaak voorgekomen bij clubs dat de spelers individueel niet eens zo slecht zijn, maar als de balans er niet is heb je gewoon een probleem. Er is simpelweg geen samenhang te bekennen.

Nu moet ik wel zeggen dat ik niet weet hoeveel invloed Van Seumeren heeft. Ik doel dus niet zozeer op Zuidam specifiek, maar op de mensen die het aankoopbeleid uitstippelen. Als Zuidam de enigste persoon is, dan ben ik inderdaad wel kritisch op zijn functioneren. Je komt wel weg met een paar mindere spelers als ze naar het collectief kunnen voetballen. Je komt niet weg met disbalans en een gebrek aan visie.

Ik vind Fraser ook niet bijzonder, maar ik vraag me af of dit echt aan Fraser ligt. Het verloopt al een aantal seizoenen stroef en de meeste wedstrijden worden nog gewonnen op de individuele kwaliteiten van een paar spelers. Echter zijn die inmiddels ook grotendeels vertrokken.

Mees Hoedemakers is een goede speler, maar een middenvelder is niet de oplossing voor FC Utrecht. Vorig jaar hebben ze Veerman gehaald, nu halen ze Bas Dost, 2 spitsen die bijna 2 meter zijn en kopsterk. Maar FC Utrecht heeft geen enkele buitenspeler die een goede voorzet kan geven. Misschien moeten ze daar eens een speler voor halen.

21 augustus 2022 om 21:54

Wellicht ideetje om als Utrecht te pijlen of Jetro Willems daar voorzetten wilt gaan gevenm

22 augustus 2022 om 15:26

Die speelt als back toch? Daar heeft Utrecht op links al Warmerdam, vd Kust en Zagre rondlopen..

Og wat ze spelen zich weer het hart en de longen kapot tegen Ajax,
En dan gaan ze weer vertellen,wij Vallen DE TOP DRIE Aan.
Of is het dit jaar ,,,wij vallen de top 13 of top 15 aan

Haha, FC Utrecht alweer in paniek. Nee, dit jaar zou het weer anders zijn. Echt de aanval en de weg naar boven inzetten. Fransje moet eens begrijpen dat geld niet gelijk staat aan success, niet in het voetbal althans. Er zit totaal geen idee achter.

22 augustus 2022 om 15:27

Hoe kom je er bij dat dit jaar anders zou zijn? Letterlijk niemand in Utrecht heeft dat gezegd volgensmij.

22 augustus 2022 om 15:33

Rondom de transfer van Dost werd het maar weer eens herhaald hoor. Misschien niet door jou en misschien niet als officieel standpunt van de club. Maar zoals de laatste jaren het geval was, was het sentiment weer dat ze nu echt richting de top 3 willen. 4e of 5e. Maar dat is ook nog niet bijster vaak voorgekomen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren