Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Smaakmaker Cambuur gaat er als een haas vandoor en blijft in Eredivisie

Laatste update:

Mees Hoedemakers gaat niet mee met SC Cambuur naar de Keuken Kampioen Divisie. De 25-jarige middenvelder stapt na dit seizoen zo goed als zeker over naar NEC, meldt Voetbal International. Hoedemakers is transfervrij vanaf juli en moet het naderende vertrek van Jordy Bruijn en Andri Baldursson in Nijmegen opvangen. Hij is met zijn drie doelpunten gedeeld clubtopscorer van Cambuur.

Voor Cambuur en Hoedemakers viel zaterdag definitief het doek in de Eredivisie. Met nog drie speelronden te gaan kan nummer zestien FC Emmen niet meer ingehaald worden door de hekkensluiter. Zo daalt Cambuur rechtstreeks af naar de Keuken Kampioen Divisie, twee jaar na de laatste promotie. Toen stond Hoedemakers net een jaar onder contract in het Cambuurstadion.

Drie jaar later is het tijd voor een stap hogerop. Hoedemakers moet de eerste aanwinst worden in wat een drukke transferzomer voor NEC belooft te worden. Bruijn loopt uit zijn contract, terwijl huurling Baldursson terugkeert naar Bologna. Daarmee blijven alleen Lasse Schöne, Dirk Proper en Oussama Tannane als 'echte' opties op het middenveld over. Talenten Kas de Wit, Mathias De Wolf en Nils Rossen kwamen alle drie nog geen minuut in actie voor de Nijmegenaren.

Cambuur staat mede door de degradatie voor een heuse leegloop. Naast Hoedemakers lopen ook Robbin Ruiter, Calvin Mac-Intosch, Maxim Gullit, Sai van Wermeskerken, Doke Schmidt, Jamie Jacobs, Ben Rienstra, Robin Maulun, Mitchel Paulissen, Navarone Foor, David Sambissa en Björn Johnsen uit hun contract in Leeuwarden. João Vírginia, Felix Mambimbi, Remco Balk en Mimoun Mahi zijn gehuurd en keren in principe terug bij hun club. Trainer Sjors Ultee heeft al gezegd mee te zullen gaan met Cambuur naar de Keuken Kampioen Divisie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is geen schim meer van zichzelf sinds zijn afgeketste transfer naar utrecht. Benieuwd wat hij kan gaan brengen in een nieuwe omgeving.

Mooie titel VZ! Logisch dat deze speler weg gaat. Ik denk dat hij wel wat kan toevoegen aan NEC, alhoewel hij minder is dan voorheen. Aan Cambuur en Ultee om nu een heel nieuw team op te gaan bouwen.

De middenvelder is Gedeeltelijke topscorer met 3 doelpunten. Pfff wat een slecht seizoen voor Cambuur. Ik volg Cambuur niet maar Wat hebben al die aanvallers dan niet aan doelpunten gemaakt ? 1 per spits ?

7 mei 2023 om 13:46

Dat is wel heel treurig. Denk niet dat het ooit eerder is voorgekomen dat een clubtopscorer maar 3 goals heeft gemaakt?

7 mei 2023 om 16:47

@ajax idd. Heb het ook nooit eerder gezien of gelezen. Dat is wel heel erg slecht. En wat 12_ hier onder zegt 0 doelpunten voor hun spits. Heel bizar en vooral slecht. Terecht gedegradeerd.

7 mei 2023 om 13:47

Uldrikis zelfs 0

7 mei 2023 om 17:02

De aanvallers hebben dit jaar 0.0 gedaan. Johnson heeft 3 goals gemaakt, dat is het. Hoedemakers die nu gratis weggaat terwijl je er een jaar geleden nog wat geld voor kon krijgen. Wordt weer lekker de komende 10 jaar in de KKD voetballen

Ik ben blij dat hij niet hierheen komt. Was vorig seizoen niet slecht. Maar dit seizoen is hij dat wel

7 mei 2023 om 15:18

Mee eens. Als we stappen willen maken moeten we niet Hoedemakers gaan halen. Heeft een waardeloos seizoen achter de rug. Hoop dat we 1-op-1 Zerrouki gaan vervangen, en anders maar Kjolo de kans geven. Dat is namelijk alsnog beter dan Hoedemakers.

Smaakmaker nog wel? Één van de slechtste van Cambuur dit seizoen. Leuk dat ie 3x gescoord heeft maar daar is ook alles wel mee gezegd

Smaakmaker... gedeeld clubtopscorer met 3 doelpunten... Wat hopeloos. Speelde vorig seizoen bij vlagen aardig maar vond hem dit seizoen absoluut niet eredivisiewaardig.

Smaakmaker?Die staat overigens wel op de foto:van kaam!
Betere en jongere voetballer dan hoedemakers.
Dus ik snap deze keus niet.Hoedemakers weliswaar transfer vrij maar Van kaam gelimiteerd (lage) transfersom.
Als schijnt er wel belangstelling te zijn voor daniel van kaam:AZ,Twente en zwolle worden o.a genoemd

7 mei 2023 om 14:51

Ja dit is nog een fout geweest van je raadt het al fleddie. Van kaam had bij ons prima kunnen spelen nu, maar goed het is wat het is

Een slapjanus die bij Cambuur bewust zijn rol gesaboteerd heeft door niet meer zijn best te doen, nadat Cambuur niet meewerkte aan een transfer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren