Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Utrecht-aanwinst wil vlieguren maken: ‘Dat is bij PSV moeilijk op dit moment’

Laatste update:
/

Menno Koch wordt voor de rest van het seizoen door PSV uitgeleend aan FC Utrecht. De 22-jarige verdediger hikte het afgelopen seizoen tegen het eerste elftal van trainer Phillip Cocu aan, maar moest genoegen nemen met wedstrijden bij de beloften. In de Domstad denkt Koch meer kans te maken op speelminuten op het hoogste niveau.

Ook komend seizoen hoefde Koch niet te rekenen op veel vlieguren in de hoofdmacht van PSV. "Het is voor mij belangrijk om wedstrijden op eredivisieniveau te gaan spelen”, zegt Koch op de clubwebsite van de Eindhovenaren. "Dat is bij PSV moeilijk op dit moment. Bij FC Utrecht is de kans groter en daarom ben ik blij met deze kans."

Koch werd aan het begin van het seizoen 2014/15 uitgeleend aan NAC Breda, maar liep daar al snel een zware knieblessure op. Hij keerde terug bij PSV om te revalideren. Met oog op speelminuten spreekt Marcel Brands, technisch manager van PSV, van een logische keuze van de centrumverdediger. “Voor de ontwikkeling van Menno is dit een goede stap. We gaan hem met veel interesse volgen bij FC Utrecht", aldus Brands.

Wordt Menno Koch een vaste basisspeler bij FC Utrecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een speler huren, zonder een optie tot koop, geen eredivisie ervaring, en net terug komt van een zware blessure. Daar begrijp ik helemaal niks van.

15 augustus 2016 om 18:51

Heeft bij NAC in de Eredivisie gespeeld. Viel mij toen positief op. Als hij hetzelfde niveau is als voor z'n blessure gaat Utrecht er veel plezier aan beleven.

15 augustus 2016 om 20:34

FC Utrecht heeft de opvolger van Letschert zelf in huis met Jelle de Lange.
De Lange (18) is echter nog niet klaar voor een heel seizoen in de basis en FC Utrecht heeft met Troupée bovendien ook al een anderer 18-jarige in de verdediging staan, dus wordt Koch gehaald om dit seizoen te overbruggen.

15 augustus 2016 om 21:58

Dan lijkt het me verstandiger om een speler te huren die al heeft aangetoond het niveau aan te kunnen. Een speler van het niveau Delpierre was veel logischer geweest. Van Koch weet je niet of hij het niveau van de Eredivisie aankan.

PSV gaat meer vliegen dan Utrecht dit seizoen. Maar goed, als je veel wilt vliegen zou ik een carriere switch overwegen Menno!

15 augustus 2016 om 18:49

Of naar Rusland verkassen daar moet je voor bijna elke wedstrijd een paar uur in het vliegtuig.

Veel succes bij FC Utrecht Menno! Ik denk dat hij in de toekomst wel in de basis bij PSV kan belanden.

Hij werd in de winterstop gehuurd vz en raakte toen geblesseerd

Ben erg benieuwd hoe Koch zich manifesteert. Heb niet het gevoel dat PSV hem tot de langetermijnplannen rekent, aangezien hem pas dit seizoen zijn debuut werd gegund in als ik het goed herinner de wedstrijd om de Johan Cruijff-schaal. Terwijl hij toch al even geleden aanhaakte bij het eerste van Psv. En net als Marcel Ritzmaier en Rai Vloet lieten zien: een verhuurperiode geeft geen enkele garantie voor meer perspectief in het volgende seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren