Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Villarreal haalt Pato voor vier seizoenen naar El Madrigal

Laatste update:

Alexandre Pato blijft naar alle waarschijnlijkheid te bewonderen op de Europese velden. Corinthians en Villarreal hebben namelijk overeenstemming bereikt over een transfersom van drie miljoen euro, zo laat Andrés Sanchez weten aan Globo Esporte.

/

“Jullie dachten dat we hem niet zouden verkopen, maar hij is al verkocht. De huidige voorzitter zal het snel bekend gaan maken”, aldus de oud-president van Corinthians, de club waarbij Pato nog tot nieuwjaarsdag onder contract staat. Timão zou aanvankelijk vijf miljoen hebben geëist, maar heeft het lagere bod van Villarreal nu dus alsnog geaccepteerd.

Corinthians heeft overigens slechts zestig procent van de eigendomsrechten van Pato in het bezit, want de overige veertig procent zijn in handen van de 28-voudig international zelf. Pato’s transfer naar Villarreal komt overigens niet helemaal uit de lucht vallen, want sportkrant AS maakte zaterdag al melding van de Spaanse belangstelling.

Update 26 juli 19.36 uur - Gewezen supertalent Pato gaat geluk beproeven op Spaanse velden
Alexandre Pato zet zijn carrière voort bij Villarreal. De Spaanse club moet de komst van de Braziliaan nog aankondigen, maar zijn huidige club Corinthians geeft alvast te kennen dat de transfer in kannen en kruiken is. Corinthians doet geen mededelingen over de transfersom, maar volgens diverse Braziliaanse media gaat het om drie miljoen euro voor zestig procent van de transferrechten.

Update 27 juli 16.52 uur - Villarreal haalt Pato voor vier seizoenen naar El Madrigal
Villarreal heeft woensdag de komst van Alexandre Pato officieel bevestigd. De 26-jarige aanvaller verlaat Corinthians voor een contract tot 2020 in El Madrigal. Eerder in zijn loopbaan kwam Pato al uit voor Internacional en AC Milan. Na zijn transfer naar Corinthians werd hij uitgeleend aan São Paulo en Chelsea, maar in Londen maakte de Braziliaan niet veel indruk. Hij hoopt zich nu te herpakken in LaLiga.

DEAL! Alexandre Pato heeft zich voor vier jaar verbonden aan Villarreal! #eend #villarrealcf #laliga

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


is Villarreal een geschikte club voor Alexandre Pato?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt mij een prima club voor Pato, denk ook het goede niveau voor hem en als hij het goed doet kan hij altijd nog hoperop naar een beter team.

26 juli 2016 om 05:01

Mooie club en moet het nu echt laten zien.

Als hij terug kan keren in zn oude vorm is 3 miljoen echt een koopje. Had hem eerder op een waarde van rond de 8-10 miljoen geschat

26 juli 2016 om 00:44

3 mil is voor 60% van zijn waarde. Dus is 5 mil dagwaarde. Nog steeds weinig inderdaad

26 juli 2016 om 01:15

Volgens mij bedoelen ze dat de club 60% van de 3 miljoen ontvangt en Pato zelf de overige 40%.

26 juli 2016 om 08:03

Goed lezen.. Corinthians krijgt 60% van de drie miljoen.

Heerlijk dit! Pato in La Liga bij een club waar hij zeker en vast vertrouwen zal krijgen en die goed voetbal brengt. Hij zal het niet makkelijk krijgen om in de basis te komen, maar het lijkt mij dat een Pato die in vorm is en vertrouwen geniet zeker een aanwinst is voor Villareal. Veel succes Eend !

Fenomenaal. Villarreal dat voor de zoveelste keer een kans biedt aan een 'gevallen talent'. Guiseppe Rossi, Nilmar en ook de wat oudere Soldado. Een provincieclub waar dit soort talenten vaak goed blijken te aarden, dit lijkt me een uitstekende transfer. Drie miljoen euro is een koopje voor een (in potentie) uitstekende aanvaller als Pato.

26 juli 2016 om 00:12

Ze hadden met Bakambu en Soldado al een prima duo dacht ik zo. Ik had dan gekozen voor iemand met een low profile.

27 juli 2016 om 22:56

Rouleren. Ze doen volgend jaar mee in 3 competities.

Gaat de concurentie aan met Bakambu en Soldado

Is 3 miljoen niet erg weinig?
Eerst woude ze nog 25 miljoen hebben nu maar 3?
Daarnaast een goede spits voor op de bank!

Vergeet zijn goal na een paar seconde met milan tegen barca nooit meer

Snap niet dat Ajax of PSV dat nou niet proberen binnen te halen ? Weten zij dat niet ? Lijkt mij echt een aanwinst en dat voor 3 miljoen . Denk ook niet dat hij minder salaris krijgt daar dan bv bij Ajax

26 juli 2016 om 01:04

Als je de kans krijgt om in de subtop van Spanje te spelen ben je helemaal gek als je naar Nederland komt zelf als je een gelijkwaardig salaris krijgt. In Spanje is er een betere competitie, hij kan consequent meedoen op Europese toernooien en als hij het goed doet is dat in de Spaanse competitie wat toch wel stukken beter staat als geslaagd in de Eredivisie

26 juli 2016 om 01:42

Hij vraagt volgens mij ook een aardig salaris, iets waar we hier in Nederland vaak niet aan meewerken

26 juli 2016 om 08:49

Omdat die never nooit niet zijn salaris kunnen/willen betalen. Deze jongen zal echt niet minder dan 3 miljoen gaan verdienen daar. plus dan is de belasting nog veel voordeliger daar. Dus al wil je hier met een salaris in de buurt komen kan je helemaal je portomonee trekken voor deze jongens.

Snap niet dat er nog een ilussie is dat dit soort gasten naar NL komen.

Hij bezit 40 procent van de eigendomsrechten, iemand een idee wat hem dat oplevert? Ik neem aan dat villareal enkel de andere 60 procent hoeft af te kopen? Of pakt Pato bij elke transfer een paar miljoen mee?

26 juli 2016 om 00:46

Villareal betaald idd 3 mil voor de 60%. De overige 40% kan van Pato zelf gekocht zijn al kan Pato ook kiezen om deze zelf te houden. Een soort belegging in jezelf dus

Vond dit ook wel een gokje waard voor Real Madrid. Dan had je Morata kunnen verkopen en Pato als tweede spits kunnen gebruiken. Het talent heeft hij echt wel namelijk.

26 juli 2016 om 02:22

En als Benzema inderdaad in de gevangenis belandt? Die kans is aanwezig.

Voor Pato persoonlijk een geweldige club. Doet jaarlijks mee voor de begeerde derde plek van Spanje en dus CL voetbal en hij speelt in een competitie waar hij zomaar eens veel goals kan gaan maken. Zijn doel zal natuurlijk de wereldtop blijven waar hij van geproefd heeft met Milan en dit is dus een mooie tussenstap voor hem.

3 miljoen is een koopje, al is het alleen al om zijn naam.

Kun je nagaan, hij is nog maar 26 jaar. Zoveel jaar op de velden, en nog zo jong.

Corinthians bevestigt op de website dat er onderhandeld wordt.

Milik voor 35mil naar Napoli, Pato voor 3 mil (overigens natuurlijk 60procent van zijn transferrechten) naar Villareal... Manmanman

Geweldige transfer, ik had zijn naam in mijn achterhoofd voor Ajax als opvolger maar Milik, maar het mocht niet baten, met deze transfersom kan je eigenlijk niet falen. Een Engelse club zou zoals gewoonlijk weer boven de 20 miljoen voor hem betalen, of hij het nou goed doet of niet.

Wat een leuke aankoop voor Villarealnog in Europa zo zou blijven.
Ik vergeet soms gewoon dat hij nog maar 26 is .
Wie hem al lang volgt weet dat hij een geweldige technische speler is..hij komt dan ook rechtstreeks van het zaalvoetballen af
Hij zal vast wel wat toevoegen daar!

Was voor dat geld zeer zeker een goed speler voor Ajax geweest...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren