Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Vermeer en Vilhena hervatten groepstraining Feyenoord

Laatste update:

Feyenoord neemt het zondagmiddag op tegen Vitesse. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst moet in GelreDome enkele belangrijke spelers missen, aangezien Tonny Vilhena en Kenneth Vermeer niet fit genoeg zijn bevonden om te spelen tegen de Arnhemmers. Het blessureleed van het tweetal kan ook gevolgen hebben voor Oranje.

Vermeer wordt tegen Vitesse vervangen door Joris Delle, aangezien ook Justin Bijlow een kwetsuur heeft. De Franse sluitpost staat op de loonlijst als derde keeper, maar mocht vorige week in het duel met FC Emmen (4-0 winst) ook al minuten maken toen Vermeer met een blessure naar de kant moest worden gehaald. In Arnhem heeft Delle dus zijn eerste basisplaats namens Feyenoord te pakken.

Door de blessure van Vilhena krijgt Orkun Kökçü van Van Bronckhorst weer de kans om zich te bewijzen. De jonge middenvelder krijgt de voorkeur boven Yassin Ayoub. Vilhena stond dit seizoen tot nu toe in alle competitieduels in de basis, maar moet dus nu toekijken hoe Feyenoord het gaat doen tegen Vitesse. Vilhena zou in Arnhem zijn tweehonderdste Eredivisie-duel spelen.

Zowel Vermeer als Vilhena werden onlangs door bondscoach Ronald Koeman opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal in aanloop naar de eerste EK-kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Duitsland. Vermeer kwam op 31 maart 2015 voor het laatst in actie voor Oranje. Koeman maakt komende vrijdag bekend welke spelers de definitieve selectie niet halen.

Update 12 maart 11.52 uur - Vermeer en Vilhena hervatten groepstraining Feyenoord
Kenneth Vermeer en Tonny Vilhena hebben dinsdag de groepstraining bij Feyenoord hervat, zo meldt RTV Rijnmond. Het tweetal moest de wedstrijd van afgelopen zondag tegen Vitesse (1-1) nog aan zich voorbij laten gaan door blessures. Jeremiah St. Juste viel zondag in Arnhem met een liesblessure uit en net als doelman Justin Bijlow verscheen hij dinsdagochtend niet op het trainingsveld. Het is onzeker of St. Juste zaterdag in actie kan komen tegen Willem II. Bijlow zal het duel met de Tilburgers hoe dan ook aan zich voorbij moeten laten gaan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vilhena die komt toch te kort en we hebben ook nog Cilessen, Zoet en Bizot die alle 3 beter zijn denk ik.

10 maart 2019 om 14:08

Bizot en zoet (in deze vorm) zijn imo absoluut niet beter dan Vermeer. Jasper ben ik met je eens. Verder is Vilenha een nuttige wissel gebleken bij oranje. Al met al dus jammer dat ze wellicht niet mee kunnen.

10 maart 2019 om 14:40

Ik vind Bizot echt beter dan Vermeer. Bizot maakt echt geen fouten en tegen PEC had hij weer een paar goede reddingen. Vermeer is denk alleen beter in een op eens.

10 maart 2019 om 20:29

In wat is Bizot beter? Ik heb hem zich nog nooit zien onderscheiden bij Ajax. En Vermeer heeft een veel crucialere rol gespeeld, in kampioenschappen voor Ajax en Europees. Dus ik vraag me af, hoe je er bij komt dat Bizot verder is.

10 maart 2019 om 14:16

Ach, die derde keeper... Allemaal lood om oud ijzer. Ze gaan niet spelen en alle mogelijkheden zijn de 27 al gepasseerd (Bizot, Vermeer, Krul, Padt). Hou je normaal gesproken Bijlow over. Die zou ik normaal gesproken meenemen, omdat ik liever een jong talent ervaring op laat doen, dan een net niet keeper mee te nemen.

10 maart 2019 om 14:18

Ik ben ook niet de grootste fan van Vilhena, maar in Oranje heeft hij ook wel wat leuke dingen laten zien. Wat mij betreft is het verschil met andere middenvelders als Klaassen, Propper, De Roon, Van de Beek op dit moment verwaarloosbaar. Alleen Frenkie de Jong en Wijnaldum steken er bovenuit. De derde middenvelder moet die 2 aanvullen/zorgen dat het middenveld in balans is.

10 maart 2019 om 15:26

Nederland heeft sowieso geen absolute topkeepers. Cillessen is behoorlijk maar ook geen top de rest is allemaal minder en gelijkwaardig aan elkaar. Beetje de vorm van de dag.
Vilhena is geen basisklant voor Oranje maar je kan hem er prima bijhebben hij brengt toch power en duel kracht onderdelen die in Oranje toch met regelmaat ontbreken..

Het zit dit jaar ook niet mee in Rotterdam.. Blessures, bepalende spelers die dit jaar een minder niveau halen, eerste keus die bedankt als opvolger van Gio... Feyenoord en AZ groeien steeds meer naar elkaar toe.. Sterker nog, bij AZ zie ikzelf een betere leiding met meer visie, een selectie met meer potentieel en waarde en dus ingrediënten om juist wel een trainer als Advocaat te kunnen overtuigen indien dat nodig is. Ik ben niet helemaal op de hoogte van de huidige status omtrent het nieuwe stadion en wat ik ervan mee krijg komt over als een soort alles of niets poging om nog aan te haken bij Ajax en PSV, maar dat lijkt steeds meer waar te zijn. Feyenoord lijkt op alle andere facetten onder te doen voor Ajax en PSV en niet in staat om dat gat te dichten met juist transferbeleid. En nu enkele Nederlandse spelers dan bij Oranje zitten, komt daar ook weer een tegenslag.. Zo'n Vilhena moet echt minimaal 20 miljoen opleveren om aan te kunnen blijven haken, maar dan moet ie wel indruk maken tijdens interlands. Dat is de enige manier waarop hij kan bewijzen meer waard te zijn dan 10 a 15 miljoen.

10 maart 2019 om 15:59

als Feyenoorder kan ik niet anders dan het met je eens zijn helaas.

10 maart 2019 om 19:03

Bedankt, ik probeer ook objectief te zijn. Leuk om te horen dat een Feyenoorder er hetzelfde over denkt.

10 maart 2019 om 16:02

Advocaat heeft voornamelijk bedankt aangezien de Feyenoord supporters totaal niet op hem zaten te wachten, dat heeft verder helemaal niets te maken met de structuur van Feyenoord (of Az).

12 maart 2019 om 12:09

Ik ben het volledig met je eens qua visie, plan en beleid. Echter is het nieuwe stadion wel een must. Niet alleen voor Feyenoord, maar ook voor Rotterdam (in het specifiek zuid). De Kuip is gedatteerd, oud en brengt niet genoeg geld op. Feyenoord moet naar zichzelf kijken, en niet naar Ajax of PSV. Er moet een stappenplan gemaakt worden voor 5 jaar met de focus op groei. Nu wordt er op korte termijn met huurconstructies gekeken hoe je zo veel mogelijk punten kan halen, om ajax en PSV bij te houden. Echter moet er gekeken worden naar talent en hoe zorg je voor zoveel mogelijk kapitaal op het veld. Het is een zooitje, maar ook lastig voor een club als Feyenoord waar de verwachtingen toren hoog zijn. Als Feyenoord supporter word je er soms helemaal gek van.

12 maart 2019 om 14:22

De situatie is niet geweldig op het moment. Maar als Feyenoorder zijn we wel wat gewend. We zijn in 2018 allemaal weer bijgekomen van het kampioenschap en weten weer waar we aan toe zijn.

Het glas is echter niet altijd half leeg en er hoeven maar een paar kwartjes de juiste kant op te vallen en het gat kan gedicht worden. Ik hoef verder ook niet "de beste" te zijn. In de Eredivisie kunnen we gewoon kampioen worden en van Ajax kunnen we gewoon op strijd winnen (zie Feyenoord - Ajax 6-2)

Welke kwartjes heb ik het dan over:

- Ik zie het alleen maar als een voordeel dat Advocaat heeft bedankt. Hij heeft toch behoorlijk gefaald bij Utrecht en ik zie hem met zijn veilige aanpak bij Feyenoord de boel niet op de rails krijgen. Stam heeft laten zien te beschikken over potentie en zal ongetwijfeld respect afdwingen bij de ploeg. Wie weet is Jaap en zegen voor Feyenoord.

- De reden dat het lijkt alsof AZ een selectie heeft met meer potentie is omdat ze de jeugd een kans geven. Kokcu, Burger en Geertruida zijn grote talenten maar krijgen de kans niet. Dit moet veranderen. Spelers als vd Heijden en Cuco Martina opstellen heeft geen zin.

- De leiding bij Feyenoord is inderdaad niet geweldig en stap 1 is gezet door Stam aan te trekken nu nog van Geel er uit. van Geel is niet in staat om op de transfermarkt succesvol te opereren en kan niet meer mee met de huidige markt.

Hopelijk roept hij ihattaren op. Alleen al om te kijken als hij de trainingen aan kan op dit niveau en om hem definitief voor het Nederlands elftal te behouden. Gewoon tegen wit Rusland laatste 10 min laten invallen.

10 maart 2019 om 14:20

Akkoord, heerlijk ventje en erg groot talent. Kwam voor mij als een verrassing, maar super om te zien dat hij zo goed is. Hopelijk trekt hij die lijn door en kiest hij voor Oranje. Na onder anderen Ziyech en Mazraoui moeten we nu eens weer iemand hebben die juist voor Nederland kiest, die andere 2 mislopen was al zonde.

10 maart 2019 om 14:35

Direct oproepen weet ik niet, maar het minste wat Koeman kan doen is in elk geval een gesprekje met hem aanknopen of hij al een bepaald voorkeur heeft voor welk land hij wilt uitkomen. Die jongen is net 17 jaar, voor hetzelfde geld speelt hij straks zijn eerste interland en kampt hij vervolgens met een gigantisch terugval.

10 maart 2019 om 14:58

Nee, liever niet. Je moet ten eerste niet mee willen doen aan zulke spelletjes van snel oproepen opdat hij niet meer kan veranderen. Het zijn mensen, geen nummers. Als hij uiteindelijk voor Nederland wilt kiezen, en hij blijkt goed genoeg dan is het goed. Wil hij toch liever spelen in het Marokkaans elftal? Dan is dat ook gewoon prima. Of je het er mee eens bent of niet.

Ik zie Nederland liever nooit meer op een EK of WK dan dat ze zich moeten verlagen tot zulke praktijken waarin ze telkens jongens met dubbele paspoorten verkiezen omdat zij anders gaan flirten met hun andere nationaliteit. Zo zou het in mijn optiek niet moeten zijn!

10 maart 2019 om 16:35

Wat een onzin heeft amper wat laten zien bij Psv. Als hij goed genoeg is komt hij vanzelf in Oranje maakt hij om een of andere reden een andere keuze hetzij zo. Van alle voetballes is het alleen jammer dat Ziyech niet uitkomt voor Oranje de rest boeit echt niet en Ziyech heb je te danken vBasten/Blind/KNVB sterker nog zonder blessure toen had die anders gewoon voor Oranje gespeeld.🙃

Vind Vilhena altijd goed invallen bij Oranje. Zonde als hij er niet bij is. Vermeer is na Cilissen de beste keeper.

Gelukkig is weer leuk om naar het NL elftal te kijken. Koeman stelt de beste 11 op zonder lievelingetjes te hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren