Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Van 't Schip krijgt Manchester City-aankoop tot zijn beschikking

Laatste update:

De supporters van Manchester City dromen dankzij de financiële mogelijkheden van de club iedere transferperiode weer van de komst van grote namen. De eerste winteraankoop van de huidige nummer drie van de Premier League is echter geen bekende speler: Central Coast Mariners maakt via de officiële kanalen van de club bekend dat Anthony Caceres is verkocht aan City.

De kans is wel groot dat Caceres in Australië blijft voetballen, want volgens verschillende media zal City de 23-jarige aankoop direct verhuren aan franchiseclub Melbourne City. John van ’t Schip is daar de hoofdtrainer en hij noemde Caceres eerder deze week al ‘een van de beste spelers van de A-League’. De Nederlander zal dan ook blij zijn met de naderende komst van de middenvelder.

“Bij Central Coast Mariners moeten we trots zijn wanneer we een speler verkopen aan een grotere club”, vindt hoofdtrainer Tony Walmsley. “Toen ik Anthony naar de club haalde, was al duidelijk dat hij heel veel potentie had. Deze transfer bevestigt dat hij grote stappen heeft gemaakt.” Caceres speelde 60 competitiewedstrijden voor Central Coast Mariners.

Update 19 januari 10.10 uur - Van 't Schip krijgt Manchester City-aankoop tot zijn beschikking
Zoals al verwacht werd vertrekt Anthony Caceres niet direct naar Engeland, maar blijft hij voorlopig nog even in Australië spelen. Melbourne City FC, de Australische franchiseclub van Manchester City, maakt dinsdag via de officiële kanalen bekend dat de winteraankoop van Man City voor het restant van dit seizoen gehuurd zal worden. Bij Melbourne City FC gaat Caceres samenwerken met hoofdtrainer John van 't Schip, die eerder al lovend was over de kwaliteiten van de middenvelder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op zijn Instagram staat een foto met op de achtergrond een shirt van Zwaanswijk van Utrecht.
Weet iemand waar die connectie vandaan komt?

15 januari 2016 om 09:06

Zwaanswijk heeft zelf ook bij deze club gespeeld, ik denk vandaar de connectie

15 januari 2016 om 09:07

Ik zou geen verklaring voor het utrechtshirt kunnen geen, maar zwaanswijk bij central coast gespeeld. Misschien heeft hij daar een shirt weggegeven

15 januari 2016 om 11:07

Zwaanswijk heeft 3 jaar voor de mariners gespeeld en is (dacht ik) ook nog even assistent trainer geweest bij die club. Was daar destijds aanvoerder en 1 van de beste spelers van competitie.

Hele interessante speler. Volgens mijn neef die in Australië woont en voetbalfanaat is, is deze jongen veruit de beste speler daar en is rijp voor een stap hoger. Hoe hij zich zal manifesteren in Engeland is maar de vraag. Hij is heel technisch, goede overzicht en vaak is zijn passing on point. Ben benieuwd.

15 januari 2016 om 14:55

Even wat beelden opgezocht. Hele technische dribbelaar! Het is nu afvragen of hij het op hoger niveau ook kan. Ik reageerde na Everton trouwens best wel extreem, maar dat kwam ook meer door de dag en het moment zelf. Het is wel echt doodzonde dat je een wedstrijd niet wint, die je makkelijk had kunnen winnen. Het kan je de kop kosten uiteindelijk.

Een populaire, talentvolle, jonge Australische voetballer halen. Komt tekort voor het niveau in de top van de bpl maar is natuurlijk wel slim om aan populariteit te winnen in Australië en Oceanië in het algemeen. Het belang van dat soort 'randzaken' bij deze transfers mag men niet onderschatten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren