Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Van den Brom weerspreekt akkoord met FC Utrecht

Laatste update:

De kans is groot dat Anouar Kali komend seizoen het tenue van Anderlecht om de schouders draagt. In navolging van diverse Belgische media schrijft ook De Telegraaf vrijdag dat de 21-jarige middenvelder van FC Utrecht mondeling akkoord is met een vierjarige overeenkomst in Astridpark.

/

Anderlecht treedt binnen afzienbare tijd in overleg met FC Utrecht om te praten over de opleidingsvergoeding. Volgens het dagblad gaat het om een bedrag van 450.000 euro, daar het een buitenlandse club betreft. Als een Nederlandse club de geboren Utrechter inlijft, hoeft er 'slechts' 100.000 euro aan FC Utrecht te worden betaald. De voorkeur van Kali gaat echter uit naar paars-wit.

Anderlecht hoopt maximaal twee ton te besteden aan de komst van Kali en is bereid om diverse (huur)spelers aan te bieden. Pas als Anderlecht en FC Utrecht er niet uitkomen, komt Vitesse weer in beeld. De club uit Arnhem was in de winterse transferperiode geïnteresseerd in Samuel Armenteros, maar de aanvaller koos voor een overstap van Heracles Almelo naar de Brusselaars. FC Utrecht wil tegen een vergoeding van een ton echter niet een Nederlandse concurrent sterker maken.

Update 16 maart 08.45 uur - Van den Brom weerspreekt akkoord met FC Utrecht
Volgens John van den Brom is Anderlecht zeker nog niet akkoord met FC Utrecht of Anouar Kali over een transfer, komende zomer. De trainer van Paars-Wit geeft aan het Algemeen Dagblad te kennen dat ook mondeling nog geen overeenkomst is bereikt met de middenvelder of diens club. Kali is in de zomer transfervrij, maar tegelijkertijd niet gratis. FC Utrecht heeft namelijk recht op een opleidingsvergoeding van 400.000 tot 500.000 euro.

Speelt Anouar Kali komend seizoen nog in Nederland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan had Vitesse eerder moeten zijn. Anderlecht was nu sneller.

Waarom zou Vitesse zowel van Leerdam als Kali willen hebben, twee vrijwel identieke spelers voor een plek waarop ook Mori en v/d Heijen kunnen spelen? Wellicht als handelsobject want beiden zie ik geen basisplaats krijgen in de huidige selectie.
Denk dat Vitesse beter nog een extra verdediger kan halen categorie van Dijk, Viergever, Gouweleeuw....

15 maart 2013 om 09:41

Het gaat niet altijd om de basis. In de breedte komt Vitesse ook te kort. Minimaal één van deze spelers had Vitesse meer lucht gegeven komend seizoen. Voor de breedte zijn dit heerlijke spelers. Zeker als ze gratis te halen zijn. Ze kosten weinig, zijn jong en kunnen enkel maar beter worden.

15 maart 2013 om 15:54

Kali is toch meer een controlerende middenvelder? Ik denk dat Leerdam zich bij Vitesse moet richten op de links back positie als hij nog komt. Kalas zal wel vertrekken na dit seizoen.

16 maart 2013 om 09:59

Rechtsback positie zal hij zich op gaan richten.

16 maart 2013 om 17:46

Dat bedoelde ik inderdaad

De zaakwaarnemer van Anouar Kali zal de bedragen ook wel gelezen hebben in de krant(nieuwsblad-sportwereld) van de onvoorstelbare bedragen wat Anderlecht uitgeeft aan spelers.niet normaal.
Hoger als Ajax of Psv.waargaat dat naartoe als een drol van een speler,mbokani,1.8 miljoen verdient.plus zijn buitenuittjes.heel normaal dat Anouar Kali zijn zaakwaarnemer op pad stuurt.

15 maart 2013 om 21:12

Waarom vind je Mbokani een drol. Graag wat feedback. En bedrag is volgens Rsca overroepen.

16 maart 2013 om 09:37

Waarom een drol?
Die man spoort niet,op het veld en naast het veld.(waarom mensen in de kou zetten in de winter?)
En bedragen zijn altijd overroepen,de echte bedragen komt men nooit aan de weet en zeker niet in Belgie.

16 maart 2013 om 14:41

Als je niet ziet dat het toch een goede speler is... Beetje dom en impulsief. Wat betreft huurders in de kou, sedert wanneer betaalt huisbaas gas en elektriciteit? Fout werd rechtgezet. Ik vind je mening slecht of niet onderbouwd. Ben zeker geen Mbokani fan, maar heeft WEL titel en plaatsing CL bezorgd en kan heus mee bij een subtopper mits goede begeleiding. Toekomst zal raad brengen.....

Nou Kali ik hoop dat je het naar je zin hebt in Belgie want wij hoeven je echt niet meer.

Heel je opleiding bij ons genoten en wat krijgen we er voor terug?

16 maart 2013 om 09:08

Wat Utrecht er voor terug krijgt is de opleidings vergoeding.
En dat spelers die uit hun contract lopen naar andere vertrekken is ook niets nieuws dus niet zo raar reageren richting Kali, ik zou mijn pijlen dan toch echt richten op je eigen club die hem geen goed voorstel heeft gedaan destijds.

16 maart 2013 om 10:30

Destijds speelde kali drama, geen pass kwam aan! Na 5 goede wedstrijden wilde hij niet meer bijtekenen

Anderlecht vind ik een mooie club met erg goede voetballers. Een goede keuze! Kali kan elk jaar Europees (champions League) gaan voetballen, iets wat bij Vitesse (nog) niet zeker is.

16 maart 2013 om 10:28

meer iets voor az eigenlijk. of feyenoord mits jordy weg is. veel beter en goedkoper ook dan een harmeet sinhg. en een ton tja dat is gewoon kassa. onze aanbiedingenzoekert van geel. moet hiervan hebben geweten. az speelde anderlecht vorrig jaar uit de eufa cup. Voor je ontwikkeling blijf je hier. En zoek je hier een stapje hogerop.

16 maart 2013 om 14:35

Dat was vorig jaar... AZ speelt bijna tegen degradatie dit jaar. Feyenoord zou kunnen, maar ze waren te laat o.i.d.
En voor je ontwikkeling hoef je helemaal niet in NL te blijven, er komen momenteel meer toptalenten uit België dan uit Nl...

Kali zou een prima aanwinst zijn geweest voor Vitesse. Voor Anderlecht te licht maar zijn wel er op tijd bij.

Van den brom haalt wel ze eigen spelers en dat is wel gevaarlijk.

15 maart 2013 om 09:47

Dat is niet gevaarlijk als van der Brom lang de tijd krijgt bij Anderlecht. Dit soort aankopen kunnen vaak goed gaan, maar door wisseling van trainer vallen dit soort spelers het vaakst buiten de boot.

Laat hem maar lekker naar Anderlecht gaan kan die 4 jaar op de bank of tribune zitten, want het niveau kan hij niet aan.
Onbetrouwbaar figuur, hoeven we niet meer op de Nederlandse velden te zien

Lekker naar anderlecht sturen, het liefst vandaag nog. Wij die 4.5 ton in de zak steken of een leuke spits in een ruil betrekken in plaats van die 4.5 ton. Voor jou 10 anderen Anouar.

15 maart 2013 om 19:02

Wat een onzin, hij speelt prima! Die selectieve verontwaardiging is toch nergens voor nodig. Als je beter kan verdienen en hoger kan spelen, dan switcht iedereen van baan.

16 maart 2013 om 09:51

Dat klopt, dat doet Wuytens bijvoorbeeld ook. Alleen roept die niet van tevoren overal dat Utrecht zijn club is en hij wel even bij tekent. Nee, Wuytens geeft eerlijk toe dat hij hogerop wil, en dat is zijn goed recht. Je merkt nog dat hij het jammer vind dat hij weggaat ook.

Kali daarentegen....

16 maart 2013 om 15:59

emotie is totaal onbelangrijk

kan mij nou schelen wat een speler roept, emotie is voor supporters

voor voetballers is voetbal werk

16 maart 2013 om 19:13

Dan ben je wat mij betreft een volstrekt onbetrouwbaar persoon. Als je gewoon eerlijk verteld dat je het gehad hebt bij de club en liever vertrekt heeft praktisch iedereen er vrede mee. Zo een topper is het namelijk niet. Alleen het gedrag wat hij heeft vertoond naar aanloop van de onderhandelingen vind ik achteraf gezien om te kotsen.

Schande dat ze aan die 450.000 euro proberen te zagen. Ik zou als Utrecht zeggen 450.000 euro en anders helemaal niet. Dan maar een ton, gewoon poot stijf houden. Wat een zieke boel is het toch, gewoon chantage. Als je een speler graag wil hebben is die 4,5 ton voor Anderlecht toch peanuts.

Kali is toch transfervrij komende zomer? Waarom zou er dan 4,5 ton betaald moeten worden?

15 maart 2013 om 10:55

Dat is een vergoeding voor de gemaakte opleidingskosten die utrecht erin gestoken heeft.

16 maart 2013 om 09:03

Ik vind dat 450.000 teweinig is het is een goede speller die ik graag bij PSV , Twente , Ajax ,zou willen zien

16 maart 2013 om 16:00

gaat er niet om of het te weinig is, hij is transfervrij!! lees je wel?
die 4,5 ton is een vergoeding voor opleidingskosten wat wettelijk is vast gelegd

Liever naar Anderlecht dan naar een andere Nederlandse club. Bij Anderlecht zal toch wel een speler zijn die Utrecht sterker kan maken neem ik aan. Toch een hoger niveau. Die 4,5 ton willen ze niet betalen maar maximaal 2 ton.

15 maart 2013 om 11:47

Dat bedoel ik dus, heen 2 ton maar gewoon de 4,5 ton die volgens de regels betaald hoort te worden. Anders maar niet lijkt me. Tis een schande dat Anderlecht de boel chanteert. Er zal wel een tonnetje extra nog naar die schooier van een Lerby gaan als het lukt voor die twee ton.

15 maart 2013 om 16:08

2 ton is ook goed als Anderlecht een speler naar Utreg stuurt Moet het wel een verbetering zijn dan wat we nu hebben natuurlijk.

Bij utrecht hebben ze het ook lekker hoog in hun bol, vitesse is echt geen concurrent voor utrecht. Dit jaar valt alles op zijn plek bij utrecht en staan ze misschien redelijk dicht bij vitesse maar volgend jaar kunnen ze ook net zo makkelijk weer in het rechter rijtje eindigen.

16 maart 2013 om 06:13

Waarom is Vitesse volgens jou geen concurrent voor Utrecht?

De kans dat Bony vertrekt is groot en Vitesse zonder Bony is van hetzelfde niveau als FC Utrecht.

16 maart 2013 om 10:40

Omda bij vertrek van Bony weer nieuwe spelers komen om er niet al te erg op achteruit te gaan, zoals dat werkt in de voetbalwereld.

16 maart 2013 om 11:24

Net zoals er in de winterstop 2 versterkingen zouden komen naar Vitesse?

16 maart 2013 om 15:58

dat geldt voor Vitesse ook want zonder Bony hadden ze ook niet bij de 1e 8 gestaan lijkt mij

en kijk waar AZ nu staat, en hoe Twente in verval is, het tij kan zomaar keren

16 maart 2013 om 23:25

Utrecht staat volgend jaar waarschijnlijk gewoon weer waar ze horen, in de middenmoot ...

Utrecht moet gewoon lekker die 4,5 ton incasseren, ze hebben er recht op. Gaat het spelertje voor minder weg moet het naar welke club dan ook in NL zijn, dat moge duidelijk zijn. Tis natuurlijk ook logisch dat Utrecht liever 4,5 ton dan 1 ton ontvangt, geen probleem hoor.

Kan mij iemand vertellen wat voor type speler die Kali is?
Had er nog nooit van gehoord...

Thanks!

16 maart 2013 om 11:17

Volg je wel Nederlands voetbal dan?

16 maart 2013 om 22:39

Niet bepaald, de topploegen wel maar voor het overige weet ik er niet heel veel van.
Maar nu heb ik nog altijd geen antwoord op mijn vraag hé?!

Het gemis van Kali kunnen we makkelijk opvangen bij onze FC, en als we dan ook nog eens 4,5 ton krijgen, is dat ooi meegenomen. En mensen die denken dat utreg volgend jaar niets meer is, zijn dezelfde mensen die augustus liepen te verkondigen dat utreg dit jaar degradatie kandidaat zou zijn.

16 maart 2013 om 13:17

Ik heb Utrecht niet als degradatie kandidaat gezien maar eerder rond plek 12 ingeschat.
De ploeg doet voorlopig iedereen die kritiek had op het sportieve gedeelte de mond snoeren met prima resultaten.
Utrecht heeft een team wat bereid is te werken voor elkaar.

Morgen heb ik liever dat ze even niet zo goed hun best doen

Utrecht heeft een prima middenveld met Sarota, Duplan, Martensson, Toornstra, Ayoub en Assare

16 maart 2013 om 19:17

Totaal off topic overigens, maar het probleem, zoals jij ook weet waarschijnlijk, is op het moment dat op het middenveld;

sarota zwaar geblesseerd is
duplan zwaar uit vorm
Martensson het vertrouwen niet krijgt
Ayoub nog te licht is.
Kali de laatste weken ook matig is.

Dan heb je eigenlijk nog 3 middenvelders over, als ik Oar meereken, die het met zijn drieën voor elkaar krijgen momenteel. Razend knap vind ik dat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren