Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Vader van Aubameyang toch geen bondscoach van Gabon

Laatste update:

De Gabonese voetbalbond maakte eerder deze week bekend dat Pierre-François Aubameyang, de vader van Arsenal-spits Pierre-Emerick Aubameyang, de nieuwe bondscoach van het land is, maar lijkt nu op de feiten vooruit te hebben gelopen. Aubameyang junior laat in een post op zijn Instagram-account namelijk weten het niet eens te zijn met de gang van zaken.

“Jullie vragen je af waarom ik problemen met jullie heb en waarom ik niet voor de nationale ploeg wil spelen? Dit laat opnieuw zien waarom. Jullie hebben de hele wereld laten weten dat mijn vader de bondscoach is, terwijl hij niet eens heeft toegezegd. De voorzitter van de bond heeft met mijn vader gebeld en vroeg niet eens naar zijn gezondheid, hij is nu ziek”, laat de sterspeler van het land weten.

“Waarom hebben jullie nu gehaast een persconferentie belegd voor woensdag, terwijl mijn vader heeft gezegd dat hij een dag bedenktijd nodig heeft? Zijn antwoord is trouwens negatief. Jullie hebben hem geen kans gegeven om te onderhandelen over bijvoorbeeld de samenstelling van zijn staf. De dag waarop de bond geen amateurisme zal tonen, is de dag dat Gabon verder kan gaan en goede resultaten neer kan gaan zetten”, sluit hij af.

De voetbalbond van het Afrikaanse land heeft laten weten dat er ergens iets is misgegaan in de communicatie met het Ministerie van Sport, dat de aanstelling zo snel mogelijk bekend wilde maken. Aubameyang senior, zelf oud-speler van onder meer Le Havre, Toulouse en OGC Nice, zou volgens de oorspronkelijke plannen samen met Daniel Cousin de nationale ploeg gaan leiden, maar lijkt hier dus geen trek in te hebben.

Update 25 september 14.30 uur – Vader van Aubameyang toch geen bondscoach van Gabon
De voetbalbond van Gabon bevestigt dinsdag dat Daniel Cousin de nationale ploeg gaat coachen, zonder Pierre-François Aubameyang, de vader van Pierre-Emerick Aubameyang. De spits van Arsenal hekelde het feit dat de bond de benoeming van zijn vader al had bekendgemaakt, terwijl Pierre-François momenteel ziek is. Cousin volgt José Antonio Camacho op. Het contract van de Spanjaard werd niet verlengd.

Snap jij de frustratie van Pierre-Emerick Aubameyang?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou schitterend zijn als die daadwerkelijk geen bondscoach wordt. Goede sneer naar mensen die lekken naar de media en nu dus op de blaren kunnen zitten.

Veel drama rondom de Aubameyang's weer zeg. Het is bijna opvallend te noemen dat het bij Arsenal dan weer rustig is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren