Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Turkse voetbalbond ligt dwars bij transfer van ex-Ajacied

Laatste update:

Eyong Enoh keert weer terug in West-Europa. De 28-jarige middenvelder vertrok begin dit kalenderjaar bij Ajax, waar hij in zijn laatste weken vooral met de beloften meespeelde. Hij tekende vervolgens in Turkije bij Antalyaspor en leek daar ook voor het seizoen 2014/15 te blijven. Nu maakt Standard Luik echter bekend dat het in zee gaat met Enoh.

/

De Belgische topclub heeft de Kameroense middenvelder voor twee seizoenen aan zich gebonden. Na vijf speelronden staan de Rouches op plaats acht in de Pro League en trainer Guy Luzon kon nog wel wat ervaring gebruiken op zijn middenrif. Enoh moet daar mede voor gaan zorgen. In dienst van Ajax Cape Town, Ajax en Fulham speelde de Afrikaan in totaal 143 wedstrijden op het hoogste niveau.

Hij was deze zomer met Kameroen nog actief op het WK 2014 in Brazilië. Daar deed hij mee in alle drie de groepswedstrijden tegen Kameroen, Kroatië en Brazilië. Enoh komt de komende maanden sowieso een bekende club tegen, want Standard Luik werd vrijdag tijdens de loting voor de Europa League gekoppeld aan Feyenoord. Ook Sevilla en Rijeka uit Kroatië zitten in Groep G.

Update 14 september 15.40 uur - Turkse voetbalbond ligt dwars bij transfer van ex-Ajacied
Standard Luik dacht ex-Ajacied Eyong Enoh binnen te hebben, maar de transfer is nog niet rond. Via de officiële kanalen meldt de Belgische topclub problemen met Antalyaspor en de Turkse voetbalbond. Enoh zou transfervrij zijn omdat zijn club degradeerde, maar de Turkse voetbalbond heeft nog geen toestemming gegeven voor een vertrek. Standard Luik heeft inmiddels contact gezocht met Antalyaspor en met de wereldvoetbalbond FIFA om tot een oplossing te komen.

Eyong Enoh is een aanwinst voor Standard Luik

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zal die wel weer een wereldpot spelen in de kuip net als hutchinson

30 augustus 2014 om 18:05

dan heb ik een andere wedstrijd gezien Hutchinson was niet best.... maar die nummer 10 van Besiktas wel leuke voetballer

30 augustus 2014 om 18:18

Als je Hutchinson in Rotterdam niet goed vond spelen, heb je geen verstand van voetbal.

30 augustus 2014 om 18:25

Speelde inderdaad goed die hutchinson maar een wereldpot zou ik het niet noemen.

30 augustus 2014 om 21:29

zelfs Zorya lijkt goed in vergelijking met Feyenoord op dit moment..... Het was niet best bij Besiktas zoveel Miljoenen worden erin gepompt maar het gaat nergens heen het lijkt net de Turkse PSV

14 september 2014 om 17:45

The-doc

Onzin. Besiktas komt net langzamerhand uit de schulden en heeft afgelopen jaren moeten bouwen op een jong elftal. Demba Ba met zijn 6 miljoen was de duurste transfer dit jaar, maar je moet niet doen alsof ze veel geld uitgeven, want geld dat was er niet. Je overdrijft hier een beetje.

30 augustus 2014 om 20:01

Hutchinson is een veel en veel slimmere voetballer dan Enoh. Daarom blinkt Hutchinson ook uit in Turkije en is Enoh gefaald.

30 augustus 2014 om 20:31

PSV heeft Hutchinson gewoon verkeerd gebruikt. Hutchinson is een prima middenvelder en geen rechtsback.

Goeie aankoop van Standard. Alleen hopen voor Standard dat die niet teveel geel pakt...

Opzich prima defensieve middenvelder voor standard, het haalt in ieder geval een voorbeeldige prof in huis!

14 september 2014 om 21:56

Zonde dat ajax hem heeft laten gaan.. vond hem altijd goed behalve dat hij te vaak kaarten pakte.

Mooi voor Enoh, was bij Ajax toch een goede balafpakker die helaas daarna dan weer de bal snel verloor maar misschien kan hij in Belgie verrassen.

Lijkt me een goeie en logische keuze aangezien zijn kinderen hier in Nederland wonen.

Hij heeft een mooie club te pakken en hopelijk gaat hij het goed doen bij Standard Luik.

30 augustus 2014 om 18:12

In defensief opzicht is het een geweldige balafpakker, gaat altijd voorop in de strijd, kortom een geweldige mentaliteit. Voetballend is hij wat minder, regelmatig onrustig aan de bal en verliest nogal eens het overzicht, maar op zich een uitstekende speler om erbij te hebben.

30 augustus 2014 om 18:13

Reactie was bedoeld voor Topgear.

30 augustus 2014 om 18:36

Bedankt Nelson!

Held
Had wat mij betreft nooit weg gehoeven bij Ajax, op en top professional

Kan iemand iets meer vertellen? Wat zijn zijn specifieke kwaliteiten? Is het een type De Jong of Anita?

30 augustus 2014 om 18:11

Een echte stofzuiger die altijd 100% ervoor gaat. Pakt naar mijn inzien té veel kaarten. Maar kan wel bikkelen 90 minuut lang. Ook geen slecht woord over hem te zeggen. Was bij ajax alleen niet de voetballer die ze willen. Hij is een goede speler alleen geen voetballer.

30 augustus 2014 om 18:29

Bedankt iedereen! Ziet er een toppertje uit.

30 augustus 2014 om 18:34

Tja, als je een strijder zoekt heb je hem gevonden. Maar zoals Nicolaiboilese zo mooi zei: 'het is alleen jammer dat hij niet dezelfde kleur kan vinden soms' als je van echte vechtvoetballers houd en gewoon een geweldige voetballer in omgang,die trouwens een aardig mondje Nederlands spreekt, heb je hem gevonden. Het beste gewenst voor beide partijen.

30 augustus 2014 om 18:38

Hij moet niet nederlands kunnen hé. Frans is de voertaal in luik.
Speelstijl past perfect bij standard!

30 augustus 2014 om 19:04

Als Kameroener moet hij wel Frans kunnen spreken dus dat komt goed. Echt een topvent dit. Ware krijger die voor iedereen even tijd heeft. Super gelovige kerel ook, niet dat het er toe doet, maar vormt wel zijn aardige karakter. Anyhow...........

30 augustus 2014 om 19:13

Klinkt echt goed dit. Er zijn ook veel zwarten bij standard. Komt helemaal goed.

30 augustus 2014 om 20:35

Ik zie Standaard eerlijk gezegd zelden spelen, maar zochten ze echt een breker op die positie of zijn jullie een ploeg die graag verzorgd voetbal spelen? Ik kijk vrij veel voetbal, maar dus vrijwel geen Belgisch voetbal, mijn excuses.

30 augustus 2014 om 20:37

Ben zelf in de veronderstelling dat ze volgens mij graag de voetballende oplossing zoeken als ze aan de bal zijn, althans dat herinner ik me uit het verleden.

30 augustus 2014 om 18:13

Maak je nou een geintje ? Hij is nauwelijks een jaar weg bij Ajax.

30 augustus 2014 om 19:21

@ stefpostma

Wellicht houd hij zich niet bezig met Ajax, dat kan toch gewoon ? Er zijn hier volgens mij genoeg mensen die zich niet met de Eredivisie bezig houden.

30 augustus 2014 om 18:15

Inderdaad een echte bikkelaar en zal nooit vezaken in een wedstrijd!
Altijd er voor de volle 100 procent voor gaan en altijd in dienst van het team speelt.
Hij pakt inderdaad iets te veel gele kaarten waardoor je soms je hart vast houd of hij geen rood gaat pakken
Maar qua bal afpakken is het echt een topper maar ja het is alleen jammer dat hij niet dezelfde kleur kan vinden soms

30 augustus 2014 om 18:24

Bovendien een geweldig persoon, ook in de omgang! Vind het jammer dat hij wegging bij Ajax, maar zal geen basisspeler zijn geworden.

Verdiende beter dan die Turkse middenmotor, is sowieso beter dan Faty. Als elk team modern voetbal wil spelen met technisch sterke centrumverdedigers en een DMF als passeur blijven er spelers als Enoh over die geen club vinden en daar profiteert Standard nu van. Enoh past perfect in het spel van Standard. In balbezit slaan ze hun DMF meestal over. Zolang je hem de bal niet passt is hij goed, enkel bij balverlies is hij nuttig.

Top man dit. Ook vaker op De Toekomst om z'n zoontje te zien spelen. Voorbeeldige prof en goede stofzuiger alleen niet de spelverdeler ( Ja ook als CVM moet je soms spel verdelen) en voetballer die Ajax wilt, jammer echt een speler waar je van kan genieten door zijn inzet en strijd.

Eindelijk wordt er een instant versterking gehaald. Ze kunnen zeker vesterking gebruiken op zijn positie, maar zo zijn er wel meer van bij Standard.

Dit vind ik nou fijn om te lezen. Ondanks dat Antalyaspor met best een leuk project bezig was en degelijke voetballers haalt, Enoh nou ook weer niet een echte topvoetballer is, kon hij toch heel wat meer aan dan in de Turkse middenmooit.

Ondanks dat hij niet een hele fijne techniek heeft, is het toch een beetje publiekslieveling geworden bij Ajax. Mooi dat hij naar Standard gaat. Alles success gewenst.

hoe kan hij tegen kameroen spelen als hij voor kameroen speelt................

Enoh held! Op en top Professional en vooral een hele toffe peer. Verdedigend is hij gewoon goed, aanvallend een stukje minder, maar hij werkt zich wel 3x in de rondte.

Enoh is geweldig kijk uit naar de wrsstrijden met fey

30 augustus 2014 om 19:29

@ ajaxrick

Precies, Europees hoop ik dat elke ploeg het goed doet. Alleen wanneer een Nederlandse club tegen een buitenlandse club moet spelen waar een gewaardeerd oud Ajacied actief is heb ik daar ook wel een zwak voor. Zeker wanneer dat tegen Feyenoord is omdat die Ajacied een warm onthaal te wachten staat.

Gouden gozer die Enoh, het is daarom ook goed om te lezen dat hij een leuke club heeft gevonden. Bij Luik zullen ze ongetwijfeld veel plezier aan hem beleven, hij gaat altijd als de brandweer, is er niet vies van om er stevig in te kleunen en klaagt nooit. Iets wat je niet zou zeggen als je die grote aanstekelijke lach van hem ziet hahaha. Nu heb ik hem in Turkije niet gevolgd, maar als hij nu ook geleerd heeft om minder kaarten te pakken zou het helemaal perfect zijn, maar al met al is dit gewoon een goede aankoop.

Lijkt me wel te passen bij de vurige stede

Heel leuk voor Enoh. Ook leuk te lezen dat mensen hem graag mogen. Veel succes!

Standard wilde eigenlijk cheyrou halen van marseille maar cheyrou wilde teveel verdienen. Prima aankoop van standard, hoop dat standard nog gaat presteren dit seizoen. Ze zijn eigenlijk teveel spelers kwijtgeraakt.

'hij was deze zomer met Kameroen nog actief op het WK 2014 in Brazilië. Daar deed hij mee in alle drie de groepswedstrijden tegen Kameroen, Kroatië en Brazilië'. Hoe kun je nou met Kameroen tegen Kameroen spelen?

14 september 2014 om 16:03

Op voetbalzone kan alles

Ik hoop toch dat het snel in orde komt, want Standard is toch wel een mooie club voor Enoh, en ze spelen ook nog eens Europees.

Ik gun Enoh echt van harte dat die ergens terecht komt waar hij wordt gewaardeerd. Een fantastische persoonlijkheid die jongen, en een echte professional. Zie hem in Belgie ook wel slagen, de intensie is daar meer verdedigend dan in Nederland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren