Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Tottenham raakt Kane voor ‘één, twee of drie weken’ kwijt

Laatste update:

Tottenham Hotspur kan tot nader order niet beschikken over spits Harry Kane. De 23-jarige Engelsman blesseerde zich afgelopen weekend tegen Sunderland aan zijn enkel en verliet het stadion op krukken. Zijn club bevestigt nu via de officiële kanalen dat Kane schade heeft opgelopen aan de enkelbanden, maar hoe lang men hem kwijt is weet men nog niet.

/

“Hij heeft een kwetsuur aan de enkelbanden, ja”, zegt Mauricio Pochettino dinsdag teleurgesteld. “We zullen Harry van dag tot dag blijven beoordelen, maar ik wil er nu geen herstelperiode aan verbinden”, aldus de trainer. Zeker is in elk geval dat de wedstrijd van dinsdagavond tegen Gillingham in de EFL Cup aan Kane voorbij gaat. Ook het duel van komend weekend met Middlesbrough zal nog te vroeg komen.

Daarna is het afwachten hoe het verder gaat met Kane en zijn herstel. The Guardian schreef dinsdagochtend dat de Engelse spits er twee maanden naast staat, maar Tottenham wil dat bevestigen noch ontkennen. Voor Vincent Janssen lonkt nu in elk geval meer speeltijd in het shirt van de Premier League-club: hij trok in de zomer voor veel geld van AZ naar Tottenham en kreeg tot op heden pas 230 minuten in zes wedstrijden.

Update 26 september 20.13 uur - Tottenham raakt Kane voor ‘één, twee of drie weken’ kwijt
Harry Kane staat de komende weken buitenspel. Manager Mauricio Pochettino heeft maandagavond op een persconferentie, die in het teken stond van de Champions League-uitwedstrijd tegen CSKA Moskou, laten weten dat de aanvaller er relatief gezien goed aan toe is. “Beter, veel beter dan we verwacht hadden. Het is erg positief. Ik kan nog geen informatie geven over de duur van het herstel, want ik ben geen dokter. Het is moeilijk om te zeggen of het om één, twee of drie weken gaat”, aldus de Argentijn.

Denk je dat Tottenham Hotspur het gemis van Harry Kane flink zal voelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sneu voor Kane, maar ik ben wel benieuwd hoe Janssen het nu gaat doen.
Men is in Engeland redelijk fan van hem door zijn manier van spelen, maar hij zal wel moeten gaan scoren.
Ik hoop het beste voor hem en heb er ook wel vertrouwen in!

20 september 2016 om 14:20

Erg jammer voor Kane, ultieme kans voor Janssen om zich te bewijzen. Met zijn inzicht en werklust gaat hij deze klus wel klaren denk ik.

20 september 2016 om 14:56

Ik ben heel blij met deze blessure, hoe naar dat ook klinkt. Ik hoop dat Janssen zich bewijst met goals en goed spel: top voor NL elftal

20 september 2016 om 15:34

Precies dit. Ze lopen in Engeland nu nog met hem weg. Scoort hij echter niet in zijn eerste 2 à 3 wedstrijden, dan brand de kritiek los. En terecht overigens. Een spits moet scoren.

Wel vertrouwen in, maar vooral ontzettend veel hoop. Dit moet toch onze spits voor de toekomst worden (wie had dat gedacht)

Hoop dat Janssen zijn kansen gaat pakken en gaat scoren. Eenmaal op dreef denk ik dat hij binnen afzienbare tijd basisspeler is, zou goed zijn voor hem en Oranje. Potentiële topspits

20 september 2016 om 14:23

Nou, ik denk niet dat Janssen basisspeler gaat worden. Pochettino heeft geprobeer met twee spitsen te spelen, maar dat werkte gewoon niet en Kane gaat echt niet banken als die weer fit is.

20 september 2016 om 15:19

..en wie zegt dat Janssen veel gaat scoren???
Omdat hij er in de zwakke eredivisie meer dan 20 doelpunten scoorde tegen de zwakke en fysiek mindere verdedigers.

Ik ben niet overtuigd dat Janssen het gaat maken, het wordt meer gevalletje Soldado. RVN scoorde constant en instant bij PSV ( meer dan 1 seizoen) en Manu zonder hard te werken.

Het trieste is dat menigen hier een parallel trekken met Janssen zij carriere, zeggende dat hij ook bij AZ pas laat ging scoren en dat dus ook in de BPL gaat doen.

Janssen wordt overhypt!!!!
Ik heb dat ook over Depay gezegd!!!

20 september 2016 om 17:21

Op basis van wat wordt Janssen overhypt dan? Hij heeft 490 minuten gespeeld voor het Nederlands elftal en daarin heeft hij 3x gescoord. Hij heeft gescoord tegen Engeland, Polen en Oostenrijk, wat prima tegenstanders zijn. Zijn spel is ook erg fijn voor een ploeg omdat hij erg actief is en ook kansen creëert. Janssen heeft zoals hieronder wordt aangegeven ook al een goed EK -21 gespeeld. Hij is in zijn eerste seizoen topscoorder geworden van de Eredivisie. En de Eredivisie is natuurlijk niet het niveau van de andere competities maar zo zwak is de Eredivisie ook weer niet hoor. Marten de Roon was een prima speler bij Heerenveen en speelt nu in Italië ook erg goed als ik de verhalen mag geloven. Bony heeft ook een mooie periode bij Swansea gekend en daarmee een transfer naar City verdient. Om nog een paar namen te noemen uit de afgelopen jaren die ook daar meekunnen: Stefan de Vrij, Strootman, Vertonghen, Alderweireld, Anita, Milik, Klavan, Marcelo (psv), Wijnaldum, Pellè, Dost, Guidetti, Kostic, Tadic, Corona, El Ahmadi, Hoedt enz.

Ik heb ook even teruggekeken bij andere reacties van je en het valt me op dat je best wel vaak aangeeft om je mening te onderbouwen dat je dat al gezegd/verwacht had. Bijvoorbeeld bij het artikel over Pogba in het Franse team (tijdens het EK) geef je aan dat je al verwacht had dat Payet Frankrijk zou dragen. Dit geef je net na de 1e wedstrijd aan waar Payet goed gespeeld heeft. Misschien heb je dit ook wel allemaal gezegd maar dit maakt je onderbouwing niet beter.

Edit: In Engeland krijgt hij tot nu toe ook allemaal positieve kritieken

20 september 2016 om 17:47

Ik ben het wel eens met Mallowmac. Ben het ook zo zat met al die mensen die telkens zeggen dat ie Kane eruit gaat spelen... Ik hoop voor hem dat ie wel gaat scorebln

20 september 2016 om 17:51

Begrijp me niet verkeerd ik zeg ook nergens dat Janssen Kane uit de basis gaat spelen. Maar om te roepen dat Janssen overhypt is gaat mij echt te ver.

20 september 2016 om 18:41

Klopt Schalker, Janssen is een goede spits met een hogere potentie dan Kane. Op het moment is Kane natuurlijk beter en ook iemand die het verschil maakt.

20 september 2016 om 14:25

Maar hopen dat ze dan niet kiezen voor Son in de spits. Die is namelijk de laatste tijd ook wel lekker aan het voetballen. Lamela zat volgens mij ook op de bank de afgelopen wedstrijd dus het zou kunnen dat ze hem doorschuiven. Echter voor die 20 mil. die ze voor Janssen hebben betaald moeten ze hem nu wel een paar wedstrijden het vertrouwen geven. Tegen Gillingham er maar gelijk 3 intrappen dan ben je wel save voor de komende paar wedstrijden.

Dit is een begin van de kansen waar hoe erg het ook klinkt vincent op hoopte en ik hoop dat hij ze er in knalt net als vorig seizoen al zal dat wel hoogstwaarschijnlijk onhaalbaar zijn. The moment of truth

Dit wordt do or die voor Janssen. Veel kansen gaat hij niet krijgen bij de Spurs dus hij zal het nu moeten gaan laten zien. Ik hoop van harte dat het hem lukt.

Edit: bedankt mentalist voor de oplettendheid

20 september 2016 om 14:23

Voor Janssen neem ik aam dat je bedoelt?

20 september 2016 om 14:30

Haha wat stom. Je hebt helemaal gelijk, zal het even aanpassen.

Schade aan de enkelbanden kost minimaal 6 weken, en dat is voor een amateur, voor een prof duurt het vaak nog wat langer, ik denk dat hij pas na de international break in november terug is. Hij mist sowieso Cska uit en het tweeluik met Leverkusen in de CL, en in de PL mist hij onder andere City en Leicester thuis en Arsenal uit. In totaal zal hij dus een wedstrijd of 10 missen.

20 september 2016 om 15:09

Hoeft helemaal niet. Het ligt maar net aan wat de schade is. Als het om een simpele verrekking (met haarscheurtjes) gaat, kan het ook 2 weken duren. Gaat het om een scheur dan zit je wel al snel aan de vier weken en langer. Daarnaast ligt het er nog aan hoe groot de omliggende schade is (dus een breukje of kraakbeenschade, maar dit was bij Kane al uitgesloten) en welke van de enkelbanden gescheurd is. Zo heeft de binnenste enkelband over het algemeen meer tijd nodig om te herstellen dan de buitenste.

Klinkt allemaal als een betweterige reactie, maar zelf genoeg ervaring met enkelbandschade gehad. Met de informatie van Tottenham kan het van alles tussen twee weken en 4 maanden zijn, behoudens terugslagen.

27 september 2016 om 01:41

2 weken wrs alleen een overrekking van de voorste banden. Daarnaast moet je niet vergeten dat deze sporters de hele dag door therapie krijgen en dat het herstel optimaal is.

Jammer dit voor ons, maar misschien goed dat hij even kan rusten nu, want hij speelt eigenlijk al 2 jaar non-stop (afgelopen zomer het EK en de zomer daarvoor het EK -21). Dit is de reden waarom we Janssen hebben gekocht: een vervanger die er staat wanneer nodig. Hij mag het gaan laten zien nu, maar ik heb er wel vertrouwen in.

20 september 2016 om 14:38

Nu hopen dat Janssen zijn kans grijpt en begint met scoren, het begin bij AZ was ook moeizaam maar toen die eenmaal los was, was er geen houden meer aan. Hoop op hetzelfde nu, zou mooi zijn voor the Spurs en voor Oranje

Janssen moet nu echt zijn kansen pakken anders is het snel klaar

Ben echt benieuwd of Janssen gaat slagen bij Tottenham. Hij heeft zich echt heel goed ontwikkeld en ik vond hem bij Oranje ook heel goed spelen.

Je gunt natuurlijk niemand een kwetsuur, maar voor Janssen is dit natuurlijk wel fijn. Laten we voor de Spurs, maar ook voor het Nederlands elftal hopen dat Janssen ze er moeiteloos in weet te leggen.

Vind 230 minuten in 6 wedstrijden prima voor iemand die in principe 2e keuze in de spits is. Wat ik tot nu toe gezien heb ziet het er erg goed uit, zowel in de PL als in Oranje. Beetje druistig, maar wel met overtuiging allemaal

Nou Janssen grijp je kans.jammer voor Kane maar zat de laatste tijd niet goed in zijn vel.

Komop Janssen en nu 110% geven bij Spurs. Maar als iemand dat kan is hij dat!

je kunt hier alles over zeggen maar ik wacht af en ga Jansen met alle plezier volgen

Ja... daar heb je veel aan.
Kane is wel 1 week tot 10 maanden eruit.
Dan zit je altijd goed.

Ik ben een fan van kane, maar zit nu toch te popelen op janssen z'n optredens en te hopen dat hij goed speelt. Ik vind eigenlijk dat hij moet slagen, want dat verdienen WIJ gewoon

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren