Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Strootman ontkent berichtgeving over terugslag in herstel

Laatste update:

Kevin Strootman heeft volgens de Italiaanse media te maken gekregen met een terugval in zijn herstel. De 25-jarige middenvelder van AS Roma raakte op 25 januari geblesseerd in de wedstrijd tegen Fiorentina en moest een streep zetten door de rest van het seizoen. En dat terwijl hij in november pas zijn comeback had gemaakt na negen maanden afwezigheid.

/

Strootman haakte in de huidige voorbereiding aan bij zijn teamgenoten en hoopte er bij het begin van de Serie A weer bij te kunnen zijn. Dat gaat nu echter niet lukken. Zowel de competitiestart als de interlands die Nederland in de nazomer en herfst afwerkt (tegen IJsland, Turkije, Kazachstan en Tsjechië) gaan aan Strootman voorbij.

Strootman speelde sinds zijn komst bij Roma maar dertig wedstrijden in de Italiaanse competitie. In zijn debuutseizoen maakte hij indruk met zijn sterke spel en roemde men hem in het land om zijn waarde voor Roma. Hij heeft tot zijn spijt echter nog niet zo’n rol kunnen spelen voor de Romeinen als gehoopt.

Op de clubwebsite van i Giallorossi blijft Strootman optimistisch. “Ik moet hard trainen om weer terug bij het team te komen”, zegt hij. “Ik train alweer een tijdje en moet nu weer in actie gaan komen. Dat is het belangrijkste”, vindt de middenvelder. Roma en hij reppen met geen woord over een terugval in het herstel.

Update 17 juli 16.54 uur - Strootman ontkent berichtgeving over terugslag in herstel
Italiaanse media brachten vrijdag naar buiten dat het herstel van Kevin Strootman langer ging duren dan gepland, maar dat is volgens de middenvelder niet waar. "Alles verloopt volgens het plan dat we maanden geleden hebben samengesteld met de doktoren en de fysiotherapeuten", meldt Strootman op Twitter. "Ik voel me sterk en word iedere dag weer sterker. De berichtgeving in de Italiaanse media over een terugslag is gewoon niet waar."

Wordt Kevin Strootman wel weer de oude, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het echt zielig voor Strootman. Zoals het nu gaat loopt ie echt het risico dat zn carriere geruineerd wordt door blessures....

17 juli 2015 om 10:35

Zou heel zonde zijn inderdaad. In februari van dit jaar verscheen een bericht in de media dat voormalig clubarts van Roma Mario Brozzi bang was dat het wel eens einde carriere kan betekenen. Het is niet te hopen dat deze specialist gelijk krijgt. Een jongen die tegen de absolute top aanzit, voor het Nederland elftal veel kan betekenen.
Ik verwacht niet dat hij helemaal niet meer speelt, maar als dit een beetje aan blijft houden zal hij zijn niveau niet meer structureel gaan halen ben ik bang.

17 juli 2015 om 10:46

probleem bij strootman vind ik meer dat ie de hele tijd terug valt. Maar laten we hopen dat zn lichaam wel geschikt is voor topsport.

17 juli 2015 om 10:58

Zou het misschien liggen aan de wellicht te snelle stappen? Als je jezelf binnen 2/3 jaar van Sparta naar Roma weet te werken moet je lichaam erg veel inspannen. Misschien heeft hij het overbelast? Ik heb er geen verstand van..

17 juli 2015 om 11:33

Nee dat is echt je reinste onzin Azrsenal. Hij heeft gewoon pech gehad met een verdraaing van de knie tijdens de wedstrijd. Dat had ook bij almere city kunnen gebeuren. Daarnaast is de trainingsintensitijd bij AS Roma echt niet anders dan bij Psv. Tot slot kun je stellen dat een geleidelijke opbouw van je carriere het aller beste is voor je lichaam om te wennen.

Conclusie: domme pech, ook voor het NL elftal waar dit een vaste waarde was en een wereldtopper op zijn positie had kunnen worden.

17 juli 2015 om 12:13

Zo gek vind ik die gedachte niet hoor Jodelahitie. Relatief gezien vinden dit soort blessures vaak voor wanneer een speler bijvoorbeeld net een niveautje hogerop gaat spelen, dan bij een speler die af gaat bouwen. Intensiteit speelt dus wel een rol.

17 juli 2015 om 22:17

Oke, en jeugdspelers van Roma scheuren ook super snel hun kniebanden, want ze gaan van een paar slappe potjes met leeftijdsgenoten naar een vol seizoen Serie A. Dat slaat gewoon nergens op. Het speelt dan ook geen enkele rol. Wil mezelf geen R verheijen noemen maar heb wel een achtergrond in de fysiotherapie.

18 juli 2015 om 00:07

Genante reactie. Op een hoger niveau gaat de tegenstand omhoog en wordt er meer van je lichaam gevraagd. Met je achtergrond in fysiotherapie wil jij dan nog steeds beweren dat er dan niet meer van je lichaam gevraagd wordt?
Google er maar even op. Het is vrij simpel, hoe hoger de belasting hoe groter het risico.

Dit begint structureel te worden ben ik bang. Zonde, goeie voetballer. Inmiddels wel voorbijgestreefd door Blind en Wijnaldum in de pikorde bij het Nederlands elftal denk ik. Hoop dat hij op niveau terug kan komen, maar ben er bang voor.

17 juli 2015 om 10:33

Ik denk dat een fitte Strootman wel hoger in de pikorde komt dan Wijnaldum en Blind!

Hoop dat hij weer fit wordt, goeie voetballer voor Roma en het nationale elftal natuurlijk!

17 juli 2015 om 10:40

Als hij de strootman is van 2 jaar geleden misschien wel. Na 2 jaar blessures moet je maar zien in hoeverre hij op niveau terug komt. Wijnaldum en Blind hebben zich in die 2 jaar goed ontwikkelt en Strootman staat stil of gaat achteruit.

17 juli 2015 om 10:54

Ik vind ook dat Blind en Wijnaldum zich goed hebben ontwikkeld, maar imo zijn ze lang niet op het niveau waar Strootman op zat. Als hij weer fit wordt zal hij basis spelen. Dat hoop ik ook want hij is een type dat Oranje nodig heeft. Meer dan blind of wijnaldum.
Off: hoe laat begint de loting voor CL

17 juli 2015 om 11:05

12 uur Eurosport. Ach, ik hoop ook dat hij gewoon weer fit wordt en zijn niveau haalt. In eerste instantie voor hemzelf. Daarnaast voor het Nederlands elftal. Zelfs als hij geen basisspeler is kan het geen kwaad hem achter de hand te hebben.

17 juli 2015 om 11:19

Zolang Strootman geblesseerd is, is deze discussie zinloos maar de reden dat menig Oranje supporter het nieuws rondom Strootman volgt is juist dat niemand hem heeft kunnen vervangen. Ook niet de door jou genoemde spelers. Van Gaal heeft bijvoorbeeld heel zijn systeem omgegooid omdat hij Strootman moest missen. Het is zo een zonde dat hij geen onderdeel kan zijn van Oranje.

17 juli 2015 om 18:21

Een fitte Strootman hoeft geen seconde bang te zijn voor Blind, Clasie, Wijnaldum, etc etc. Eenzame hoogte.

Geweldige voetballer, ben alleen bang dat hij niet zijn oude niveau gaat halen. Telkens langdurig geblesseerd..

17 juli 2015 om 10:35

jammer als hij zijn oude niveau nog had zonder blesurres zou hij best in de top kunnen komen

17 juli 2015 om 10:43

Idd, toen was hij met 23-jarige een onbetwiste basisspeler bij AS Roma, en nu is hij 25 en is het twijfelachtig of hij überhaupt de basis weer kan halen.

Hoe sneu of ik het vind, ik vrees dat het over is met de "grote" carriere van Strootman. Hij zal wellicht nog wel een aantal jaar als prof voetballer spelen maar ik vermoed dat hij niet meer op het nieveau zal komen wat hij had of waar hij naartoe had kunnen groeien. Inmiddels toch "al" 25 jaar en als een paar jaar last van ernstige blessures

17 juli 2015 om 10:42

paar jaar? Hij raakte in februari 2014 geblesseerd aan zijn knie. Net iets langer dan een jaar dus.

17 juli 2015 om 12:04

Oke..........1,5 jaar. Vooruit. Het punt dat ik wilde maken is dat het waarschijnlijker is dat hij niet meer zijn niveau zal halen dan dat hij nog boven dat niveau zal uitstijgen. Uiteraard hoop ik dat de kleinste kans in dit geval wint

17 juli 2015 om 11:22

Wat is dat toch met die bizarre leeftijdsfascinatie bij de bezoekers van deze site? Ja, ik zie dat je 'al' tussen quotes zet, maar je zegt het wel. Wat is nou 25 jaar? Op de Nederlandse velden is dat misschien oud, maar dat komt door het simpele feit dat spelers tussen de (pakweg) 24 en 30 te goed en te duur zijn voor de Eredivisie. In de grote competities zijn dat de toppers (uitzonderingen en gehypete talenten daargelaten).

17 juli 2015 om 12:05

25 jaar is niet oud, maar het is wel een hele vervelende leeftijd om er 1,5 a 2 jaar uit te liggen. Op je 25ste moet je veel wedsrijden spelen en niet "stilstaan"

Ik denk dat dit echt helaas einde loopbaan Strootman is, je lichaam zegt een keer en nu is het klaar. Elke keer weer probeert hij terug te komen maar zegt zijn lijf dat het niet kan en krijgt hij weer een terugslag. Echt enorm zonde, hij had zo'n mooie loopbaan in het vooruitzicht.

17 juli 2015 om 11:04

Lijkt er wel op.....maar hoe kan dit nou? Is het gewoon pech of word er steeds teveel risico genomen? Het lijkt erop dat strootman teveel wil en niet goed naar zijn lichaam luistert waardoor er steeds sprake is vam een terugval in de revalidatie, maar hoe zit het met de begeleiding?

het moet toch mogelijk zijn om volgens een goed schema en met begeleiding binnen een bepaalde tijd terug te keren? Nou.....dit lijkt op een gigantische faal, zonde.

Verschrikkelijk nieuws, maar ook ik ben van mening dat dit zo goed als einde carriere is.althans op echt hoog niveau. Zo zie je maar dat een veelbelovende carriere in het verschiet, geen enkele garantie biedt dat het er ook daadwerkelijk uitkomt. Zonde voor hem en het Nederlands elftal want ik hoopte stiekum wel dat hij een van de initiators zou zijn van de wederomstanding van de oranje leeuwen.

17 juli 2015 om 11:24

Hoe kan zoiets nou een mening zijn? Daarmee zeg je eigenlijk dat je hem vanwege zijn blessure nu al definitief afschrijft, ongeacht hoe goed hij terugkomt. Of bedoel je dat jij 'verwacht' dat dit einde carrière is?

Wil niet de onheilsprofeet uithangen, maar gezien de stijl van Strootman was het ook wel te verwachten. Je ziet het dat zijn lijf minder kan dan zijn hoofd wil, het is te veel geforceerd/geblokt.

Er zit te weinig souplesse in om onverwachtse impact te kunnen corrigeren.

Maar hopelijk komt hij fit terug, het kan ook zomaar een paar jaar achtereen goed gaan.

17 juli 2015 om 10:57

Eens met je.
En anders kan hij nog cashen in de woestijn. Alhoewel ik bang ben dat Strootman maar 1 manier van spelen kent...altijd volle bak. In de woestijn kan het ook wel op 95 procent en kan je lichaam net iets langer mee.

Zonde, in potentie een van de beste middenvelders van Europa. Jammer dat hij nu al een jaar sukkelt met blessures.

Eerste indruk bij dit soort dingen is altijd: dat wordt niks meer. Maar je weet het nooit. Hij is relatief jong, heeft veel krediet en kan misschien eens met Robben gaan praten over hoe hij zijn lichaam optimaal kan 'helpen' en zo wellicht een blessurevrije periode forceren. Ik hoop het voor hem en voor alle liefhebbers.

Spijtig,spijtig.
Toen Strootman weg ging,had ik gedacht dat hij een geweldige toekomst ging uitbouwen als voetballer ondanks dat er vele waren die zeer zware twijfels hadden.
Maar nu heb ik toch ook twijfels.
Trouwens.
Niet zo lang geleden verkondigde een panellid op Sporza de oorzaak te weten hoe het komt dat er zoveel Nederlandse top voetballers zoveel gekwetst zijn.
"" Ze halen teveel rotzooi uit de muur. Nederlandse voetballers zouden moeten in Belgie komen eten,veel gezonder""

Hoop dat ie snel terug komt bij oranje. Met hem kunnen we ideaal 5-3-2 spelen

Spijtig voor die jongen.

Sneu voor die jongen, is nog maar af te wachten of hij op niveau terug kan komen.. PSV heeft hem precies op goede moment verkocht

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren