Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Stans vindt onderdak in Jupiler League na vertrek bij NAC Breda

Laatste update:

Na anderhalf seizoen scheiden de wegen van Jeff Stans en NAC Breda, zo meldt de Eredivisionist donderdag via de officiële kanalen. In onderling overleg is besloten dat het voor beide partijen beter is om het tot medio 2019 doorlopende contract van de middenvelder per direct te ontbinden. Stans is daardoor vrij om op zoek te gaan naar een nieuwe werkgever.

Stans geeft op de clubsite van NAC tekst en uitleg: "Mijn periode bij NAC is helaas niet helemaal gelopen zoals ik vooraf had verwacht. Ik heb altijd alles gegeven, maar zie na het afgelopen half jaar te weinig perspectief meer om aan spelen toe te komen. Dan moet je op een gegeven moment ook eerlijk zijn naar elkaar toe en de juiste keuze maken. De sportieve keuze staat voor mij voorop en daarom is het is tijd om voor een ander pad te kiezen."

"Op mijn leeftijd is het belangrijk om weer speelminuten te krijgen. Ik hoop dus snel een nieuwe club te vinden om daar mijn carrière weer nieuw leven in te blazen. De ploeg moet zich focussen op handhaving in de Eredivisie, ik gun die jongens namelijk allemaal het allerbeste. Maar het is ook deze hele club, ondanks mijn vervroegde afscheid, oprecht van harte gegund."

Directeur Hans Smulders vult aan: "Het is duidelijk dat Jeff in een moeilijke situatie heeft gezeten, omdat andere middenvelders op dit moment om sportieve redenen de voorkeur krijgen. We hebben de afgelopen tijd veel constructieve gesprekken met elkaar gevoerd en zijn tot de conclusie gekomen dat er voor Jeff geen perspectief meer is bij NAC. Het contract ontbinden is dan voor alle partijen de beste oplossing."

Update 27 februari 14.50 uur – Stans vindt onderdak in Jupiler League na vertrek bij NAC Breda
Jeff Stans heeft voor anderhalf jaar getekend bij Go Ahead Eagles, zo meldt de club uit de Jupiler League via de officiële kanalen. Het contract van de middenvelder werd in januari ontbonden bij NAC Breda, waarna hij op zoek moest naar een nieuwe werkgever. Stans liep al stage bij Go Ahead. "Vorige week kwam ik binnen bij Go Ahead met een bepaald beeld, dat onder andere was gebaseerd op de historie van de club", vertelt Stans op de clubsite. "Mijn beeld van de club werd eigenlijk meteen bevestigd, want ik kreeg bij binnenkomst gelijk een warm gevoel."

Een goede beslissing van Jeff Stans?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

One season wonder gebleken. Technisch begaafte voetballer bleek bij Excelsior. Wellicht is het een echte kunstgrasvoetballer. Jammer dat het bij NAC niet wilde lukken. Al speelde de beste City huurling op zijn positie.

27 februari 2018 om 14:53

Toentertijd nog wel eens geroepen dat Heerenveen zijn kansen moest wagen bij deze jongen. Technisch een verfijnde speler inderdaad. Het is voor mij dan ook een verrassing dat er nu een GAE uitkomt, maar ik mag ook blij zijn dat Heerenveen niet daadwerkelijk voor deze jongen gegaan is.

Volgens mij zit er verder een goed koppie op. Dit i.c.m. met zijn techniek, want dat kan hij toch niet verloren zijn, lijkt het mij voor GAE een meer dan prima aankoop.

Vond hem bij excelsior altijd positief opvallen... met stans kunnen enkele eredivisie clubs wel mee vooruit toch!?

4 januari 2018 om 13:28

Iets voor Sparta misschien? Heeft bij Excelsior al bewezen een veelscorende middenvelder te kunnen zijn voor een laaggeklasseerde ploeg. Sparta is ook druk op zoek naar versterkingen van de selectie en deze jongen hoeft geen transfersom te kosten

Toch apart, deed het geloof ik in Kralingen niet zo heel slecht. Had verwacht dat hij wel zou slagen in Breda.

Ik gun hem een leuke club. Hij heeft een half jaar geen wedstrijd gespeeld , maar ondanks dat nooit moeilijk gedaan. Ik vraag mij echter af of hij dan zoveel slechter is dan een vloet. Ik zou hem op zijn minst een kans hebben gegeven. Maar goed, de technische staf die dagelijks met hem werkt zullen het wel beter zien dan ik.

Vreemd. Was toch een prima speler bij Excelsior en rijp voor een stapje hoger. Dat het er dan bij NAC niet uitkomt ben ik wel verrast over.

Als ik een jupiler league club was zou ik nu direct hebben naar Stan. Hij is echt een goede voetballer en waarschijnlijk niet al te duur. Hij is jammer genoeg niet uit de verf gekomen bij NAC maar toch zou ik de gok wel aandurven. In zijn Excelsior tijd was hij geweldig en dat in de eredivisie.

Weet nog steeds niet wat er fout gegaan is. Was bij Excelsior altijd een heerlijke speler. Vond het toen opvallend dat hij een stap terug naar de JL deed..

Zou hem wel wat vinden voor ado niet voor in de basis maar uitstekende vervangen als er iemand geblesseerd is

Welkom thuis Jeff.
Bij RKC zijn we je niet vergeten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren