Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Solbakken gaat aan de slag bij Premier League-degradant

Laatste update:

1. FC Köln heeft oefenmeester Stale Solbakken vervroegd op vakantie gestuurd. Donderdagnamiddag maakte de club uit de Domstad bekend dat het contract met de Noorse trainer per direct beëindigd is. Het besluit om de 44-jarige Solbakken te ontslaan is op voorspraak van het bestuur genomen.

/

Slechts dertig wedstrijden zat Solbakken als eindverantwoordelijke op de bank, nadat hij afgelopen zomer van FC Kopenhagen was overgekomen. De 4-0 nederlaag bij FSV Mainz 05 van afgelopen dinsdag bleek zijn Waterloo. De trainer heeft de drievoudig Duits kampioen voorlopig niet verder dan de zestiende plaats op de ranglijst gekregen, wat reden was voor het bestuur om in te grijpen.

Wanneer FC Köln aankomende zondag aantreedt in de derby tegen Borussia Mönchengladbach, zullen de honneurs waargenomen worden door Frank Schäfer, een oude bekende van de club. De 48-jarige Duitser stond ook vorig seizoen al gedurende zes maanden aan het roer van die Geissböcke.

Solbakken is de negende trainer die moet wijken. Markus Babbel, Michael Skibbe (beiden Hertha BSC), Marcus Sorg (SC Freiburg), Michael Oenning (Hamburger SV), Holger Stanislawski (TSG Hoffenheim), Marco Kurz (1. FC Kaiserslautern), Robin Dutt (Bayer Leverkusen) en Ralf Rangnick (Schalke 04) vertrokken om uiteenlopende redenen bij hun respectievelijke werkgevers.

Update 10 mei 23:30 uur - Solbakken vindt mogelijk emplooi bij Wolverhampton Wanderers
Stale Solbakken lijkt de nieuwe manager van Wolverhampton Wanderers te worden. De 44-jarige manager, die vorige maand ontslagen werd bij het Duitse 1. FC Köln, sprak donderdag met de degradant uit de Premier League en de verwachting is dat er in de komende dagen een officieel statement volgt. Solbakken was in zijn actieve loopbaan speler van het voormalige Wimbledon en moet bij the Wolves na dit seizoen het takenpakket van interim-coach Terry Connor overnemen. Solbakken zit naar alle waarschijnlijkheid zondag tegen Wigan Athletic op de tribune.

Update 11 mei 11:56 uur - Solbakken gaat aan de slag bij Premier League-degradant
Stale Solbakken heeft weer werk gevonden. De manager is vrijdag voorgesteld als hoofdtrainer van Wolverhampton Wanderers, dat al gedegradeerd is uit de Premier League. Het dienstverband gaat per 1 juli in en zondag zal interim-trainer Terry Connor nog op de bank zitten voor de laatste competitiewedstrijd tegen Wigan Athletic.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

kweet niet 9e wissel al, ik vind meestal ligt het gewoon aan de spelersgroep een énkele keer aan de trainer, maar goed dat heeft dan te maken met speelwijze als je het mij vraagt. Ik denk namelijk dat Rutten de beker ook had gewonnen van met alle respect heracles en onder leiding van cocu heeft psv absoluut niet meer punten gehaald in verhouding dan onder leiding van rutten!

Jammer dat het met Solbakken niet is gelukt. Het is een sympathieke man. Nu hopen dat Schäfer Köln in de Bundesliga kan houden.

12 april 2012 om 19:17

Hij passeerde de laatste twee weken ook Novakovic, wat niet in goede aarde viel? Komt dat voorval met Peszko er nog bij. Het is jammer, maar ze kunnen de play-offs nog makkelijk ontlopen. Al is het programma niet makkelijk natuurlijk met Gladbach, Stuttgart, Freiburg en Bayern nog te gaan.

12 april 2012 om 19:55

Novakovic had inderdaad niet gepasseerd hoeven worden. Maar hij was echt gruwelijk uit vorm, die man heeft een hoop 1-op-1 kansen gemist. Ik kon me wel in de beslissing vinden. Al hoop ik dat hij nu weer een nieuwe kans krijgt.

Dat gaat echt helpen hoor: de trainer wegsturen met nog 4 wedstrijden te gaan. Dat had het bestuur wel eerder mogen doen als je ziet dat dit elftal los zand is en afhankelijk is van Podolski. Zonde ook voor Solbakken, want hij is een correcte man die altijd sympathiek overkomt. Ik hoop dat Koln 16e blijft en dan in de play-offs Fortuna Dusseldorf tegenkomt. Gaat nog een leuke pot worden dan.

Met alle respect voor de club FC Köln, maar het doek is echt gevallen voor ze. Podolski denkt aan volgend seizoen 'nieuwe club', het team draait voor geen meter en daarnaast wat ze hierboven aan geven, het heeft echt geen nut om nu nog een nieuwe trainer uit te degradatie nood te helpen ' ben je als club te laat mee'.

ect HSV zie ik wel wel blijven in de Bundesliga.

Wat een slijtageslag met die trainers. Ze komen en gaan met de wind. Een coach heeft natuurlijk grote invloed, maar het zijn wel de spelers die het moeten doen. Hoop dat de nieuwe trainer wat motivatie kan brengen om ze in de Bundesliga te houden.

Nou de trainers worden op de lopende band gewisseld echt ongelovelijk dit. Ik denk eerlijk gezegd dat Mourinho Koln niet eens uit de problemen zou kunnen helpen want het licht echt niet aan de coach hoor dat Koln zo slecht speelt het lich meer en deels aan de spelers want Koln heeft gewoon geen ploeg en zijn gewoon veel en veel te slecht voor de Bundesliga. Ze kunnen wel de coach ontslaan maar ik verwacht niet dat ze er beter van worden.

Nou goed Daum maakt Club Brugge kampioen en dan komt die naar Koln toe
Tenminste heeft die eerder gezegd

De spelerskern van FC Köln is er behalve Geromel en Podolski ook geen om U tegen te zeggen, dus of je het Solbakken kunt kwaad nemen dat Köln op het randje van degraderen staat. Hopelijk redden ze zich (traditieclub) en degradeert Augsburg alsnog.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren