Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dat maakt ons wel een beetje gehavend voor de return tegen Ajax’

Laatste update:

FC Kopenhagen won zondag weliswaar met 2-0 van Esbjerg fB, maar het was niet enkel goed nieuws voor coach Stale Solbakken. De trainer van de opponent van Ajax in de Europa League zag Andrija Pavlovic geblesseerd uitvallen, waardoor hij na de kwetsuur van Rasmus Falk opnieuw een belangrijke speler moet missen voor de Europa League-return van aankomende donderdag.

“Ik denk dat we momenteel pech hebben op het gebied van blessures, deels met de blessure van Falk en nu weer met Pavlovic. Hij staat waarschijnlijk een week of twee langs de kant”, laat de Noor optekenen op de officiële website van zijn club. “Het zorgt ervoor dat we waarschijnlijk een beetje gehavend zijn voor de wedstrijd tegen Ajax. Maar we zullen zien hoe het uitpakt.”

Solbakken, die met Kopenhagen een 2-1 voorsprong op de Amsterdammers verdedigt, was wel te spreken over het spel van zijn ploeg tegen Esbjerg: “Het was een goede wedstrijd tegen een goed georganiseerde ploeg. We hebben een lastig programma voor de boeg en dit was zeker geen oefenpotje.”

Denk jij dat FC Kopenhagen Ajax uit gaat schakelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

alles hangt af van de vorm van de dag. als ajax het gewenste niveau haalt dan pakken we die Denen met gemak. echter als ajax zo slap en traag speelt als de eerste helft van gister kunnen we wel fluiten naar de overwinning, ongeacht wie er spelen bij Kopenhagen. kom op ajax, de kwart finale is binnen handbereik. spannend.

13 maart 2017 om 13:56

Lag in mijn ogen meer aan de mentaliteit van Ajax. Ze zwepen elkaar niet op en gaan niet tot het uiterste. Als ze daar wat aan doen moeten ze met gemak doorgaan. ze moeten bravoure en durf he ben. Voor de rest hebben we allemaal hebben gezien hoe slecht kopenhagen was dus doorgekeken zit er zeker in.

Goed om te horen dat zij ook belangrijke spelers gaan missen. Hopelijk weegt dat zwaarder dan het gemis van Klaassen bij ons.

13 maart 2017 om 13:50

Ajax heeft met donny iig een prima vervanger dat moeten we bij de Denen nog maar even afwachten.

13 maart 2017 om 16:00

Vd Beek een prima vervanger noemen vd belangrijkste speler van een team, Wow.

Dat scheelt wel flink hoor, vd Beek is wel een paar niveautjes minder, en je mist ook nog eens de persoonlijkheid van Klaassen in het team nu. Wie gaat opstaan als leider vd ploeg?! Ik zie die persoon namelijk niet.

Ziyech valt wel te missen voor ajax, Klaassen niet.

13 maart 2017 om 17:01

Schone sanchez voergever en zyech hebben allemaal mijn inziens leiderschapskwaliteiten. Maar donny is wel een paar niveautjes minder dan klaassen. Maar ik vind dat donny zich uitstekend ontwikkeld en klaar is voor het grote werk

13 maart 2017 om 13:51

Volgens mij missen ze Falk, Pavlovic en Jorgensen (schorsing). Dat zijn in ieder geval 3 spelers. Kan voor Ajax wellicht goed uitpakken. Zeker nu Sanchez en Ziyech er weer zijn

13 maart 2017 om 13:53

Ze missen die spits die scoorde ook toch?

13 maart 2017 om 14:03

Nee Cornelius niet Rasmus Falk wel die scoorde na 26 seconden

13 maart 2017 om 14:04

Sanchez Ziyech en Veltman, die was ook geschorst uit in Kopenhagen

13 maart 2017 om 14:28

Vond tete tegen kopenhagen beter dan veltman dit seizoen...

13 maart 2017 om 14:31

Veltman speelt in de EL meestal niet toch? Dacht dat Tete daar juist zijn minuten kreeg. Vond hem zelf goed spelen en zou jammer zijn als hij nu wederom gepasseerd wordt.

13 maart 2017 om 15:09

Veltman speelt normaliter gewoon in de EL. Tete speelde in de bekerwedstrijden.

13 maart 2017 om 15:43

Kijk bij de samenvatting anders nog eens bij minuut 1:45. Waar loopt Tete als Rb...

13 maart 2017 om 16:22

Ziyech was niet geschorst maar werd gespaard.

Het gaat afhangen van hoe goed de verdediging van Ajax staat. Ik zie Ajax sowieso 1x scoren, het is alleen de vraag of Ajax de counters en lange ballen kan verdedigen. Wanneer Kopenhagen op voorsprong komt zie ik het somber in. Ajax zal vroeg druk moeten zetten, maar mist met Klaassen wel een belangrijke pion. Hopelijk speelt Traore weer zoals afgelopen donderdag want toen speelde hij verdienstelijk.

ik wil niet veel zeggen maar ik vind dat kopenhagen spelers heeft die het bij ajax psv of feyenoord niet slecht zouden doen, waarom bekijken onze scouts dat niet want ja, t zijn vaak ook spelers met wat ervaring maar nee jonge talentjes is alles wat we zoeken toch?

13 maart 2017 om 14:37

Noem die spelers eens. Hun aanvoerder is al gefaald bij psv. Voor de rest heb je cornelius, agustinsson en falk misschien. Misschien dat die cornelius wel ipv de jong kan spelen en misschien dat die falk nog iets bij psv kan toevoegen, maar bij ajax en feyenoord zijn die posities wel gewoon goed bezet. Zou wel grappig zijn als de 3 topclubs een deense spits hebben trouwens. denk dat die agustinsson wel op de linksback positie kan spelen bij ajax of feyenoord, maar psv heeft daar weer willems lopen. Overigens doen de linksbacks van feyenoord en ajax het ook niet slecht. Dus nee, ik zie niet echt de noodzaak om spelers van kopenhagen te kopen. Zijn ook voornamelijk antivoetballers daar dus dat past niet echt in het nederlandse voetbal. Denk dat alle topclubs wel betere spelers kunnen oppikken dan wat er bij kopenhagen rond loopt...

13 maart 2017 om 15:12

Agustinsson gaat naar Werder Bremen.

Ik denk dat Ajax in de eigen arena de beste kansen heeft om door te gaan. Met een Ziyech die waarschijnlijk in een andere (betere rol) komt en vd de beek als prima vervanger. Traore speelde vorige week best degelijk en kan gevaarlijk zijn tegen die beesten in tegenstelling tot younes...

@martijnovic.. diezelfde Donny die zijn vent na 25 sec uit zijn rug liet lopen bij Kopenhagen ?

Wordt een lastige pot, die Denen gaan het helemaal dichtspijkeren. Gelukkig wel weer sanchez en veltman terug, die verdedigend beter staan dan tete en de ligt.

13 maart 2017 om 15:27

Voetballend is Kopenhagen echt niet veel beter dan Twente. Dat Twente kreeg in de 1e helft, waarin Ajax dramatisch speelde 1 kopkansje. De 2e helft kregen zij geen enkele kans. In de arena denk ik dat het wel goed gaat komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren