Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: sc Heerenveen onderhandelt verder na gesprek met Finnbogason

Laatste update:
/

Het lijkt erop dat Alfred Finnbogason eindelijk zijn droomtransfer naar het buitenland krijgt. Volgens De Telegraaf kan de aanvaller uit het Abe Lenstra Stadion vertrekken als sc Heerenveen en Real Sociedad ‘in de komende 48 uur het laatste hobbeltje nemen’.

Finnbogason werd al enige tijd met Real Sociedad in verband gebracht en het lijkt erop dat de club uit San Sebastián zijn interesse heeft geconcretiseerd. De clubs naderen naar verluidt een akkoord over een transfersom van acht miljoen euro voor het afkopen van het nog een jaar doorlopende contract. Het verschil tussen vraag en aanbod bedraagt minder dan een miljoen euro.

Het is nog onduidelijk of Finnbogason in Anoeta de opvolger van Carlos Vela wordt, of de concurrentie in de aanvalslinie moet vergroten. Eerder werd gesuggereerd dat de komst van de IJslands international alleen mogelijk was als Antoine Griezmann van de hand zou worden gedaan. De Franse vleugelaanvaller laat ook op het WK in Brazilië een goede indruk achter.

Update 24 juni 11.01 uur - sc Heerenveen onderhandelt verder na gesprek met Finnbogason
De Telegraaf berichtte dinsdagochtend dat Alfred Finnbogason dicht bij een transfer naar Real Sociedad is. Die informatie klopt: technisch directeur Hans Vonk van sc Heerenveen beaamt in gesprek met Voetbal International dat de club zijn topscorer op de hoogte heeft gebracht van de concrete interesse van de Basken. Er is met zowel Real Sociedad als het Griekse Olympiacos Piraeus gesproken en deze week wordt er verder gepraat.

Finnbogason heeft Vonk laten weten dat hij Real Sociedad, de nummer zeven van het afgelopen Primera División-seizoen, een mooie club vindt. "Dus we zetten de onderhandelingen door. We zullen nu ook eerst iemand moeten verkopen, voordat we zelf serieuze bedragen voor spelers kunnen betalen", legt Vonk dinsdag uit. De verwachting is dat er circa acht miljoen euro zal worden betaald voor Finnbogason, wiens contract nog een jaar doorloopt. Hij maakte 53 doelpunten in 62 Eredivisieduels.

Een mooie club voor Alfred Finnbogason

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

8 miljoen. Dan hebbennze nog het hoogst mogelijke eruit gehaald met een eenjarig contract. Ben benieuwd welke andere goalgetter heereveen uit de hoge hoed tovert.

24 juni 2014 om 07:52

Uth of Nwofor, ze zullen denk ik geen nieuwe spits gaan halen.

24 juni 2014 om 08:03

Nowfor is al weg dus komt wel degelijk nieuwe spits

24 juni 2014 om 09:27

Maar Uth gaat Finnbogason vervangen. Ze zullen daarnaast inderdaad nog wel een spits zoeken.

24 juni 2014 om 10:27

Uth .. Nou succes

24 juni 2014 om 11:35

Aan je naam: Blackwhitearmy denk ik op te maken dat je Heracles supporter bent. Ik heb eigenlijk alleeen samenvattingen gezien en daarin kwam Uth eigenlijk toch wel heel positief naar voren. Was hij eigenlijk niet zo goed?

Wel mooi als Hveen gelijk al iemand heeft klaar staan met Uth. Verwacht ergens nog wel dat ze nog een spits zullen halen alleen.

Het is overigens echt stil rondom Ziyech..

24 juni 2014 om 11:49

Jij snapt er dus niet veel van. Heerenveen wil graag voor een plekje in Europa spelen en dat kan niet met middelmaat.

Nou nou, prima onderhandelingstechnieken daar in Heerenveen als je voor een 1 jarig contract 8 miljoen kunt vangen. Naar mijn mening wordt deze jongen teveel opgehemeld en ik verwacht eerlijk gezegd ook niet dat hij potten gaat breken in het buitenland. Heeft verschrikkelijk veel penalty's erin geknald en wanneer we die cijfers weglaten valt zijn moyenne reuze mee.
Het ga je goed Finbo.

Iemand een idee wie er op het oog is als vervanger voor deze speler?
Misschien uit eigen jeugd, of Scandinavië?

24 juni 2014 om 08:24

Vast weer een onbekende speler, maar met spitsen maak ik mij echt nooit zorgen. Ze zijn wel meer in IJsland aan het scouten dus wie weet daar weer iemand weg.

24 juni 2014 om 08:30

8 miljoen euro is inderdaad best veel, maar is hij in mijn beleving wel waard. Belangrijk detail, Heerenveen heeft een optie voor nog een jaar.

24 juni 2014 om 08:54

Voor een groot gedeelte met je eens behalve dat eeuwige gejammer over benutte penalties. Ten eerste moeten die er ook nog in, ten tweede heeft hij ze veelal zelf verdiend.

Heeft gewoon een neusje voor de goal en dat is een kwaliteit. Echter meer dan dat is het ook niet. Primera Division is voor hem veel te hoog gegrepen. Meevoetballend is hij zeer beperkt(ondanks het aantal assists). Het niet mijn favoriete type spits maar dat is persoonlijk.

Nwofor in ieder geval niet.
Nwofor was gehuurd van VVV met optie tot koop, deze is echter niet gelicht!

In eerder artikel is te kennen gegeven dat Uth het vertrouwen zal krijgen en dat er wellicht zelfs geen andere spits komt en Pele van Amersfoort doorschuift naar de A-selectie.

Mag er in de voorbereiding alsnog twijfels bestaan over het functioneren van Uth, dan zal Heerenveen alsnog een vervanger aantrekker.
Aldus Vonk enige tijd geleden

24 juni 2014 om 08:15

Ze wouden veldwijk ook al halen dus komt vast nog wel wat bij hoor!

24 juni 2014 om 08:21

Ik had gehoord dat ze weer interesse hadden in een IJslandse spits

24 juni 2014 om 09:09

Heerenveen kennende zullen ze nog wel weer een verrassing ergens vandaan halen die uit Noord-Europa gescout is, of ze pikken een speler à la Lars Veldwijk op bij een 'mindere' club in de Eredivisie. Mark Uth zal uiteraard aansluiten bij de selectie, maar ik heb niet het idee dat Heerenveen hem aanstaand seizoen als enige spits zal gebruiken. Die jeugdspeler die jij noemt zal natuurlijk moeten wennen aan het niveau, en Uth moet dat ook. Dan neemt Heerenveen een zeer groot risico door slechts twee spitsen in de selectie te hebben, die beiden zo jong en onervaren zijn.

nwofor is van vvv, die was slechts gehuurd.
denk eerder aan Kramaric, (reijkja) meer malen gescout door Riemer

Mooi bedrag voor Heerenveen, had hij niet opgebracht in Nederland.

Hopelijk scouten ze weer een aanvallende voetballer, of hebben ze iemand in de jeugd rondlopen die stappen kan maken?

24 juni 2014 om 10:59

ze hebben pelle van Amersfoort rondlopen, maar die kan het niveau nog niet aan.

Ze mogen Zeefuik wel kopen. ( geintje )
Nee Heerenveen heeft neusje voor spitsen met een neusje voor de goal.
Denk ook dat scorende spits sowieso al 4 plekken op ranglijst scheelt.
Had Groningen afgelopen seizoen een spits gehad die er 25 ingelegd had , hadden we ook 3 plaatsen hoger gestaan.
Succes in Spanje Alfredo.

Ik zou als Heerenveen zijnde alles boven de 5 miljoen aanpakken en als er dan een bedrag van 8 miljoen geboden word, moet je dat dan ook zien als jackpot. Het is natuurlijk heel knap om een aantal jaar bovenin de topscore lijst te staan, maar deze voetballer vind ik persoonlijk niet geweldig en denk dan ook dat Finnbogason heel veel moeite zal ondervinden in het buitenland.

24 juni 2014 om 21:10

Ik denk dat bijna elke club in Nederland hem er graag bij zou hebben. Die jongen scoort veel en werkt hard. Voetballend zou beter kunnen maar zoals hij onlangs zei een complete spits haal je niet voor €.750.000.
Voetballend is hij er zeker wel op vooruit gegaan.
De meeste spitsen hier in Nederland die wel goed kunnen voetballen, scoren niet. Zeg jij maar wat je liever hebt, ik de spits die hard werkt en de doelpunten maakt. Daarvoor staat hij en dat heeft hij wel bewezen.

Ik kan je in dit verhaal niet tegenspreken. Ben het met je eens over wat je schrijft. Zijn sterkste punt is voor mij dan ook dat hij altijd op de juiste plek staat. Maar vind het geen mooie voetballer, maar gun hem het beste

Ik heb gelezen dat er 10 miljoen voor betaald gaat worden. Maar er komt waarschijnlijk wel een prestatie clausule bij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren