Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Ron Jans gaat definitief aan de slag in de Verenigde Staten

Laatste update:

Ron Jans gaat aan de slag bij FC Cincinnati uit de Major Soccer League, zo meldt sportwebsite The Athletic vrijdagavond. De ex-trainer van onder meer PEC Zwolle en FC Groningen is momenteel in afwachting van een werkvisum. Als de formaliteiten zijn afgerond, wordt Jans volgende week gepresenteerd bij de club uit de Amerikaanse staat Ohio.

Jans wordt trainer bij Cincinnati op voorspraak van Gerard Nijkamp, de sportief directeur van de club. Nijkamp is sinds vorige maand in dienst bij de huidige hekkensluiter van de Eastern Conference en haalde Jans in 2014 naar PEC. Jans neemt het stokje over van de pas 29-jarige Yoann Damet, die aangesteld werd als interim-trainer na het ontslag van Alan Koch in mei. In de Eastern Conference staat het Atlanta United van Frank de Boer momenteel overigens tweede.

De geruchten over de interesse van Cincinnati werden eerder door Jans bevestigd. "Ik ben inderdaad gepolst", zei de coach tegenover het Algemeen Dagblad. "Meer dan dat kan en wil ik er eigenlijk niet over kwijt. Dit is nogal een grote stap als we het doen. Ik neem een eventuele beslissing namelijk niet alleen, maar samen met mijn vrouw. We moeten eerst nog kijken of we dit zien zitten, voor we het over andere zaken gaan hebben."

Jans, die bij Cincinnati voormalig PSV-doelman Przemyslaw Tyton tegenkomt, was vanaf 2017 in dienst als technisch directeur van FC Groningen, maar wilde graag weer aan de slag als hoofdtrainer. Eerder werkte de voormalig linksbuiten vier jaar als trainer van PEC Zwolle, nadat hij bij Standard Luik al na elf competitiewedstrijden werd ontslagen. Ook stond Jans voor de spelersgroep van sc Heerenveen en FC Groningen.

Update 5 augustus 00.15 uur - Ron Jans gaat definitief aan de slag in de Verenigde Staten
FC Cincinatti heeft Ron Jans zondagnacht officieel aangesteld als nieuwe trainer. De oefenmeester is aangesteld op voorspraak van Gerard Nijkamp, de sportief directeur van de club uit de Major Soccer League. "Ik ben Gerard en de eigenaars van de club heel dankbaar", zegt Jans op de website van zijn nieuwe club. "Deze club heeft veel aandacht gegenereerd in Europa. Voetbalfans zijn erg geïnteresseerd in de voortgang van deze club en ik zie het als een prachtige mogelijkheid."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke stap lijkt me. Ook al is het een club die onderaan staat in hun league, zal vast leuk contract klaar liggen. Als er dan ook nog een aardig plan ligt en het alleen maar beter kan gaan dan nu, lijkt het me een prima avontuur.

26 juli 2019 om 20:02

Ohio staat er met twee teams niet best op in de Eastern Conference. Voetbal krijgt hier overigens geen grootse aandacht, men is helemaal gek van het college football team. Cincinnati is wel een prima stad om te vertoeven. Leuk voor Jans! Dit zijn mooie avonturen!

Wat was die Tyton toch een beest van een keeper! Ongelooflijk dat hij 2e keeper was destijds onder Cocu en dan ook nog eens achter die stumpert van een Boy Waterman.
Wat zou ik Przemyslaw graag terug zien in de Eredivisie!

26 juli 2019 om 20:18

Was hij het met dat nare ongeluk in een topwedstrijd die werd stilgelegd? Weet even niet meer om welke het ging.

26 juli 2019 om 20:21

Ja dat was tegen ons, Ajax. Waarna de supporters het leuk vonden om te scanderen 'laat maar liggen die is dood.' Walgelijk was dat.

26 juli 2019 om 20:49

@ajaxf1 zijn hooligans geen supporters man. Die ondanks stadionverbod toch zijn ingekomen. En zeg ik als PSV fan. Herinner me dat nog was vrij ernstig lag echt lang stil.

26 juli 2019 om 21:04

Ja dat was hij! Fantastische keeper die zeker 1 op 1 ijzersterk was. Kwam van Roda Jc af!

26 juli 2019 om 22:38

Ja oke, hooligans maar ze doen alsof ze supporter zijn zoals jij en ik.

Fantastisch gun ome Ron het beste!

Las vandaag toevallig op Amerikaanse site dat ze de Boer , Frank de Boring noemen.
Volg het niet maar schijnt saai spel te zijn

Mooie uitdaging voor Ron, gun die man al het goeds. Technisch directeur was niet zijn ding

Een mooie uitdaging voor Jans. Natuurlijk is dit geen interessante club, maar MLS is toch sterk in opkomst. Ik denk dat hij hier goed bij past en succes zal hebben. Dat gun ik hem van harte.

Leuk voor Jans. Weet alleen niet of hij als schoolmeester en PvdA-man zo in het harde (sport)klimaat van de VS past.

5 augustus 2019 om 04:59

Juist wel denk ik. Heel de MLS is 1 grote school voor talenten. Denk dat die filosofie juist heel goed bij veel nederlandse trainers past.

Maikel van de Werff niet te vergeten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren