Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: RKC probeert Vitesse af te schudden met ‘heel royaal aanbod’

Laatste update:

Vitesse is in ‘verregaande onderhandelingen’ met Alvin Fortes over een contract voor meerdere jaren, zo meldt Voetbal International. De twintigjarige aanvaller speelt op amateurbasis voor RKC Waalwijk en geniet volop belangstelling van diverse clubs.

/

Fortes doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en tekende afgelopen seizoen bij PS Kemi uit Finland. Eenmaal terug in Nederland viel de geboren Rotterdammer op bij Brabant United en kreeg hij een contract op amateurbasis van RKC. Tot dusver was Fortes goed voor acht duels, waarvan zes als invaller, en een doelpunt in de Jupiler League.

Fortes wil graag het seizoen bij RKC afmaken, ook al kan de clubleiding het zich niet veroorloven om de aanvaller een professioneel contract aan te bieden. Bij Vitesse hebben Mo Allach (technisch manager) en Janus van Gelder (scout) een verleden bij RKC.

Update 23 oktober 19.58 uur - Fortes bevestigt aanstaande overstap naar Vitesse
Alvin Fortes heeft via Instagram bevestigd dat hij na dit seizoen de overstap maakt van RKC Waalwijk naar Vitesse. De talentvolle aanvaller van twintig jaar speelt op amateurbasis in Waalwijk, nadat hij eerder in eigen land de jeugdopleiding van Feyenoord had doorlopen. RKC zou Fortes graag willen houden, maar heeft daar geen budget voor. Ik wil me blijven focussen bij RKC dit seizoen, maar dit mag gezegd worden. Volgend seizoen speler van Vitesse Arnhem, laat Fortes donderdag weten.

Update 27 oktober 14.19 uur - RKC probeert Vitesse af te schudden met ‘heel royaal aanbod’
Alvin Fortes heeft via sociale media laten weten dat hij op weg is naar Vitesse, maar RKC Waalwijk heeft de twintigjarige aanvaller nu ook een aanbieding gedaan. Dat meldt het Brabants Dagblad. Fortes kan tekenen voor twee jaar met een optie voor nog twee seizoenen. “Vrijdag worden er knopen doorgehakt", zegt zaakwaarner Greg Gorré. “RKC heeft een heel royaal aanbod gedaan. Ik heb een indicatie wat Vitesse met hem wil. Het laatste woord is dan aan Fortes.” De jongeling is momenteel op huurbasis actief in Waalwijk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Knap dat zo'n verschrikkelijk oude man nog steeds kan voetballen. Met 114 jaar is hij toch zeker niet meer de jongste (rechts bij spelers info).

27 oktober 2014 om 16:19

Ja ok, grappig eno, maar waarom reageer je niet gewoon inhoudelijk?

Waar komt het geld van RKC opeens vandaan, dat ze een royaal aanbod kunnen doen? Ze hadden geen geld voor Hicham Faik (ook niet via sponsoren), ze hadden geen geld voor andere aanwinsten die meetrainden, maar nu kunnen zij opeens Fortes een royaal aanbod doen?

Waar komt dat geld nu opeens vandaan? Of gaan ze weer gokken?

23 oktober 2014 om 17:18

Rechts staat een blokje spelersinfo over Fortes en daar staat doodleuk dat hij 114 jaar zou zijn

23 oktober 2014 om 17:27

Hebben ze waarschijnlijk in het register bij zijn geboortedatum 1900 in plaats van 1990 ofzo ingevuld :D 1 getalletje fout en je bent 90 jaar ouder haha.

23 oktober 2014 om 23:46

Het zal inderdaad dan wel 24 zijn.

Was maandag al bekend. Is alleen nog de vraag voor 3 of voor 4 jaar.

Ajax had ook vergaande interesse, maar Vitesse was net iets sneller.

23 oktober 2014 om 21:40

Voor zover de vergaande interesse van Ajax: Er zijn twee scouts wezen kijken en beiden hadden twijfels over zijn potentie.

Goed op de hoogte hoor...

jammer dat hij weg gaat hebben we eindelijk 1 lichtpuntje in deze toch al telleurstellende seizoensstart raken we hem voor niks kwijt erg jammer snap zon jonge niet wa moet je toch bij vitesse zo een 'nietszeggende' club ga dan naar AZ, PSV of Ajax of Feijnenoord.

23 oktober 2014 om 17:26

Want AZ is zo'n veelzeggende club met al hun Scandinaviers en veel gekochte spelers..

27 oktober 2014 om 14:49

Nickinho?

Rochet
Luckassen-Gouweleeuw-Hoedt-Poulsen
Ortiz-Gudelj-Haye
Berghuis-Aron Johansson-Hupperts

Dat zijn 6 Nederlanders
1 Serviër (gudelj al leeft hij bijna hele leven in Nederland)
1 Deen
1 Uruguayaan
1 Paraguayaan
1 Amerikaan

Goed geteld met je ''heel veel Scandinaviërs''' Viktor Elm, Markus Henriksen en Mattias Johansson zijn de overige 3 in een groep van 30 spelers... en die 3 spelers zijn normaal wisselspeler.

En qua club is AZ toch wel wat aansprekender... afgelopen 10 jaar toch iets van 7-8x bij de top 5. 3x kwartfinale Europa League (waarvan 2 in de laatste 3 jaar) en 1 halve finale plaats. 1x kampioenschap 1x johan cruijff schaal 1x knvb beker in die periode...

Vitesse heeft weinig (geen?) prijzen gepakt de afgelopen decennia.... en in Europa vliegen jullie er na 1-2 rondes ook uit tegen Petrolul.... lol...

Ot:
Voor deze jongen is het belangrijk dat hij het jaar afmaakt bij Rkc. Teken dan gewoon lekker een contract bij RKC voor 1 of 2 jaar zodat je tenminste wat reële inkomsten hebt. Als amateur krijg je misschien kostenvergoeding en dat is het dan ook weer wel. Bij Vitesse tekenen dan heb je absoluut geen garantie dat je minuten gaat maken volgend jaar.

23 oktober 2014 om 17:30

Nietszeggende club? Een club die een mooie toekomst voor zich heeft. Tuurlijk Ajax, PSV of Feyenoord zijn clubs met meer allure maar Vitesse heeft het modernste trainingscomplex van Nederland waar jonge spelers zoals Fortes zich erg goed kunnen ontwikkelen. Daarnaast zie je dat veel talenten de kans krijgen. Bij Ajax bijvoorbeeld ben je er een van de velen naar mijn mening. Misschien is dat wel een reden waarom hij juist bewust voor een club als Vitesse kiest.

23 oktober 2014 om 23:47

De laatste 3 potjes spelen we toch leuk voetbal. 6-0 6-1 en 4-1 winnen meen ik?

27 oktober 2014 om 16:16

Nou nee, ik weet zeker dat het modernste trainingscomplex in Amsterdam staat. Geen twijfel over mogelijk...

27 oktober 2014 om 18:15

Dan ben jij nooit op Papendal geweest.

27 oktober 2014 om 20:51

Ik ben op beide complexen geweest en geloof mij, in Amsterdam zijn ze toch echt wat verder dan in Arnhem.

23 oktober 2014 om 17:43

Je mag er nog tot het eind van het seizoen van genieten, dan pas is ie weg. Als Vitesse een nietszeggende club is, wat is RKC dan wel niet?

23 oktober 2014 om 17:55

Hahaha, zegt den RKC supporter. Als er toch een club is zonder uitstraling..

23 oktober 2014 om 18:39

Hahaha inderdaad

Ik vind het huidige land van ooit een nog grotere uitstraling hebben dan rkc. Net als RBC lekker laten doodbloeden

23 oktober 2014 om 20:13

Wat heeft RBC er mee te maken? Juist mooi van zulke volksclubs, niet iedereen houdt van die koopclubs met maffiazaken.

23 oktober 2014 om 21:43

Juist mooi man dat Vitesse, gaven ons toch spelers als Piazon en Bony. Niet iedereen houdt van clubs waarbij de tribune's leeg staan tijdens wedstrijden (rbc) of die elk jaar verlies draaien en geen geld hebben om spelers een contract aan te bieden (rkc).

23 oktober 2014 om 23:50

RKC is volgens mij de minst zeggende club van de hele Eredivisie.
Nee dan heeft bv. Go Ahead Eagels veel meer uitstraling!

23 oktober 2014 om 19:04

De oudste club in de Eredivisie. In '89 voor het laatst gepromoveerd naar de Eredivisie. Direct geplaatst voor Europees voetbal, meteen in de bekerfinale en liet talenten als Cocu, Makaay, Theo Bos, Nicos Machlas, John vd Brom, Davy Pröpper, Theo Janssen, Charly Bosveld, Peter Wisgerhof e.v.a. doorbreken in de Eredivisie of wennen aan het betaald voetbal. Daarnaast bleven ze in de jaren 90 de enige uitdager voor de traditionele top 3. Met als dieptepunt het handjeklap tussen PSV en Utrecht waardoor ze 3e ipv 2e werden. Net geen CL.

Daarnaast jaren onafgebroken Europees gespeeld met wisselende successen. De laatste Nederlandse club die Real in eigen huis weerstand kon bieden.

Altijd in het nieuws, positief en negatief. Dus blijkbaar interessant voor heel veel mensen.
Misschien de laatste tijd geen volle bak, maar altijd nog meer dan het gemiddeld aantal toeschouwers binnen het Nederlands betaald voetbal. Met 2 wedstrijden meer toeschouwers dan RKC in een heel Eredivisie-seizoen.

En dan zegt zo'n aanhanger van FC de Keukenkampioen dat het een nietszeggend clubje is. Beter inlezen vriend voor je onzin uitkraamt.

23 oktober 2014 om 21:49

vitesse komt veel in het nieuws ja, maar positief is het vaak niet hoor

23 oktober 2014 om 22:19

Tja als er iets positiefs te melden valt hoor je het ook bijna niet. Als Stef de Bont weer met een negatief verhaal komt, of het nou waar is of niet, dan zie je het meteen overal op alle nieuwssites.

23 oktober 2014 om 20:17

Niels hy gaat pas aan het einde van t seizoen weg dus we hebben nog hoop!

24 oktober 2014 om 14:31

Vitesse is beter dan az en feyenoord

Fortes word een toppertje. Nu al de speler bij RKC die er boven uit steekt. Heerlijke speler om naar te kijken.

Welkom bij Vitesse, twee of drie stapjes hoger dan Rkc. Dus ook goed voor zijn ontwikkeling.

Deels klopt dit bericht niet Fortes heeft namelijk vorig seizoen bij FC Den Bosch gespeeld in de A1.
Maar omdat RKC en Fc den Bosch dit seizoen zijn gestart met een gezamenlijke opleiding genaamd Brabant United speelt hij nu voor RKC dit had dus ook FC Den bosch kunnen zijn. Echter lijkt RKC de vruchten hiervan te plukken. Maar ook is dit de schuld van Fc Den Bosch.
1 Fc den Bosch komt net uit cat. 3 dus onder toezicht en halen heel veel spelers van buitenaf en geven jeugd nauwelijks nog de kans.
2. RKC verkeerd in financiële problemen en daarom niet bij krachten om zijn selectie te versterken. Daarom kiezen zij ervoor om veel jeugdspelers op te stellen.
Hekel puntje is dan wel dat veel van deze spelers door Fc Den Bosch zijn opgeleid naast Fortes heeft ook Dylan de Braal zijn debuut gemaakt voor RKC hij is ook opgeleid door Fcdb.
Echter was hij zeer ongelukkig hij scheurde in de 43ste seconde van zijn debuut zijn kruisband. En dan is geen grapje ik denk de snelste wissel voor een debuutspeler in Nederland.
Jammer voor RKC hadden het geld goed kunnen gebruiken maar eerlijk gezegd denk ik niet dat deze jongen Vitesse al aankan hij kan beter spelen voor Fc Utrecht en dan geleidelijk naar de top.

23 oktober 2014 om 18:41

Den Bosch heeft ook nog steeds geen cent te makken dus beide clubs zitten in totaal hetzelfde schuitje.

Verder is Den Bosch altijd creatief geweest met spelers halen en nu ze uit categorie 3 zijn doen ze het echt niet anders als een paar jaar terug, toen werden er ook een hele hoop spelers steeds gehaald.
Ook niet gek omdat iedereen altijd maar een 1-jarig contract had dus moest er wel veel komen, je kan niet alles opvangen met je eigen jeugd en er breekt genoeg door ieder jaar.

27 oktober 2014 om 16:33

FC Den Bosch geeft eigen jeugd geen kans? Maguire, Thomassen, Statie, Boulgalgh...en eerder Van Weert, Van Moorsel enz...

Afwachten maar, geen idee of dit een aanwinst is. Wat in ieder geval positief is dat Vitesse steeds vaker meerjarige contracten aan gaat er lijkt eindelijk een solide basis gelegd te worden in Arnhem.

Prima talentvolle speler, kan bij vitesse veel leren. Welkom

Ik stond dit jaar nog tegen over hem bij Excelsior en hij was echt goed. Kan goed z'n man voorbij, is snel en heeft geweldige acties in huis de perfecte buitenspeler. Hij heeft ook nog een jaartje in Engeland gezeten bij de Nike Academy.

Prima om zo'n jongen te halen, je kan er toch niks op verliezen. Eigenlijk een beetje hetzelfde verhaal met Lieder die ze toen hebben gehaald (nu Dordrecht). Gratis van de amateurs gehaald, toch helaas te licht bevonden en vervolgens naar Rkc laten gaan. Het gokje zeker waard, misschien redt Fortes het wel.

23 oktober 2014 om 23:13

Ik schat hem wel hoger in dan Lieder. Heeft ook al veel meer ervaring op opleidingsniveau. Ben blij met de ontwikkelingen bij Vitesse ze zijn duidelijk bezig met hun toekomst visie om vanaf de jeugd de club weer helemaal op te bouwen met een mooi trainingscomplex en trainers met een club verleden.

Er zijn nog gaten die gevuld moeten worden binnen de academie en deze aankoop is daar een mooie opvulling voor een van die gaten.
En zonder teveel kosten te maken. Een klein risico wat wel kans maakt op een positief financieel gevolg.

24 oktober 2014 om 13:04

Valt me inderdaad ook op dat ze al echt bezig zijn met het volgend seizoen, als Propper weg gaat schuif je gewoon Vako door, gaat Vejino weg dan schuif je Nakamba door etc. Ze lijken veel meer toekomstgericht bezig te zijn, een mooie ontwikkeling.

Goed bezig Vitesse, zo'n jongen zo vroeg vastleggen is het begin. De jeugdopleiding wordt steeds belangrijker bij Vitesse, mede door het prachtige trainingscomplex wordt de jeugd ook gestimuleerd. Jong Vitesse doet het ook prima, dus ga zo door.

Goede aanwinst van Vitesse. Deze Fortes is een uitstekend talent en kan zich bij Vitesse nog verder ontwikkelen. Goed gedaan Vitesse

Zozo, dat deze jongen bij Chelsea in beeld is. Op deze leeftijd bij RKC gescout worden door Chelsea.

Zonder dollen. Dit doet Vitesse heel goed. Nederlandse jongen en talent vol. Snel handelen ! Prima

Ik vraag me af of dit familie is van Carlos,beetje zelfde clubs alleen kan er niks over vinden ergens,iemand die het toevallig weet?

ik zou hem niet kopen 114 jaar die is over zijn top heen

2 citaten uit de tekst:
"de talentvolle aanvaller van twintig jaar speelt op amateurbasis in Waalwijk"
"de jongeling is momenteel op huurbasis actief in Waalwijk"

Juist.. Het eerste is in elk geval correct.

Dan nog een aanvulling op de tekst van het originele stuk: Ook Joost de Wit was werkzaam bij RKC en nu bij Vitesse, als Algemeen Directeur.

Waar zou RKC ineens het geld vandaan hebben om dit aanbod te doen. Ok, de schuld aan de belastingdienst is door financiers betaald, hebben zij er dan nog wat centjes bij gedaan? Ik vraag het me af...

Ik vermoed dat er - eindelijk, eindelijk- transfergeld binnen is van Beaugel, Joachim, Castelen, Apau en die 10 andren die het zinkende schip voor een grijpstuiver verlieten.
Meteen besteden aan dit geweldige talent, kan het niet uitstaan dat zo'n koopclub in handen van een Rusof is het weer die handtastelijke Georgier?, weer met de door ons Brabant Un opgeleide speler gratis vandoor gaat...
Systeem IS corrupt!

27 oktober 2014 om 19:17

Wat is er gekocht dan? En als RKC de zaakjes goed op orde had gehad dan kan een zogenaamde 'koopclub met een Russische eigenaar' er niet gratis met dit Brabantse talent vandoor gaan. Als het Vitesse niet is dan kan er ook zomaar een andere club met hem aan de haal gaan zolang hij geen profcontract heeft. Ik snap dat het balen is dat het zo gaat, maar de fout ligt hier niet bij Vitesse.

On: Ben benieuwd wat hij gaat kiezen. Ik vind het iig positief dat Vitesse schijnbaar middelen heeft om jonge talenten aan te trekken. Dan zullen de jaarcijfers van afgelopen jaar toch wel in orde zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren