Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Reis naar Zuid-Amerika kostte Caanen de kop bij Roda JC’

Laatste update:

Ton Caanen vertrekt per direct als technisch directeur van Roda JC. Dat meldt de club uit Kerkrade woendsag op de clubwebsite. De hekkensluiter van de Eredivisie laat weten dat het besluit samen met Caanen is genomen. Het is onbekend wie zijn taken overneemt.

“In het belang van de club zijn partijen tot dit besluit gekomen, waarbij geldt dat Caanen voor de rest van dit seizoen zijn arbeid stil legt”, aldus een statement van Roda. “De club en Ton Caanen zullen samen bespreken in welke hoedanigheid het dienstverband tussen partijen gecontinueerd zal worden, vanuit de toekomstige plannen die de club heeft.”

Na de nederlaag van afgelopen weekend tegen ADO Den Haag (4-1) is de ploeg van trainer Yannis Anastasiou terug te vinden op de laatste plaats op de ranglijst. In januari voegde Caanen nog negen nieuwe spelers toe aan de selectie van Roda. De meeste nieuwelingen moeten genoegen nemen met een reserverol.

Update vrijdag 7 april 8.29 uur - 'Reis naar Zuid-Amerika kostte Caanen de kop bij Roda JC'
Een trip naar Zuid-Amerika heeft Ton Caanen de kop gekost bij Roda JC Kerkrade, zo verzekert het Algemeen Dagblad. De uit zijn functie als technisch directeur ontheven Caanen maakte het reisje vorige maand zeer tegen de zin van de Raad van Commissarissen (RvC) én de directie. Hij ging contacten aanknopen met diverse profclubs én zijn netwerk uitbreiden, en bleef uiteindelijk twee weken weg.

Roda JC handhaaft zich dit seizoen in de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ah, de technisch directeur in de winter de ruimte geven om 9 nieuwe spelers te halen om vervolgens 3 maanden later het vertrouwen alsnog op te zeggen. Goed lange termijn beleid zou je denken...

5 april 2017 om 13:46

Lekker makkelijk gezegd van buitenaf. Ik denk dat iedereen wel kon zien dat die man incapabel was. En puur teerde op vriendjespolitiek en zogenoemde connecties bij grote clubs. Je kan Roda eerder verwijten dat ze hem voor de winterstop moesten ontslaan maar ik snap dat korataev het eerst wilde aanzien. En nu tot de conclusie is gekomen dat Caanen er geen drol van afweet. Het ergste is nog dat die man een dikke afkoopsom mee krijgt.

5 april 2017 om 14:23

Tja bij Blind is precies hetzelfde aan de hand! Heb hem er liever uit en hem 2 ton meegeven dan hem nog 2 jaar laten zitten en even 3 miljoen de prullenbak in laten gooien.

7 april 2017 om 09:00

En hem dan ontslaan omdat hij z'n netwerk wil vergroten in Zuid Amerika. Lijkt me niet verschrikkelijk slecht of zo, haha. Er zal vast meer achter zitten. Beetje makkelijk zo vanaf de kant natuurlijk.

Als Roda nu ook nog eens degradeerd dan zou t circus compleet zijn... wat een zooitje is het daar op dit moment zeg..

5 april 2017 om 14:17

Leuk dat iedereen denkt dat dit de crisis nog maar vergroot. Het is crisis bij ons, 100% mee eens. Maar deze man heeft in 4 transferperiodes zo'n 40 spelers aangetrokken en weggejaagd.
Als er nu een goede TD op zijn plaats komt zullen er mogelijk wel goede aankopen gedaan worden. Vooral met het geld dat nu beschikbaar is.
Ben wel benieuwd of Korotaev zijn kans ziet om de club van hem te maken door zijn eigen mannen er neer te zetten of dat hij zich op de achtergrond bezig houdt. Ik weet eigenlijk niet wat beter is op dit moment!

5 april 2017 om 16:06

Ik ga er vanuit dat Sef Vergoossen (in ieder geval tijdelijk) naar voren geschoven wordt toch Rjckoempel?

5 april 2017 om 16:14

Tijdelijk denk ik wel. Maar een persoon voor de lange termijn zal wel uit de koker van Korotaev komen!

5 april 2017 om 17:34

Lijkt me niet zo verstandig aangezien een buitenlandse TD waarschijnlijk 0,0 weet over de eredivisie en dus ook over de Nederlandse spelers. Moet dus gewoon een Nederlandse man komen met wat voetbalverstand. Niet eentje die net als Caanen iedere transferperiode weer 20 mutaties in de selectie aanbrengt.

7 april 2017 om 10:19

Misschien is een buitenlandse TD wel juist goed. Op elk denkbaar vlak loopt NL achter. Dus waarom niet een buitenlander die verstand heeft van de gang van zaken bij buitenlandse clubs en dat hier toepassen zover dat mogelijk is binnen de regels van de KNVB. Want uiteindelijk blijkt steeds meer en meer dat de KNVB en bijbehorende regeltjes de oorzaak is voor heel veel problemen waar het Nederlandse voetbal mee kampt. Nu ook weer met Red Bull. Mag in elk land behalve hier. Ook de (top)clubs proberen hun binnenlandse hierin te redden. Iedereen roept we moeten meer topwedstrijden spelen. Meld Red Bull zich en dan trekt iedereen opeens de keutel terug.

7 april 2017 om 10:41

het is wel heel hip om met een buitenlander aan te komen zetten. Lijkt mij zeer onverstandig. Krijg je weer een rij aan buitenlandse spelers. En hoezo lopen wij achter op TD vlak in NL? Noem eens éã©n voorbeeld waar dit uit blijkt.

Goddank. Dit heeft te lang geduurd.

Logisch. Over de trainer Anastasiou (mediaoptredens oordeel ik niet over) zijn er intern positieve verhalen (supporters klagen over laf voetbal, maar aanvallend spelen lukt niet met deze selectie); de technisch directeur is verantwoordelijk voor het spelersbeleid en het samenstellen van deze belabberde selectie.

Daarnaast weer een karrenvracht aan spelers gehaald in de winterstop, waarvan alleen El Makrini het niveau aan lijkt te kunnen (gebrekkig wedstrijdritme daargelaten). Helaas is Anastasiou dus een slachtoffer van het falend beleid van deze flapdrol, en de trainer is zo goed als zijn spelersmateriaal.

De vraag is of die Rus mensen om zich heen heeft die op lange termijn wel een normaal beleid kunnen voeren. Als dat niet zo is,wordt het lastig om een stabiele Eredivisieclub te bouwen. Daar moeten ze eerst maar eens in blijven.

En terecht. Caanen heeft de afgelopen twee jaar aangetoond pertinent ongeschikt te zijn als technisch directeur. Het hele verhaal rond zijn aanstelling deugde al van geen kant. In de tussentijd heeft hij genoeg matige spelers uit zijn netwerk gehaald om meerdere selecties mee te vullen en zitten we nog dieper in het moeras dan twee jaar geleden.

De eerste rotte appel is eruit. Laten we hopen dat dit een stap is richting een beter Roda JC.

5 april 2017 om 14:21

Nu een goede TD en echt opnieuw bouwen! Of dat nou in de JL is of in de Eredivisie is (waar we gezien onze historie thuis horen) maakt mij nog niet zoveel uit. Nu is het zaak om goede aankopen te doen, waarmee we vooruit kunnen.

7 april 2017 om 11:16

Als we gaan indelen op basis van historie dan hebben we aan 18 plekken niet genoeg, denk aan een Nac, de Graafschap, Cambuur, VVV om er maar een paar te noemen.

Enigste club die je er dan uit kan halen die er qua historie niet in hoort is Excelsior.

Degradatie heeft niet het gewenste effect gehad op Roda, nog steeds 0 beleid, een karrenvracht aan spelers uit alle windstreken en een club die langzamerhand totaal haar identiteit verloren heeft.

Eindelijk is die opgerot, nu nog Collard en al die andere prutsers eruit.

5 april 2017 om 15:05

Caanen is onder druk van de publieke opinie eruit gekwakt. Kunnen degenen die daadwerkelijk voor het wanbeleid verantwoordelijk zijn lekker op het pluche blijven zitten.

5 april 2017 om 16:41

Caanen zorgde in ieder geval voor alle bagger die de afgelopen transferperiodes is gehaald, dus hij is voor een groot deel verantwoordelijk voor de sportieve malaise. Tuurlijk moet Collard er ook uit want die deelt de schuld net zo goed maar dit is een goede stap.

Je vraagt jezelf toch af hoe die gasten toch steeds aan de macht komen bij clubs. Er moeten toch wel enkele capabele mensen in zo'n organisaties zitten anders is het echt pure armoede.
Iemand een idee wie hier in gaat/wilt stappen?

Had al veel eerder moeten gebeuren natuurlijk en z'n positie was na morgen waarschijnlijk toch niet meer houdbaar geweest maar dit is een goede stap voor de toekomst. Het is nu aan de spelers en trainer te bepalen of die toekomst in de Eredivisie of de Juup is. De rest van het bestuur zou er goed aan doen om ook een andere baan te zoeken.

Logische keuze. Hij geeft de trainer 9 nieuwe spelers,een vreemdelingenlegioen. Met de opdracht handhaven. Daar kun je in zo'n korte tijd niks van maken.

Eindelijk! Wanbeleid

Sef Vergoossen is nu de ideale man. Er moet weer schoon schip worden gemaakt en een nieuwe selectie worden samengesteld. Deze man heeft veel verstand van voetbal heeft heel veel ervaring. En hij kan wel de juiste spelers halen. De kans is aanwezig dat ze eruit gaan en dan moet je helemaal opnieuw beginnen en vergoossen kan de rotzooi opruimen.

Zijn de spelers ook aangekocht op advies van Anelka? Die herkent toch talent zegt hij zelf?

7 april 2017 om 15:32

Anelka houdt zich vooral bezig met de jeugdopleiding en de scouting in Frankrijk. Roda heeft afgelopen winter éã©n speler op zijn advies gehaald, dat is Lyes Houri die een halfjaar is gehuurd met optie tot koop. Met de rest van de spelers zal hij weinig van doen hebben gehad.

Onbegrijpelijk wat deze man allemaal heeft mogen doen daar. En dat is niet een kwestie van achteraf makkelijk praten. Hoop voor de Roda supporters dat er nu een normaal technisch beleid gevoerd gaat worden.

Die Reis zal wel de spreekwoordelijke druppel zijn geweest. Feit is gewoon dat zijn spelers beleid niet goed is. Roda kan zo weer degraderen met een beetje pech en dat is gewoon triest. De ware.kracht van Roda blijkt dus al.die jaren Nol Hendriks geweest. Als ze Nol daar TD maken, komen de juiste spelers weer, zonder dat ie er zelf geld insteekt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren