Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Pogba gooit gerucht in versnipperaar: ‘Het is een verzinsel’

Laatste update:

De speculaties rondom Paul Pogba zijn weer in alle hevigheid opgelaaid. De Franse sterspeler van Juventus is daar zelf debet aan: volgens La Repubblica heeft hij onlangs een huis gekocht in Barcelona, uitgerekend de stad waar volgens tal van transferexperts zijn toekomst wel eens zou kunnen liggen.

/

Pogba’s naam wordt al langer genoemd bij Barcelona, terwijl ook Chelsea, Real Madrid en Paris Saint-Germain bijzonder geïnteresseerd zijn. Afgaande op de laatste berichten, zouden de Catalanen dus een streepje voor hebben. Volgens zijn management moet de aankoop van de villa echter los worden gezien van Pogba’s ambities voor de toekomst.

“De aankoop van de villa is op geen enkele manier gelinkt aan zijn voetbalcarrière”, luidt het statement. “Het is louter en alleen een investering in onroerend goed. We willen dit publiek kenbaar maken, omdat onze cliënt een beroemde voetballer is die momenteel onder een vergrootglas ligt in de media. Dit dient ongetwijfeld als voer voor speculaties en daar wensen wij niet aan mee te werken.”

Het agentschap wijst erop dat het tegenwoordig normaal is voor rijke spelers om hun geld op allerlei manieren te beleggen. “Hetzelfde deed Lionel Messi, die een appartement kocht in Parijs, of Cristiano Ronaldo, die een appartement heeft gekocht in New York.” Dat neemt niet weg dat Italiaanse en Spaanse media al bovenop het verhaal zijn gedoken, zeker omdat Pogba volgens de berichten gestopt is met het betalen van huur voor zijn huis in Turijn.

Update 1 juni 15.40 uur - Pogba gooit gerucht in versnipperaar: ‘Het is een verzinsel’
Paul Pogba zou een huis gekocht hebben in Barcelona, waardoor geruchten over een mogelijke transfer naar Catalonië flink oplaaiden. De ster van Juventus ontkent op Facebook echter dat hij een huis heeft gekocht in Spanje. “Geen huis, het is een verzinsel”, schrijft de Franse hoop als reactie op een vraag over het huis.

Denk je dat Paul Pogba vertrekt bij Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou hem graag willen zijn bij Barca. Ongelooflijk wat deze jongen op zo een leeftijd presteert. Maar ben bang dat hij toch naar PSG zal verkassen.

1 juni 2016 om 10:53

Waarom dan? Ik hoop als barca fan dat hij niet komt. Veel te duur en past naar mijn mening niet in het spel dat barca voor ogen heeft. Absoluut een geweldenaar maar ik vergelijk hem net een yaya toure, en zie dat bij barca voor het bedrag dat betaald moet worden liever niet.

1 juni 2016 om 11:17

Hoezo vind je hem niet in het spel passen?

1 juni 2016 om 11:33

Barca zal max 90 mil neerleggen en dat vind ik wel oke. Aangezien Barca meer dan 100 mil heeft betaald voor Neymar. En hoe bedoel je hij past niet in het spel van Barca. Dat vind ik nergens opslaan. Hij heeft enorm veel weg van Sergio Busquets. en over een jaar of 2 zal pogba ook veel beter zijn.

1 juni 2016 om 12:45

Die jongen zou een geweldige aankoop zijn als vervanger voor een Busquets of zelfs Iniesta. Hij is een echt allrounder die ook een goal kan maken. Als Pogba het daadwerkelijk zou zien zitten om naar Barcelona te verkassen dan zou ik tegen het bestuur zeggen dat ze alles moeten doen om deze jongen te halen

1 juni 2016 om 12:52

Idd Barca kan beter Veratti kopen inplaats van pogba

1 juni 2016 om 15:50

@NotTheExpert heeft wel gelijk denk ik. Een speler als Pogba hoort gewoon niet zo bij de speelstijl van Barca. Beter verkast hij naar Real Madrid. Ook zie ik hem niet graag bij Bayern. Al is hij een goede speler, zijn techniek moet ook wel een beetje passen en dan vind ik toch Real de meest voor liggende.

1 juni 2016 om 16:39

Volg pogba nu al een tijdje. Naar mijn mening een niet erg betrouwbare speler. Speelt bij vlagen goed en dat haalt dan meteen alle krantenkoppen. Is naar mijn mening de overstap naar Barca niet waard.

1 juni 2016 om 10:26

Hopelijk blijft hij ja! Al vind ik hem niet meer het verschil maken als dat hij vorig seizoen heeft gedaan.

Haha dit is echt geweldig voer voor de kranten met Daily in hun naam... hun zullen vast het verzinsel dat Pogba zijn huur in Turijn heeft opgezegd verzonnen..

stel je eens voor, Pogba, Ronaldo en Messi in 1 team. Weet dat dit niet gaat gebeuren maar dan je wel een team waar iedereen bang voor zou zijn. Dit zal vast gewoon bedoeld zijn als een investering maar wel voer voor menige schrijvers natuurlijk.

Wat zei Otto van Bismarck ook alweer: "Geloof een gerucht pas als het officieel ontkend wordt."
Zou zomaar kunnen dat een transfer naar Barcelona binnenkort wordt aangekondigd.

1 juni 2016 om 12:25

Pogba en Marrota hebben beiden al aangegeven dat hij deze zomer niet weggaat.

Ach die lui kopen in elke wereldstad een appartement gewoon voor de chill.

Ik denk dat pogba niet eens weggaat deze zomer die gast gaat zoiezo meer dan 80 mil verkocht worden . Ik zie eerder dat PSG hem over gaat nemen

Jah goed Pogba idd geen huis maar een villa!!...

Pogba zal weggaan en denk dat barca aan de haal gaat tenminste ik zou het mooi vinden is klaar voor de echte elite...

"waar volgens tal van transferexperts zijn toekomst wel eens zou kunnen liggen." Transferexpert? hoe wordt je een transferexpert, door heel veel transfers te verzinnen of zo?

On: Pogba is natuurlijk een supertalent die denk ik wel weg gaat na dit seizoen, het is alleen de vraag naar welke grootmacht.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren