Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘PEC Zwolle presenteert maandag opvolger van Jans’

Laatste update:

PEC Zwolle, dat zaterdagavond gelijkspeelde tegen Excelsior, moet door het nakende vertrek van Ron Jans op zoek naar een nieuwe trainer en John van ’t Schip lijkt de favoriet te zijn voor de vrijgekomen functie. Technisch directeur Gerard Nijkamp wil niet zo ver gaan dat hij een naam noemt, maar geeft wel aan dat er spoedig witte rook kan worden verwacht.

“We zitten in de afrondende fase van het hele proces, zoals ze dat zo mooi noemen. Ik verwacht dat wij begin volgende week naar buiten gaan treden over wie Ron gaat opvolgen volgend seizoen”, liet hij weten aan FOX Sports. “Dat is altijd mooi hè, dat spel. Wie gaat het worden, wie valt af. We doen er allemaal aan mee. Maar wij weten waar we mee bezig zijn. Laat iedereen maar. Wij gaan het doen zoals ik het net aangaf en dat gaat begin volgende week gebeuren.”

Nijkamp wil, voordat hij een naam bekend maakt, er helemaal uit zijn met de kandidaat en kan dus ook nog niet bevestigen of het daadwerkelijk om Van ’t Schip gaat. De meest recente werkgever van de oud-Ajacied was Melbourne City, waar hij begin dit jaar vertrok.

Update 2 april 23.20 uur – 'PEC Zwolle presenteert maandag opvolger van Jans'
John van ’t Schip wordt de nieuwe trainer van PEC Zwolle, meldt de NOS. De oud-international volgt na dit seizoen Ron Jans op. Van ’t Schip, die eerder werkzaam was bij Ajax, Oranje, FC Twente, Melbourne Heart en Guadalajara, wordt maandag gepresenterd.

Denk jij dat John van 't Schip de nieuwe trainer van PEC Zwolle wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind John Van 't Schip nou geen inspirerende man, met z'n Amsterdamse gebrabbel. Maar wie weet

3 april 2017 om 01:20

Misschien wel goed de Amsterdamse arrogantie in Zwolle. Hij het nooit slecht gedaan dan als trainer ben benieuwd

Ik laat me als Zwollenaar graag verrassen, en heb normaal ik vertrouwen in Nijkamp. Maar hier heb ik niet zo hoge pet van op. Heeft nog niks gepresteerd mrt andere clubs. Had dan graag een van de assistenten doorgeschoven worden. Had van der Gunst wel gegund.

3 april 2017 om 12:42

Nou ja, niet helemaal niks. De beker met Melbourne City in ieder geval.

Sterkte aan alle Zwollenaren. van't Schip is een van de slechtste trainers die ooit voor de groep stonden in Enschede. Als ik slecht getafeld heb, dan word ik er nog wel eens gillend wakker van. En als ik'm nu hoor praten, dan is er nog niet veel veranderd in zijn visie. Gevalletje van Basten en die gaat het seizoen niet afmaken...

Hmmm ik weet het niet. Hij heeft inmiddels best wat ervaring als trainer, dat is prima. Maar ik betwijfel of hij in het Zwolse cultuurtje past. Hij heeft bij Twente bewezen dat dat niet automatisch goed gaat. Gelukkig is Dwight Lodeweges nog daar om de boel te redden als het fout gaat. Laten we hopen dat het niet nodig is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren