Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Newcastle bevestigt vertrek: ‘Dit was in het belang van de club’

Laatste update:

Newcastle United won na het vertrek van Alan Pardew in januari slechts drie (!) competitiewedstrijden en moest daardoor tot de laatste speeldag rekening houden met degradatie. Het deed weinig met het zelfvertrouwen van John Carver, die zichzelf in mei nog 'de beste manager van de Premier League' noemde. Daar denkt de clubleiding blijkbaar anders over.

/

Carver stond als interim-manager voor de groep en hoopte op een vaste aanstelling, maar volgens de BBC is de coach ontslagen. Datzelfde geldt voor assistent Steve Stone. De vijftigjarige Carver stond tijdens de laatste twintig wedstrijden van het afgelopen seizoen voor de groep bij Newcastle, maar wist dus nauwelijks successen te vieren.

Met het vertrek van Carver maakt Newcastle de weg vrij voor Steve McClaren, die zonder baan zit sinds zijn afscheid bij Derby County en de belangrijkste kandidaat is om de nieuwe hoofdtrainer te worden op St. James' Park. McClaren is momenteel nog op vakantie, maar keert volgende week terug en zal vermoedelijk dan zijn contract tekenen bij the Magpies.

Update 10.02 uur - Newcastle bevestigt vertrek: ‘Dit was in het belang van de club’
Newcastle United heeft bevestigd dat interim-trainer John Carver vertrekt. De opvolger van Alan Pardew was graag de eindverantwoordelijke gebleven bij the Magpies, maar de clubleiding heeft gekozen voor Steve McClaren. Carver schijnt daarbij te hebben neergelegd: “Na gesprekken met John hebben we in gezamenlijk overleg besloten dat dit is het belang van de club was”, vertelt algemeen directeur Lee Charnley op de officiële website van Newcastle.

Steve McClaren lijkt me een goede coach voor Newcastle United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mcclaren is ook een manager van niks, Newcastle flikkert eruit tenzij ze hem vervangen door een andere manager. Dit zou wss niet lang duren, ik gok november en wss eerder.

9 juni 2015 om 17:16

Hahah ik dacht door de titel zelfs dat hij naar Chelsea zou gaan. In een woord hij is lachwekkend.

9 juni 2015 om 21:41

Wat VZ even vergeet te melden is dat dit een grapje was. Hij zei dit nadat hij 9 punten uit 16 wedstrijden (hij had er dus 48 kunnen pakken) had gehaald.

9 juni 2015 om 17:37

Umad? Jij kan ook versteld raken, want hij deed uitstekende job bij derby, al had ie een goed elftal. Verwacht dat ie Newcastle erin houd en misschien voor plaats 10-7 kan strijden.

9 juni 2015 om 17:50

10-7 zit er echt niet in als je bedenkt dat Everton, Southampton, Stoke en Swansea een veel beter elftal hebben. Daarnaast zie ik Newcastle nou niet echt toppers binnenhalen.

Ga je ook niet echt mee vooruit lijkt mij. Heb McLaren nooit echt goed gevonden.

9 juni 2015 om 18:41

Ik vind ze wel een aardig raceteam hoor!

9 juni 2015 om 20:00

Nou, qua prestaties is het toch bedroevend de laatste jaren. Liever de Benz

9 juni 2015 om 19:09

Zo'n slechte team hebben ze niet. Pardew was geen geweldenaar maar was een goeie manager voor Newcastle.

Oeioei Mcclaren en Newcastle. Dat is toch een club waar je als trainer, als de fans niet overtuigd zijn, bij voorbaat al met 1-0 achter staat. Moeilijke club, moeilijke regio. Aan de andere kant, het noordoosten van Engeland is waar hij zijn reputatie gevestigd heeft, bij Middlesbrough. Ik geef hem het voordeel van de twijfel.

9 juni 2015 om 17:58

Sorry, maar waarom een moeilijke regio... Moeilijke club snap ik, met Mike A$hley ala voorzitter... Maar moeilijke regio? Ik ben er nu 2 keer geweest, en ik zou er zelfs best willen wonen. Newcastle is een ge-wel-di-ge stad.

9 juni 2015 om 18:16

New Castle is best een moeilijke regio. Het scheelt dat ze nog een haven gebied hebben, maar werkloosheid is daar erg hoog, meende 2 na slechtste van Engeland. Dus ja mensen zien voetbal als uitlaad klep voor de romp slomp van alle dag. Ik denk wel dat Newcastle een goeie trainer in huis heeft gehaald.

Hoop btw dat je wel wat meer van de wereld hebt gezien dan Newcastle, ben er tig keer geweest, wegens kennissen die er wonen en kan je zeggen geweldig is het zelfde als pak hem beet Eindhoven het einde noemen.

9 juni 2015 om 23:45

Zo bedoel ik het helemaal niet. Ik heb zelf in Hull gewoond, wat in het zuiden ook gezien wordt als lelijk eendje maar ik vond het er ook fantastisch. Ik bedoel alleen maar dat het moeilijk is om er als volstrekte buitenstaander geliefd te worden als ze het bij voorbaat al niet zo in je zien zitten. Doodgoeie mensen, maar niet het soort mensen dat heel gemakkelijk scepsis overwint.

10 juni 2015 om 13:13

Het is wat je zelf wilt uiteindelijk. Eindhoven en Newcastle, daar zit toch wel een aardig verschil in. Ik zou best wel in Newcastle willen wonen, eerlijk.
Newcastle is wat dat betreft best wel moeilijk, ja. Maar de mensen die ik heb ontmoet daar, zijn echt fantastisch. Iedereen die ik daar ben tegengekomen is ontzettend vriendelijk en behulpzaam.

Ik wens hem veel succes. Maar als Newcastle op de zelfde voet als vorig jaar doorgaat. Dan ben ik toch bang voor een Newcastle in de Championship.

Waarom McClaren? Heeft bij Derby gewoon gefaald, waarom zou hij dan wel een kans verdienen bij Newcastle? Hij zal het daar heus wel beter doen dan Carver, maar dat is nou ook niet echt moeilijk.

9 juni 2015 om 20:29

Deed het bij Derby goed totdat Liverpool hun beste speler terughaalde.

Waarschijnlijk heeft Nufc het bij meerdere, betere managers geprobeerd maar wil niemand met Ashley werken hehe.
Mcclaren mag wel Will Hughes meenemen, die kan BPL niveau wel aan lijkt me.

mazzel gehad bij twente ,rutten alles voorbereid en hij pakt het in,2010. oke ook een kwaliteit.
beide trainers begrijpen er geen fuck van het moment wanneer ze weg gaan of komen.
allebei een bord voor de kop , daarna allebei dramatisch.
twente was te klein, jaja

Ternauwernood zijn we er uiteindelijk in gebleven, maar dat was dan ook één van de weinige positieve dingen onder Carver. Dus logisch dat hij vervangen moest worden. Maar om dan met Mcclaren aan te komen, is ook niet geweldig.

Nu moeten we hopen dat Mike Ashley zijn woorden waar gaat maken en dat er goed geïnvesteerd gaat worden. Anders wordt het weer een seizoen in de marge. 2 scorende aanvallers en de verdediging zal kwalitatief écht vooruit moeten ! Go Nufc !

10 juni 2015 om 10:37

Ik ben benieuwd over je mening betreft de selectie van Newcastle. Wie zijn de sterkhouders, wie vielen door de mand, wat zijn de talenten?

10 juni 2015 om 11:12

Wie door de mand viel mag duidelijk zijn: Riviere... man man man wat heeft hij veel punten laten liggen voor Newcastle. Mist de grootste kansen die je maar kunt voorstellen en buiten het feit dat hij hard werkt, voegt hij imo nauwelijks iets toe aan Newcastle. Ze moeten echt een betere spits halen. Ba en Cisse waren echt een heerlijk koppel...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren