Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: NAC hoopt binnen 48 uur duidelijkheid te krijgen van Verbeek

Laatste update:

Gertjan Verbeek lijkt op het moment de belangrijkste kandidaat te zijn om de nieuwe hoofdtrainer te worden bij NAC Breda. Woensdagmorgen liet de club al via de officiële kanalen weten dat het met de coach om tafel gaat zitten en Verbeek kijkt ernaar uit. "Ik ga volgende week het gesprek met ze aan en dan ben ik benieuwd wat ze te vertellen hebben", zegt hij.

/

Verbeek zit zonder club sinds zijn ontslag bij 1. FC Nürnberg en werkte in Nederland eerder voor AZ, Heracles Almelo, Feyenoord en sc Heerenveen. Hij vertelt aan FOX Sports dat Graeme Rutjes, de technisch directeur van NAC, zijn zaakwaarnemer heeft gebeld voor een afspraak. Volgende week zit Verbeek dus met NAC om tafel en gaat men kijken of er een akkoord kan worden bereikt over de erfenis van Nebojsa Gudelj.

NAC meldde op de website van de club dat men het belangrijk vindt dat de nieuwe trainer ‘een duidelijke consistente lijn hanteert’ en daarnaast aanvallend voetbal nastreeft met de selectie. Bovendien moet hij zijn mannetje staan bij de verschillende geledingen binnen de club en affiniteit hebben met de cultuur van NAC. De ideale kandidaat hoeft niet per se uit Breda afkomstig te zijn, zei men er wel bij.

Update 27 oktober 07.10 uur - NAC hoopt binnen 48 uur duidelijkheid te krijgen van Verbeek
NAC Breda maakt haast met de eventuele komst van Gertjan Verbeek. De directie van de Brabantse club hoopt binnen 48 uur te weten of de momenteel werkloze oefenmeester de opvolger zal worden van de vertrokken Nebojsa Gudelj, zo meldt De Telegraaf. Verbeek gaat liever naar het buitenland, maar technisch directeur Graeme Rutjes van NAC gaat proberen om de coach ervan te overtuigen om in Nederland te blijven. Het is onbekend wanneer hij precies met Verbeek om tafel zit.

Gertjan Verbeek lijkt mij een uitstekende trainer voor NAC Breda

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt mij een slimme keuze. Mijn eerste gedachte was van niet, maar echter denk ik dat je met NAC wel boven de degradatiestreep kan blijven en voor een leuk stuntje kan zorgen. Bij Nurnberg was hij gedoemd om te falen, maar hier heeft hij enkele clubs onder zich en kan hij gaan verrassen! Ik ben benieuwd :D

22 oktober 2014 om 18:47

Bij Nürnberg stapte hij moeilijk in met een zware uitgangspositie. Sprak echter fans van Nürnberg die opvallend positief over hem waren. Denk dat hij voor NAC een fantastische oplossing zou zijn.

22 oktober 2014 om 21:04

Bij Nurnberg willen de fans hem graag terug hebben. Hij was daar onwijs populair, hij bracht daar het beste voetbal sinds jaren, aldus de Nurnberg fans.

Wacht nog even!!!
Misschien gooit Twente Schreuder er een keer uit!!!

Natuurlijk een uitstekende trainer voor Nac.
Benieuwt of het wat wordt.

22 oktober 2014 om 18:39

Ja of Groningen gooit vd Looi eruit en dan mag Gertje van mij ook wel komen!

22 oktober 2014 om 19:00

Als Groningen-fan wil je een echte Heerenveen-man? Opvallend.

22 oktober 2014 om 19:11

En een AZ man. En een Heracles man. Boeiend. Het is geen Foppe de Haan of zo. Je moet doen wat het beste is voor de club. Verbeek is natuurlijk een veel betere trainer dan Van der Looi. Ik zie hem graag komen maar dat zal wel nooit gebeuren.

22 oktober 2014 om 21:03

Alsof Heerenveen en Groningen elkaar naar het leven staan. Jans ging toch ook naar Heerenveen. Boeiend.

22 oktober 2014 om 22:05

Werd hem niet in dank afgenomen anders.

22 oktober 2014 om 22:06

Heerenveen is zijn club, niet AZ, Heracles, Feijenoord of Nurnberg.

22 oktober 2014 om 18:46

Schreuder wordt een soort Wenger/ferguson bij Twente. Denk niet dat Joop zijn schoudermaatje er uit gaat gooien.

27 oktober 2014 om 07:20

Moyes zou dat bij MU ook worden. Dat werd het dus niet. Kijken of Munsterman dat ook door heeft of door wil hebben.

Ben benieuwd of hij het op de rit gaat krijgen als hij het wordt. Goede trainer met discipline, heeft NAC wel nodig. Vind het toch wel een zeer matig elftal met weinig voetballend vermogen, maargoed misschien kan Verbeek er wat van maken.

22 oktober 2014 om 19:23

Zit redelijk wat voetballend vermogen in. Hebben dit seizoen toch ook een aantal redelijke wedstrijden gezien.

Zwakte ligt duidelijk achterin en de selectie is te smal. Maar er zit veel meer in dit elftal dan we de laatste weken gezien hebben.

22 oktober 2014 om 19:40

Ik kijk ook bijna alleen de samenvattingen. Ik vind er niet zo veel aan om naar te kijken ook, vooral in de uitwedstrijden laten ze zich vaak overbluffen en te makkelijk wegtikken. Denk dat Verbeek de juitste man voor jullie is

22 oktober 2014 om 19:54

Klopt de uitwedstrijden zijn dramatisch. Maar tegen bijvoorbeeld Zwolle thuis speelden ze fantastisch.

Het verschil met die dramatische wedstrijden is te groot. Maar er zit wel meer in dan bijvoorbeeld zaterdag tegen ADO.

22 oktober 2014 om 20:03

Ik mag het van vele niet zeggen, maar totdat ADO een rode kaart kreeg, speelde NAC ook gewoon best aardig. In de rust hadden ze al met 2 of 3-0 voor moeten staan, en dan krijg je een totaal andere wedstrijd. Nu is het gewoon onzekerheid wat je parten speelt.

En inderdaad, er zit wel voetbal in dit Nac. Komt er alleen nog niet uit. Zwolle was inderdaad goed. PSV was ook redelijk (ondanks de uitslag), en kreeg NAC ook de complimenten. Vooral aan het begin van de competitie waren er wat redelijke wedstrijden.

Laatste tijd is het inderdaad dramatisch, maar uit deze selectie is veel meer te halen.

Zou hem een mooie vinden voor Nac. Goede trainer, kort erop, zijn selecties zijn conditioneel altijd sterk. Wel jammer dat NAC niet veel te spenderen heeft. Maar misschien met wat leuke huurlingen en slim selecteren/aantrekken van spelers kan hij wel ver komen. Gun de club wel zo'n formaat trainer. En meer succes. Een avondje NAC mag niet verdwijnen uit onze competitie!

Zou een prima trainer voor ons NAC zijn

Is daar geld voor dan? Als je ziet wat Gudelj verdiende...

22 oktober 2014 om 18:28

Volgens mij is het Verbeek niet alleen maar om het geld te doen. We gaan het zien, zou een aanwinst zijn voor NAC en voor de competitie.

22 oktober 2014 om 18:52

Als ze de noodzaak ervan inzien kan een van de3 financiers wel lappen. Salaris van GJ Verbeek is een schijntje voor hen. Vraag is of ze dat willen, of dat ze liever iemand anders zien. De roep om Brood lijkt me vooral van de overige, kleinere financiers te komen die helemaal niets te vertellen hebben.

NAC kan zich geen betere trainer wensen lijkt me! Zie hem graag nog een keer terug bij ons.

Ik denk dat zijn aanpak te fel is voor NAC en daardoor de resultaten niet beter worden ik zal eerder voor Maaskant gaan zijn aanpak past veel beter bij NAC dan zie ik de resultaten eerder beter worden. Maaskant heeft eerder met Napac ook al uitstekend gepresteerd en wil graag.

Lijkt me voor nac begrippen gewoon een top trainer!

Ik denk dat hij dit dolende gezelschap wel weer aan de praat krijgt en wat dat betreft ben ik als Vitessesupporter blij dat Verbeek in ieder geval Zaterdag nog niet de hoofdcoach is bij Nac mocht hij dat worden.

Lijkt mij een prima coach voor NAC Breda. Hij heeft al bewezen dat hij prima presteert in de eredivisie.

Het avontuur in Duitseland moest wel mislukken, veel te slechte spelers voor die competitie.

Als ik Gert-Jan was liet ik deze trein lekker voorbij gaan. Er valt geen eer aan deze ploeg te halen. Ondanks dat het een mooie club is net geweldige supporters is het beleid al heel lang on van te huilen.

hier moet gert jan niet aan beginnen.dit gaat nooit goed komen ongeacht z,n goede intenties.
hij gaat die gasten kapot laten trainen,daar gaan een aantal maanden overheen voordat die gasten hun conditie op het nivo zullen hebben van wat gert jan wil.om vervolgens erachter te komen dat het team uit matig spelers bestaat.en die nooit het systeem kunnen spelen waar gert jan van houdt.

22 oktober 2014 om 19:58

Verbeek is wel meer dan een conditietrainer hoor! Die kan ook de juiste motivatie bij die jongens naar boven halen. En jongens terecht wijzen die denken dat ze klaar zijn voor een topclub, zoals tighadouini.

Gert Jan Verbeek is voor mij, naast Henk ten Cate, de juiste trainer voor Nac.
Mijn voorkeur gaat uit naar Gert Jan omdat hij voldoet aan alle profieleisen van ons technisch duo. Het is overduidelijk dat er eindelijk eens iemand de leiding moet nemen om spijkers met koppen te slaan.

Dikwijls wordt aangegeven dat de NAC-selectie te 'magertjes' is. Dit ben ik met die mensen absoluut oneens. Wie er n.m.m. wel voldoen aan de kwaliteits eisen? Ten Rouwelaar, Drost, De Roover, Ssewankambo, De Kamps, Sarpong, Matic, Falkenburg, Hooi,tighadouini en Brandon Robinson.

Gert Jan Verbeek ik hoop van harte dat jij naar NAC komt.

22 oktober 2014 om 19:52

Henk ten cate is op leeftijd en heeft de laatste jaren ook niet veel meer gepresteerd. Sparta maakte ook ooit die fout met Aad de Mos.

Verder natuurlijk positief gedacht over de afzonderlijke spelers maar naar je eigen club kijk je al snel positiever. Drost, Sarpong, de Roover, Ssewankambo... Is allemaal net wel net geen eredivisie niveau. Die kunnen alleen mee met sterkhouders naast zich en spelers die vertrouwen hebben.

Drost is daarvan een goed voorbeeld. Met Kwakman er naast haalde hij altijd een 6. Dit seizoen met Damcevski een van de zwakkere.

Volgens een paar echte nac volgers hier schijnt er extern nog wel wat knaken te zitten dus als die mensen bereid zijn om de knip te openen zie ik het zo maar gebeuren.

@lookwhoshere, Klopt NAC is financieel gered door 20 financiers.(pritvate personen). Zij zijn totaal goed voor 1 miljard in de Quote 500. Zij willen echter NAC niet overnemen en aan het stuur gaan zitten maar zorgen dat NAC op eigen exploitatie kan blijven draaien en gezond kan worden.

GJ Verbeek zou ik echt een zet vinden. Ik ben heel erg benieuwd hoe hij dat gaat doen.. Kan wellicht inderdaad een stunt opleveren.

22 oktober 2014 om 20:01

21 financiers inderdaad, waarvan 3 over meer dan de helft van het vermogen beschikken, en twee geloof ik inderdaad in de Quote 500 staan. Zij zullen inderdaad geen grote financiële injecties doen, maar hebben bij Falkenburg al een (kleine) gedaan, dus sluit niet uit dat het nu weer gebeurd.

Wat bedoel je overigens met dat ze NAC niet over willen nemen? Ze hebben NAC al overgenomen, en 'de 3' hebben een meerderheid van aandelen. De andere 18 staan over het algemeen buitenspel.

22 oktober 2014 om 20:12

@ratje, overnemen in de zin van " buiten de eigen exploitatie gaan werken"... Bij staan als het echt nodig is maar de inkomsten moeten structureel alle kosten kunnen dragen...

22 oktober 2014 om 20:09

Goede zet bedoel ik uiteraard. Hij zal het krediet krijgen van de gehele achterban en dat is bij NAC oh zo belangrijk... Hoop dat hij slaagt in het halen van de doelstellingen.

1 dit seizoen veilig eindigen;
2 mee opbouwen van zowel technisch beleid als de selectie;
3 mee helpen NAC te brengen waar wij al zo lang naar snakken. Ofwel top 6-10 eredivisie;
4 spelen aantrekkelijk voetbal;

Hahah ik moet lachen om die Verbeek. Hij wilde niet naar Heracles omdat zijn maatje De Jonge (zeer terecht) een schop onder de kont heeft gekregen. Vervolgens had mijnheer direct invloed willen hebben op het aankoopbeleid van Heracles en was dat ook een argument om niet te komen. En vervolgens zet hij de huidige trainer, John Stegeman die wel kloten heeft en het beste uit de selectie gaat halen, nog te kakke. Wat een loser is die kerel, En nu is hij benieuwd wat NAC hem te bieden heeft. Ik kan je nu al zeggen mijnheer Verbeek: 'de selectie van NAC is minder dan die van Heracles'. En ook daar zul je wel weer invloed in het aankoopbeleid willen hebben. Ik had Verbeek als trainer hoog zitten, maar als mens is hij enorm door het ijs gezakt. Ook nog eens a collegiaal tegen een trainer die hetzelfde papiertje heeft dan hem. Voor mij, en heel veel andere Heraclessupporters hoeft hij nooit meer bij Heracles terug te komen. Bah wat een eikel!

22 oktober 2014 om 21:01

Hahaha Heracles heeft echt geen betere selectie. Vind er 1 speler goed en dat is Flederus.

23 oktober 2014 om 21:21

Hoe was de uitslag enkele weken geleden ook al weer: moet ik het nog eens noteren? Met een beetje fortuin en scherpte van ons was het 8-1 geworden.

22 oktober 2014 om 21:10

Jij mag je wel eens beter verdiepen in de mens Verbeek. Ik ben overigens blij dat hij niet naar die knolleclub Heracles is gegaan, trekken aan een dood paard.

23 oktober 2014 om 21:25

Verdiepen in de mens Verbeek.....! Hij is ruim 4 jaar werkzaam bij Heracles geweest, en ik weet wel wie hij is. Een groter boerenlul heb ik nog nooit gezien. Maar de NAC-ers zijn al blij dat ze een trainer hebben. Veel succes met hem! De "mens Verbeek" is bijna overal uitgekotst, omdat mijnheer denk dat HIJ alleen de wijsheid in pacht heeft en overal verstand van heeft. Van de CV ketel tot het gras, van de burostoelen tot het postpapier. Jullie zullen het straks merken NAC-ers

ik hoop zo erg dat ie voor NAC kiest kan niet wachten om te horen of het wat gaat worden!!!

Ik ook zeker! Hij is meer dan een voetbaltrainer alleen. Een erg inspirerend persoon mede omdat hij gewoon altijd normaal blijft doen! Zou dit de juiste man op de juiste plek zijn?

verbeek gooi je eigen ramen niet in man,wat moet je bij een club als nac nou doen.
denk dat je wel wat beters kan krijgen,niet goed voor je cv.

27 oktober 2014 om 07:23

Schreuder zit op de hot seat bij Twente.

Nou spelers van Nac, suuuuucces! Dat wordt even heel wat anders dan voorheen aangezien Verbeek uit gaat van fysieke kracht

nac moet 5-3-2 gaan spelen want er klopt niks van de verdediging en boateng voegt niks toe voorin
ssewankambo en amieux moeten de backs voorstellen in mijn opstelling

ten rouwelaa
de roover
drost
vd weg
ssewankambo
amieux
falkenburg
de kamps
matic
perica
tighadouini

NEEEEEEE niet naar nac.
Verbeek is een enschedeer!! Schreuder naar nac en gert jan naar twente!!!!!
Lijkt me een prima oplossing

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren