Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Naast Henry mag ook Touré vertrekken uit Camp Nou

Laatste update:

Thierry Henry speelt met ingang van komend seizoen niet meer voor Barcelona. In en officiële persmededeling laat de Spaanse topclub weten dat beide partijen een akkoord hebben bereikt om de samenwerking voortijdig te beëindigen. De verbintenis loopt officieel nog tot volgend jaar zomer door.

/

Algemeen directeur Joan Oliver benadrukt dat het om een 'principe-overeenkomst' gaat. "Het vertrek van Henry vormt geen enkele kostenpost voor Barcelona", legde de sportbestuurder uit. "De mogelijkheid tot het ontbinden van het contract was een verzoek van de speler zelf." Door het aanstaande vertrek van de Fransman bespaart Barcelona zich een fiks bedrag aan salaris.

De toekomst van Henry lijkt in de Verenigde Staten te liggen. Daar is vooral New York Red Bulls in zijn komst geïnteresseerd. Henry kwam in de zomer van 2007 over van Arsenal en was in zijn eerste twee contractjaren een meerwaarde voor de club uit Catalonië. Afgelopen seizoen werd de routinier voorbijgestreefd door jeugdexponent Pedro, een van de revelaties van afgelopen seizoen.

Update 23:41 uur - Naast Henry mag ook Touré vertrekken
Ook Yaya Touré zal volgend seizoen niet meer in het shirt van Barcelona te bewonderen zijn. De middenvelder heeft te horen gekregen dat hij mag vertrekken, zo meldt zijn huidige werkgever op de officiële website. Touré zal vermoedelijk verkocht worden aan Manchester City, waar hij de concurrent wordt van Nigel de Jong.

Thierry Henry had komend seizoen nog van waarde kunnen zijn voor Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Monaco was toch zijn eerste club waar hij begon? Ga daar dan afbouwen en niet naar Amerika. Dat vind ik zeer jammer...

Au revoir, Titi. Helaas niet gebracht wat iedereen had gehoopt maar heeft toch altijd 100% gegeven. Blijf erbij dat deze geweldenaar een beter afscheid had verdient dan dat afscheid op het WK met Frankrijk.

Vergeet nooit meer die meesterlijke wedstrijd die hij speelde op 2 mei 2009.

29 juni 2010 om 00:32

was dat tegen de wedstrijd tegen real? want toen was die echt magistraal. In dat seizoen was hij trouwens in goede doen, had behoorlijk veel gescoord.
en henry wil volgens mij niet naar de VS om bakken geld te verdienen. Het is bekend dat hij van New York houd en dat verklaart dat ie graag naar de New York Red Bulls will gaan.

29 juni 2010 om 00:57

Dat was inderdaad die Clasico.

Geef Henry eens ongelijk om naar de USA te gaan.
In de USA willen ze 'soccer' een beetje op de kaart zetten, daardoor halen ze 'oude' topspelers naar de Major League. Als Henry daarheen gaat kan hij bakken vol met geld verdienen en speelt hij gegarandeert elke week.
Ik denk niet dat een club in Frankrijk zo gek is om aan de salariseisen van Henry te voldoen

28 juni 2010 om 21:04

Nou nou, salaris eisen. Deze man heeft jaren lang miljoenen en miljoenen verdiend. Dan kan ie toch wel terug naar zijn geboorteland om zn oude club te versterken? Wat moet hij nog verdienen? Die man is multimiljonair.. zijn achter achter klein kinderen zullen nog rijk zijn/

28 juni 2010 om 21:24

Ja maar zo werkt het dus blijkbaar niet in de voetballerij... waarom denk je dat cocu en al zijn matties naar Qatar gingen?

29 juni 2010 om 00:19

Ach man dat is toch lekker naar Qatar. Nog even een een miljoen ekkers verdienen voor een half jaartje ballen? Lekker weer, beste faciliteiten ooit. Je moet sterk in je schoenen staan wil je dat kunnen weigeren. Ik zou het wel weten.

29 juni 2010 om 01:30

Dan nog: Cocu met Henry vergelijken is zinloos. Henry was 10 jaar lang (of meer) een superspits. Die verdienen nu eenmaal meer dan controlerende middenvelders. Ik denk dat Henry heel wat meer geld heeft verdiend dan Cocu. Daarom dat onze Philip nog even geen cashen in het Midden-oosten.

29 juni 2010 om 02:48

Waarom zou je nog in de VS of qatar gaan voetballen als je al binnen bent zoals henry. Ik zou lekker ergens een eiland kopen op dubai en daar lekker genieten van het leven

ik snap wel dat ie naar USA gaat, beetje geld innen en plezier hebben dat ie elke week speeld.

Na z'n mooie handsbal gaat ie samen met z'n vriend Tony Parker lekker basketballen in de NBA ;-)

Mooi dan kan die nog even cashen in Amerika en dan moet hij er mee ophouden. Heeft een prachtige carriere achter de rug bij Arsenal was hij echt de ster jammer dat hij daar weggegaan is voor Barca maar dat is achteraf gelul. Maar in zijn jonge tijden een fantastische speler met heel erg veel snelheid hoop dat hij nog wat kan betekenen voor zijn nieuwe club. Jammer dat hij niet terug gaat naar Monaco zijn 1e club waar hij begon als profvoetballer.

Titi bedankt wat je hebt betekend voor Arsenal en Barcelona. Had liever gezien dat je nog naar Arsenal terug zou keren, maar ben blij dat je nog lekker kan voetballen zoals je vroeger deed.

Niet luisteren naar de criticasters, er komt nou eenmaal een tijd dat je een stapje terug moet doen. VS is in opkomst en iedereen is blij dat jij daar je steentje aan kan bijdragen

nog even lekker cashen in amerika en dan lekker gaan routenieren,
mooie gesspeelt bij arsenal, alleen jammer dat hij het niet echt heeft kunnen maken bij barcelona

Ik moet nog steeds denken aan zijn beste wedstrijd tegen Real Madrid waar hij 2 x scoorde.
Dat was pakweg zijn beste wedstrijd ooit.
Ga maar lekker veel geld verdienen in de vs.

29 juni 2010 om 01:33

Ik neem aan de beste wedstrijd voor Barcelona?

Dan heb je nooit zijn vernietigende hattricks gezien tegen Liverpool en Chelsea of al die doelpunten die Arsenal langs Manchester brachten.

Of zijn meesterlijke wedstrijd tegen AS Roma in de CL. Waar hij gewoon een hattrick scoorde.
Of zijn vier-punter tegen Derby County.

Electrifying.

hij heeft een mooie carriere gehadt geweldige arsenal jaren.
hij hadt wel een mooiere afscheid verdient met frankrijk.
maarja jammer

Ik heb ergens een Barça-shirtje liggen met Henry's naam erop. Ik zal dat shirt nou voor altijd dragen na het horen van dit nieuws. Gewoonweg een legende, één van de beste spitsen die de wereld ooit gekend heeft, je bent echt dwaas als je dit ontkent. Bij Arsenal groeide hij uit tot deze spits. Prachtige doelpunten (die tegen Man U in 2002 volgens mij bijv.). Pakte altijd zijn doelpunten, kopsterk en fysiek erg sterk. Bovendien was hij heel snel. Met Arsenal won hij alle mogelijke prijzen, op één na : de Champions League. En gelukkige heeft hij die vorig seizoen weten te bemachtigen. Heeft volgens mij alle prijzen zo'n beetje die mogelijk waren gewonnen, bij Arsenal, Barça en Frankrijk.
Toen Barcelona hem voor 25 miljoen kocht van Arsenal was ik heel enthousiast over deze transfer, ik wist al van te voren hoe goed hij was en van een club waar ik fan van ben ging hij naar een fan waar ik ook al fan van was. Gewoon een droomtransfer voor mij. In zn 1e seizoen speelde hij niet heel goed. Begon stroef en maakte niet zo heel veel doelpunten. Pas later dit seizoen begon hij op te bloeien en eindigde op 12 goals in 30 wedstrijden. Vorig seizoen was hij gewoon één beest, precies hoe ik het me sinds zn komst had voorgesteld, hij veroverde met Barcelona de wereld met hun spel. Had een héél groot aandeel in de winst van de CL, volgens mij 5 doelpunten, maar het kan mij meer zijn. Eindigde uit mn hoofd op 19 goals in 29 (?) wedstrijden. Prachtige statistieken. En in de competitie was ie ook één beest. Die ene 6-1 winst tegen Real zal ik nooit vergeten. Dat was één van de beste wedstrijden die ik ooit van hem heb gezien bij Barcelona zoniet de beste.
Ik had verw8 dat hij het dit seizoen weer goed zou doen en op de Cl-lijst mensen zou inhalen. Maar helaas raakte hij geblesseerd en had Pedro hem zó goed vervangen dat het vrij logisch is dat Pedro ook in de basis blijft. En in de kansen die hij wél kreeg speelde hij niet goed. In het begin d8 ik dat dit karma was (handsbal), maarja ik denk gewoon dat Henry in die ene seizoen zó verouderd is en zó trager dat hij het niveau van barcelona, maar ook die van frankrijk niet meer aankon. Hij is oud geworden en kan het niveau niet meer aan. Daarom denk ik ook niet dat het heel slim zal zijn om naar Arsenal trug te keren. Bovendien zal Wenger meer oog hebben op een keeper en verdediger aangezien er al genoeg aanvallers zijn (v. Persie, Vela, Eduardo, Chamkh, Bendter). Dat hij naar Amerika gaat vind ik zó jammer, ik had hem het liefst nog bij een club met CL gezien, want ik hoopte nog zo graag dat hij nog Cl-topscorer aller tijden zou worden, maar ik ben helaas Henry niet. Hij zal wss naar Amerika verkassen voor het geld en geef hem nou eens ongelijk. Bovendien heeft hij er altijd al willen wonen, iets wat al héél lang bekend is.
Bovendien heeft Henry prijzen gewonnen waarvan ik me afvraag of sommige sterspelers die óóit zullen winnen : WK, EK, CL enz. allemaal prijzen die haast geen enkele speler allemaal heeft gewonnen nóu Henry wel!!! Titi is gewoonweg één van de beste spitsen die de wereld ooit gekend heeft en ik ben trots op het feit dat zo'n grote speler Arsenal groot heeft gemaakt en ook bij Barcelona heeft gespeeld.
Bovendien is hij ook topscorer van Frankrijk alleen zou hij véél vaker kunnen scoren als Domenech daar niet aan het roer stond. Dan kon hij véél meer scoren.

En als dank voor al zijn jaren bij zowel Arsenal en FC Barcelona verander ik mijn avatar van een barcelona-logo naar een oud-barcelona-speler met een prijs die hij nog nooit in zijn hele leven had gewonnen tot vorig seizoen : de Champions League!!!! En die zal ik denk ik niet meer veranderen.

28 juni 2010 om 23:50

Mooi verhaal, ook ik ben altijd fan geweest van Henry.
Let trouwens volgende keer wel een beetje op dubbele zinnen/bedoelingen in je reacties

29 juni 2010 om 00:31

je bent fan van arsenal en barcelona? lol

29 juni 2010 om 09:42

was daar zo 'lol' aan?
waarschijnlijk houd hij gewoon van mooi voetbal en bij wie zie je dat vaker dan bij Arsenal en Barça?
Henry is en blijft een geweldige spits vind 't nog steeds erg jammer dat hij wegging bij Arsenal om naar Barcalona te gaan deed het daar het 1e jaar vrij goed (dacht ik). Maar daarna werd het toch minder en als je zo'n spits op de bank kunt zetten heb je gewoon een luxe probleem.
Het ga je goed Titi veel plezier in the Usa.
Naar mijn mening is hij een van de beste spitsen die heeft rondgelopen. Hij is fysiek zeer sterk, technisch (voor tegenstanders) ergerlijk goed, en die man heeft het wel verdient nu.
Succes met afbouwen
Enjoy.

29 juni 2010 om 11:28

Als jij Henry als een van de beste spitsen ooit ziet, heb je een verdomd goede zonnebril opgehad. Henry scoorde veel omdat hij hard kon rennen. En omdat hij zoveel snelheid had, kon hij ook hard schieten. En dat was het. Soort van Babel 2.0.

Er zijn genoeg spitsen die veel beter zijn en waren.

29 juni 2010 om 15:11

@mascini
Ik zou zeggen : noem ze maar op!!!
Noem 10 spitsen die beter waren dan henry. En ik vraag je dan niet om terug te gaan naar 20, 40 of 50 jaar geleden, maar gewoon kijkt naar de laatste 10 jaar. En dan bedoel ik ook : noem spitsen, geen vleugelaanvallers en geen spitsen die alleen maar afmakers waren (inzaghi) , maar spitsen die ook snel waren/zijn. En ik weet niet of je het weet maar volgens mij bronnen is babel niet eens een spits, maar een vleugelaanvaller. Van welke kant weet ik niet, want ik ben niet zo geïntereseerd in hem vergeleken met Henry. Maar Henry is geen babel 2 en volgens mij was henry er eerder dan babel dus dan is het eerder dat babel henry 2 is (wat ie denk ik nooit zal worden). En bij Arsenal speelde Henry altijd in de spits alleen bij Barcelona wilde hij nog wel eens als linksbuiten opgesteld worden, maar dit is nooit zijn favoriete en beste plek in de basis geweest.

29 juni 2010 om 15:17

Henry heeft goals gemaakt waar Babel alleen van kan dromen.

30 juni 2010 om 09:28

Ik zeg 2.0 dat is niet 2.

Ik ken er genoeg die beter zijn ja. Torres, Mijatovic, Suker, Raul, Bergkamp, Klinsmann.

30 juni 2010 om 10:28

Sorry maar Mijatovic, Kinsmann, Suker? Lieve hemel. Je hebt Henry nog nooit zien spelen geloof ik. Henry was beter dan elke spits die jij nu noemt en troeft ze op alle fronten af. Al was Dennis een goede leermeester.

Alsjeblieft laat Yaya toure naar Arsenal komen we hebben een nieuwe Viera nodig.
Maarja Man city met hun hebberige gedoe krijgen waarschijnlijk hun zin.
Schandalig die mensen.

28 juni 2010 om 23:54

Zou een zeer geschikte speler voor Arsenal zijn ja, maar denk niet dat hij daarvoor kiest.
Mede door de mindere ervaringen van zijn broer Kolo, en Kolo speeld vast ook een grote in het binnen halen van Yaya bij Man city.

29 juni 2010 om 00:52

Arsenal mag Yaya best hebben maar dan zal er iemand wel de omgekeerde weg moeten bewandelen.

29 juni 2010 om 15:33

Haha nee Fabregas gaat niet naar Barca.
Arsenal die moet gewoon 20 miljoen bieden op Yaya.

Zeer jammer dat ze Toure willen laten gaan, ijzersterke verdeigende middenvelder. Die je eventueel ook nog als centrale verdediger kan gebruiken. Denk dat Mascherano zijn opvolger gaat worden, ook een zeer goede speler. Maar toch had ik liever Toure erbij gehouden, hij kent de club en heeft de klik al met de medespelers. Mascherano zou totaal kunnen floppen bij Barcelona..

Kortom hij zou alleen weg mogen voor een bedrag dat niet te weigeren is.

28 juni 2010 om 23:49

Denk het niet, Busquets was dit seizoen gewoon al basisspeler en dat zal hij blijven. En Keita die ook daar kan spelen natuurlijk als back-up.

Henry heeft veel kritiek over zich heen gehad in zijn Barça periode, maar toch gaf hij altijd alle 100%. In zijn eerste jaar vond ik hem al geweldig. Scoorde toch nog 12 goals in de competitie (en nog enkele in andere wedstrijden) ook al was hij op een heel andere positie terecht gekomen die hij eigenlijk gewend was van Arsenal. Ook zijn tweede jaar had hij een groot aandeel. Hij vormde de dodelijkste voorhoede van het seizoen, samen met Eto'o en Messi. Jammer genoeg afgelopen seizoen minder aan spelen toegekomen door het grote talent Pedro, maar ik denk dat hij afgelopen seizoen een goede leermeester voor Pedro is geweest.
Henry bedankt! Het ga je goed.

Van Touré vind ik het wat minder. Toch een geweldige speler met een super mentaliteit. Vocht elke wedstrijd negentig minuten lang... Vind dit toch wel erg jammer. Yaya dus waarschijnlijk richting Manchester. Maar misschien hem gebruiken in een deal met een gewilde Arsenal speler?

en ik maar horen dat Real 'goeie 'spelers'' wegdoet om ruimte te maken voor een overbodige speler.(fabregas, Torres) Sorry hoor maar dit is ook beleachelijk. Toure is de breker op de middenveld. Hij ruimt de troep op van Xavi en Iniesta. Wie willen ze daar neerzetten? Cesc??? haha

30 juni 2010 om 10:31

Voor zover ik weet maakt Xavi geen troep. Ik denk dat Pep zo wilt spelen volgend seizoen.

Henry voegt serieus niks meer toe, helaas. Nog steeds een geweldige speler, maar Bojan en Pedro moeten nu toch echt de voorkeur krijgen.
Touré vind ik persoonlijk ook beter dan Sergio, maar als hij niet aan spelen komt dan snap ik wel dat hij weg wilt.

Valdés
Dani Alves
Puyol (C)
Piqué
Abidal
Xavi
Busquets
Fabregas
Messi
Villa
Iniesta

life is pretty in los angeles city zou ik zeggen
gewoon doen joh

29 juni 2010 om 00:27

hij houd eigenlijk meer van de stad new york en dat is ook een grote reden dat ie naar de red bulls wil.

Lol, iedereen roept en ook heel Barca, Yaya is een beest dit dat, en floeps krijgt ie te horen dat ie mag vertrekken, mooi is dat. En wat zal er met Zlatan gebeuren.

Henry heeft in zijn 1ste jaar het wel top gedaan, maar het was al duidelijk dat hij over zijn top heen was en dat was al bij Arsenal zo. Arsenal is daar goed in, ze weten wanneer ze iemand moeten laten gaan en ze weten dus wanneer iemand niet beter zal presteren. Een Vieira bijv. zelfde liedje.

Lekker ballen met Beckham in Amerika

30 juni 2010 om 10:34

Ik snap je reactie niet.
Henry viel in zijn eerste jaar juist een beetje tegen. In zijn tweede seizoen speelde hij de sterren van de hemel. Afgelopen seizoen was dan weer dramatisch.

Bij Arsenal was hij niet over zijn top, maar regelmatig geblesseerd. Kijk maar eens hoe goed hij speelde in zijn laatste seizoen bij de Gunners. Alleen maar belangrijke doelpunten en assists. De ene wonderschone treffer na de andere.

Vieira was juist op zijn beste kunnen toen hij naar Juventus vertrok. Daar speelde hij ook ijzersterk en bij Inter ook nog. Pas toen hij de 30 gepasseerd was, ging zijn spel wat achteruit.

En nog over Yaya: hij wilt zelf weg. Je moet wel dingen weten over de inhoud voordat je reageert.

Touré moet gewoon lekker naar Arsenal gaan. Lekker achter Fabregas, Nasri en Walcott gaan spelen. Kan Wenger goed gebruiken als verdedigende middenvelder. Hopelijk komt Kjaer nog de verdediging versterken want wat lengte kunnen de Gunners wel gebruiken.

Almunia
Sagna
Kjaer
Vermaelen
Clichy
Touré
Walcott
Fabregas
Nasri
Arshavin
v. Persie
30 juni 2010 om 10:36

Je kunt beter Gallas laten staan en een fatsoenlijke rechtsback halen.
Stekelenburg zou ook een topaankoop zijn. Die verdient het om naar een topclub te gaan en is twee keer zo goed als alle keepers die bij Arsenal onder contract staan... bij elkaar!

Aankoop
Aankoop
Gallas
Vermaelen
Clichy
Fabregas
Touré
Nasri
Walcott
Van Persie
Arshavin

Respect voor Henry. Oke, hij heeft nooit zijn niveau gehaald die hij in Londen wel had, maar laten we het maar van de positieve kant zien. Geweldige carrière gehad! Het ga je goed.

Dat Touré vertrekt vind ik eigenlijk heel raar. Die heeft in seizoen 08-09 erg veel gespeeld en was belangrijk, maar blijkbaar vind Pep het maar niks. 1 ding snap ik dus niet helemaal, die geruchten over Mascherano, daar moet zeker wel een kern van waarheid inzitten. Maar hoezo Mascherano dan? Touré is ook geweldig + kan centraal achterin. Dat hij niet met Touré verder wilt en voor Sergi kiest, oke, maar hoezo dan wel interesse hebben in Mascherano?

Maar goed, blijkbaar wilt Rosell nog wel geld in't laatje krijgen om niet al te veel bij te leggen voor Cesc, want die komt hoe dan ook. Echt waar. Je kan niet het seizoen beginnen met 4 middenvelders waarvan er 1 erg blessure gevoelig is.

29 juni 2010 om 00:35

Yaya wil zelf weg. Meneer kan het niet verkroppen dat ie bij Barça op de bank moet zitten en wil ergens anders ballen.
Prima, daar gaat Barça dan ook niet moeilijk over doen.
Barça heeft altijd duidelijk gemaakt dat ze hem waarderen en liever bij Barça willen houden. Maar op het moment dat een speler wil vertrekken en zo lastig gaat doen (middels z'n zakenwaarnemer), kan ie opbokken.

29 juni 2010 om 00:46

Zou jij het wel kunnen verkroppen dan? Om op de bank te worden gezet terwijl je 3 klasse beter ben dan iemand die op jou plaats speelt?

29 juni 2010 om 00:56

Overdreven is ook een vak hé. Als Touré daadwerkelijk 3 klasse beter is had hij wel het hele seizoen gespeeld. Busi is de toekomst van Barcelona deal with it.

Of Cesc komt is ook maar afwachten hij heeft gezegd hem wel te willen hebben maar niet meer dan 50 miljoen euro voor te willen betalen. Terwijl die Gooners minstens 65 miljoen euro willen. Dat wordt hem dus niet. Naar goedkopere opties kijken lijkt mij beter denk aan jongens als Ozil, Pastore en Javi Martinez.

29 juni 2010 om 02:31

Om te beginnen hebben we het over Barça, niet een of andere subtopper/middelmoot. In mijn ogen mag je ook blij zijn met regelmatige speeltijd, hetgeen Touré kreeg.
Overigens is Touré inderdaad als complete voetballer beter dan Busquets, maar past Busquets weer beter in het systeem van Barça. En hij zou zich ook kunnen manifesteren als Henry, die niet liep te janken over een plaats op de bank maar zich als een volwaardig prof heeft gedragen.

En ik wou er alleen mee zeggen dat het niet zo raar is. De jongen wil weg, dan mag ie dat ook. Het is niet zo dat Barça van 'm af wil.

30 juni 2010 om 10:39

Je snapt het ook niet hè? Henry klaagde niet omdat hij zag dat Pedro en Bojan het veel beter deden.

Touré is nog altijd 2 klasses beter dan Busquets. Jouw argument gaat gewoon niet op: Sergio past beter bij het Barça-spelletje. Waarom dan? Geef goede argumenten. En niet die onwaarheid als: Touré loopt teveel met de bal aan de voeten. Want dat doet hij niet, ik weet niet waar je het over hebt. Ibrahimovic en Busquets doen dat juist! Echt raar als Touré weg gaat, maar wel begrijpelijk.

Jammer van vooral Yaya Touré vind ik dat. Dat is gewoon een van de beste spelers op zijn positie en daarom vind ik dat Barcelona veel meer moeite had moeten doen om hem te behouden. Ik vraag mij af of iemand die positie zo goed kan invullen als hem. Busquets doet het zeker aardig, maar Touré brengt nog zoveel meer. Er worden grote namen als vervangers genoemd, maar Touré was ook vrij onbekend toen hij bij Barca kwam en kijk een tot wat hij gegroeid is. Misschien is het daarom ook nog helemaal niet zo slecht dat Barcelona ook in enkele spelers uit de Franse competitie geinteresseerd is om deze positie in te vullen. Van Henry kan ik het begrijpen. Hij zal Barcelona ook alleen maar geld kosten en veel kunnen ze toch niet vragen voor hem, hij is al op leeftijd en zijn prestaties zijn er ook niet naar om het onderste uit de kan te halen. Bovendien heeft hij nog altijd de droom om in Amerika te gaan wonen en nu lijkt mij dan het beste moment om daar ook nog even te gaan voetballen zolang het kan.

29 juni 2010 om 00:21

Dat vind ik dus ook. Ik vond dat Yaya Touré er gewoon altijd stond en bergen werk opknapte. Busquets is natuurlijk jong en 'van het huis', maar die betrapt ik toch sneller op een verkeerde inspeelpas. Touré was gewoon heel belangrijk voor het evenwicht in de ploeg, ook al speelde hij vorig jaar (onbegrijpelijk wat mij betreft) weinig. Ik hoop dat ze inderdaad niet puur naar een naam op zoek zijn, maar een gerichte aankoop doen, iemand die voor balans in het elftal zorgt

29 juni 2010 om 00:47

Ook mee eens. Ben zeer gecharmeerd van Yaya Toure. Zoveel rust aan de bal. Zo sterk. Zo gevaarlijk zodra hij begint aan zijn solo dribbels. Zo groot. Een van de beste op zijn positie.
Zorgde toch altijd ervoor dat Xavi en Iniesta ''vrij spel'' hadden en liep hun fouten dicht.

Goed nieuws voor Real.

Touré is idd een beest, maar waar hij in Catalonië vaak op bekritiseert wordt is het feit dat hij te veel met de bal aan de voet loopt. Het snel inspelen en gelijk weglopen beheerst hij veel minder als bijvoorbeeld Busquets. Doet niets af aan het feit dat ik hem liever zag blijven.

Dit zal wel betekenen dat er een nieuwe middenvelder aangetrokken moet worden. Ben benieuwd wie buiten Fabregas nog meer gehaald zou kunnen worden.

De ontbinding van het contracy zal voor iedereen positief zijn zowel fimamcieel als sportief. Ik ben wel verrast door het nieuws over Toure wat ik op zijn positie tog eem (wereld)topper vindt en zowel voetballend als verdedigend/controlerend vindt ik hem beter als een Busquets.

Nu Touré weggaat heeft Barca eigenlijk geen vervanger voor Sergio toch? Keita is er nog, wat niet echt die positie is, maar dan? Ik vind het toch wel raar dat ze hem weg doen eigenlijk. Ideale wissel en gewoon een uitstekende stand-in. Met de fysiek toch mindere spelers bij Barca is hij natuurlijk een verrijking en staat altijd klaar. Ik vind Sergio persoonlijk veel beter, vooral vanwege zijn techniek en inzicht en potentie, maar Toure is gewoon een reus. Zou me mooi lijken als hij naar Arsenal zou gaan, maar misschien wil hij wel met zijn broer spelen. Als hij naar Man City gaat lijkt mij dat overigens slecht nieuws voor de Jong. Eerlijk is eerlijk, die keuze lijkt mij snel gemaakt. Ik vind Toure toch net een maatje groter dan de Jong, en twee van die spelers is overkill. Maar we zullen zien natuurlijk.

Thierry Henry. Eén van de beste spitsen ooit. Had van mij veel eerder naar Barcelona mogen komen. Of hij had bij Arsenal moeten blijven. Oh wat heb ik genoten van deze vent. Ook bij Barça, hoe vaak mensen ook over hem zeuren. Hij staat de laatste tijd negatief in het daglicht omdat hij dit seizoen weinig gepresteerd heeft. Hij is één keer heel belangrijk geweest, en dat was met die handsbal. Jammer dat daar zo lang over gezeurd wordt.

Ik vind het nog knap van Thierry dat hij van diepe spits naar linksbuiten is geëvolueerd. En in zo'n snelle tijd. En dan toch nog veel en schitterende doelpunten maken. Hij heeft drie hattricks gemaakt bij Barcelona, waarvan twee tegen Valencia. Ik heb nog snel het shirt van 2010/2011 met zijn naam erop kunnen bestellen (het 3e shirt, dat is echt mooi) en daar ben ik blij om

Henry = heldt.
Net als Eto'o btw.

Was te verwachten.
1 van de beste spitsen ooit is op zijn einde.
Helaas

Nu gewoon mooi afsluiten je prachtige cariere, wel jammer dat het WK zo is gelopen voor je.

Geruchten zijn dat Barcelona grote intresse heeft in Mesut Ozil van Werder.

Bron fcbarcelona.nl

30 juni 2010 om 10:41

Özil is inderdaad een geweldige speler, maar die komt toch op de bank! Dit zou meer een aankoop zijn uit frustratie dat ze Cesc niet konden halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren