Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Mourinho kan opgelucht ademhalen na diagnose Belgische voetbalbond

Laatste update:

Marouane Fellaini heeft mogelijk een ernstige blessure opgelopen. De middenvelder van België moest zaterdag de strijd na een half uur staken tegen Bosnië-Herzegovina (3-4), nadat hij uitviel met een knieblessure. Bondscoach Roberto Martínez houdt rekening met het slechtste scenario. "Ik heb het gevoel dat de gewrichtsbanden zijn geraakt. Nader onderzoek moet dat uitwijzen."

Als het voorgevoel van de Spanjaard klopt, dan staat Fellaini mogelijk maanden aan de kant. Engelse media speculeren zelfs al dat zijn deelname aan het WK 2018 gevaar kan lopen. Voor Manchester United is het nieuws eveneens een klap: tijdens de absentie van de eveneens geblesseerde Paul Pogba is Fellaini uitgegroeid tot belangrijke speler van the Red Devils. Zaterdag scoorde hij nog tweemaal in het duel met Crystal Palace (4-0).

Omdat Pogba waarschijnlijk tot december aan de kant staat, leek een prominente rol weggelegd voor Fellaini in de komende maanden. Dat lijkt nu onwaarschijnlijk, al heeft de club noch de Belgische voetbalbond een officieel statement naar buiten gebracht over de kwetsuur. Mogelijk zal worden gewezen op het knollenveld in Sarajevo waar België zaterdag op moest spelen.

Update 8 oktober 2017 12:35 uur - Mourinho kan opgelucht ademhalen na diagnose Belgische voetbalbond
De blessure die Marouane Fellaini zaterdagavond opliep in het WK-kwalificateuduel van België met Bosnië en Herzegovina blijkt mee te vallen. Aanvankelijk werd gevreesd dat de linkerknie van de middenvelder van Manchester United ernstig letsel had opgelopen, maar uit nader onderzoekt blijkt dat slechts sprake is van een oprekking, zo meldt Het Laatste Nieuws. Fellaini moet naar verluidt twee tot drie weken rust nemen en zal daardoor hoe dan ook de afsluitende kwalificatiewedstrijd van de Belgen tegen Cyprus van dinsdag aan zich voorbij moeten laat gaan. Voor Manchester United-manager José Mourinho is de gestelde diagnose een meevaller, daar de boomlange Belg dit seizoen een gewaardeerde kracht is op zijn middenveld.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

2 seconden er langs gezapt en dacht; wtf is er met het veld gebeurd. Dit bericht verbaasd me niks.

8 oktober 2017 om 04:11

Nu gaat Mourinho vol voor Emre Can in de winter. Zijn contract loopt af en Man U gooit dan gewoon 40mio op tafel om Juve en alles en iedereen duidelijk te maken wie t geld en daadkracht heeft.

Verdomme, speelde super de laatste tijd.

Nu hebben we nog Matic, Herrera, Carrick en eventueel Tuanzebe en McTominay over wat in principe genoeg is. Als nog is het doodzonde dat we Fellaini moeten missen, hij was de laatste tijd toch wel belangerijk voor ons.

8 oktober 2017 om 11:06

Qua aantal wel, maar kwalitatief ga je zwaar achteruit. Al gaat het nog wel zolang hij met een 10 wil spelen. Matic en Herrera kan nog wel.
Carrick is trouwens ook geblesseerd volgens mij, al weet ik niet hoe ernstig.

8 oktober 2017 om 19:41

Bij blessures kan Pereira ook terug geroepen worden. Hij heeft een recall clausulle.

Martinez kan nu toch wel moeilijk om Radja heen.

7 oktober 2017 om 22:10

Nu zal er niemand meer bijkomen voor dinsdag. Denk trouwens dat hij sowieso nog liever Vadis Odjidja of zo erbij haalt. Of hij dat aandurft, geen idee.

Zeer jammer dit, maar een middenveld met Matic en Fellaini vond ik toch al iets te veel van het goede. Herrera is een fijne speler en kan prima naast Matic spelen.

Mooi dat iedereen hier hem liever kwijt dan rijk was.. en nu speelt ie verdienstelijk en is die volgens alle fans hier ineens onmisbaar 😂. Geweldig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren