Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Mexicaans international komt ‘veilig en wel’ aan bij ziekenhuis

Laatste update:

Mexicaanse media melden dat Olympiacos-aanvaller Alan Pulido is gekidnapt. De 25-jarige international woonde zaterdagavond een feest bij en werd na afloop meegenomen door zes gemaskerde mannen, zo heeft zijn broer Armando laten weten.

/

Het gebeurde in Ciudad Victoria, de stad waar Pulido vandaan komt en nog altijd een huis heeft. Hij verliet rond twee uur ’s nachts het feest, waarna de mannen hem en zijn vriendin Ileana Salas opwachtten. De vrouw, die vijf maanden zwanger is, zou vrijwel meteen daarna zijn vrijgelaten in een parkeergarage.

De zesvoudig international van Mexico zou volgens zijn broer door ‘meerdere vrachtwagens’ zijn meegenomen. De politie van de Mexicaanse staat Tamaulipas, die wordt geteisterd door criminaliteit, is onmiddellijk een grote opsporingsactie gestart.

Update 30 mei 08.40 uur - Mexicaans international komt ‘veilig en wel’ aan bij ziekenhuis
Alan Pulido is weer terecht. De aanvaller van de nationale ploeg en Olympiacos is naar een ziekenhuis in Tamaulipas gebracht om daar weer op kracht te komen. De autoriteiten hebben laten weten dat de 25-jarige Pulido ‘veilig en wel’ is aangekomen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bizar dat dit soort dingen in sommige landen gewoon regelmatig gebeuren.. Hoop dat ze hem snel vinden!

Dat is wel heel ernstig. de politie moeten wel snel zoekactie gaan, want veel bende moorden veel gijzelaars als ze geen geld krijgen.

29 mei 2016 om 18:29

De politie is helaas voor het overgrote deel ook corrupt in Mexico. Ze werken vaak mee/samen met criminelen..

29 mei 2016 om 23:11

Dat ben ik helemaal mee eens. Zoals bij de vermiste studenten werden door de politie afgedragen aan de kartels.

29 mei 2016 om 23:49

Panama is een ander land dan mexico just saying..

30 mei 2016 om 00:03

In Mexico was er 40 studenten vermist. Nu nog steeds. Ik heb het niet over Panama.

Sommige plekken in Mexico zijn echt ontzettend gevaarlijk. Je zou haast vergeten dat het een buurland is van het grote USA.

29 mei 2016 om 18:09

Toch ligt het aan de buurman met hun war of drugs die half Latijns Amerika verpest heeft. Blijft natuurlijk verschrikkelijk die ontvoeringen.

29 mei 2016 om 19:38

Afca,

Want wat precies aan de war on drugs heeft latijns amerika verpest? Is het niet juist gewoon de drugsmarkt die de criminaliteit zo opgeschroefd heeft in die landen? Of is de mislukte poging van de US om het tegen te gaan de oorzaak?

29 mei 2016 om 21:10

Echt bijzonder om te zien dat er mensen zijn, die echt letterlijk alles wat mis is in de wereld in de schoen van de VS schuiven.

29 mei 2016 om 21:31

Er gaan meer mensen dood door die war on drugs dan door de drugs zelf, in Mexico rond de 160.000 tussen 2010 en 2014, dat is ongeveer even veel als tijden de onterechte invasie van Irak waardoor Isis is ontstaan.Je hebt gezien hoe het met de drooglegging ging dat werkte ook niet, je kan niet iets verbieden wat mensen toch wel kopen je drukt het alleen in de handen van criminelen in plaats van er accijns op te heffen.

29 mei 2016 om 18:46

En sommige plekken in het grote USA zijn niet ontzettend gevaarlijk?

Het 1ste wat bij mij opkomt is de film men on fire van Denzel Washington.
Nergens in de wereld worden er meer mensen ontvoerd als in Mexico.
Dat komt omdat de bendes een goede band hebben met de politie en politiek.
Hoop dat het goed komt met hem maar ik vrees voor het ergste.

30 mei 2016 om 09:48

Off-topic.
In die film was het toch juist de vader zelf die zijn dochter liet ontvoeren?
Het is helaas voor velen de makkelijste manier om aan geld te komen, rijke voetballers ontvoeren in de hoop er zelf snel beter van te worden.

Belachelijk! Wat een idiote mensen.. Hoe haal je het in je hoofd?! Hopen dat hij snel en ongedeerd weer thuis komt!

Het valt me nog mee dat ze zijn zwangere vriendin hebben laten gaan. Nog iets van menselijkheid bij de ontvoerders.

29 mei 2016 om 19:50

Gaat vaak toch alleen maar om geld

29 mei 2016 om 21:30

Uiteraard. Dwangsommen.

29 mei 2016 om 23:10

die vriendin is denk ik niet interessant aangezien zij niet zo beroemd is als haar man

We leven nou eenmaal in een crazy wereld. Hopen voor beste jongen dat ie veilig thuis komt, maar in Mexico weet je het maar nooit. Als je kijkt naar wat die drugsdealers wel niet doen voor centen zou het mij niks verbazen als deze arme jongen vermoord ergens gedumpt wordt =/.

Dit is dus 1 van de redenen waarom ik na 12 jaar Mexico weer terug in Nederland ben met (mexicaanse) vrouw en kids.. afpersingen, ontvoeringen, het is echt bizar hoe frequent het momenteel voorkomt. En het kan tegenwoordig iedereen overkomen. Of je nu geld hebt of niet.

Dood en doodzonde dit.. het is zo een schitterend mooi land.

29 mei 2016 om 19:19

Mee eens, ben er een paar keer gekomen. Het is een geweldig mooi land met veel potentie. Jammer dat het zo vernietigd wordt door corruptie en criminaliteit

Helaas delen we deze aardbol met een aantal zieke geesten.

Gelukkig maar, goed nieuws. Alhoewel ik wel graag wil horen wat er zich heeft afgespeeld bij zijn vrijlating. Denk dan toch dat er een som geld is betaald.

Ik vind het vreemd dat hij niet met een bodyguard rondloopt, hij is daar opgegroeid en moet toch wel weten wat voor mensen daar rondlopen. En vooral met een zwangere vrouw zou ik daar niet vrij rondlopen. Ookal loop je er met een kalasjnikov, die gasten zijn gek daar.

Al met al goed nieuws voor hem en zijn familie, en voor de voetballiefhebbers.
Hoop trouwens dat er niks mis is met het kindje, die vrouw heeft ook een zware stressvolle 2 dagen achter de rug.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren