Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Liverpool gaat bod verhogen, Manchester United haakt af'

Laatste update:

Liverpool is de eerste club die een officieel bod op Nathaniel Clyne heeft uitgebracht, zo schrijven diverse Britse media vrijdag. De rechtsback van Southampton wordt al maanden met een zomerse transfer in verband gebracht en de Merseyside-club zou inmiddels de eerste club zijn die daadwerkelijk tot koop wil overgaan. The Reds kregen echter nul op het rekest.

/

Britse media schrijven dat Liverpool een formeel bod van bijna veertien miljoen euro op Clyne heeft uitgebracht. Hoewel de Engels international nog maar tot volgend jaar zomer in het St Mary’s onder contract staat, achtte de clubleiding het niet afdoende om Clyne te laten gaan. Alleen tegen het ‘juiste’ bod is Southampton bereid om medewerking te verlenen.

Clyne wordt op Anfield gezien als de perfecte opvolger van Glen Johnson, die na 30 juni van de loonlijst verdwijnt. De rechtsback geniet ook interesse van Manchester United en kan overigens ook nog een nieuw contract met the Saints ondertekenen. Volgens Britse media wil Liverpool ook werk maken van de komst van Nicolás Gaitan, die overigens ook bij Manchester United in beeld is. Benfica hanteert een vraagprijs van naar verluidt circa 28 miljoen euro.

Update 29 mei 17.30 uur - 'Liverpool gaat bod verhogen, Manchester United haakt af'
De belangstelling van Liverpool voor rechtsback Nathaniel Clyne lijkt echt serieus te zijn. Southampton heeft een bod van bijna veertien miljoen euro afgewezen, maar volgens de Daily Mail zal Liverpool zijn voorstel nog gaan verhogen. Sky Sports meldt verder dat Manchester United, dat lange tijd de belangrijkste kandidaat was om Clyne binnen te halen, niet langer in de race zou zijn.

Denk jij dat Nathaniel Clyne een nieuw contract met Southampton ondertekent?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat manchester hem haalt pas daar echt die positie is naar mijn mening ook het zwakst

29 mei 2015 om 11:10

Bij United zou hij prima passen ja, Rafael kan dan mooi als back-up fungeren en Valencia naar zijn oude positie rechtsvoor.

29 mei 2015 om 11:28

@ivanovic; heb jij echt zo'n hekel aan Man utd dat je hoopt dat Valencia daar rechtsbuiten komt te spelen?

29 mei 2015 om 11:58

Haha idd, valencia is niet om aan te gluren.

29 mei 2015 om 17:59

Je kunt geen 11x nummer 10 op het veld hebben rondlopen!

29 mei 2015 om 18:36

Vind dat valencia het nog best degelijk doet op rechtsback

Southampton, de nieuwe kweekvijver van Liverpool. Arme Ronald Koeman. Ik ben benieuwd of hij alle vertrekkende spelers komend jaar weer zo goed kan opvangen

29 mei 2015 om 11:33

Inderdaad.
Daarom had ik ook zo gehoopt dat Southampton ten koste van Liverpool Europees voetbal had behaald. Lambert, Lovren, Lallana weghalen en nog gelijkwaardig zijn aan The Saints.

29 mei 2015 om 11:48

Lambert en Lovren niks meer van gezien verder bij Liverpool.

29 mei 2015 om 12:42

Lallana heeft ook gewoon een waardeloos seizoen gehad ten opzichte van vorig jaar.

29 mei 2015 om 19:16

Maar daar verwacht ik volgend jaar meer van...

29 mei 2015 om 12:11

Hoezo? Lallana is de enige die vanuit de jeugd komt en was al 25.

Dan heb united met Shaw, Arsenal met Walcott en the Ox en Tottenham met Bale.

Kweekvijver voor topclubs, maar dat is meestal toch?

Tja.. ook met Clyne ga je de PL niet winnen. Kost nog eens veel geld ook. Laat hem maar naar United gaan.

29 mei 2015 om 11:10

clyne was 1 van de beste Rb's in PL dit jaar , zou alleen ivanovic wat hoger in schatten? Maar verder was dit jaar niet echt iemand beter dan Clyne .

29 mei 2015 om 11:13

Janmaat was ook lekker op dreef hoor.

29 mei 2015 om 11:18

Janmaat was lang niet zo goed als Clyne

29 mei 2015 om 11:19

Aanvallend, niet verdedigend. Daarin is Clyne echt wel beter, hoop dat die naar ManU gaat, Liverpool is een te grote chaos.

29 mei 2015 om 11:29

Ivanovic is na de winterstop wel zwaar afgezwakt. Werd makkelijk voorbij gedribbeld en maakte wat domme fouten. Over het gehele seizoen was Clyne beter. Ik heb het enkel over dit seizoen.

29 mei 2015 om 13:38

Ivanovic is na de winterstop enorm teruggevallen. Maar ook Southampton is na de winterstop teruggevallen en Clyne was in dat team geen uitzondering.

29 mei 2015 om 11:19

Dan is het toch een prima aankoop voor Liverpool, die gaan de PL ook niet winnen

29 mei 2015 om 13:06

Hahahaha Jordinhooo for president!

29 mei 2015 om 13:59

Arsenal kan dan toch ook gewoon aansluiten in het rijtje van geïnteresseerde clubs als we het daar over gaan hebben

29 mei 2015 om 18:38

Dit jaar wordt het jaar van Arsenal heb ik gelezen. Vorig jaar ookal trouwens

Voor Clyne moet je een hoge prijs vragen deze speler is echt heel goed!! Ik zie hem idd als een prima vervanger voor Johnson alleen moet Southampton een hoge prijs vragen!!

Het zou met niks verbazen als Johnson dan juist naar Southampton gaat, mocht Clyne daadwerkelijk vertrekken.

Ze hebben ook Flannagan nog. Hij speelde voor zijn blessure best goed. Ik weet niet hoe lang hij nog geblesseerd is, maar als dat nog maar kort is dan is het best zonde om veel geld aan Clyne uit te geven.

29 mei 2015 om 12:19

Flannagan is toch een linksback? Of heb ik dat verkeerd?

29 mei 2015 om 13:52

Nee rechtsback

29 mei 2015 om 14:02

Rechts, maar kan ook op links.

Groom Flanagan voor links en Clyne op rechts en je hebt misschien wel de toekomstige backs van Engeland in huis.

Dromen is belangrijk in deze tijd

29 mei 2015 om 18:12

Ik denk toch eerder dat Shaw eerder de linksback van Engeland gaat worden. Een defensie met Smalling/jones/stones en dan Clyne/walker rechtsachter.

Southampton weet dat Liverpool meer kan betalen dan 14 miljoen, dus logisch dat ze hem niet verkopen. Vraag me ook af of Clyne zin heeft in Liverpool. Zie hem eerder vertrekken naar een CL club, want anders is het niet zo'n grote stap naar voren.

29 mei 2015 om 11:21

Het is in elk opzicht een grote stap vooruit, dat CL wordt wel iets te vaak aangehaald, al snap ik natuurlijk wel wat je bedoeld

Johnson en 15 miljoen bieden. Een middenvelder halen en met Sterling een marquee signing halen. Zo moeilijk is het niet.

29 mei 2015 om 11:58

Contract van Johnson loopt toch af dit jaar? Loopt toch niet tot medio 2016?

29 mei 2015 om 12:50

Marquee signing? Moeilijk voor Liverpool. Liverpool gaat niet strijden om de titel andere clubs betalen meer salaris nee wordt moeilijk

29 mei 2015 om 13:56

Onze financiële daadkracht heeft qua salaris en transfergelden nooit een limiet bereikt volgens de eigenaren. Dat het beleid veel met bonussen werkt is alleen maar slim.

Dus je argument over salaris is uit de lucht gegrepen.

Je zal het misschien vergelijken met 'city salarissen', maar dat is een club die overbetaald voor spelers en dat zou een United of Arsenal ook niet doen.

29 mei 2015 om 18:46

Ben t er wel mee eens dat Liverpool eens hun knip moeten trekken voor een grote speler, als je dat doet zijn spelers als clyne ook eerder geïnteresseerd in Liverpool.
Als je Cavani kunt kopen ben je al een heel eind, die verdiend z'n eigen wel terug in marketing.
Tot zover mijn mening over de rivaal

Ik snap dat Liverpool niet zo goed, oké, ze hebben een goede klapper gemaakt met Suarez, maar zo belachelijk rijk zijn ze nou toch ook weer niet?
Ik zie ze als het Feyenoord van Engeland, maar ze blijven maar kopen kopen kopen, dit kan toch niet lang meer goed gaan financieel?

29 mei 2015 om 11:51

Als in financieel Feyenoord of Sportief Feyenoord?


Weet ook zo niet waar ze het vandaan halen. Spelen geen CL en hebben volgens mijn ook geen Rus of oliesjeik die de club financierd.

Of leven ze nog steeds op de transfer van Suarez?

29 mei 2015 om 11:57

In verhoudingen met de competitie bedoelde ik eigenlijk voornamelijk, maar op zich in meer opzichten.
Vorig jaar werd het tweede met de Guidetti van Liverpool genaamd Suarez, de stad en de meeste banen daar zijn vergelijkbaar, het is een volksclub, qua positie op de ranglijst doen ze het vergelijkbaar, qua speelstijl, qua alles eigenlijk.

Ik zie Liverpool wel een beetje als het Feyenoord in het groot. Alleen stond Feyenoord enkele jaren geleden niet zo goed voor in financieel opzicht en verwacht ik dat Liverpool dat over enkele jaren zal gaan overkomen als het zo door gaat.

29 mei 2015 om 19:00

http://www.transferleague.co.uk/liverpool/english-...
http://www. transferleague.c o.uk/liver pool/englis h-football-team s/liverpool-tra nsfers

Meer dan 300 miljoen pond verlies de afgelopen 20 jaar, da's gemiddeld 15 miljoen per jaar, er zijn maar weinig clubs die zich dat kunnen veroorloven volgens mij.

Iedere Engelse topclub zou Clyne moeten willlen halen.
Groot talent die de komende tien jaar bruikbaar zou zijn.
Ook handig met de wetgeving van die in eigen land opgeleide spelers.

zowel clyne als gaitan staan ook in de interesse van Man U. De keuze tussen liverpool en United zal normaal gesproken altijd op United vallen. Zowel financieel als sportief een betere club dan liverpool. Alleen als een speler een liverpool fan is, zal er voor liverpool gekozen worden denk ik. Of als de speler bij liverpool wel gegarandeerd een basisplaats heeft en bij united niet.

Naar dat hij erg goed is is hij ook nog jong en Engels, dat is ook gunstig om hem dan te halen en speelt ook mee.


Southampton moet flink kunnen cashen en vervolgens een vervanger halen.

Clyne gaat het niet halen bij een echte topclub al City of Chelsea, daar word je te snel vervangen. Arsenal heeft hem niet nodig.

Omdat Louis bij United zit schat ik dat hij daar wel zal aarden en beter zou kunnen worden anders had ik gezegd dat Liverpool de enige optie is voor dat tussenstapje hogerop naar de top.

United zal voorkeur krijgen vrees ik of Lallana moet hem over kunnen halen

29 mei 2015 om 12:44

Idd denk ik ook, een van zijn beste vrienden speelt ook nog eens bij United dus de kans is wel groot. Ik heb zo'n gevoel dat het een chaos word op de transfer markt dit jaar. Ik vraag met af met hoeveel het transfer record gebroken gaat worden. Er worden zoveel grote namen genoemd en nu ook dit soort spelers die voor absurde bedragen naar een andere club in de PL gaan.

Ik gok dat er dubbel zoveel uitgegeven gaat worden als het record. Vooral United, City en Liverpool moeten echt wat doen om bij te blijven.

29 mei 2015 om 13:50

FFP beperkt dit voor City omdat deze club nog ver achter loopt qua grootte en omzet met United. United heeft van alle clubs het grootste budget, dus daar zal denk ik ook het vuurwerk van komen.

City zou alleen kunnen als ze het grootste gedeelte van het budget aan 1 speler uitgeven, maar ik denk dat er wel meer spelers nodig zijn wanneer er spelers dreigen te vertrekken. Ze vertrekken dan ook nog eens zonder veel geld in het laatje van City te gooien.

WIl Liverpool nou nog een flop van Southampton je zou toch zeggen dat ze iets geleerd hebben van de transfers Lovren en Lallana.

Hoop dat Chelsea hem oppikt. Ivanovic wordt een jaartje ouder en Clyne is de toekomst van Engeland op de rechtsback positie.

29 mei 2015 om 14:03

Chelsea kan niet alles kopen son...

Azpi is van nature rechtsback, dus dat is jullie toekomst op rechts lijkt me

Liverpool moet max 20 miljoen bieden, goede rb maar niet 28 miljoen waard. Liverpool moet niet zoals afgelopen jaren met teveel geld gaan smijten.

Ik vind 14 miljoen nog weinig voor een engelse speler, En deze is nog een van de betere. Denk dat hij toch als snel 25 -30 miljoen gaat opleveren. Vind het dom dan man utd hem niet haalt. Want de achterhoede is echt slecht

Jaren geleden toen de prijzen nog niet zo hoog waren, legde Liverpool al bijna 25 miljoen neer voor Glen Johnson, dus in dat opzicht is dit een schijntje voor een nieuwe back waar je aan flink aantal jaren mee vooruit kan. Jammer genoeg wel weer van Southampton, maar wel een hele goede back.

redelijk team?

mignolet
clyne
skrtel
sakho
moreno
henderson
emre can
lallana
coutinho
sturr
benteke

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren