Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Leonardo is 'serieuze optie' voor FC Eindhoven

Laatste update:

Leonardo is nog altijd op proef bij FC Eindhoven. De 33-jarige dribbelaar heeft het goed naar zijn zin aan de Aalsterweg, al is het de vraag of de Braziliaan nog lang blijft. Technisch manager Harm van Veldhoven laat in ieder geval weten ‘voor alles open’ te staan.

/

“Maar het is op dit moment niet aan de orde. Leonardo wil eerst helemaal fit worden en zich goed voelen”, gaat Van Veldhoven verder. “Voor een jongen met zoveel ervaring is dat laatste ook heel belangrijk. We gaan het van week tot week bekijken en dan is het straks ook aan de speler zelf. Hij moet beslissingen maken over zijn voetbaltoekomst."

Leonardo brak bij Feyenoord door in het profvoetbal en in Rotterdam stond hij bekend als toptalent. De grillige aanvaller speelde in Nederland ook voor NAC Breda en Ajax, om vervolgens de kleuren te verdedigen van Red Bull Salzburg, Ferencváros, 1860 München en Newcastle Jets.

Update 2 augustus 18.26 uur - Leonardo is 'serieuze optie' voor FC Eindhoven
De kans dat Leonardo aan de slag gaat bij FC Eindhoven lijkt behoorlijk groot, meldt het Eindhovens Dagblad. De aanvaller traint al een tijdje mee bij de eerstedivisionist en werkt officieel nog aan zijn herstel, na een noodzakelijke meniscusoperatie. Het gaat echter goed met Leonardo en Ricardo Moniz wil graag weer met de Braziliaan samenwerken. De 33-jarige Leonardo kan de opvolger worden van Jinty Caenepeel, die wil vertrekken.

Leonardo zou een fantastische aanwinst zijn voor FC Eindhoven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goh Leonardo.

Heb hem een tijd niet gezien of iets van gehoord maar als hij niet ál te veel van zijn kwaliteiten is verloren zou hij een goede aanwinst zijn voor zelfs de meeste eredivisie teams..

De voorzet tegen RBC staat nog als de dag van gisteren in mijn geheugen gegrift. Desalniettemin, was een erg leuke speler voor Feyenoord en ook nog wel bij Nac.

13 juli 2016 om 20:23

De voorzet was net zo uniek als de doelpuntenmaker, chris gyan!

Ben benieuwd hoe het is met zijn fysieke gesteldheid. Blijft een leuke speler om in de laatste 10 minuten van een wedstrijd te gooien, zijn actie kan hij niet zijn verleerd.

wauw Leonardo, ik weet nog dat ik samen met mijn vader jeugdwedstrijden ging kijken van de belofte elftal in varkenoord, spelers als van dieren, boutahar, Smolarek, olfers, swerts, Varkevisser, El-Akchaoui, waren teams helemaal aan t wegspelen, boutahar en een Afrikaanse jongen weet niet meer hoe hij heet waren zo goed, maar Leonardo was echt van wereldklasse, hij had potentie om de beste voetballer van de wereld te worden zo enorm goed was hij, hij deed dingen wat ik live heb gezien, wat ik nog nooit had gezien en op zo een snelheid en met zoveel techniek, helaas dacht hij toen hij in de 1e van feyenoord kwam dat hij toen al de beste van de wereld was, hij heeft zijn eigen carriere verknoeid en met die knieblessures erbij was hij gedoemd voor de top, helaas......

Ik denk steeds aan dat beslissende doelpunt tegen Fiorentina als ik aan Leonardo denk.
Goede voetballer maar wat er vaak niet uit kwam. Volwassen is hij nooit geworden.
Levens lessen heeft hij wel gehad. Heeft net aan een familie ruzie in Brazilië overleefd en verder niets meer van gehoord.
Grappig als zo'n speler weer aan komt waaien.

2 augustus 2016 om 19:18

Volgens mij was dat Kennedy Bakircioglu. 1 van de weinig goede dingen die hij heeft gedaan.

Edit: Was inderdaad Leonardo thuis. Kennedy was uit.

Goeie voetballer en zeker een aanwinst voor Eindhoven. Heb nog steeds een zwak voor Leonardo na het zien van zijn documentaire, keihard gewerkt om prof te worden maar moest al zijn geld geven aan zijn moeder en veel grote huizen laten bouwen. Toen hij niet wilde verhuizen en een ander huis liet bouwen werd die in mekaar geslagen door ze broer. Prachtige docu als iemand die wilt kijken maar wel zielig voor deze jongen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren