Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Lens deelt kleedkamer met Frans international van zeven miljoen

Laatste update:

Dynamo Kiev is een van de meest actieve clubs op de transfermarkt. De Oekraiënse topclub versterkte zich eeder reeds met onder anderen Jeremain Lens (PSV), Dieumerci Mbokani (Anderlecht) en Younès Belhanda (Montpellier) en nu lijkt ook Benoit Tremoulinas op weg naar Kiev.

/

Girondins Bordeaux maakt woensdag via de officiële kanalen bekend dat men overeenstemming heeft bereikt over een transfersom. Diverse Franse media claimen dat Dynamo Kiev circa zeven miljoen euro voor de 27-jarige linkerverdediger betaalt. Tremoulinas is inmiddels op weg naar Oekraïne voor een medische keuring en het afronden van de laatste details.

Tremoulinas zal in Kiev een contract voor vier jaar signeren. De Frans international speelde al heel zijn loopbaan voor de club uit de wijnstad. In de afgelopen jaren was er belangstelling, maar om uiteenlopende redenen bleef Tremoulinas in Bordeaux.

Update 12 juli 20.35 uur - Lens deelt kleedkamer met Frans international van zeven miljoen
Dynamo Kiev kondigde woensdag de komst van Benoit Tremoulinas al aan en de linksachter heeft vrijdag met succes de medische keuring doorlopen. De Frans international, die voor zeven miljoen euro de overstap maakt van Girondins Bordeaux, heeft een contract voor vier jaar getekend bij de recordkampioen van Oekraïne. De 27-jarige verdediger moet alleen nog een keuze maken tussen de rugnummers 28 en 33.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat betekent dat Taye Taiwo niet zal blijven, weet iemand hoe zijn toekomst eruit zal gaan zien? Het is echt een voetballer naar mijn hart, zou het haast een idool kunnen noemen. Helaas was zijn stap naar AC Milan geen succes, had hem liever bij Arsenal gezien.

10 juli 2013 om 20:57

Volgens mij is Taiwo onlangs nog naar Bursaspor gegaan,

10 juli 2013 om 21:16

taiwo is gratis naar bursaspor vertrokken

10 juli 2013 om 21:40

Belhanda had toch alsnog afgezegd, althans was er nog geen handtekening gezet? Zelfs nadat hij samen met Lens aan het publiek gepresenteerd werd.

10 juli 2013 om 22:31

Dat bericht was niet op waarheid gebaseerd. Belhanda is gewoon speler van Dinamo Kiev.

Dinamo en Shaktar zijn erg actief op de transfermarkt. Word een mooie strijd komen seizoen.

Hier snap ik dus weer niets van. Tremoulinas is een goede speler daar niet van, maar waarom zou je een linksback halen als je met Selin al een geweldige linksback in huis hebt? Ook de aankoop van Mbokani snap ik nog steeds niet helemaal.

10 juli 2013 om 23:04

Dubbele bezetting, concurrentie.

10 juli 2013 om 23:10

Vida kan ook op linksback spelen als het gaat om dubbele bezetting en concurrentie. Ik vind het zonde voor een talentvolle linksback als Selin dat die hoogstwaarschijnlijk uit de basis gespeeld gaat worden, maar dat neemt niet weg dat Tremoulinas ook een aardige back is(van wat ik gezien heb tenminste).

Als Dynamo Kiev zo door gaat kunnen ze wel eens in de problemen komen want vorige seizoen gingen ze ook veel dure spelers halen en het werd gewoon een fiasco en mocht dat weer gebeuren kunnen ze wel eens in een financiële zwaar weer terecht komen. Want ze willen graag kampioen worden ten kostte van Shakhtar en dat zie ik gewoon weg niet gebeuren en die hebben veel betere collectieve ploeg dan Kiev en zullen blijven domineren daar hoe spijtig het ook is voor Dynamo.

10 juli 2013 om 21:14

Ik zie Dinamo Kiev echt niet gauw in de financiële problemen terecht komen. Simpelweg omdat ze de beste jeugdopleidingen van Oekraïne hebben en misschien wel zelfs van Europa. Er komt altijd wel een goede speler doorheen, zoals Yarmolenko, Harmash, Khacheridi, Koval, Milevskiy, Aliev(jammer genoeg zijn de laatste 2 niet meer wat het geweest zijn) en dan heb ik het nog niet eens gehad over de good old Shovkovskiy, Rebrov en Shevchenko.

En ze spelen nu ook in het NCK Olimpiyskiy stadion, wat financieel meer toekomst heeft dan de oude Valeriy Lobanovskiy stadion.

10 juli 2013 om 23:59

@ Koni:

'simpelweg omdat ze de beste jeugdopleidingen van Oekraïne hebben en misschien wel zelfs van Europa'

Sorry hoor maar hier draaf je een beetje door. Kiev heeft inderdaad een uitstekende jeugdopleiding, deze staat erg hoog aangeschreven maar beste van Europa gaat wel iets te ver amigo. Echter heb je gelijk dat Kiev niet snel failliet zal gaan.

Het Oekraïense voetbal groeit, en daarmee de jeugdopleidingen. Er zijn nu twaalf voetbalscholen in het land. Er wordt hard geprobeerd de achterstand uit de Sovjettijd in te halen. De Oekraïners moeten van ver komen. Niet alleen de trainingsmethoden en de stadions, ook de clubnamen doen denken aan vervlogen, communistische tijden. Metalist Charkov was de club van de metaalbewerkers, Dynamo Kiev was het team van de politie en Sjachtar Donetsk, van de mijnwerkers.

De clubs bestaan niet langer meer alleen uit mijnwerkers of agenten. Het zijn prestigeprojecten geworden van zakenmannen, oligarchen.

Ook is het jeugdvoetbal in Oekraïne nog niet ontwikkeld. Het grootste probleem is het gebrek aan verenigingsleven. In Nederland zitten de jongens al van jongs af aan bij een club en krijgen de juiste tactieken aangeleerd. In Oekraïne bestaan die structuren niet. Als er al clubs zijn, hebben ze geen kantine, noch ouders die helpen de club draaidende te houden. Dat is een probleem wat aangepakt moet worden. Echter vind ik het vaak zonde dat de clubs vele miljoenen aan buitenlandse spelers uitgeven terwijl er in Oekraïne zelf ook nog genoeg te investeren valt. Men is er al wel druk mee bezig, maar deze zomer kijken ze meer naar het buitenland volgens mij.

12 juli 2013 om 20:54

Daarom zeg ik ook: misschien de beste. De Oekraïense jeugd is weliswaar nog niet zo goed als de Nederlandse, maar de talenten die er doorbreken zijn helemaal niet zo slecht. En zeker niet bij Dinamo Kiev, waarbij de jeugd nog veel dingen meekrijgt van het oude Valeriy Lobanovskiy-tijdperk.

Het is inderdaad jammer dat er nu weer een buitenlander komt terwijl je al een goede Oekraïense speler hebt, maar blijkbaar hebben die jongens nog behoefte aan een stukje concurrentie.

12 juli 2013 om 21:08

Koni

Waar halen ze eigenlijk het geld vandaan want ze hebben niet de minste spelers aangetrokken voor heel veel geld (eigenlijk te veel zelfs betaalt) en hadden vorige jaar ook heel veel spelers gehaald voor veel geld en in twee seizoenen hebben ze wellicht meer dan 60 miljoen uitgegeven en plus de salarissen die ze fors betalen. En nog kunnen ze niet tippen aan Shakhtar en als Kiev geen CL haalt dan maken ze eigenlijk wel veel verlies of niet soms?

12 juli 2013 om 21:24

@blackeagles,

Ihor Surkis is een rijke voorzitter terwijl ze met Privat Bank een goed betaalde sponsor hebben. Daarnaast krijgen ze heel veel inkomsten binnen voor het gloednieuwe stadion wat vorig jaar geopend was. Het stadion is niet helemaal uitverkocht, maar er komen wel ruim 40-50.000 man kijken.

Dynamo Kiev maakt nu serieus kans op de Landstitel samen met Shaktar, maar ook Metalist kan voor verassingen zorgen!

Zijn lekker aan inkopen daar in Oekraïne, Shakhtar Donetsk heeft geweldige aankopen gedaan en Dinamo Kiev heeft ook erg goede spelers binnen gehaald. Ikzelf denk toch dat de landstitel weer naar Donetsk zal gaan, maar dat is maar een voorgevoel. De hele organisatie op alle afdelingen binnen Shakhtar Donetsk kloppen, de scouting, het voetbaltechnische gedeelte, het prachtige stadion etc...het totale plaatje klopt voor mij gewoon.

Ik zal komend seizoen weer de top in Oekraïne gaan volgen, zoals ik dit seizoen ook heb gedaan. Zitten toch hele leuke spelers en clubs tussen.

10 juli 2013 om 22:36

Het stadion waarin Dinamo Kiev nu speelt is anders ook niet onaardig. Daar werd zelfs de EK finale gespeeld. Ik denk dat Kiev nu echt serieus mee gaat doen om de titel, omdat de aankopen een stuk gerichter zijn als vorig jaar. Lens en Belhanda kunnen de club naar een hoger niveau tillen en Mbokani kan in de breedte van pas komen(hoewel ik de aankoop niet helemaal begrijp).

11 juli 2013 om 02:35

Ik let veel op Mbokani en ik vind het ook een speler om kiev naar een hoger niveau tillen vorig jaar de beste speler van de Belgische league

Al die transfers ten spijt: hiermee ga je niet concurreren met Shakhtar. Die club heeft een bepaalde visie (zoals Porto) en levert uitstekend scoutingswerk in Zuid-amerika. Dinamo zie ik wel voor Metalist en Dnjepr eindigen komend seizoen, maar meer zit er ook niet in.

12 juli 2013 om 20:58

Ik vond Kiev anders een zeer gedreven indruk maken op het oefentoernooi met Shakhtar, Zenit en Spartak. Dat zegt weliswaar niks, maar ik denk dat dit jaar een kampioenschap mogelijk moet zijn, aangezien Shakhtars visie ook weleens kan haperen.

12 juli 2013 om 21:07

Ik vind die aankopen van Shakhtar weer prima hoor, maar inderdaad: niets is nog zeker. Dinamo is er hoe dan ook op vooruit gegaan. Ik ben ook heel benieuwd hoe Lens zich daar staande houdt.

12 juli 2013 om 21:19

Van Fred ben ik echt onder de indruk geraakt gisteren tijdens de Oekraïense Super Cup. Dat gaat echt een nieuwe Willian worden. Wellington Nem vind ik ook wel een aardige speler van wat ik gezien heb tijdens het oefentoernooi. Fernando heb ik alleen bij het Braziliaans elftal gezien. Geen bijzondere speler, maar wel een nuttige kracht.

Ben fan van hem, ik vind Tremoulinas een leuke speler maar je betaalt toch geen 7 miljoen voor een 28-jarige linksback om tegen Oekraïense ploegjes te voetballen. Je kunt dat geld toch beter gebruiken om een talent te halen.

12 juli 2013 om 20:56

Dat talent hebben ze al met Selin, dus ik begrijp de aankoop niet helemaal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren