Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Klopp maakt uitzondering voor opvallend gerucht: ‘Het is onzin’

Laatste update:

De voorbije weken doken er berichten op over een mogelijke transfer van Alex Oxlade-Chamberlain naar Manchester City. Kwaliteitskrant the Guardian meldt nu dat ook Liverpool interesse heeft in de aanvaller, die geen vaste waarde is bij de Londenaren.

/

Volgens het dagblad staat Arsenal open voor een transfer, al moet er wel 25 tot 30 miljoen euro op tafel komen. Er lijken echter een aantal factoren mee te spelen waardoor Oxlade-Chamberlain mogelijk toch niet mag vertrekken uit Londen. Ten eerste heeft Arsenal geen zin om een directe titelconcurrent halverwege het seizoen te versterken.

Daarnaast zijn beide clubs al enkele jaren niet meer elkaars beste vrienden. Dat heeft te maken met het bod dat Arsenal in het verleden deed op Luis Suárez. Volgens the Guardian is de interesse van Liverpool echter oprecht. Overigens werden naast Manchester City en Liverpool eerder ook West Ham United en Southampton genoemd.

Update 29 december 15.53 uur - Klopp maakt uitzondering voor opvallend gerucht: 'Het is onzin'
Jürgen Klopp ontkent de berichtgeving van the Guardian over de interesse van Liverpool in Alex Oxlade-Chamberlain. De vleugelaanvaller is geen vaste waarde bij Arsenal en naar verluidt overwegen the Reds een serieus bod. "Ik zeg normaal gesproken niets over transfergeruchten, maar ik kan een uitzondering maken. Dit is onzin. Wat ik ervan vind, doet niet terzake. Jullie (de media, red.) hebben al een weg uitgestippeld, dus doe ermee wat je wilt", laat Liverpool-trainer Klopp weten.

Denk je dat Alex Oxlade-Chamberlain mag vertrekken bij Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze jongen moet gewoon naar een club die hem een centrale rol op het middenveld kan aanbieden, week in week uit. Ik zie dat Liverpool niet snel doen. Een stap naar bijvoorbeeld de Saints lijkt me dan ook een verstandige stap.

29 december 2016 om 07:54

Tja. Tegenwoordig wordt elke speler die ook maar 1 bal goed kan raken meteen in verband gebracht met Liverpool

29 december 2016 om 09:36

Dat is ook logisch, aangezien Liverpool een redelijk verleden heeft op het gebied van transfers met spelers die letterlijk niet meer kunnen dan 1 bal goed raken 😉

29 december 2016 om 08:15

Ik zou hem niet centraal op het middenveld aanbieden. Daar heeft hij te weinig finesse voor. Eerder aan de zijkant of als lopende spits in een cointerploeg

29 december 2016 om 09:29

Wat moet hij centraal op het middenveld? Hij heeft geen inzicht, zijn positionering is slecht, tactisch is hij drie keer niks, zijn overzicht is matig en zijn passing is ook niet geweldig. Enige dat hij heeft is snelheid, explosiviteit en een goede dribbel.

29 december 2016 om 09:33

Doe je hem toch iets te kort mee. In wedstrijden in de voorbereiding en vorig seizoen heb ik hem geweldige dingen zien doen, i.d.g.v. meer dan onze vriend op rechts.

Daarnaast staat die inderdaad altijd wel op dezelfde plek, maar door zijn explosiviteit en dribbel kan hij vaak zo de 16 in dribbelen. Zal hem dus zeker behouden, als is het maar als je snelheid nodig hebt voor acties.

Het ligt ook aan Wenger, speelt 'ie eindelijk eens een paar wedstrijden constant, mag er meteen weer iemand anders op zijn plek staan.

29 december 2016 om 09:42

Ja, als flankspeler, niet als centrale middenvelder. Ox is een flankspeler en blijft een flankspeler. Voor een positie centraal komt hij veel te veel voetbalintelligentie tekort.

Ik ben wel van mening dat deze transfer positief zou zijn, maar Arsenal kennende laten ze hem niet gaan tenzij hij een transferverzoek indiend richting Liverpool. Voor de ox zou het een kans zijn om zijn spel naar een hoger niveau te tillen, want klopp kan er meer uit halen dan een wenger anno 2016 imo. Wenger is hem een beetje aan het verpesten vind ik. Puur gericht op zijn persoonlijke ontwikkeling.

Haha, Ox is op dit moment de 3e of 4e speler qua rendement per wedstrijd van Arsenal. Alsof ze hem nu laten gaan terwijl hij stukje bij beetje steeds dichterbij een vaste basisplaats komt. Hij rouleert met Iwobi, Walcott en incidenteel Sanchez op beide flanken. Never gonna happen.

29 december 2016 om 09:47

Met Arsenal weet je het helaas nooit, al hebben ze de laatste jaren wel flink wat 'deadwood' laten gaan.

Liverpool kan inderdaad opzouten, vooral na hun acties in de kwesties rondom Suarez en Firmino. Verder is Chamberlain een verloren zaak, hij is bijna 24 en komt niet in de buurt van een acceptabel niveau. Het seizoen wat hij nu heeft, past bij iemand van 19/20 ipv iemand van 23. Als je dat vergelijkt met Sterling, die heeft een veel beter seizoen en nog vinden men dat hij veel beter moet.

Zorg er tenminste wel voor dat je veel geld ervoor krijgt, die guy is Engels.

29 december 2016 om 09:49

Van Sterling heb ik ook verschrikkelijke wedstrijden gezien, echter zie je ook dat hij pas na een aantal wedstrijden en vertrouwen weer op niveau kan komen. Zou mooi zijn als Wenger dat eens zou doen, maar onze manager heeft helaas altijd zijn voorkeuren.

29 december 2016 om 10:19

Sterling heeft van nature meer talent. Vorig seizoen was het slecht. Dit seizoen is het wat beter. Veel beter dan wat Ox ooit heeft laten zien. Verder heeft Ox kansen gekregen, maar speelde hij hier zo rampzalig slecht in, dan ga je niet eens mogen invallen. Als we je hand moeten vasthouden om jou zo goed mogelijk te laten spelen, grote kans dat je het niet waard bent.

29 december 2016 om 10:02

Precies, je verwacht van Iwobi zo'n seizoen, niet van Ox. Iwobi is echter nu al beter dan Ox ooit is geweest.

29 december 2016 om 10:20

En van zelfs Iwobi verwacht je eigenlijk meer, je houdt alleen rekening met zijn leeftijd.

29 december 2016 om 10:11

Acties rondom Firmino? Doel je dan op dat Liverpool hem laat spelen nadat hij opgepakt is met rijden onder invloed, waarvan er nog een officiã«le uitspraak van de rechter moet komen?

29 december 2016 om 10:17

Nee, dat boeit me niet. Doelde meer op de clausule in Firmino's contract die voor elke club geldt behalve Arsenal.

29 december 2016 om 10:23

Die was ik helemaal vergeten ja. Blijf dat ook maar vreemd vinden en als het daadwerkelijk zo is, is het op zijn zachtst gezegd nogal kinderachtig. Zie overigens in Oxlade geen directe versterking, dus mag hopen dat deze transfer er überhaupt niet van komt.

29 december 2016 om 16:05

Als Chamberlain een verloren zaak is, waarom zou je hem dan niet aan Liverpool verkopen?
Als dat de opinie is over hem, dan zie ik het probleem niet zo goed.

Daarnaast zijn het gewoon 2 bedrijven. Als de ene geld kan verdienen aan de ander, wat maakt het verleden dan uit. En wat heeft Liverpool dan precies verkeerd gedaan bij Suarez? Ze gaven aan dat hij niet verkocht moest worden en dan komt Arsenal met dat +1 euro bod. Iets dat daarna door Suarez zelf is afgewezen.

Ik zie niet zo goed het probleem hier.

29 december 2016 om 16:16

Correctie: Suarez wilde naar Arsenal maar mocht niet van Liverpool.

29 december 2016 om 16:22

Liverpool heeft hier niets in te zeggen gehad. Arsenal bood namelijk de gelimiteerde som. De enige die dit tegen kon houden, was Suarez. Anders slaat zo'n gelimiteerde transfersom nergens op.

Dit is uit zijn boek: “it would have been a big error that I would have made had it not been for Steven Gerrard."

Suarez heeft uiteindelijk nee gezegd, op advies van Gerrard. Liverpool had uiteindelijk niets in te brengen als Suarez had gewild.

29 december 2016 om 16:55

Dat is dus het smerige aan heel het verhaal. Suarez wilde zelf wel en Liverpool liet hem niet gaan. Arsenal bood de som dat Liverpool hem daarvan op de hoogte moest brengen en dat Arsenal met hem zou mogen praten. Niet de gelimiteerde transfersom. Uiteindelijk heeft Liverpool zich van haar slechtste kant laten zien door Suarez op allerlei manieren te overtuigen om te blijven. En is Arsenal zo dom geweest om als een klein kind toe te kijken en niet alsnog 50m of meer te bieden..

29 december 2016 om 17:05

Dat is dus het hele smerige van het verhaal? Suarez zegt zelf nee. Dat staat in zijn boek geciteerd. Gerrard praatte met hem en toen heeft Suarez Zelf nee gezegd.

Onze interpretatie van ons verhaal is dusdanig verschillend, dat het echte verhaal ergens in het midden ligt. Liverpool deed wat kinderachtig en Arsenal deed wat kinderachtig. Maar lang verleden tijd en Suarez speelt nu bij zijn droomclub. Als ze geen zaken met elkaar willen doen, dan doen ze dat niet. Niemand last van verder denk ik.

29 december 2016 om 20:46

Liverpool hield zich niet aan de voorwaarden die hoorde bij het bod van Arsenal, speelde weer slachtoffertje waardoor Arsenal werd afgeschilderd als de foute club en voor schut werd gezet en Liverpool zit er nog steeds mee, gezien de eerder genoemde clausule van Firmino. Dus dan heb ik liever niet dat zij dan ook maar iets krijgen van Arsenal, of het nou Ox is of Sanchez of Yaya Sanogo.

30 december 2016 om 01:12

Samcro, geef het verhaal je eigen draai,maar het feit Gerrard en suarez een goede band hadden en Gerrard diegene was die hem overtuigd had schijn je niet mee te nemen in je verhaal. Lekker makkelijk bashen op Liverpool zo. Arsenal bood de som + een symbolische 1 pond, wat symbolisch misschien niet op prijs word gesteld door de eigenaren. Maar goed, wat je beter doet laten slapen moet je volhouden.

Aub geen Oxlade....is geen toegevoegde waarde.
Als ie bij Arsenal al niet speelt komt ie bij ons in rijtje Downing,carroll,balotelli etc terecht.
Zou miskoop zijn

Vraag me af wat ze roken daar in Liverpool. Denk je nou echt dat Arsenal hem voor 25-30 Mio laat vertrekken naar Liverpool?

Vraag me af wat ze voor middeltjes slikken bij Arsenal....40 miljoen + £1 bieden....
Niet zo kortzichtig vriend

29 december 2016 om 16:17

Iets met clausule en daarboven bieden.

Onzin zegt Klop. Misschien heeft hij het over de items die dagelijks door voetbal zone op de sport-site van MSN gepubliceerd worden. Vandaag was het ook weer een heerlijke kop " Zyech blijft niet lang". In het artikel is van deze woorden niets te vinden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren