Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Juventus ontkent vertrek Vidal: 'Willen onze kampioenen niet kwijt'

Laatste update:

De transfermarkt is nog ruim zes weken geopend en in die periode zal er nog heel wat gezegd en geschreven gaan worden over de middenvelders van Juventus. Andrea Pirlo zou het niet goed kunnen vinden met de nieuwe hoofdtrainer Massimiliano Allegri, die hem bij AC Milan nog passeerde, en verder zijn er constant geruchten over de toekomst van Paul Pogba en Arturo Vidal. In de jacht op een primeur trekken de diverse media alle registers open, zo blijkt maar weer.

/

De Italiaanse krant La Stampa sprak met de buren van Vidal, die zeggen dat de middenvelder zijn huis te koop heeft gezet. Buiten de woning van Vidal staat weliswaar geen verkoopbord, maar de Chileen zou bezig zijn om zijn woning te slijten. Het is natuurlijk goed mogelijk dat Vidal op zoek gaat naar een ander huis in Turijn, maar de geruchten over een vertrek bij Juventus nemen direct toe.

De 27-jarige Vidal wordt in de wandelgangen met meerdere clubs in verband gebracht en vooral Manchester United zou erg concreet zijn. Juventus wil echter niets van een vertrek van de middenvelder weten en algemeen directeur Giuseppe Marotta beloofde de fans dat de club niet bezig was met een transfer. De supporters zullen vermoedelijk echter pas opgelucht ademhalen wanneer het 1 september is en Vidal nog steeds voor de Italiaanse kampioen uitkomt.

Vidal heeft er drie seizoenen bij Juventus op zitten en blijft zelf vaag als het over zijn toekomst gaat. "Als ik terugkeer bij Juventus, ga ik met de nieuwe trainer (Allegri, red.) praten en dan zien we wel wat er gebeurt. Misschien blijf ik de rest van mijn carrière wel bij Juventus, maar nu denk ik alleen aan mijn zevendaagse vakantie", zei hij vrijdag nog. "Ik ga goed uitrusten, het strand bezoeken en daarna zien we wel. Ik heb van de interesse van Real Madrid en United gehoord, maar daar houdt mijn zaakwaarnemer zich mee bezig. Ik weet echt niet of mijn cyclus bij Juventus ten einde is."

Update 20 juli 11.48 uur - Juventus ontkent vertrek Vidal: 'Willen onze kampioenen niet kwijt'
Pavel Nedved ontkent dat er sprake is van een vertrek van Arturo Vidal bij Juventus. De middenvelder zou zijn huis te koop hebben gezet, maar daar weet het bestuurslid niks van. "Onze plannen zijn duidelijk: we willen onze beste spelers behouden, inclusief Vidal en Paul Pogba", zegt hij. "We willen niemand verkopen en zeker Vidal niet. Natuurlijk, als er een enorm bod wordt uitgebracht kunnen we dat niet negeren, maar we willen onze kampioenen niet kwijt."

Denk je dat Arturo Vidal gaat vertrekken bij Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
19 juli 2014 om 22:32

Niet alleen door vidal, maar ook door het aantrekken van Alegri. Heb geen hoge pet van hem op.

19 juli 2014 om 22:42

Ik snap ook wel waarom Vidal weg wil, de Serie A is niet spannend en in Europa komen ze tekort.

19 juli 2014 om 22:48

Onzin de serie a is juist een hele spannende en goede competitie

19 juli 2014 om 22:52

Maar wel saai qua sfeer

19 juli 2014 om 22:52

Ik bedoelde dat Juventus wel weer kampioen wordt. Voor de rest is het wel spannend hoor, sorry.

19 juli 2014 om 22:58

legend, de Serie A is net zo spannend als de Bundesliga en de Spl, je weet al wie er kampioen gaat worden komend seizoen, dat noem ik niet echt spannend.

19 juli 2014 om 23:03

De Serie A is een leuke competitie met leuke wedstrijden. Maar Juventus is een alleen heerser in Italie en ik snap wel dat hij zijn horizon wil verbreden want dit zijn zijn beste jaren ook in verband met de CL

19 juli 2014 om 23:09

Vidal zou een topaankoop voor Manchster united ik zou dan nog 2 topaankopen erbij doen en Manutd is weer het gevreesde team.

De Gea.
Rafael. Jones. Hummels. Shaw.

Vidal.
Herrara.

Januzaj. Rooney. Reus.

Rvp

En als back-up team heb je :

Lindegaard.
Valencia. Smalling. Evans'. Blackett

Fellaini.
Carrick.

Nani. Mata/kagawa. Wellbeck

Hernandez.

19 juli 2014 om 23:22

Waar heb ik het over Spanje? Ik heb het over de Spl, de Schotse competitie waar ik nu weer durf te zeggen dat Celtic kampioen gaat worden.

Wikipedia erbij:

SPL kan verwijzen naar:

Scottish Premier League, de hoogste Schotse voetbaldivisie
Sun Public License, een softwarelicentie
Suomen Palloliitto, de Finse voetbalbond
de oude IATA-code voor de luchthaven Schiphol

19 juli 2014 om 23:32

Mata niet in de basis, grappenmaker.
Mata wordt een van LvG's favoriete spelers, mark my words.

19 juli 2014 om 23:36

Hoe kom je ooit van SPL naar Spaanse La Liga? Volgens mij ben jij een creatief meesterbrein/warhoofd, pick one, get one free... Dat zou ik gewoon La Liga noemen, als ik de Bundesliga en de Serie A helemaal noem, waarom La Liga dan niet? En volgens mij is de SPL een veel gebruikte afkorting als het om Schotland gaat, kan aan mij liggen.

Bij de woorden La Liga moet ik altijd aan die koekjes denken trouwens...

19 juli 2014 om 23:57

De competitie van Italie is zeker goed ja. Je hebt in tegenstelling tot Spanje en Frankrijk een veel betere en breedere subtop en middenmoot. Maar Italiaanse topclubs komen duidelijk te kort t.o.v. Real, Barca, Bayern en City. Dit gaat Italie ongetwijfeld in de toekomst weer rechttrekken maar daar wilt Vidal kennelijk niet op wachten. Ook speel je in Italie heel veel in half lege stadions wat ook kan meewegen voor Vidal.

20 juli 2014 om 00:23

Juist niet het is saaie en niet spannend er is ook geen sfeer stadion leeg

20 juli 2014 om 01:06

De Premier League is beter en leuker om naar te kijken

20 juli 2014 om 08:35

Indd ja en nu Alegri komt zal Pirlo ook minder vertrouwen krijgen en uit de basis gehaald worden jammer.

20 juli 2014 om 12:04

Ik ben het compleet met je eens en dan vooral met reus, die jongen is echt compleet. Mensen die hem nog nooit hebben gezien kan ik alleen maar aanraden om een keer naar Dortmund te kijken!

20 juli 2014 om 00:21

Jij praat onzin als of een team gericht is op 1 speler het is een teamspel geen een speler is groter dan een club alsof vidal 7jaar geleden er was op een dag gaat ie wel weg

19 juli 2014 om 22:55

Je bent toch voor Bayern?

19 juli 2014 om 23:09

Toeval ofniet: Ben op vakantie in Barcelona en ging uiteten net in de stad en zag hem toevallig daar. Was in gezelschap met allemaal mannen in pak...

20 juli 2014 om 01:11

Vidal?!

20 juli 2014 om 02:56

Nee de kerstman....

19 juli 2014 om 22:41

Dat zou geweldig zijn een middenveld met Rakitic Iniesta en Vidal toch denk ik dat hij niet naar barca gaat

Mooie club ook man utd. Man utd heeft goed in gekocht. Alleen is het niets des uniteds. Kopen.

19 juli 2014 om 22:44

Shaw en Herrera voor zo'n 80 miljoen gehaald, Mata voor en Fellaini samen voor nog meer. United is gewoon een koopclub hoor. Vidal zou daar wel goed van pas komen, hij is daar het hardst nodig.

Man City lijkt me ook een goede bestemming, daar kan hij rouleren met Fernandinho en Touré. 3 middenvelders voor 2 posities, niemand bankt vaak.

19 juli 2014 om 22:48

Sinds wanneer is 28 miljoen pond plus 27 miljoen pond 80 miljoen? Sinds wanneer is 28 miljoen pond plus 36 miljoen pond nog meer als 80 miljoen pond. United heeft 8 eigen jeugdspelers in het 1e. Meeste van heel Engeland. Tuurlijk kopen ze. Maar mag het? Ze hebben de beste sponsor deals en meeste merchandising

19 juli 2014 om 22:52

Euro's natuurlijk.

Ik ben niet tegen koopclubs trouwens.

19 juli 2014 om 22:53

Dus united heeft twee aankopen deze zomer en het is een koopclub

19 juli 2014 om 22:56

Okee heb je gelijk in. Maar vind je United geen echte koop club. Tuurlijk kopen ze maar ze leiden ook op. En ze kopen met eigen verdiend geld itt city en chelsea

19 juli 2014 om 22:59

City probeert ook op te leiden. Hun jeugdopleiding wordt zelfs hoger aangeslagen door bijvoorbeeld Van Persie die zijn zoon bij City laat spelen.

City is nog niet zo lang aan de top als United. Daarom is hun cashflow nog niet zo groot, maar als ze successen blijven behalen komt dat wel goed. Financial Fair Play kan een belemmering zijn, erg oneerlijk aangezien het gevestigde clubs beschermt.

19 juli 2014 om 23:09

Oneerlijk is dat City gewoon een of andere rijke eigenaat geeft en maar geld blijf pompen, ze voeren geen enkele vorm van beleid daar. United heeft dit allemaal zelf verdient.

19 juli 2014 om 23:10

Ik vind de FFP juist wel terecht, ik heb veel meer respect voor een club als Bayern die gewoon zelf alles opbouwt dan City dat het geluk heeft een sjeik te hebben. Want als die sjeik weggaat dondert City binnen een dag in elkaar. Bij Chelsea is dat minder, maar die leunen ook nog redelijk op Roman. Niet heel eerlijk, zeker niet als je ziet dat andere clubs wel alles zelf betalen, en dan niet meer mee kunnen omdat een of andere sjeik een nieuw speeltje heeft. Laat die sjeik een kameel kopen en daarmee gaan racen, laat hem het WK dadels eten organiseren, maar van het voetbal moet hij afblijven, hij mag net als iedereen in het stadion zitten, geen enkel probleem, maar hij moet het niet voor andere clubs gaan verpesten. Ik ben sowieso tegen private eigenaren, in de PL zouden ze het net zoals in Duitsland moeten regelen, waarbij de aandelen van de club altijd voor 51 procent van de club zelf blijven.

En de FFP beschermt niet de gevestigde clubs, maar de clubs met een fatsoenlijk beleid. Geen enkele Duitse of Nederlandse club zal een probleem hebben met de Ffp. In Engeland ligt dat al totaal anders, van de top voldoen Arsenal en United sowieso aan de Ffp, maar Liverpool (te veel verlies gedraaid over de laatste jaren), Chelsea en City (die twee spreken voor zich) niet, en bij Spurs heb ik geen idee. Liverpool is bij mijn weten toch ook gewoon een gevestigde naam, maar dat kan aan mij liggen?

19 juli 2014 om 23:22

Bij United hebben ze toch de Glazers?
Bij Arsenal hebben ze toch Kroenke en Usmanov?

Verder heeft een private eigenaar niets met onrecht of oneerlijkheid te maken. Als iemand zoveel geld heeft mag diegene zelf weten wat hij daar mee doet. Er wordt overigens wel degelijk beleid gevoerd bij City, hun aankopen kan je stuk voor stuk uitleggen. Hun jeugdopleiding is beter dan die van United. De sjeik ziet het niet slechts als een speeltje zodat er echt geen groot risico is dat hij ineens de stekker er uit trekt. Overigens kan een andere rijkaard dan ineens zijn slag slaan met die prachtige club.

Edit:
Dat zou kunnen wat je over Duitsland en Nederland zegt. Maar ik zie niet graag de Premier League clubs en La Liga clubs instorten.

Wat Liverpool betreft, het verbaast me niet dat ze teveel verlies draaien. Ze zijn een gevestigde club wat historie betreft maar op die 2e plaats na van afgelopen seizoen ging het sportief niet zo goed en dat zullen ze vast ook in de portemonnee gevoeld hebben. Als er een suikeroom komt die het goed voor heeft met de club dan vind ik het prima als hij ze terug aan de top wil brengen hoor.

Trouwens, het geld komt uit het Midden-Oosten. Het is toch goed dat ze in Europa steken?

19 juli 2014 om 23:32

Ja, en zie jij de Glazers miljoenen in United pompen, en Kroenke en Usmanov geld in Arsenal steken? Ik niet. Kroenke wil enkel geld verdienen aan Arsenal, en Usmanov wil wel maar kan niet omdat hij niet genoeg aandelen heeft, en hetzelfde geldt voor Moshiri, die ook nog een deel van de aandelen heeft. United lijdt zelfs verlies aan de Glazers, dus of je blij moet zijn met zulke eigenaren? Ik zou veel liever hebben dat Arsenal eigenaar van het meerderheidsbelang van de eigen aandelen zou zijn. Dat scheelt alleen al heel wat aan divident.

En City een visie en een beleid? Je hebt Zabaleta en Richards, kom, we halen Sagna erbij. Om het nog niet over de stroom geflopte spelers en alle spelers waar ze een gigantisch verlies op lijden te hebben, of het feit dat ze meer dan hun omzet aan salarissen uitgeven. Nee, echt geweldig beleid, dat moet ik ze nageven.

Chelsea begint wel beter beleid te voeren, maar City echt niet. Enkel QPR voert slechter beleid heb ik het idee.

En wat betreft het midden oosten ben ik de laatste die er iets over mag zeggen (ik werk in de petrochemische industrie), maar dat geld is echt wel beter te besteden dan aan het gapende gat wat Manchester City F.c. heet.

19 juli 2014 om 23:37

Ik zie niet echt in wat de Glazers hiermee te maken hebben. Die hebben nooit een dollar in de club gestoken. Meer nog, ze hebben er in 10 jaar tijd zo'n 600m uitgezogen. Ook bij Arsenal hebben die eigenaars volgens mij nooit eigen geld in de club gestoken.

Verder is het maar een vraagteken of City's jeugdopleiding beter is dan die van United. De afgelopen 30 jaar is dat allerminst het geval gebleken.

19 juli 2014 om 23:41

Toch zijn het private eigenaren. Maar goed, ze zijn niet zo gul als Mansour. Arsenal zie ik wel een prima cashflow genereren, City zou dat met hun prachtige voetbal ook wel kunnen realiseren. Maar wat als de sjeik had gewacht met zijn investeringen? Dan had City nu geen 2 titels. Hoezo zijn ze dan een gapend gat? En waarom voeren ze volgens jou geen beleid?

Richards zal wel vertrekken nu Sagna gekomen is, ook gezien de home grown regels (die ik ook onzin vindt overigens, pure discriminatie).

Salarissen zijn overal in de voetballerij te hoog, maar ik snap wel dat City zoveel betaalt want anders waren ze niet in staat geweest om de spelers aan te trekken die nu hen terugbetalen met prijzen en aanzien. De omzet zal wel gaan stijgen zodat die groter wordt dan de salarissen.

City is een buying-club, geen selling-club. Logisch dat ze verlies leiden op hun spelers.

19 juli 2014 om 23:41

@geert Vs.

Alleen het feit dat jij de Glazers vergelijkt met de sjeiks van City geeft al aan dat je totaal geen idee hebt van wat er gaande is bij Manu.

Hopelijk kan Vidal daad werkelijk komen, dan is het middenveld van genoeg impulsen vervuld. Maar als we dan toch een koopclub zijn () wellicht kan er nog Hummels & Reus of Griesman bij? Op de flank hebben we momenteel Nani, Zaha, Young, Valencia, Januzaj en afhankelijk van waar hij wordt neergezet ook nog Mata. Waarvan Young & Nani hopelijk weg gaan. Zaha wilt weg (?) en Valencia werd/wordt ook regelmatig RB gebruikt. En om dan alles af te laten hangen van Januzaj & Mata is een beetje risicovol.

19 juli 2014 om 23:42

King Eric,

De afgelopen 30 jaar is niet relevant, eigenlijk moeten we nog even wachten want je kan niet verwachten dat de talenten van City hun vruchten nu al afwerpen aangezien City nog niet zo lang geleden een boost heeft gekregen.

19 juli 2014 om 23:43

Eric, dat is bij Arsenal wat anders. Usmanov zou het wel willen, maar aangezien hij maar zo'n 30 procent van de aandelen heeft en Kroenke zo'n 66 procent. De rest is in handen van een heleboel andere mensen, en officieel gezien is Kroenke verplicht om op alle andere aandelen een bod te plaatsen, omdat hij meer dan 50 procent heeft.

Kroenke heeft geen interesse in Arsenal, volgens mij is hij nog nooit in het Emirates geweest, hoogstens als hij verdwaalde in London en toevallig het stadion binnen liep. Het enige wat hij doet is divident opstrijken, dus in principe geld uit de club halen.

En jeugdopleidingen zijn niet echt te meten, spelers als Zieler hebben het bij United niet gered, maar zijn er wel gekomen. Je hebt wel betere en mindere, maar een echte maat erop zetten is lastig. De Arsenal-academy is in mijn opzicht ook niet heel goed, de laatste 15 jaar zijn eigenlijk alleen Cole, Wilshere, Gibbs en Szczesny definitief doorgebroken bij Arsenal. Natuurlijk zijn er ook nog spelers zoals Stokes die het gewoon goed doet bij Celtic, maar die reken ik niet mee.

En ook zonder Mansour, en met beleid, had City een heel eind kunnen komen. Als je ziet hoe ver Everton, zonder sjeik, het al schopt moet City dat ook kunnen.

En dat van de zoon van Van Persie die bij City zit zegt niet echt iets, de zoon van Young zit in de Arsenal-jeugd, en zo zijn er veel meer voorbeelden van profs die hun kind bij een andere club laten trainen, misschien ook omdat er anders naar een speler gekeken word zoals naar de kinderen van Zidane.

19 juli 2014 om 23:44

7manutd

Hummels zou ik een goede investering vinden. Nieuwe flankspelers zijn niet nodig. Van Gaal kan vast wel wat met Young, Nani en Zaha. Laat hem eerst maar eens met deze spelers werken en dan kan daarna wel een schifting komen.

20 juli 2014 om 00:19

Betere jeugdopleiding? Waaruit concludeer je dat eigenlijk?

20 juli 2014 om 00:44

United een koopclub? Kijk aub eens naar chelsea en city die uit eigen kracht helemaal niks kunnen en alleen maar succes kennen door kopen kopen kopen, arsenal kwam hier al steeds verder achter en nu zelfs united, en nog heb ik meer respect voor die laatste 2 die doen het met hun clubnaam etc. Niet 1 of andere oliesjeik of rus.

20 juli 2014 om 00:49

Hoe kan je in vredesnaam zeggen dat city een betere jeugd heeft? Omdat RVP zijn zoon daar laat spelen XD, united levert al jaren toppers, beckham, giggs scholes etc. En city? Guidetti? Die niemand haast wilt haha.

20 juli 2014 om 00:51

Ajaxcunian

Waarom niet volgens jou?

Fr

Geef ik zonder aarzeling toe hoor. Nu United fans nog.

Zie hem graag bij mu spelen! Complete middenvelder! Beste van zijn positie!

Deze jongen is gewoon de beste speler van de serie a naar mijn mening
hij heeft echt alles in huis wat een middenvelder hoort te hebben.

Zou het totaal geen probleem vinden als hij bij juventus vertrekt. met allegri en zonder vidal zal het elftal een stuk slechter zijn dan afgelopen jaar, ook de aankoop van morata vind ik lachwekkend wat een overschatte speler is dat toch.

Roma versterkt zich naar mijn mening momenteel het beste op dit moment zou ik zeggen ( ervan uitgaande dat vidal vertrekt) dat ze de grootste kans maken op het winnen van de serie A

Goeie speler! Hoop eigenlijk niet dat hij naar Utd gaat. City & Pellegrini moeten aan de slag, strik hem en zet hem naast Toure. Y . Een blok van Vidal & Toure. Y is onverslaanbaar! Fernandinho achter de hand, smullen!

Abandon ship! Goed van Vidal dat hij voortijdig overboord springt want met Allegri als kapitein is zinken gegarandeerd!

ik hoop united zou heel mooi zijn, past ook goed in het systeem.
en wat zou het mooi zijn als Depay of een nederlander mee gaat met van gaal, wauw!

De Gea
Rafael
Hummels
Jones
Shaw
Vidal
Mata
Herrera
di maria
Rooney
van Persie
19 juli 2014 om 23:08

Vidal moet je niet als breker opstellen, hij moet mee naar voren kunnen. Naast hem zou ik Carrick zetten.

Ook zal iedereen voorin de fuik induiken, Mata zou ik vanaf links laten komen aangezien hij linksbenig is. Di Maria is niet nodig, ze hebben al zoveel spelers zoals hij (al is hij wel beter dan hen). Valencia werkt altijd keihard en laat het team beter spelen, die moet je gewoon koesteren.

Dus zo zou ik het doen:

De Gea
Rafael
Evans
Vlaar
Shaw
Vidal
Carrick
Valencia
Rooney
Mata
Van Persie
19 juli 2014 om 23:14

Ik denk niet dat Vlaar gaat komen, op basis van de huidige geruchten in ieder geval niet.

Valencia ben ik niet echt van onder de indruk, als je hem op wil stellen moet je hem als RB gebruiken. Qua Rw/lw, Rcm/lcm en Rcb/lcb kan er omgewisseld worden, ik heb niet echt rekening gehouden met wie links en rechtsbenig is.

De Gea
Rafael
Jones
Evans
Shaw
Vidal
Herrera
Mata
Rooney
Januzaj
Van Persie
19 juli 2014 om 23:34

Zou De Vrij dan misschien naar United gaan?

Als rechtsback heb ik Valencia nooit goed gevonden.

Januzaj in de basis zou kunnen, Van Gaal zal niet schromen zo'n jonkie gewoon een vaste plek te geven.

Een duo Vidal - Herrera is te offensief. Herrera is eigenlijk een aanvallende middenvelder die ook wel box-to-box kan spelen, hij zal Vidal niet gaan ontlasten en andersom zie ik dat ook niet gebeuren want dan speelt Vidal buiten zijn kwaliteit.

19 juli 2014 om 23:38

Tsja, maar om een aankoop van 35 miljoen op de bank te zetten vind ik ook nogal extreem...

19 juli 2014 om 23:45

Als Van Gaal 5-3-2 wil spelen flippen ze dan helemaal

19 juli 2014 om 23:48

Het moet kunnen, maar dan moeten ze nog wel een CB halen voor back-up, en ook het middenveld vind ik er niet goed genoeg voor. De 3 voorste spelers lukt wel, net als wingbacks, die zijn met Rafael, Valencia en Shaw ook voor handen. En Young kan er eventueel ook spelen. Maar zo'n systeem zou wel het einde bij United zijn voor bijvoorbeeld Nani en Zaha.

Tuurlijk kan dat niet. United hoort gewoon aanvallend te spelen, druk zetten en de tegenstander bij voorbaat laten weten dat ze kansloos zijn. Dat is de United way.

Countervoetbal wordt niet geaccepteerd op Old Trafford.

Zou het niet erg vinden als hij blijft en Pogba ook. Dan wordt het een spannende strijd om de titel tussen Juve en Roma net zoals in het begin van afgelopen seizoen. Hopelijk wordt Roma dan uiteindelijk kampioen. Als Vidal en/of Pogba vertrekken (dan vertrekt Pirlo waarschijnlijk ook) dan wordt Roma denk ik sowieso kampioen. Milan gaat denk ik niet meedoen om de titel maar dat ligt er ook aan wie er nog komen. Als een Astori, Cerci/lavezzi/nani of Griemann, Casemiro komen is er nog wel wat mogelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren