Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Internazionale maakt melding van transfer van 23 miljoen euro

Laatste update:

Internazionale heeft Lautaro Martínez binnen. De competitieorganisatie van de Serie A meldt dat i Nerazzurri de aanvaller hebben ingeschreven en zij zullen waarschijnlijk snel officieel melding maken van de komst van de Argentijn.

De twintigjarige Martínez ruilt Racing Club de Avellaneda naar verluidt voor 23 miljoen euro plus een doorverkooppercentage van tien procent in voor Internazionale. Als een verrassing komt de overstap al niet meer, want zaakwaarnemer Carlos Yarque bevestigde in maart dat zijn cliënt voor een vervolg in het Giuseppe Meazza zou kiezen.

“Borussia Dortmund had een kans en we hebben met ze gesproken, maar ze wilden nog steeds wachten met de deal definitief maken. In dit soort situaties is tijd van essentieel belang en er waren veel meer clubs die hem wilden strikken. Inter meldde zich vol enthousiasme en zij hebben uiteindelijk gewonnen”, aldus Yarque in gesprek met El Intransigente.

“Hij besloot ook niet naar Real Madrid te gaan (…) Uiteindelijk hebben ze (Internazionale, red.) hem weten te verleiden met hun sportieve project”, zo sloot de spelersmakelaar af. Martínez, enkelvoudig A-international, speelde 58 wedstrijden voor Racing Club de Avellaneda en daarin was hij goed voor 26 doelpunten en 6 assists.

Update 4 juli 13.28 uur - Internazionale maakt melding van transfer van 23 miljoen euro
Internazionale heeft de komst van Lautaro Martínez afgerond. I Nerazzurri maken dinsdagmiddag via de officiële kanalen melding van de transfer van de spits, die voor naar verluidt 23 miljoen euro over wordt genomen van Racing Club de Avellaneda. De twintigjarige aanvaller heeft in het Giuseppe Meazza zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2023.

Betaalt Internazionale te veel voor Lautaro Martínez?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was eigenlijk net als De vrij en asamoah al lang bekend . Toch wel lekker dathet nu officieel is . 5 aanwinsten al en wat voor . Heerlijke window voor de interisti!!

Maar nou moet Icardi wel vertrekken, want als hij blijft dan kan Martinez dit seizoen beter verhuurd worden aan een andere ploeg in de Serie A. Precies hetzelfde als Gabriel Barbosa, die nu ook stilstaat in zijn ontwikkeling.

3 juli 2018 om 18:29

Gabriel is gewoon een miskoop, heeft niks bijzonders, geen bijzonder goed schot, is niet snel, fysiek geen beest en niet een geweldige dribbel, je moet hem gewoon verkopen en je verlies pakken.

Santos was zijn laatste kans om te bloeien maar ook daar presteert die niet bijzonder, zal gewoon kijken of Santos zo gek is om hem terug te nemen of hem aan een andere Braziliaanse club slijten nadat zijn huurperiode eind dit jaar afloopt.

3 juli 2018 om 18:46

Ik weet niet hoor. Ik vind het namelijk nog best vroeg om hem af te schrijven. Laat hem nou eens verhuren aan een andere Serie A team en dan moet hij ook de kans krijgen. Want eerst verhuren aan Benfica en dan weer aan Santos schiet ook niks mee op.

3 juli 2018 om 20:50

Hoezo logt het aan Inter als hij bij benfica ook niks laat zien en daarna Santos ook niet?

Zal het dan niet gewoon aan die jongen liggen? En dan vooral mentaliteit, want talent had hij zeker wel

4 juli 2018 om 14:35

Inter gaat Icardi niet verkopen. Hij is de aanvoerder en de absolute sterspeler. Ze spelen volgend jaar CL voetbal en ze zijn goed aan het inkopen en kunnen mogelijk meedoen voor de titel in de Seria A. Voor Icardi is er geen reden om te vertrekken en voor Inter is er helemaal geen reden om hem te laten gaan.

4 juli 2018 om 14:58

Ik zeg ook niet dat Inter hem moet gaan verkopen, sterker nog, het zal geweldig zijn als hij blijft. Maar hij staat nu wel in de weg voor de ontwikkeling van Lautaro en Gabriel. Waarom zal Inter uberhaupt zulke talenten kopen als ze toch niet aan spelen zouden toekomen?

Radja = wereldtopper.
Lautoro Martinez = top talent.
De Vrij = topper en nog jong.
Politano = jonge subtopper, kan misschien nog groeien, leuke speler.
Asamoah = ervaren rot, nog steed een geweldige speler.

Inter = goede zaken aan het doen.

Ah het is dus nu officieel? Ik dacht dat het al langer rond was. Als ik mijn Argentijnse vrienden moet geloven is hij een top talent. Ik ben benieuwd.

30% ook echt “ja” op de poll.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren