Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Internazionale heeft eerste winterse aanwinst officieel binnen

Laatste update:

Het lijkt erop dat Tommaso Rocchi de eerste winteraankoop van Internazionale zal gaan worden. De aanvaller van Lazio wordt al geruime tijd met een overstap naar het Giuseppe Meazza in verband gebracht en laat dinsdag weten dat hij afscheid heeft genomen van zijn ploeggenoten. Mogelijk zal Rocchi nog deze week zijn handtekening zetten onder een contract bij Inter.

/

De 35-jarige aanvaller moet bij Inter de stand-in worden voor Diego Milito. "Vandaag (dinsdag, red.) was mijn laatste training bij Lazio", zei Rocchi. "Er moeten nog wel wat dingen geregeld worden voordat de transfer afgerond is, maar ik verwacht dat het goed zal komen. Ik verlaat Lazio door de voordeur. Of ik ooit terug zal keren? Ik hoop dat dat in de toekomst mogelijk is."

De supporters van Lazio zullen balen van het naderende vertrek van Rocchi. De aanvaller deed dit seizoen weliswaar slechts in drie competitiewedstrijden mee, maar staat wel al sinds de zomer van 2004 onder contract bij Lazio. Met 243 competitiewedstrijden en 82 doelpunten in de Serie A groeide hij uit tot een publiekslieveling. Zijn contract bij Lazio loopt tot de zomer van 2013 door: het is niet bekend of Inter een transfersom moet betalen voor de drievoudig international.

Update 4 januari 11.10 uur - Internazionale heeft eerste winterse aanwinst officieel binnen
Internazionale maakt vrijdagmorgen via de officiële kanalen melding van de winterse komst van Tomasso Rocchi. De werkgever van Wesley Sneijder neemt de 35-jarige aanvaller per direct over van Lazio. De veteraan speelde dit seizoen slechts drie duels voor de Romeinen.

Tomasso Rocchi is een aanwinst voor Inter

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen versterking waarmee je dat laatste stapje eindelijk zet..

1 januari 2013 om 22:30

Ze konden veel beter voor een jonge aanvaller gaan.

1 januari 2013 om 23:32

Had liever dan chamakh gezien want hij werd toch ook met inter in verband gebracht

2 januari 2013 om 00:22

Chamakh is niet van het niveau van Inter , zou een slechte aankoop zijn geweest.

2 januari 2013 om 01:31

Beter dan deze rocchi denk ik chamakh is jonger en fysiek sterker en heeft een goede kopbal

1 januari 2013 om 22:39

Inderdaad, ik snap het trouwens van Rocchi zelf ook niet. Sluit lekker daar je carrière af als je er al zo lang zit, mooie club Lazio en bij Inter zal hij toch ook tweede viool gaan spelen.

1 januari 2013 om 22:50

Nee ik snap dit ook totaal niet. Is gegroeid tot een icoon bij Lazio en dan verlaat je op je 35e jaar die club om te banken bij Inter. Uiteraard wel een grotere club dan Lazio, maar toch. Lazio en Inter staan vlakbij elkaar op de ranglijst, Lazio zelfs hoger en je bent een icoon bij die club. Waarom dan nog verlaten. Ik snap het ook niet.

1 januari 2013 om 23:29

Misschien omdat hij bij Inter meer gaat verdienen?

1 januari 2013 om 23:33

Dat zou de enige reden kunnen zijn. Toch vind ik het raar dat je pas op je 35e die stap maakt, of kan maken. Hij gaat geen jaren voetballen bij Inter, dus het is niet dat die er vele jaren meer kan verdienen dan bij Lazio. Ik neem aan dat die daar ook royaal verdiend, dus als hij zegmaar 1,5 jaar bij Inter speelt, dan heeft hij 1,5 jaar iets meer verdient dan bij Lazio.
Het lijkt me dat hij toch al lang zijn schaapjes op het droge heeft.

2 januari 2013 om 11:34

Hij is bij Lazio vierde keus, achter Miroslav Klose, Libor Kozak en Sergio Floccari. Dus zelfs in Rome speelde hij nooit.

1 januari 2013 om 23:11

Ja, helemaal mee eens, Rocchi, kom op! Dat is toch geen versterking? Hij is 35 jaar, ik had veel liever een jongere aanvaller gezien; ik zou zelf Damiao in Europa aan het werk willen zien, een grote, sterke en doeltreffende spits, dat is wat Inter nodig heeft!

2 januari 2013 om 14:07

Kansloze versterking inderdaad, als je dan ziet dat ze 2 jaar terug een Mattia Destro zo makkelijk laten gaan en nu Livaja weer uitlenen en dan deze uitgerangeerde gast ervoor terug halen.

4 januari 2013 om 13:56

Hij is ervaren he

Wauw 35 jaar oud? Dat is toch veelste oud!?!?! Inter moet gewoon naar jonge spitsen zoeken met veel potentie zoals AC Milan.

1 januari 2013 om 22:48

Ja 35, waarschijnlijk krijgt hij ook niet veel speeltijd daar. Op sommige punten begrijp ik het beleid daarom ook niet. Waarom een 35 jarige voetballer terwijl er bij de jeugd ook wel leuke voetballertjes rondlopen.. Ik zeg Inter geef de jeugd een kans!

1 januari 2013 om 23:27

Inter heeft een prima jeud. Ze wonnen vorig jaar de Next Gen maar hun grootste talent Longo word wel op dit moment verhuurd dusja.. maar alsnog hoor je voor een jonge speler te kiezen.

1 januari 2013 om 23:51

Onze grootste talent is Daniel Bessa.. Die gaat ook geen kansen krijgen.. Ondanks dat het een geweldig talent is..

1 januari 2013 om 23:01

Ik vind het een slimme aankoop van inter
Longo is momenteel verhuurd en Livaja gaat verhuurd worden want deze jongens horen wekelijks te spelen,

Jongens toch, de 35jarige aanvaller. Na het lezen van deze zin weet ik genoeg. Ben overigens benieuwd wat hij kost

1 januari 2013 om 22:29

300000 of 400000 maar meer niet.

1 januari 2013 om 23:27

Ook al kost hij niet zo heel veel. Toch een gigantische aanfluiting om hem te halen. Ze hadden beter voor anderen kunnen gaan

2 januari 2013 om 11:34

Ja ik had liever ook iemand anders gezien, jammer genoeg ben ik de clubpresident niet Voordeel is wel dat hij ervaring heeft en de serie A door en dooor kent.

2 januari 2013 om 14:57

Het is een beetje hetzelfde zoals Juve Lucio haalde.. Maarja

Nou niet bepaald een goeie stand-in aangezien Milito zelf ook niet de jongste is. Ze konden liever een talent halen en die kon dan van Milito leren. Maar ja dit is niet de 1ste x dat Inter van die oude spelers haalt

Heel raar transfer beleid van Internazionale, zoals al jaren eigenlijk.

Llorente ofzo, is toch ook niet duur?

1 januari 2013 om 22:23

Volgens mij had Juventus laatst een bod van 8 miljoen op Llorente gedaan, wat ik persoonlijk wel mee vind vallen voor een spits van het kaliber Llorente. Inter had veel beter kunnen gaan voor een wat jongere spits, Ibarbo van Cagliari bijvoorbeeld.

1 januari 2013 om 22:52

Llorente is in mijn ogen de beste Spaanse spits op dit moment, 8 miljoen is natuurlijk een schijntje, maar als ik het goed heb weigert hij zijn aflopende contract te verlengen.

Verder is deze Rocchi nou niet echt een versterking, maar het lijkt erop dat dat ook niet per se de bedoeling is. Als je hem voor minder dan een miljoen kan oppakken terwijl hij weet dat hij waarschijnlijk vrijwel nooit gaat spelen, zou ik zeggen waarom niet.

1 januari 2013 om 23:36

Llorente op dit moment de beste Spaanse spits? Laat me niet lachen! Nooit gehoord van Soldado, Michu en Torres? (die het nu zelfs beter doet dan Llorente) Llorente heeft dit seizoen nog niets klaargemaakt, staat op 1 goal in Primera Division (volgens Vz).

1 januari 2013 om 23:40

Maar Llorente speelt toch ook bijna nooit meer omdat hij zijn contract niet wil verlengen bij Bilbao? Ik kon me in ieder geval wel herrineren dat hij niet speelde in de Europa League wedstrijden.
Maar Llorente is wel echt een klasse spits hoor, zeker een van de betere spitsen die in Spanje rondloopt.

1 januari 2013 om 23:49

Ja het klopt dat hij veel minder speelt omdat hij zijn contract niet wil verlengen. Maar zelfs met dat in gedachten doet hij het nu gewoon niet goed. Een goede spits is het zeker, maar niet de beste Spaanse spits zoals Usofdude aangeeft

35 jaar.. straks gaan ze nog Toni of Laquinta ook nog halen.

1 januari 2013 om 22:22

Dat zijn nog tenminste spitsen die scoren op hun oude dag, deze oude man kan het niet meer en heeft het al niet heel goed gekund. Dan hadden ze beter Suazo weer terug kunnen halen, betere stats en nog jonger ook

Nou, nu zal de concurrentie schrikken. Een 35-jarige spits die bij Lazio nauwelijks speelt. Dat Inter is ook niet meer wat het geweest is.

Wat wil Inter nou met deze tranfers bereiken. Ze kunnen beter een spits met groei potentie halen. Deze moet je aan het einde van het seizoen weer laten gaan. En dan heeft hij vermoedelijke 4 inval beurten gehad en 0 goals gemaakt.
Maar dit is typisch een transfer van een club zonder beleid.

Konden zij beter voor een Llorente gaan daar heb je ook nog wat aan voor de komende jaren.

1 januari 2013 om 22:24

Hij is niet echt gehaald als versterking, hij wordt gehaald als Milito geblesseerd is of om de laatse minuten even vol te maken want cassano en palacio zijn geen spitsen. Geld is hier geen probleem want hij kost maar 400000 euro.

1 januari 2013 om 22:54

Hmm maar hij gaat weg omdat hij niet aan spelen toekomt. Wat een geweldige beslissing neem je dan.

Ja je kan ook een stand in halen van en jaar of 28 die ook genoeg ervaring heeft. Achja ik zit hier achter mijn laptop en daar zijn ze er flink wat tijd mee bezig. Zal wel een goede reden achter zitten.

Haha en dan nog hopen dat je in de toekomst terug kan keren naar Lazio..

Niet als speler hoop ik dan tog?

Toen ik de titel zag hoopte ik op Mereiles maar ik was bang dat het om Rocchi zou gaan, hier hebben we niets aan maar ik mag hopen dat dit niet al te veel mag kosten 35 jarige spelers zijn normaal gesproken iets voor Milan.

1 januari 2013 om 22:24

hmm ja, maar ik verwacht ook dat hij voor een zeer lage prijs zal worden gehaald, mss zelfs gehuurd.

Ikzelf zag ook liever een jongere speler komen. Maargoed, buiten Milito heeft Inter echt nog wel iemand nodig die diep in de spits kan spelen.

1 januari 2013 om 22:25

Livaja? jonger , sneller , getalenteerder of eventueel Longo maar ik weet niet of hij dit seizoen bij Espanyol gaat afmaken.

1 januari 2013 om 22:41

Misschien is het voor Longo beter om bij Espanyol te blijven zodat hij verzekerd is van speelminuten. Rocchi als tussenoplossing, is geen probleem als hij weinig minuten maakt want hij gaat over een jaar ofzo op pensioen.

1 januari 2013 om 23:03

jha idd, dat is hetgeen ik wil zeggen. Laat Longo zich nog maar verder ontwikkelen bij Espanyol. Tegen Milito kan hij momenteel weinig beginnen.

Zelfde geldt voor Livaja. Is nog veel te jong en ik zou hem persoonlijk ook eerst een seizoen verhuren. Momenteel maakt hij enkel minuten in de UEL en heel af en toe in de SA. Zal hij zich niet optimaal door kunnen ontwikkelen.

Een Rocchi daarentegen is een oude, typische Italiaanse spits met al de nodige SA ervaring. Laat hem maar de stand-in zijn voor Milito. Ook al speelt hij niet, hij zal zich toch niet verder ontwikkelen ofzo. Bovendien ga ik ervan uit dat Inter hem zal huren of heel goedkoop overnemen.

1 januari 2013 om 22:25

Ik dacht even dat het om Schelotto ging van Atalanta, maar gelukkig ging het om Rocchi. Schelotto moet naar ons komen!

weer en flopspeler koop na is echte toppers ik kan zelfs de stand in van milito worden of hem zelfs op de bank zetten

Slechte aankoop, 35 jaar, laatste 5 seizoenen maar 23 goals in 100 wedstrijden! Sowieso nooit meer dan 16 goals gemaakt in een seizoen

Hij is gewoon gehaald als back-up voor Milito, maar dan was ik toch eerder gegaan voor een wat jongere speler. Bijvoorbeeld Calaio van Siena of Pinilla van Cagliari.

Geen slechte speler maar veel te oud, zal alleen nuttig zijn om de laatste15 mininuten vol te maken.

1 januari 2013 om 22:24

hij zal alleen in de beker minute krijgen of daar zelfs nie

1 januari 2013 om 22:30

Waarschijnlijk , gaat echt niet Milito van de bank houden.

inter is gewoon dom dat ze pazzini hebben weg gedaan , bij samp was het met cassano gewoon een geweldig duo en ook milito is gewoon wereldtop

1 januari 2013 om 22:27

Inter was juist slim, Cassano is een betere voetballer dan Pazzini en we hebben er nog ook 12 miljoen aan verdiend. Milito is inderdaad top maar buiten hem heeft Inter vrij weinig spitsen.

1 januari 2013 om 22:47

ik bedoelde juist te zeggen dat ze pazzini hadden moeten houden en cassano erbij hadden moeten halen , aangezien hij toch bij milan weg wou, en gezien zn leeftijd had die toch niet zoveel geld gekost.

maar in dit geval hadden ze misschien nog wel beter voor bony kunnen gaan denk ik.
hij is nog jong , heeft veel potentie en kost ook niet zo gek veel geld voor een club als inter.

of misschien zelfs arnautovic terughalen .
gezien z'n karakter en gedrag natuurlijk een gok , maar hij heeft ook gewoon nog steeds een enorme potentie en kost denk ik ook niet zo gek veel.

1 januari 2013 om 22:54

Ja ok, maar ik zou gewoon de jeugd een kans geven ( Longo, Livaja, Garritano..) ipv een oude routinier.

1 januari 2013 om 23:06

Ja daar heb je wel gelijk in ,lijkt me ook wel de beste oplossing idd

Wat een miskoop, die gozer is 35 jaar oud dus veel plezier zal je niet aan hem beleven. Dan konden ze even goed een jongere spits halen of iemand uit de jeugd laten doorstromen, zo kunnen ze ineens meer ervaring opdoen en op termijn Milito opvolgen.

1 januari 2013 om 22:28

Hij kost toch bijna niks maarja hopelijk doet hij het goed als hij speelt maar vrees van niet.

1 januari 2013 om 22:29

Jep Livaja en Longo krijgen geen kansen denk ik.. Net als al die andere talenten.. Er wordt altijd wel weer een nieuwe speler aangetrokken... Waarom hebben wij nog jeugd? Kunnen we voor dat geld eens een normale technisch directeur kopen of wie daar ook over gaat..

Hahhaahhahahahahahahahahahahahhahaha. Het beleid wordt weer treurig doorgezet.. Ik schaam me kapot op dit moment dat ik een Interisti ben.. Want meneer Moratti en Branca hoe moet ik dit ooit goed gaan praten? Dit valt niet goed te praten.. Had je Ronaldo of Adriano net zo goed terug kunnen halen man.. Moet niet gekker worden!

1 januari 2013 om 23:10

Je bent een Interista, maar dat even terzijde

Verder ben ik ervan overtuigd dat Livaja en Longo beide spelers zijn met heel veel talent. Echter zullen zij, op dit moment, nooit een Milito op de bank kunnen houden. Een Longo wordt al verhuurd (wat ik op zich heel goed vind) maar Livaja maakt amper minuten, en dan vooral in de Uel. Dat is toch niet goed voor hun ontwikkeling? Ik bedoel die mannen zijn 19 - 20 jaar. Kunnen ze beter bij een andere ploeg minuten maken.

Rocchi daarentegen vind ik weer zo'n traditionele oude spits. Goed schot en relatief sterk en bovendien een goedkope stand-in voor Milito.

1 januari 2013 om 23:22

haha dat jij dit nog goed gaat praten.. Toch niet te geloven...! Je weet zelf ook donders goed dat deze transfer gewoon oliedom is en totaal overbodig..

Je had gelijk Interisti is meervoud van Interista!

1 januari 2013 om 23:25

hmm nee niet goedpraten, ik bedoel, ik had ook veel liever een Llorente zien komen, of Balotelli ofzo. Helaas is dat wss niet mogelijk. Bovendien kent Rocchi de SA goed en is hij heel goedkoop.

En een Livaja is er gwn nog niet klaar voor. Of ben je al vergeten wat hij tegen Genoa miste? Geloof me, zoiets laat Rocchi niet snel liggen.

1 januari 2013 om 23:27

Livaja is ook alles behalve een afmaker.. Het is meer een vleugelaanvaller vind ik..

Tja maar een Longo had die bal er wel weer misschien in geschoten

Ik vind Rocchi niet meer de Rocchi van vroeger en zijn cijfers bevestigen dat eens te meer van de laatste jaren..!

1 januari 2013 om 23:36

ja idd, hij is dan ook al 35 he.

Ik wil maar zeggen, voor dat geld kan hij heus wel ff een halfjaar op de bank komen zitten en als stand in voor Milito dienen.

Longo kan ook beter dit seizoen nog afmaken bij Epanyol en Livaja is mss idd gwn geen diepe spits, net zoals Cassano en Palacio dat ook niet zijn. Kortom, een goedkope diepe spits kan geen kwaad.

1 januari 2013 om 23:44

Wie zegt dat Rocchi voor een half jaar wordt vastgelegd? Misschien wel voor veel langer.. Zal me niks verbazen eerlijk gezegd..

Weet jij hoeveel Rocchi gekost heeft? Als het over de 5 miljoen is, kun je het beter niet vertellen

We hadden godsamme ook die Llorente kunnen halen. Misschien iets duurder, maar wel jonger.. En meer kwaliteit.. En dat wilt Inter toch ook hopelijk? Kwaliteit! En geen kwantiteit..

2 januari 2013 om 00:09

Geloof me, meer als 5mln zal het echt niet zijn. Ik durf zelfs te wedden dat het niet meer als 1mln zal zijn, maargoed we zullen wel zien.

En ja, Llorente was idd beter geweest. Helaas wil Bilbao hem niet laten gaan voor het einde van het seizoen. En Inter heeft gwn nog een extra diepe spits nodig. Dus tja, 't is niet ideaal, maar bon 't iets...

Gezien de transfers zou het me niks verbazen als achteraf blijkt dat Inter één groot witwasbedrijf is.

Inter had beter Pinilla gekocht van het 'straatarm' Cagliari , de spelers daar hebben al 3 maanden geen loon gekregen dus kunnen ze al het geld wat ze verdienen aan transfers goed gebruiken Pinilla is een stuk Jonger en beter dan Rocchi.

1 januari 2013 om 22:49

of we moeten pazzini terughalen en samen met cassano in het veld zetten. was een goed duo bij sampdoria.

1 januari 2013 om 22:56

Nja vond Pazzini echt slecht vorig seizoen , ik weet het niet ik zou iemand anders halen .het duo cassano-milito/palacio vind ik beter.

1 januari 2013 om 23:25

Pazzini bij Cassano kan wel een leuk duo zijn voor een club als Sampdoria, maar niet voor een club als Inter natuurlijk..

2 januari 2013 om 11:40

Inderdaad , Inter geeft 3 goede aanvallers ter beschikking ( Palacio, Milito , Cassano). Ik zou zeggen Rocchi een paar minuten geven in de beker en de EL en eventueel een 5 minutjes in de Serie A en in de zomer een tegoeie aanvaller halen Pinnila, Denis... Raul Merieles zou ik ook graag zien komen naast Guarin, dan krijg je dit :

Handanovic
Juan/Zanetti
Rannochia
Samuel
Periera/Yuto
Guarin
Meireles
Coutinho
Palacio/Pinn
Milito
Cassano
4 januari 2013 om 11:31

@ interista97
Heel matig team. Natuurlijk begrijp ik dat Inter niet meer zo goed als als een paar jaar terug onder Mourinho, maar hier ga je de strijd om het kampioenschap niet mee winnen. Ook in de CL heb je weinig te zoeken met dit team.

4 januari 2013 om 13:48

Natuurlijk is dit Inter niet het Inter onder Mourinho, maar wel stukken beter dan vorig jaar. Inter is wel CL waardig samen met Juve en Lazio voor volgende jaar naar mijn menig. En in het kampioenschap hebben we al te veel punten verloren we staan 9 punten van Juve en 1 punt van nr 2 Lazio, toch zie ik dit Inter de CL ingaan. Kijk maar dat chelsea de CL wel haalt, want de ploegen uit Manchester vechten het kampioenschap onderling uit en Tottenham en Arsenal zijn goed dit jaar.

4 januari 2013 om 14:58

Ik ben niet voor Chelsea, ik vind Lampard gewoon een mooie speler (hij was er ook al voordat Ambramovic kwam). Maar Chelsea hoort qua niveau natuurlijk 'gewoon' in de CL. Ik vraag me af waar Inter zou staan in de Engelse competitie met het team van nu...ik verwacht onderin de middenmoot. Echte topspelers hebben ze niet (op Sneijder na...) of ze zijn te oud (samuel, Zanetti, Cambiasso, Milito). Ik geef zelfs Ajax en psv een goede kans om van ze te winnen. Het zou leuk zijn als er volgend jaar een Nederlandse club bij Inter in de poule komt (mochten ze CL halen). Eens kijken of ik dan gelijk heb.
Misschien kom ik nou lomp over, omdat Inter jouw club is, maar dat bedoel ik niet zo. Het is alleen zo dat inter erg afgezakt is de laatste jaren.

4 januari 2013 om 21:54

we zijn echt wel beter dan tottenham en chelsea. minimaal 4e

Ik zie mensen onzin praten, Rocchi is een prima Vice-milito voor een half jaartje.
In de zomer word er echt een fatsoendelijke spits gekocht Rocchi kost ook minder dan een miljoen, ook al is hij 35 de helft van de mensen die hier reageert heeft hem nog nooit zien spelen

1 januari 2013 om 23:24

Dan zie jij niet goed volgens mij, want jij typt hier de grootste onzin van allemaal.. En voordat je het vraagt.. Ja ik heb Rocchi vaak genoeg live zien spelen..

Hahaha serieus. Een 35-jarige die dit seizoen 3 onvolledige wedstrijden heeft gespeeld. Nja ze hebben een jong team dus kunnen ze misschien wel wat maturiteit gebruiken, is belangrijk in de titelrace.

4 januari 2013 om 14:18

Een jong team? Inter? hahahahahaha spelers als zanetti milito gargano samuel cambiasso cassano palacio, die zijn idd allemaal piepjong en in de fleur van hun leven.

waarom nou weer zo'n oude bok?!? we hadden gewoon een jongere aanvaller moeten halen. bijvoorbeeld biabiany of pinilla

1 januari 2013 om 22:49

Nee we hadden helemaal geen aankoop hoeven te doen.. We hebben Livaja en Longo al...

1 januari 2013 om 22:50

longo zit nu in barcelona en livaja heeft talent. pinilla was wel leuk geweest

1 januari 2013 om 22:51

Ja dan haal je die Longo terug en geef je hem eens een kans!

1 januari 2013 om 23:06

voor zijn ontwikkeling is het beter als hij het seizoen in spanje afmaakt. hij is goed bezig en miss is inter nog te hoog gegrepen voor hem.

1 januari 2013 om 23:23

12 wedstrijden, 3 goals

Bij de nummer 18 van Spanje dat kan en moet beter vind ik!

1 januari 2013 om 23:00

Cagliari vroeg te veel geld voor Pinalli, biabiany was dramatisch toen hij bij inter speelde.
Misschien hadden ze voor Kozak, Bianchi of Denis moeten gaan. Maar ik denk zowiezo niet dat Rocchi veel gaat spelen ze hebben Milito, Livaja, Cassano en Palacio. Maar het is wel goed dat Rocchi nog achter de hand hebt.

1 januari 2013 om 23:06

dan het liefst denis. die is goed. cagliari kan beter wat spelers verkopen anders is het straks nog dood

1 januari 2013 om 23:34

Ik denk dat Calaio van Siena ook wel een goede optie was geweest, toont daar toch altijd aan dat hij toch wel relatief makkelijk scoort.

Ik vind dit nou geen versterking...had dan voor iemand gegaan die kan bijdragen aan de toekomst van Inter. Ik vraag me af waarom Inter gaat voor een ouder iemand. Ik zou gaan voor iemand die jong is, en nog kan leren van Milito om het ná Milito over te nemen voorin.

Een prima versterking als je kijkt naar de spitsenpositie. Maar niet echt een versterking om Juve onder druk te zetten. Daar moet toch nog wel een verdediger en een betere spits bij

35 jaar en over zijn top. Wat beoogt Inter nou met zo'n spits. Ongebrijpelijk, fans moeten dit toch ook gewoon niet accepteren? Zo blijft een kampioenschap een eind weg.

Wat een matige aankoop is dit zeg. Was in zijn goede jaren bij Lazio een goede spits, maar is nu behoorlijk oud en speelt dus ook bij Lazio niet, dus snap het niet echt. Ik snap het idee wel dat je een goede spits wilt hebben voor achter Milito, maar dan had je net zo goed Livaja of Longo daarvoor kunnen gebruiken. Een Pinilla van Cagliari is te duur dus die valt wel, een Denis van Atalanta ook, maar een Calaio van Siena of Bianchi van Torino zouden toch wel betere opties zijn geweest. Voor Rocchi wel nog een leuke stap, ook al gaat hij niet veel spelen natuurlijk.

Rocchi is naast 35 ook gewoon echt over zijn top , een speler die bij Lazio niet meer aan de bak komt moet Inter een nieuwe impuls geven.

Had dan liever voor Fabio Borini gegaan , is pas half Januari fit maar dat is een spits met toekomst , komt bij Liverpool niet echt aan de bak en als je hem huurt met misschien een optie tot koop.

Er zal toch flink geinvesteerd moeten worden in de voorhoede want Milito word 34 , Cassano word 31 , hetzelfde geld voor Palacio en dan Tomasso Rocchi die goed 35 is.

Had liever gezien dat men de Portemonee trok voor Alberto Paloschi , een spits die zeer veel toekomst heeft in mijn ogen , is een stuk duurder maar heeft de toekomst en mogelijkheid om nog aan te verdienen.

Huh? Mensen onderschatten deze voetballer wel heel erg zeg. Rocchi is nog steeds een gevaarlijke spits die de Serie A kent en zal veel voegen voor Inter let maar op. Ik volg Lazio al jaren en Rocchi is nogsteeds gevaarlijk. 35 jaar 36 jaar 40 jaar 80 jaar , dat boeit niet in Serie A , kijk maar naar Totti,di natale,del piero,inzaghi,di vaio moet ik nog verder?

2 januari 2013 om 10:08

Deze transfer heeft voor en nadelen :
voordelen :
hij heeft ervaring
hij is goedkoop
en heeft een goede trap
nadelen zijn :
veel te oud
traag
zal wss niet veel spelen.
maarja benvenuto all inter!

4 januari 2013 om 11:58

Als je Lazio volgt, dan weet je ook dat Rocchi amper gespeeld heeft en vierde keus was in de aanval. Hij mocht pas opdraven als Miroslav Klose, Libor Kozak en Sergio Floccari niet speelgerechtigd waren. Aangezien Lazio met 1 spits speelt, gebeurde dat dus amper. Inter wilde ook een van die laatste twee aantrekken, maar Lazio verzette zich daartegen, waardoor ze op de vierde keuze van de Romeinen kwamen.

of een bemba ba
bony
Giuseppe Rossi
Guidetti
denis
bianchi
Bobadilla
een van was een beter een back up geweest van millito
dan een rocchi

inter wil silvestre ruilen voor Hugo Campagnaro
Ezequiel Schelotto
Rolando
inter wil ook Raul Meireles in de zomer gaan hallen
ik wil dat alvarez blijft hij moet wenen aan het spel in italy
verhuren chievo palermo genoa siena

Fantastische aankoop! Jonge speler die nog lang meekwam en een aankoop op de toekomst gericht. Ik denk dat deze speler inter kampioen kan maken.

Wat wil Inter hier nu mee bereiken ?

De club zit in financieel zwaar weer en geraakt nu helemaal in het verval te komen. Er zijn wel betere en transfervrije spelers op te pikken dan !

Ik als interista ben hier niet zo blij mee.
Het is geen slechte speler voor de serie a en is denk ik niet de juiste stand-in voor Milito.
Maar 35 jaar oud op retour en dan naar een club als inter ik vind hem zeker niet inter waardig
het duurt maar 6 maanden dus hij zal niet veel slechts kunne doen in zo'n korte periode??????

Ha veel plezier ermee Interistas. Gelukkig is onze Bendtner nu niet meer het lachertje van de italiaanse top

4 januari 2013 om 13:29

Bendter is niet goed voor de duidelijkheid , en het is Interisti ipv Interistas. Italiaans bijschaven zou ik zeggen.

4 januari 2013 om 14:18

Nee Bendtner is zeker niet goed genoeg. Daarom willen we ook Lewandowski/villa/llorente/lopez/dzeko. En ik woon in Nederland. Heb engelstalige familie en de italianen die ik ken spreken perfect Nederlands en/of Engels. Geen italiaans nodig amico

4 januari 2013 om 14:32

Ik zou ook liever iemand anders zien dan Rocchi maarja. Ik woon in Belgie en mijn moeder is italiaans en vader is portugees dus altijd leuk om die talen te beheersen.

@yorickado hahaha bendtner kennen we allemaal die heeft nooit een pepernoot kunnen raken.
Rocchi is ook niet een speler waar wij op wachten bij inter, maar Longo Livaja zijn verhuurd om speelminuten te maken en ervaring op te doen want ze zijn zeker getalenteerd maar nog niet klaar om in het 1 ste te spelen bij inter.
Rocchi daarintegen is 35 jaar oud een redelijke speler voor de serie a draait al een tijd mee daar kent de competitie is nooit een goalgetter geweest maar is altijd lastig geweest voor de tegenstanders.
Hij kost ook maar 4 ton dus als et niks blijkt te zijn dan pech ik verwacht er ook niks van

Het is ook een bejaardehuis in Italië. Ongelofelijk veel voetballers boven de 33+ die spelen bij Topclubs. Typisch een Inter transfer. Waarom komt er nooit een grote schoonmaak. Stuur al die spelers die niks voegen toch gwn weg. Begin maar met Cordoba.

4 januari 2013 om 13:25

Als je het weet , Cordoba is vorig seizoen al gestopt! zijn laatse wedstrijd was tegen milan ( 4-2 winst voor inter ). Hij heeft nu een baan binnen het bestuur bij Inter. Lucio,cesar,maicon, zijn al weg, Inter heeft nu rocchi gekocht so what? Hij is niet de bste aanvaller in de SA maar wel ervaren ,bovendien was hij spotgoedkoop ( 300000 euro ) aangezien we maar 1 echte killer hebben vanvoor : Milito, Livaja is goed maar nog heel jong en Palacio en Cassano zijn geen spitsen maar wingers. Dus let wat je zegt meneer de serie A kenner. Coutinho, Alvarez, Juan, Bessa, Romano, Livaja, Longo ( huur Espanyol ) ... zijn allen onder de 24 jaar en getalendeerd! Jij zit nog in de tijd van 2006 van de serie A!

echt een rare aankoop soms word ik helemaal gek van Moratti en Branca met hun rare beslissingen.

Geef de jeugd dan een kans.

4 januari 2013 om 21:55

die 2 zijn niet goed wijs. en die branca maakt me al helemaal ziek. muntari had gelijk over hem.
muntari: niemand mag branca, hij is fake

die is na een jaar weer uitgevoetbalt als je het aan mij vraagt ik bedoel wat bereikt inter hiermee
hebben ze wel naar zijn leeftijd gekeken ik dacht dat inter wou verjongen blijkbaar dus niet

ik ben triest als ik dit allemaal moet zien. ik mis 2010! Balotelli etoo sneijder in vorm enz... but life goes on

verder zou ik liever de jeugd kansen geven, lot of talent daar zoals die bessa, duncan...

de enige speler die op zijn niveau is is guarin

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren