Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Ik vind het een enorme uitdaging om bij PSV aan de slag te gaan'

Laatste update:

John Feskens en Ruud Hesp zijn vanaf komend seizoen lid van de staf van PSV, meldt technisch manager Marcel Brands via de officiële kanalen van de club. Feskens treedt in dienst als analist, terwijl Hesp aan de slag gaat als keeperstrainer.

/

De 47-jarige Feskens neemt bij PSV de taken over van analist Klaas van Baalen, die aan de slag gaat als parttime scout. “Ik zie een heel mooie uitdaging om voor het eerst bij een topclub te gaan werken, daar kijk ik heel erg naar uit”, aldus Feskens, die na afloop van vorig seizoen op een zijspoor werd gezet bij ‘zijn’ Willem II. “Ik vind het jammer dat de clubleiding zich nu laat leiden door de mening van een passant”, zei het clubicoon destijds over hoofdtrainer Jurgen Streppel en de handelwijze van de clubleiding.

Hesp, net als Feskens 47 jaar oud, komt op voorspraak van nieuwbakken trainer Phillip Cocu over van FC Groningen. De oud-keeper van onder meer Barcelona geeft aan ‘ontzettend blij’ te zijn. “PSV is de top in Nederland, dit is voor mij een mooie kans bij een geweldige club. Ik kijk er naar uit om te werken met Cocu en de rest van de staf. Dit is een ontzettend mooie uitdaging.”

Update 23 juli 18.10 uur - 'Ik vind het een enorme uitdaging om bij PSV aan de slag te gaan'
John Feskens werd op een zijspoor gezet bij zijn geliefde Willem II, maar vervolgt zijn loopbaan nu bij een topclub in Nederland: PSV. Daar is Feskens aan de slag gegaan als analist voor de technische staf. "Marcel Brands polste me en ik heb er wel even over moeten nadenken", zegt Feskens tegen het Eindhovens Dagblad. "Maar ik vind het een enorme uitdaging om bij PSV aan de slag te gaan."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

John Feskens vond ik een fijne man voor Willem II, jammer dat hij daar weggaat dan al vraag ik me af wat hij daar was aangezien dit jaar Streppel coach was right?

21 juni 2013 om 15:31

Als je Streppel in je club hebt, ben je al snel nutteloos, aangezien die man echt alles zelf wil doen, regelen en bepalen, die man is volgens mij Trainer en Technisch directeur en dan gaat hij ook nog eens over de transfers

21 juni 2013 om 15:32

Een technisch directeur gaat meestal over de transfers..

21 juni 2013 om 15:33

@ brammetje95

Dat ligt helemaal niet aan Streppel, maar aan de clubleiding. Die bepaalt namelijk wat voor functie iemand krijgt.

21 juni 2013 om 15:58

De verantwoordelijkheid van een technisch directeur is het samenstellen van de selectie aka de transfers doen, en contractverleningen etc.

21 juni 2013 om 16:03

Bij Willem II heb je gelijk, daar krijgt hij die functies inderdaad aangewezen, maar in zijn tijd bij Helmond Sport, had hij echter maar één functie: trainer. En toentertijd bemoeide hij zich met zaken die voor een trainer niet relevant zijn.

21 juni 2013 om 15:33

Feskens was de assistent-trainer

We zijn goed bezig langzamerhand komt er wat structuur, en zie je wat Cocu allemaal wil.

' Oud-keeper-barcelona ' klinkt een stuk spannender dan ' Ruud Hesp '.

21 juni 2013 om 15:35

Hoezo? Hesp heeft bij Barcelona gewoon in de basis gestaan hoor. Aantal seizoenen lang ook meende ik.

21 juni 2013 om 15:37

Daar ben ik van op de hoogte.

21 juni 2013 om 21:51

Wat een onzin opmerking breng je dan. Wat is er mis met de naam Ruud Hesp?

23 juli 2013 om 19:28

Dat is geen onzin opmerking. Hij geeft gewoon aan dat het "spannender" klinkt waardoor er meer kliks komen..

21 juni 2013 om 15:44

Ajax had ook nog interesse toentertijd toen hij weer terug was bij Fortuna. Geloof dat zijn transfer niet door ging omdat hij hetzelf niet wilde, maar dat weet ik niet zeker meer.

Irrelevant feitje: Ik ben naar deze man vernoemd geworden.

21 juni 2013 om 16:12

je zou maar naar John Feskens vernoemd worden...

21 juni 2013 om 16:33

@ Barnassio

Dat zou zomaar kunnen als je zijn zoon bent.

21 juni 2013 om 18:07

Haha nee, ik doelde op Ruud Hesp.

21 juni 2013 om 15:46

Edit: Never mind. Ik dacht dat ze het over John Feskens hadden die bij Barcelona heeft gespeeld. Ik heb het fout gelezen, maar ik vind hem nog steeds iets weghebben van David Hasselhoff.

Weet iemand of John Feskens ook individueel voor spelers als videoanalist gaat werken? Daar was PSV in het verleden erg succesvol mee.

John Feskens is een geboren en getogen Tilburger die 483 wedstrijden voor willem II heeft gespeeld.
Een clubicoon die op handen werd gedragen in Tilburg. Vanaf 2010 was hij assisten trainer van willem II. Doordat Jurgen Streppel vanaf komend seizoen tevens de taken van van Hintum als technisch directeur overneemt, heeft deze van de gelegenheid gebruik gemaakt om zijn eigen vertrouwde mensen binnen te loodsen. Het hoe en waarom weet ik ook niet maar door Streppel teveel macht te geven en zijn eigen mensen neer te mogen zetten op de posities die hij wil verlies je wel een beetje je identiteit als club. Voor feskens heel erg zuur omdat hij toch een beetje als Ras echte Willem II 'er de clubcultuur kon bewaken.
Mooi voor hem dat hij de kans krijgt bij Psv. Niet als trainer welliswaar maar deze kans pakt hij natuurlijk met beide handen aan. ik vind het hoogst opmerkelijk dat het bestuur van Willem II het toestaat dat een trainer clubmensen als feskens zomaar uit mag werken maar dat is denk ik het hedendaagse prof voetbal waar sentimenten niet meer mee tellen

21 juni 2013 om 15:53

Willem II wordt al jaren bestuurd door een groepje externe financiers.
Zei hebben achter de schermen echt alle touwtjes in handen.

John Feskens is te kritisch en zaagde aan hun poten, deze eerder genoemde miljonairs dulden geen tegenspraak, zeker niet wanneer ze leningen met een rendement van 30% verstrekken aan Willem II met als onderpand de volledige spelersgroep.

Dus naast het feit dat ze de touwtjes in handen hebben zijn ze ook ouderwets aan het zakkenvullen. Streppel luistert braaf en is precies zoals John zegt een passant in Tilburg.
Streppel krijgt de kans om Willem II als springplank van zijn carrière te gebruiken zolang hij naar de pijpen van de mannen op het pluche danst.

Dit doet Jurgen uiteraard graag maar Willem II gaat stap voor stap verder naar de klote.
Wanneer een speler als Lumu of Midsidjan zou worden verkocht is de eerste 850.000 euro voor de mannen en hebben ze 30% op hun ingelegde geld.
Dat noemt zich supporter / clubredder.
In Tilburg weten we inmiddels wel beter.

21 juni 2013 om 22:38

Streppel hier de schuld geven is gewoon onterecht. Er zijn hier in Tilburg genoeg supporters die er heel anders over denken. Feskens was een nuttige kracht, maar veel meer ook niet.

Ik heb geen idee wat jij bedoelt, er veranderd wat ! Maar het moet nog uitwijzen of het wat word! Anyhow hoop dat je gelijk hebt!

Hmm, vind die Feskens nooit echt snugger overkomen, maar ik kan er natuurlijk naast zitten. Afwachten maar.

Nu ben ik beslist géén fan van Psv, echter moet ik wel eerlijkheidshalve bekennen dat zij net als Ajax en Feyenoord zéér goed bezig zijn een sterk technisch hart, met voetbalkennis, te vormen.
M.a.w. de grote drie zijn gewoon ontzettend goed op dreef.

Indien óók AZ, Twente, Utrecht, Groningen en Heerenveen daar een voorbeeld aan gaan nemen dan zie ik op langere termijn een opwaardering van het Nederlandse voetbal. Misschien dat je daar koopclub Vitesse ook nog aan kunt toevoegen, dan hebben wij het ook wel zo'n beetje gehad.
Op deze wijze blijft het Nederlandse exportproduct "voetballer" een hoog aanzien in het buitenland behouden.

23 juli 2013 om 19:38

@ventie, bij Twente zie ik dat niet gebeuren, aangezien daar Munsterman de touwtjes in handen wil houden en zich overal mee bezig houdt. Twente had een uitstekend technisch hart, maar daar is inmiddels niets meer van over. Bij Heerenveen is het even afwachten wat er daar nu gaat gebeuren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren