Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brands komt met tekst en uitleg: ‘Dit verhaal is eigen leven gaan leiden’

Laatste update:
/

PSV gaat de technische staf niet wijzigen, ook al heeft de Eindhovense club een dramatische eerste seizoenshelft achter de rug. Phillip Cocu gaf enkele weken geleden aan dat hij positief stond tegenover de toevoeging van een ervaren coach aan de technische staf van PSV.

Cocu is bezig aan zijn eerste jaar als hoofdtrainer en heeft met Ernest Faber en Chris van der Weerden ook al onervaren assistenten. “Dit verhaal is een eigen leven gaan leiden, omdat Ron Spelbos afgelopen zomer niet is gekomen”, legt technisch manager Marcel Brands uit aan Voetbal International. “Ron zou analist worden en regelmatig op het trainingsveld staan, maar koos er toch voor bij de KNVB te blijven.”

“Wij hebben toen John Feskens aangesteld, maar die staat minder op het veld dan met Ron de bedoeling was”, vervolgt de sportbestuurder van PSV. “We hebben echter ruim vertrouwen in de complete huidige staf en zijn niet zoekende naar uitbreiding.”

Phillip Cocu is een goede coach voor PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Brands heb je niks aan, Cocu daarin tegen kan je niks kwalijk nemen, de man is gewoon nog onervaren als trainer. Dat de ''verwachte'' prestatie's uitblijven heeft meer te maken met de selectie.

31 december 2013 om 19:02

Cocu kan je wel dingen verwijten, hij dacht als beginnend trainer dat er geen ervaring in de staf nodig was. Een de Boer eiste juist in de vorm van Hennie Spijkerman dat er ervaring bij moest komen omdat hij wist dat hij nog niet over alle trainerseigenschappen beschikte.

31 december 2013 om 19:08

Ja indd iedereen zegt dat het de boer een top trainer is (vind ik zelf ook hoor) maar hij heeft veel hulp van ervaren personen gehad dus we kunnen cocu niet afschrijven brands daarin tegen wel

Dus eigenlijk wil je iemand die regelmatig op het veld staat maar is je eerste keus niet beschikbaar ga je naar een ander type?
Ach als ze goed resultaat halen bij Ajax en dan thuis tegen AZ winnen, dan krijg je daarna RKC en Cambuur en wie weet staat het er dan wel heel anders voor. Ik gun het ze wel om nog mee te doen maar het kampioenschap wordt denk ik nog te vroeg

31 december 2013 om 19:13

En als ze van Ajax & AZ verliezen zijn ze nog verder van huis & dat zijn nog niet eens zulke gekke verwachtingen...

31 december 2013 om 20:08

Jawel hoor. Thuis heeft PSV 4-0 gewonnen van Ajax en uit heeft AZ met een wereldgoal en fout van Brenet verloren. AZ heeft al 3 wedstrijden op rij verloren dacht ik rn Ajax is de laatste 2 wedstrijden voetballend ook niet veel maar hebben het geluk mee. PSV zal sowieso 3 punten uit die 2 wedstrijden halen.

Cocu heeft zelf deze technisch staf gewild. Iedereen ziet dat een ervaren coach in de technische staf geen kwaad kan omdat Cocu geen ervaring heeft en niet terug kan vallen op zijn assistenten. Cocu was als voetballer top maar kan als trainer niet veel van ook op de manier hoe hij tijdens wedstrijden zijn spelers coacht. Ik hoop op een betere tijden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren