Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Heracles tracht Cambuur af te troeven in strijd om middenvelder

Laatste update:
/

SC Cambuur-Leeuwarden wil Oguzhan Türk terughalen naar Friesland. De 27-jarige middenvelder maakte vorig jaar de overstap van Cambuur naar VVV-Venlo. Türk degradeerde met de Venlonaren naar de Jupiler League, terwijl Cambuur op de slotdag van de competitie promotie naar de Eredivisie wist te bewerkstelligen.

"Cambuur heeft me benaderd. Een terugkeer zou mooi zijn, maar er is ook Turkse interesse", claimt Türk in gesprek met De Telegraaf. Volgens het dagblad gaat het om Elazigspor, dat afgelopen seizoen als dertiende in de Süper Lig eindigde.

Het contract van Türk met VVV loopt nog een seizoen door, tot de zomer van 2014. De middenvelder kwam eerder voor sc Heerenveen en Go Ahead Eagles uit.

Update 1 juli 9.30 uur - Heracles tracht Cambuur af te troeven in strijd om middenvelder
Oguzhan Türk weet dat hij komend seizoen in ieder geval in de Eredivisie kan voetballen. De middenvelder degradeerde met VVV-Venlo naar de Jupiler League, maar krijgt de mogelijkheid om op het hoogste niveau actief te blijven. Nadat zijn voormalig werkgever SC Cambuur-Leeuwarden al belangstelling toonde, heeft nu ook Heracles Almelo zich voor Türk gemeld. Volgens De Telegraaf heeft trainer Jan de Jonge al een gesprek gehad met de 27-jarige middenvelder, die ook naar het Turkse Elazigspor zou kunnen. Heracles nam eerder Bryan Linssen al over van VVV.

Wat zou jij Oguzhan Türk adviseren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
20 juni 2013 om 08:26

Daar dacht ik ook aan, plus bij Elazig speelt ook die ex-ajacied dus kan hij nog steeds Nederlands blijven klessenbessen

Ik denk dat het salaris in Turkije een stuk hoger ligt, dus dan lijkt me de keuze makkelijk gemaakt in dit geval. Wanneer hij het goed doet, halen Galatasaray of Fenerbahce hem wel op een prikkie.

20 juni 2013 om 08:41

Hij gaat never nooit bij Fener of Gala spelen, hij moet dan 1 jaar lang fenomenaal presteren en dan is hij al 28 jaar.. Jammer voor hem is die kans voorbij.

Maar een subtopper in Turkije is ook mooi ( Kasimpasa, Bursa ) en daar kan je ook miljoenen verdienen.

Hoewel ik denk dat Kasimpasa zeker met de huidige middelen die ze hebben, onmogelijk voor zulke spelers gaat. De komende 2 jaar zullen ze er alles aan doen om hun naamsbekendheid te vergroten ( bijv Anelka, Babel ) en daarna gericht (duur) inkopen.

20 juni 2013 om 08:50

Sorry, heb helemaal over de 27 jaar heen gelezen. Ik dacht dat hij een jaar of 22 was eerlijk gezegd. Nee dan lijkt het me niet aannemelijk dat hij daar nog heen gaat. Een middenmoot lijkt me in dat geval het maximale, maar daar kun je inderdaad nog wel een behoorlijk salaris binnenharken..

20 juni 2013 om 09:19

Waarom zou hij niet bij fener of gs kunnen spelen????
Webo is ook op zijn 31ste gekomen

20 juni 2013 om 09:37

Omdat Wébo op 27 jarige leeftijd niet in de Jupiler League speelde.

1 juli 2013 om 12:40

Webo was dan ook al een vrij bekende speler en was gewoon een vrij goede aanvaller bij Real Mallorca , vormde daar zelfs ooit een goed duo met Eto'o

Türk vind ik opzich wel een aardige speler, maar vond hem bij VVV niet echt constant presteren wellicht is Cambuur een goede optie, want daar speelde hij wel altijd zeer goed. De stap naar Heracles zou ik daarintegen niet doen want daar zou hij de vervanger moeten worden van Vejinovic en daar gaat sowieso Heracles flink meer achteruit, daarnaast is de verwachtigspatroon automatisch wat hoger.

Celtic is een club die door de pl scouts goed in de gaten gehoud. Word. Daarnaast is het idd van belang dan van dijk zich laat zien in de CL. Misschien kan hij dan al in de winterstop of volgend seizoen weer verkassen. Lijkt mij dat dit echt een opstap is.

Hoe heeft ie het vorig jaar gedaan bij Vvv?

20 juni 2013 om 09:13

Ik vond hem altijd een van de betere spelers die wel 110% inzet had. Lokhoff gaf hem echter niet het vertrouwen door hem voortdurend voortijdig te wisselen. Er had dus veel meer ingezeten voor hem, en ik denk dus dat het wel een aanwinst is voor jullie.

Als dit waar is haalt arsenal echt een bom binnen. Hopelijl acoort hij hier ook zo makkelijk. Het is wel echt een andere wending als een talent halen, maar het is wel een toptransfer!

20 juni 2013 om 09:39

Staat Turk ook in de belangstelling van Arsenal !?

Ontopic: Zie Turk graag terugkeren bij Cambuur. Goede speler met een goede traptechniek. Maar zou het begrijpen als hij voor Turkije zou kiezen, Cambuur kan hem financieel gezien waarschijnlijk niet zoveel bieden als de clubs uit Turkije.

20 juni 2013 om 09:46

Haha, nee dat ging over Higuain, maar Voetbalzone heeft soms moeite met mijn reactie bij het juiste onderwerp te plaatsen!

Lekker laten gaan. De enige wedstrijd waarin Turk echt goed speelde in De Koel had hij een Cambuur shirt aan. Dat was in de nacompetitie van seizoen 2011-2012. Op basis van die wedstrijd is hij gehaald, maar bij VVV heeft hij het nooit waar kunnen maken.

Zou mooi zijn als hij terug komt

Publiek wil hem, iedereen houdt hier van hem, alhoewel ik betwijfel of hij het eredivisieniveau wel aan kan

Toch raar dat iedereen hier zegt dat Lokhoff een zeer matige selectie had, maar vervolgens vertrekt iedereen wel weer naar een club op het hoogste niveau: Wildschut, Van Haaren, Turk, Linssen, Maeenpa, Seip, Nwofor etc.

Is deze jongen al 27? Ik dacht altijd dat hij een groot talent was haha! Ik denk dat hij beter de keus kan maken voor Turkije, beter salaris, betere tegenstanders, beter klimaat en aan zijn naam te horen is dat zijn moeder of vader land. Lekkerder kan het volgens mij niet. In Nederland zie ik hem in ieder geval geen hoge ogen gooien.

Dit is ook weer goed nieuws voor Vvv. Ik vond hem dit hele seizoen drama. Zo krijgen ze ook nog geld voor m.

Lijkt me een goede speler voor Heracles en hiermee spelen ze al in op het verlies van een aantal spelers zoals Vejinovic en Everton. Linssen is al binnen. Turk zou naar mijn idee een goede versterking zijn, een van de betere voetballers bij Vvv, hij is snel, behendig en heeft een actie in huis.

goede voetballer voor heracles. hebben gewoon weer een degelijk elftal.

pasveer
ter wierik schenkenveld rienstra belterman

turk bruns vejevic
gourye castillion linssen

1 juli 2013 om 09:45

Haha ik lig hier te rollen van het lachen, verdiep je eerst is in de club en geef me dan aub nog een reactie, dan zou geweldig zijn !!

On: kan er niet veel over zeggen, bij Heracles is nu hoge nood om spelers aan te trekken, veel te kleine selectie!

1 juli 2013 om 10:06

Het is nog niet gezegd of Pasveer blijft; er was/is interesse voor hem.
Castillion willen ze wel weer terughalen, maar daar is nog niets zeker van.

Ook Turk is nog niet aanwezig bij Heracles, alleen Linssen hebben ze aangetrokken.

Everton, Vejinovic zijn met het einde van dit seizoen al vertrokken en daarvoor zijn Overtoom, Armenteros al weggegaan. Er waren ook geruchten dat Ajax Duarte wilde hebben en hebben zelfs een bod uitgebracht. Die lijkt dus ook het einde van de transferperiode bij Heracles niet te halen.

Er moet dus wel het nodige bij komen, anders hebben ze een veel te kleine selectie. Er is niet veel geld beschikbaar, voor Vejinovic en Everton hebben ze niets gekregen, want zij zijn transfervrij vertrokken. Als ze wat geld willen binnenhalen, moet het komen van de transfer van Duarte en/of Pasveer.

1 juli 2013 om 10:48

Wat een opstelling, maar niet echt realistisch. Als pasveer blijft zal hij in de goal staan. Middenvelders hoeven van mij er niet bij want Rienstra is ook een verdedigende middenvelder.
Als de test spelers en contact krijgen zou ik het het liefste de opstelling zo zien:

Pasveer
Koenders Schenkeveld Veldmate Dorda
Rienstra
Bruns Andersen
Gogia gouriye Linssen

Omdat we nog geen spits hebben maar even Gouriye in de spits. Turk hoefy van mij niet te komen want we hebben Quansah en Vujicevic (of zoals krab het schrijft vejevic) nog. Kwame begint te kort te komen. Vandaar Rienstra op zikn plek en Duarte gaat waarschijnlijk wel weg

1 juli 2013 om 11:07

Ben het helemaal met je eens qua verdedigingslinie.

Daarachter hebben we nog te Wierik, Paljic (maar die fungeert denk ik beter als aanvaller), Davidson en van Dijk (maar die mist de ervaring nog in het eerste). Als ze wel Rienstra opstellen in de verdediger, krijg je weer een plek op de bank en verdedigende middenvelder vrij.

Ik vind Quansah nog steeds een belangrijke schakel op de positie van verdedigende middenvelder. Maar je ziet wel dat hij begint af te takelen. Dan heb je nog Bruns, Vujicevic, eventueel Andersen (stage is verlengd), Belterman en Linssen (maar die kan ook als flankspeler gebruikt worden).

De aanval bestaat nu dan uit Gouriye, Schamp en Navratil. Hier moet nog een goede spits bij komen.

Gelukkig timmert Heracles wel aan de weg door de selectie te versterken door een aantal proefspelers te hebben en ook de tijd te nemen om ze een kans te geven en te bekijken. Ik hoop dat ze Andersen en Gogia dan ook bij de selectie kunnen voegen. Heb wel goede verwachtingen van deze spelers.

Andy Barrowman is vanaf nu een week op proef, dat is een Schotse spits. Ik hoop dat hij de verwachtingen overtreft.

1 juli 2013 om 11:57

Ik zou toch voor Te Wirlerik gaan als eerste keus op de rechtsback. Vind dat wat Koenders heeft laten zien op de rechtsback heel erg matig.

Het centrum zou ik ook met Schenkeveld spelen en Veldmate er naast. Laatstgenoemde is in mijn ogen onterecht geslachtofferd onder Bosz, vanwege het 3-4-3 systeem.

Zal naar Heracles gaan! Gun hem het ook wel! Toch hoger dan Cambuur!
En corners kan hij toch niet nemen..;-)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren