Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Heracles breidt frivole voorste linie verder uit met tweetal

Laatste update:

Het lijkt erop dat Heracles Almelo vanaf januari kan beschikken over een nieuwe voorhoedespeler. De 24-jarige Mathias Schamp wordt waarschijnlijk overgenomen van het Belgische KSV Oudenaarde. De club uit de Tweede Klasse meldt op de officiële website een akkoord te hebben met de nummer elf van de Eredivisie. Schamp moet zelf nog wel overeenstemming bereiken met zijn nieuwe werkgever.

In Oudenaarde wordt echter niet meer getwijfeld aan het vertrek van de vleugelaanvaller naar Almelo. “Het vertrek van Mathias Schamp staat nu wel vast”, luidt het statement, waarbij de transfer wordt omschreven als ‘kers op de taart’. De Belgische aanvaller kwam vijf seizoenen uit voor de club, die gepromoveerd is naar het tweede niveau van België.

“Het wordt een aderlating en even een triest moment voor ons allen, waar wij zullen moeten aan wennen. Maar tegelijk moeten wij allemaal erg fier zijn dat deze speler, die vijf jaar bij ons het goede weer heeft gemaakt, nu deze mooie kans krijgt. Wij gunnen hem dan ook van harte deze mooie transfer, die mag beschouwd worden als de absolute toptransfer van een KSVO-speler in de geschiedenis van de club”, meldt Oudenaarde.

Update 21 december 11:02 uur - Heracles breidt frivole voorste linie verder uit met tweetal
Heracles Almelo-coach Peter Bosz heeft na de winterstop twee nieuwe aanvallers tot zijn beschikking. De Tukkers maken vrijdag bekend dat zowel Jaroslav Navratil als Mathias Schamp naar het Polman Stadion komen. Eerstgenoemde wordt voor een half jaar gehuurd van het Tsjechische FK Viktoria Zizkov. Heracles heeft de optie om de speler, mocht hij bevallen, daarna voor drie seizoenen vast te leggen.

Naast de twintigjarige Tsjech komt ook de 24-jarige Belg Schamp in januari naar Almelo. Hij is afkomstig van KSV Oudenaarde en kwam eerder uit voor Westrem, St. Wetteren, FC Bruggen en Lokeren. Hij tekent een contract voor 2,5 jaar met een optie voor nog een seizoen. “Twee talentvolle aanvallers die zich bij ons kunnen doorontwikkelen. We spelen op deze manier alvast in op de toekomst, want het is geen geheim dat er veel belangstelling is voor een aantal van onze spelers”, aldus directeur Nico-Jan Hoogma.

Denk je dat Mathias Schamp een versterking is voor Heracles Almelo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heracles moet ook wel vervangingen zoeken. Teveel spelers hebben al aangegeven weg te willen, dus moet je niet last minute transfers gaan halen. A: ze zijn te duur en B ze moeten er meteen staan. Dit half jaar acclamatiseren klinkt mij heel verstandig in de oren.

19 december 2012 om 11:19

Precies, deze zomer zullen Armenteros, Overtoom, Everton, Duarte Castillion en Vejinovic vertrekken. Deze jongen zal waarschijnlijk niet gelijk het niveau aankunnen, maar zal dus een half jaar krijgen om te acclimatiseren. Wordt nog een héééle lastige karwei om volgend jaar een selectie op de been te krijgen die Eredivisie waardig is, maar ik heb vertrouwen in onze Jan en Nico.

19 december 2012 om 12:18

Loopt Overtoom's contract af, of is er dusdanig veel interesse dat hij wel zal vertrekken?

19 december 2012 om 12:27

Hoe kom je er bij dat Vejinovic en Duarte weggaan?

19 december 2012 om 12:32

Duarte gaat niet weg, of er moet 5.000.000 geboden worden.

Vejinovic zijn contract loopt wel degelijk af, daarom speelt hij ook, om verkocht te worden in de winter.

19 december 2012 om 12:53

En waarom zou Castillion vertrekken? Clubs staan denk ik niet voor hem in de rij.

19 december 2012 om 13:33

@mitchm, Misschien omdat hij gehuurd is ?

19 december 2012 om 13:54

hij is gehuurd door Heracles tot eind dit seizoen. dan loopt zijn contract af bij Ajax. dus de kans is groot dat hij bij Heracles blijft

21 december 2012 om 15:10

Vejinovic heeft nog een optie voor verlenging in zijn contract, die kan door Heracles gelicht worden

Geen enkel idee wat voor speler het is. Iemand een idee?

De transfer is volgens mij al rond. Zo melden de twitterkanalen van heracles

Wat een belachelijke poll. Alsof iemand die gozer kent.

On: Versterkingen zullen zeker nodig zijn, maar om die nou in de Belgische tweede divisie te zoeken.. Ik weet het niet.

De poll kun je ook zien als iets anders. Heracles heeft namelijk heel goed gescout de afgelopen tijd! De kans dat ie hier slagt is redelijk groot

24 jaar en vorig jaar nog spelend op het derde niveau van België, ben benieuwd of deze jongen een versterking zal zijn. Maar ik denk dat niemand hier naar de Belgische Tweede Klasse kijkt, dus het zal een verrassing worden of de jongcslaagt of niet.

19 december 2012 om 12:00

Er was paar jaar geleden een Engelsman die in Belgische provinciale speelde... Dan is hij naar Anderlecht gegaan, Charleroi . En vorig seizoen heeft die er 15 in gelegd in de Engelse Championship. In de lagere Belgische klasses is veel zwart geld daarom dat sommige spelers daar ook gewoon blijven spelen.

19 december 2012 om 13:02

Ik wil ze niet de kost geven,nederlanders die in lagere klassen spelen in Belgie.niet zo lang geleden waren er spelers van MVV die hier in derde en tweede klasse kwamen spelen aan 6.000 euro per maand en dit als bijverdienste.
Mooi meegenomen,toch.

19 december 2012 om 13:51

Inderdaad, veel spelers in 2e en 3e klasse in België verdienen meer dan de gemiddelde middenmoter in 1e klasse. Veelal in het zwart natuurlijk, maar geld is geld voor zo'n jongen.

19 december 2012 om 14:26

Ok, maar dan nog is het wel een risico. Als je op je 24e alleen nog maar in de derde klasse hebt gespeeld, dus eigenlijk Topklasse niveau, dan is de overstap naar de Eredivisie wel heel groot. Als die jongen nou 20 was, en als heel groot talent bekend staat, dan zou ik het een logische aankoop vinden.

19 december 2012 om 14:51

Uiteraard Maar er zijn altijd uitzonderingen Hulk heeft voor dat hij bij Porto speelde in Chinese 2 de klasse gespeeld , wil maar zeggen. Dat je nooit iemand moet afschrijven als je hem niet kent

19 december 2012 om 14:56

Drogba speelde op zijn 24e ook nog in 2e klasse. Soms moet je zo'n jongen gewoon de kans durven geven en tonen ze dan pas hun volle potentieel.

19 december 2012 om 15:27

Overtoom kwam ook van de amateurs af.

21 december 2012 om 13:13

en waarom niet ik hou ook de 3de divisie van belgie in de gaten en kom vooral door racing mechelen want daar kan ik een hoop mensen en die doen het goed staan 3de..

Ik weet niet maar slecht gescout en 2e divisie, even de herinnering, Overtoom amateurclub in nederland, Armenteros niet goed genoeg voor Heerenveen, Vejinovic niet goed genoeg voor AZ, Everton gekocht van een Braziliaanse club voor zeer weinig geld, 1 miljoen dacht ik., En Duarte bij Sparta wegplukken, zijn alleen maar grote complimenten voor een club die weinig te besteden heeft en dan ook nog is wil groeien met een nieuw stadion, geweldig beleid, waarom miljoenen betalen als een speler voor 1 ton of iets meer net zo goed voetballen kan!., Heracles is mijn club en ik geniet van het spel! wat zei spelen is heerlijk om te kijken.

Over het algemneen werkt het scoutingsapparaat bijzonder goed (dost/plet/armenteros/overoom enz), die weinig tot niets hebben gekost en bijzonder goede versterkingen leken.

Ik ben benieuwd naar deze jongen.

Heracles heeft zeker een goed scoutingsapparaat.
Ik geloof alleen niet dat er in Nederland geen betere aanvaller is dan Mathias Schamp.
Ik denk dat er op de Nederlandse velden genoeg talent aanwezig is vooral bij de jeugdspelers.
Ik zie liever een nederlandse jeugdspeler met talent van een jaar of 20 die zich een paar jaar kan ontwikkelen bij Heracles tot het niveau overtoom, armenteros dan een 24 jarige Belg waarvan het maar afwachten is of ie iets toevoegt aan Heracles.
We moeten het maar afwachten!!!

Ben benieuwd. Heracles haalt wel vaker spelers waarvan iedereen zegt dat het niks is maar om een of andere manier haalt Heracles altijd de goeie spelers (voor heracles dan) binnen, met natuurlijk als grootste voorbeelden Dost en Overtoom die geloof ik van een Emmen kwamen en volgens mij kwam Overtoom van HVV Hollandia of heb ik het dan fout?

19 december 2012 om 15:28

Nee, klopt helemaal. Heracles weet toch elk jaar vertrokken spelers weer op te vangen. Waar Heracles ze allemaal vandaan plukt is een raadsel, blijkbaar hebben ze daar toch een aardige scouting

Door de snelheid en Schamp zal Heracles waarschijnlijk iets vaker het net vinden na de winterstop dan dat het nu doet. De voorhoede die momenteel de doelpunten maakt voor Heracles zoekt veels te weinig de diepte. Schamp heeft laten zien bij Oudenaarde dat hij deze diepte kan opzoeken en benutten. Goede scouts bij Heracles!!

Wat een onzinnige poll weer, ik weet zeker dat minimaal 99,9% van de bezoekers hier deze jongen nog nooit heeft zien spelen dus hoe kan je dan vragen of hij een versterking is?

Van wat ik las is hij echt de smaakmaker in de 2e Belgische Liga. Dus ik ben echt benieuwd naar wat deze jongen kan. En Heracles speelt sowieso met rasechte voetballers + scout spelers waar de meeste andere teams niet aan hadden gedacht. Tegelijkertijd beetje eigen jeugd inpassen, vooral Nederlandse spelers ook, binnen het budget blijven, goed bezig dat Heracles.

Heracles Almelo heeft de beschikking van een goed scoutingsnetwerk. Ik ken deze speler, net als bijna iedere bezoeker van Voetbalzone denk ik, helemaal niet. De scouts van Heracles zien blijkbaar in deze Schamp een versterking. Wille Overtoom speelde eerst namens Hollandia bij de amateurs voordat hij naar Heracles ging. En moet je nu eens kijken waar hij dankzij Heracles staat als voetballer..

21 december 2012 om 07:43

Inderdaad maar Overtoom had vroeger al echt talent (speelde met o.a. Afellay, Urby in het Nederlands Elftal voor jeugd) en werd ook begeerd door Ajax om in de jeugdopleiding te spelen.

Speelde in de jeugdopleiding van AZ, is wel iets anders dan Mathias Schamp die in een mindere competitie speelt en al betrekkelijk ''oud'' is..

Ben benieuwd ze hebben in Almelo wel vaker goede talenten binnen gevist van lagere klasses

Lijkt erop dat Heracles rekening begint te houden met hun succes, andere grotere eredivisieclubs willen hun spelers wegkopen en Heracles zorgt voor opvolging. Vooruit zien is regeren.

21 december 2012 om 11:38

Al hun topspelers hebben aflopende contracten, dus dat vind ik niet echt vooruit zien eigenlijk

21 december 2012 om 11:49

Volgens mij beschikken niet alle aanvallende spelers van Heracles over een aflopende contract. Ze hebben wel diverse spelers die begeerd worden door andere clubs. Ze komen in ieder geval niet met paniek-versterkingen omdat ze spelers naar andere clubs hebben zien vertrekken, dat zijn ze voor gebleven en dat probeer ik duidelijk te maken.

Heracles zal wel wat nieuwe spelers moeten halen ook met het waarschijnlijke transfervrije vertrek van Overtoom, Everton, Armenteros en Vejinovic. Heel Heracles stort in eigenlijk en ze krijgen er niets of heel weinig voor terug.

21 december 2012 om 12:02

Denk dat je het een beetje te somber inziet als je spreekt over het instorten van Heracles. Overtoom en vooral Armenteros zullen moeilijk te vervangen zijn, al denk ik dat bijvoorbeeld Thomas Bruns prima op de plek van Overtoom zou kunnen spelen. Daarnaast heeft Heracles in het verleden bewezen een neusje voor prima spitsen te hebben. Bijgevoegd een opstelling zonder deze spelers (met een fitte selectie uiteraard).

Pasveer
Te Wierik
Schenkeveld
Rienstra
Dorda
Bruns
Quansah
Duarte
Gouriye
Castillion
Schamp
21 december 2012 om 12:27

Castillion zullen ze dan eerst ook nog moeten kopen, Duarte zal denk ik ook vertrekken. Anders loopt ie in 2014 ook gratis weg.

21 december 2012 om 13:18

Mbt Duarte heeft Heracles nog een optie tot 2015 volgens de officieele website van Heracles. Castillion is inderdaad afwachten na de zomer,maar die zal in de winterstop nog wel niet vertrekken.

Ondanks dat al ingespeeld wordt op de toekomst denk ik dat bij een winterse verkoop van dan wel Armenteros, Everton, Overtoom, Duarte (?), Vejinovic wel nieuwe spelers worden aangetrokken.
Dit zijn spelers voor de toekomst die zich de komende tijd moeten gaan bewijzen en er niet direct 'moeten' staan. Bij verkoop is er wat geld beschikbaar maar ook ruimte in salaris (everton bijvoorbeeld waarschijnlijk één van de grootverdieners). Heracles heeft de laatste jaren niet echt een brede selectie gehad voor het eerste en de beloften (vorig jaar werden soms nog spelers geleend van Go Ahead voor wedstrijden van de beloften), dus dit zorgt wel voor een beetje adem (ook bij op te vangen blessures). En omdat Heracles ook nog meedoet in de beker is een kwaliteitsimpuls wel belangrijk als bepalende spelers vertrekken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren