Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Henk Fraser neemt banneling in genade aan bij Vitesse

Laatste update:

Voor Alexander Büttner lonkt een terugkeer in de A-selectie van Vitesse. De linksback werd bij de voorbereiding op de tweede seizoenshelft teruggezet naar Jong Vitesse, omdat hij al langere tijd kampte met een te hoog vetpercentage en daarin geen verandering wist te brengen. Nu voldoet hij nagenoeg aan de fitheidseisen van de club.

“Hij heeft daarna zijn werk verricht”, zegt trainer Henk Fraser in gesprek met de Gelderlander. “Hij is op de goede weg en dan verdient hij ook gewoon een kans om terug te keren bij de groep. Maar daarover gaan we eerst even praten. We staan voor een belangrijke fase van het seizoen en kunnen iedereen gebruiken.”

Fraser laat aan De Telegraaf weten dat niet te ontkennen valt dat Büttner ‘kwaliteiten heeft’. “En je kunt niet ontkennen dat elke trainer in het belang van de club moet denken. Na het weekend gaan we in gesprek om te kijken hoe ver we kunnen komen.”

Büttner zat voor de winterstop al boven het vetpercentage van tien tot twaalf procent. De 29-jarige back werd om die reden ook al buiten de wedstrijdselectie gehouden voor het laatste duel van 2017, op 23 december in Eindhoven met PSV (2-1). Het contract van Büttner met de Arnhemse club loopt volgend jaar zomer ten einde.

Update 12 maart 16.12 uur - Henk Fraser neemt banneling in genade aan bij Vitesse
Alexander Büttner maakt vanaf woensdag weer deel uit van de selectie van Vitesse, zo meldt Omroep Gelderland maandag. De linksback heeft volgens zaakwaarnemer Aleksandar Bursac een 'goed gesprek' gevoerd met de club. Büttner moest bijna acht weken meetrainen met Jong Vitesse, omdat hij in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft uit de A-selectie werd gezet. Hij kampte met een te hoog vetpercentage; inmiddels zou hij fit genoeg zijn om terug te keren in de groep van Henk Fraser.

Denk jij dat Alexander Büttner dit seizoen nog voor Vitesse zal spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nouja, veel slechter als Faye kan hij het niet doen. Desondanks zit ik niet op zijn onbesuisde tackels en ongemotiveerde houding te wachten, dan moet er echt wat veranderd zijn.

3 maart 2018 om 10:39

Die jongen is inderdaad door de mand gevallen. Maakte in de eerste wedstrijden wel een goede indruk vond ik. Helaas de laatste tijd wel heel vaak te betrappen op fouten en stom balverlies. De backposities van Vitesse zijn sowieso vrij zwak bezet vind ik.

3 maart 2018 om 10:55

Zijn achtergrond speelt hem gewoon parten want een zeker talent heeft hij wel. Veel te veel behoefte aan profilering op allerlei gebieden buiten het voetbal. Wanneer het spel op zich niet meer centraal staat is het over.

U kunt allen het duel vitesse-psv herinneren waarin deze man als een volslagen 'idioot' liep te zagen op de spelers van psv. Als hij na het duel een drugscontrole had gehad, dan had zou hij niet veel minder hebben gedaan dan een Hardbass bezoeker :D verder heb ik nog steeds veel pijn doordat deze mainstream voetballer ooit het shirt van man utd heeft gedragen. Gelukkig maakte hij daarin ook ooit een werelddoelpunt. Voor de rest kun je deze man rustig hebben in je selectie...van DZC Doetinchem oid.

Slecht professional. Denkt dat hij een topper is . Vaak een waas voor de ogen.
Wisselt goede wedstrijden teveel af met hele slechte.
Van mij mag hij verkassen naar de graafschap

12 maart 2018 om 17:51

Wij hebben wel veel spelers die denken dat ze toppers zijn

Weet iemand wat het maximale toegestane vet percentage is bij een profclub gemiddeld genomen?

12 maart 2018 om 16:45

Ik meen dat het rond de 12% is.

12 maart 2018 om 16:45

Uit mijn hoofd zeg ik 10-12%.
Maar helemaal zeker weet ik het niet...

12 maart 2018 om 16:50

Hij is gewoon beter dan faye

Büttner, wat een speler voor hij naar United ging. Kon op de gehele flank spelen aan de linkerkant. Alleen heeft hij het door z'n buitenlands avontuur te hoog in z'n bol gekregen, I guess.. Nog altijd heeft hij echt wel veel kwaliteiten, maar als je het niet laat zien, houdt het op. Een soort Balotelli eigenlijk, alleen laat hij het i.p.v. soms/regelmatig, gewoonweg NOOIT zien. Qua kwaliteiten en potentie van een redelijk hoog niveau, qua resultaten en rendement gewoon ***.

Heeft veel drive naar voren, en een goede voorzet. Daar staat tegenover dat ie in verdedigend opzicht vaak verzaakt. Maar goed. Is er een tijdje buiten geweest, misschien dat het de boel weer op scherp heeft gezet. Zou toch wel prettig zijn als matavz weer eens in stelling kan worden gebracht

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren